leutik 2 Universitas Kaséhatan jeung Hukum

leutik 2 Universitas Kaséhatan jeung Hukum

leutik 2 University of Health and Law Details

Enroll at Lille 2 Universitas Kaséhatan jeung Hukum

gambaran


leutik 2 Universitas Kaséhatan jeung Hukum mangrupa salah sahiji nu panggedéna di Éropa.
Dina jantung Lille, keur ngora, kota vibrant, Capital Éropa Kebudayaan di 2004, leutik 2 Universitas nawarkeun siswa anak atikan-kualitas luhur dina norma Éropa anyar Licence (jajaka), Master jeung Doktor, nyadiakeun kasempetan maximum sukses hareup di gaw nu.

University urang draws dimension internasional anak ti richness jeung rupa-rupa kursus-kursus anak. Ieu ngandelkeun dina 4 sajarah abad nu quest pikeun kaunggulan mana dina.

Numbu ka organisasi panalungtikan nasional gede, Universitas ngahimpun kawentar dunya panalungtik di laboratorium dilengkepan téknologi panganyarna.

Wilujeng sumping di University urang, aya hiji tempat pikeun anjeun di dieu teuing ...

Xavier Vandendriessche, presiden

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Institut Universitaire de Technologie (I.U.T.) undergraduate courses
  • Institut Universitaire Professionnel Management de la Distribution (I.M.D.)
  • Ecole Supérieure des Affaires (E.S.A.)

Law faculties

  • Faculté des Sciences Juridiques, Politiques et Sociales
  • IEP Sciences-Po Lille Institut d’Etudes Politiques (I.E.P.) Sciences Po Lille]
  • Institut de préparation à l’Administration Générale (I.P.A.G.)
  • Institut des Sciences du Travail (I.S.T.)
  • Institut de la Construction, de l’Environnement et de l’Urbanisme (I.C.E.U.)
  • Institut d’Etudes Judiciaires (I.E.J.)
  • Institut de Criminologie
  • Centre Universitaire de Cambrai
  • Ecole Doctorale des Sciences Juridiques, Politiques Economiques et de Gestion

Health faculties

  • Faculté de Médecine Henri Warembourg
    • Ecole Doctorale de Biologie Santé
    • Institut de Médecine Légale (I.M.L.)
  • Faculté des Sciences Pharmaceutiques et Biologiques
  • Faculté de Chirurgie Dentaire
  • Institut Lillois d’Ingénierie de la Santé (I.L.I.S.)
  • Institut de Chimie Pharmaceutique Albert Lespagnol (I.C.P.A.L.)
  • Institut d’OrthophonieGabriel Decroix


Anjeun hoyong discuss Lille 2 Universitas Kaséhatan jeung Hukum ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


leutik 2 University of Health and Law on Map


poto


Photos: leutik 2 Universitas Kaséhatan jeung Hukum Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

leutik 2 University of Health and Law reviews

Join to discuss of Lille 2 Universitas Kaséhatan jeung Hukum.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.