Claude Bernard University Lyon 1

Université Claude Bernard Lyon 1. Study di Perancis.

Claude Bernard University Lyon 1 rincian

Enroll di Claude Bernard University Lyon 1

gambaran


Claude Bernard Lyon 1 nyaéta universitas nu nyadiakeun pangajaran pikeun 40,000 siswa taun di widang élmu jeung téknologi, kaséhatan sarta olahraga. Claude Bernard Lyon 1 Est babagi of Lyon University, paling penting loka University Perancis di luar wewengkon Paris.
Sanggeus ngadegkeun hiji reputasi intelektual kuat boh di Perancis jeung di sakuliah dunya, Claude Bernard Lyon 1 Universitas ieu terus ngadorong wates pangaweruh,promosi atikan ngaliwatan panalungtikan jeung terus encouraging dialog antara élmu jeung masarakat.

Claude Bernard Lyon 1 nyaeta Universitas for hirup Hirup ka full. kampus anak, perenahna di jantung hiji wewengkon beredar, aya tempat lincah jeung nyatu kagiatan, sangkan siswa ngamekarkeun jeung ngahontal rasa minuhan pribadi. Universitas Lyon 1 ieu situated dina 13 situs beda dina opat tina puseur poko aktivitas wewengkon Rhône-Alpes Perancis : kota of Lyon, Saint-Etienne jeung Bourg-en-Bresse jeung kota Roanne. Universitas kalolobaan nyumbang ka perkembangan wewengkon ieu ngaliwatan partnerships anak jeung pausahaan lokal jeung nasional jeung otoritas régional.

Lyon 1 employs 2900 guru / panalungtik jeung guru, nu 700 ogé praktisi rumah sakit ogé salaku staf téhnis jeung administrasi di 1800. Lyon 1 jadi hiji ngadegna otonom dina 1st Januari 2009 jeung jeung anggaran total 405 m € Lyon 1 mangrupa salah sahiji pangusaha pangbadagna wewengkon.

A universitas welcoming, jeung studi anu pakait jeung kabutuhan masarakat sacara

populasi mahasiswi Lyon 1 nyaéta tina ampir 40.000. 54% populasi ieu bikang jeung 18% narima hibah hiji siswa. Lyon 1 ogé reueus cacah nu saimbang gede murid asing (10,5% murid anak, ti 134 nationalities).

meh 80% murid milih pikeun program SMK : Lyon 1 ngahasilkeun teu kurang ti 9250 lulusan per taun.

  • Nu program ulikan dina tawaran di fakultas élmu kaséhatan méré aksés ka totalitas tina profesi médis (dokter kadokteran, tukang ubar, dokter huntu, bidan) jeung profesi paramedical (audioprosthesist, ergotherapist, physiotherapist, therapist ucapan, orthoptist, physiotherapist husus dina integrasi psikomotor).
  • sector élmu Lyon 1 ogé nawarkeun pilihan vast subjék: nu dut diploma nyadiakeun latihan di 17 wewengkon kaahlian keur manajer téhnis hareup. 57 tingkat SMK jajaka urang nyiapkeun siswa pikeun jobs manajemén tengah. 111 tingkat master (SMK, reasearch atawa digabungkeun SMK jeung reasearch) nyiapkeun siswa pikeun jobs manajemén senior atawa karya dina panalungtikan sarta pamekaran. Lyon 1 oge nawiskeun standar pisan luhur latihan SMK husus dina rékayasa (Polytech Lyon) jeung élmu actuarial (Isfara).
  • L'ESPE, ngadegna latihan guru husus dina persiapan SMK guru primér jeung sekundér (sakabeh mata pelajaran).

Lyon 1 Pangleler 300 doctorates sataun ka siswa di hasil studi resarch maranéhanana, dilakukeun di laboratorium universitas sacara, migawé bareng kalayan industri pasangan atawa establishments atikan séjén.

Ogé nyadiakeun program studi sarjana awal-rupa, Lyon 1 accompanies siswa bebas atawa pausahaan dijieun di neraskeun latihan pangwangunan panarjamah.

Nu dorongan aktif inovasi

Lyon 1 mangrupa universitas multidisciplinary specializing boh fundamental jeung diterapkeun panalungtikan jeung kawas kitu bisa boast leuwih ti 4415 artikel nu diterbitkeun internasional jeung 44 patén-patén per taun. Universitas boga 68 unit panalungtikan state-dibiayaan gawe dina tilu widang; kasehatan, lingkungan jeung material téknologi. A sababaraha unit ieu hasil pakaitna sababaraha laboratorium kana klaster panalungtikan. Ieu nyandak ieu struktur koléktif boga widang loba lega tina kaahlian jeung aksés ka, atawa meuli, pakakas panalungtikan kinerja leuwih luhur ti bakal mungkin salaku struktur individu.

perantara industri swasta Universitas sacara, EZUS Lyon1 jeung Project Téknik Lyon (lambey) mantuan Lyon 1 sacara laboratorium walon junun ka télépon ka tender keur kontrak panalungtikan nasional jeung internasional.

Nasional jeung internasional dicaritakeun

Universitas ieu komitmen ka leuwih ti 80 proyék Uni Éropa jeung ngiring aktip dina The Katujuh kerangka Programme keur Research jeung Technological Development (FP7).
Status internasional of Lyon 1 salaku puseur kaunggulan pikeun panalungtikan geus anyar geus nunjukkeun:

  • ku Nyieun finansial ka University dileler ku Badan Nasional pikeun Panalungtikan,
  • ku partisipasi Universitas sacara dina Network tematik keur Advanced Research disebut inovasi terapi jeung Infectiology,
  • ogé Centres tematik keur Research jeung Podomoro: Neurocap (neurosains), Centaure (cangkok organ) jeung Kangker Synergie Lyon
  • jeung Institut CarnotI @ L: angkutan jeung bahan élmu.
  • Tambahkeun ka ieu 6 klaster panalungtikan dina widang élmu kaséhatan (Lyonbiopole), nanotéhnologi (Minalogic), kimia jeung lingkungan (axelera), plasturgy (Plastipolis), tékstil (Techtera), olahraga (Sporaltec) jeung angkutan umum (Lyon Treuk Urban jeung beus 2015).

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


kasehatan

  • Fakultas Kedokteran Lyon East
  • Fakultas Kedokteran jeung Maieutic Lyon Sud – Charles Mérieux
  • Fakultas Odontology
  • Dinas Biologi manusa
  • Institute of Pharmaceutical jeung biologis Élmu
  • Rehabilitasi Institute of Élmu jeung Téhnik

Élmu jeung téhnologi

  • Fakultas Élmu jeung Téhnologi
  • Fakultas Élmu jeung Téhnik of Fisika sarta Olahraga Kagiatan
  • Universitas Institute of Technology Lyon 1
  • Polytech Lyon
  • Lyon Observatorium
  • Institute Science Financial jeung asuransi
  • Sakola tina Teaching and Atikan


Anjeun hoyong ngabahas Claude Bernard University Lyon 1 ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Claude Bernard University Lyon 1 dina Map


poto


Photos: Claude Bernard University Lyon 1 Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Claude Bernard University Lyon 1 resensi

Miluan ngabahas tina Claude Bernard University Lyon 1.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.