Paris Dauphine University

Université Paris Dauphine. Study di Perancis. Atikan di Éropa.

Paris Dauphine University Details

Enroll at Paris Dauphine University

gambaran


Paris Dauphine University , mindeng disebut salaku Paris Dauphine atawa Dauphine mangrupa panalungtikan umum jeung lembaga atikan luhur di Paris, Perancis. Dauphine diadegkeun salaku dosen ékonomi jeung manajemén di 1968 dina urut kantor NATO di Western Paris, dina Arrondissement XVIth. Eta milik Konferénsi of akademi.

Dauphine ieu renown pikeun pangajaran taun keuangan, ékonomi, hukum, keuangan jeung matematika jeung bisnis strategi. Dauphine mangrupa universitas selektif jeung status hiji 'ngadegna utama’ (Grand Etablissement): status hukum ieu unik dina sistem pendidikan luhur Perancis ngamungkinkeun Dauphine nyieun hiji pilihan lawang tina students.On rata anak, 90 ka 95% siswa ditarima narima boh distinctions luhur atawa distinctions pangluhurna di hasil Ujian Perancis High School Nasional maranéhanana (ujian nasional Baccalaureate).

“Geus dipilih Dauphine jeung Dauphine geus dipilih anjeun.
Ayeuna geus nepi ka anjeun nyieun kalolobaan waktos Anjeun di dieu, diajar, tumuwuh jeung pikeun nyiapkeun mangsa nu bakal datang professional Anjeun.
Sapanjang studi Anjeun, Anjeun bisa cacah dina dosen Dauphine jeung staf ka marengan, pituduh jeung mantuan anjeun .
Congratulations to each and teamhealth information every one of you – we are delighted to welcome you to Dauphine!”

Laurent Batsch, presiden, Paris Dauphine University

program sarjana full-time

  • 6 Jajaka jeung 22 specializations Master sacara. 88program sarjana beda, kaasup 77 di Élmu Organisasi, 10 di Matematika sarta IT pikeun Organisasi sarta Élmu Pengetahuan Putusan jeung 1 di Jurnalisme
  • 8,750 siswa full-time: 40% jajaka sacara, 55%Master sarta 5% dina program PhD
  • 47 program sarjana dibuka pikeun magang siswa (langkung ti 1,000 siswa)
  • 90% ti 1st taun siswa narima A jeung A + honors dina Baccalaureate maranéhanana

program atikan eksekutif jeung neraskeun

  • 40 jajaka sacara, program gelar Master sarta ambÃ
  • 2,500 professional dilatih taunan
  • € 10.6 juta di sharing ti eksekutif jeung atikan neraskeun di 2014
  • 30% siswa internasional

Kahirupan Student

  • 34 klub universitas-dirojong jeung asosiasi mawa babarengan 1000 sukarelawan mahasiswa komitmen keur kamanusaan, kabudayaan, proyék athletic jeung masarakat
  • 54 proyék mahasiswa narima waragad universitas
  • 56 Master’s associations promote and inform about their professional field and buying amoxil online information maintain ties with Dauphine alumni
  • 78 siswa jeung sumber daya kawates kapanggih hatur nuhun perumahan affordable ka partnerships Dauphine Logement
  • 19 debat tingkat luhur anu diayakeun ku klub Debat Dauphine Discussion kaasup konferensi Grands Entretiens jeung B. Prot (BNP Paribas)

pakultas, PAGAWE & sumber

  • 520 profesor, panalungtik jeung dosen
  • di luhur 1,500 part-time lecturers
  • 460 administrative sand support staff
  • € 110.5 juta anggaran keur fiskal 2014
  • daya sorangan: 32% tina anggaran operasi

internasional

  • 26 tingkat ganda di tingkat sarjana muda sarta Master sacara, jeung 15 program dumasar internasional di Atikan Eksekutif jeung neraskeun
  • 18% ti lulusan Dauphine gawé ka luar negeri
  • 300 partnerships internasional jeung universitas luhur-tingkat: Bocconi, City University of New York (CUNY), Laval, London School of Economics (LSE), McGill, Otonom University of Madrid (CARA)...
  • 18% ti dosen urang internasional
  • 30% murid Level Master sacara asalna ti mancanagara
  • 300 siswa di Tunisia Kampus

hubungan perusahaan, ngebul, alumni

  • 89% tina 2013 lulus kelas ayeuna padamelan, 79% tahan posisi permanén (2014 survey pagawean Pluricité / Paris-Dauphine) pikeun rata-rata gaji taunan leuwih gancang manan anu € 42,873.
  • 1,500 hubungan perusahaan (samet dibiayaan, kontrak panalungtikan, Learning Pajak, kontrak magang, internships ...)
  • 4 unipersitas & Fondation Dauphine mitra global perusahaan (BNP Paribas, Carrefour, Mazars)
  • 40 mitra perusahaan Fondation Dauphine
  • € 19 juta diangkat ku Fondation Dauphine saprak 2010, nu € 1.6 juta ti individu swasta
  • 19% ningkat dina jumlah donor Fondation Dauphine (517 donor)
  • 80,000 Dauphine Alumni di sakuliah dunya
  • Dauphine Alumni koordinat 30 klub professional jeung rekreasi, Alumni regional jeung internasional bab jeung ngajaga jaringan 47,000 alumni via jaringan sosial

PANALUNGTIKAN

  • 6 puseur panalungtikan, nu 4 digawé di pakaitna jeung CNRS jeung 1 jeung IRD
  • 1 panalungtikan Institute: ngabiayaan (IFD)
  • 1 sakola doktor pikeun 5 disiplin akademik: manajemén, Ékonomi, the Social Sciences, IT jeung Matematika
  • 389 siswa PhD (nu 76 nu admissions anyar), 74 theses salamet di 2014
  • € 4.3 juta anggaran panalungtikan taunan, kaasup gaji jeung pajeg sidik
  • 22 samet akademik jeung panalungtikan, panalungtikan jeung bunderan akademik
  • 62 kontrak panalungtikan asup 2014 jumlahna kurang leuwih € 2.6 juta

DAUPHINE - A anggota wangunna THE PSL PANALUNGTIKAN Universitas

  • 18,500 siswa kaca
  • 3,200 panalungtik jeung dosen
  • 1 Idex-Certified, 12 Labex-Certified jeung 8 Equipex-Certified unit panalungtikan
  • 22 Nobel Hadiah: 10 dina Fisika, 5 Kimia, 3 di Litterature, 2 di Fisiologi & ubar, 2 Ékonomi
  • 10 medali widang
  • 25 lembaga anggota

Sajarah


  • 1959

    • Porte Dauphine buildings and grounds inaugurated as the Permanent Headquarters of NATO
  • 1966

    • Nato moves its headquarters buying doxycycline online informationto Brussels after France withdraws from NATO’s integrated military structure
  • 1968

    • Dauphine College, Universitas Paris created by decree under Minister of Education Edgar Faure
  • 1970
    • Dauphine College becomes Université Paris IX-Dauphine
  • 1994

    • New wing of the Porte Dauphine Campus inaugurated
  • 2004
    • L’Université Paris-Dauphine obtains the status of “Grand Etablissement”
  • 2009
    • Dauphine becomes the first EQUIS accredited French university
    • Dauphine’s La Défense campus inaugurated at the Pôle Léonard de Vinci site
  • 2011
    • Université Paris-Dauphine becomes an autonomous institution by virtue of the French LRU law
    • The Institut Pratique du Jouralisme (IJP) joins Dauphine to become IPJ Paris-Dauphine
    • Université Paris-Dauphine selected to become a member of the PSL Initiative for Excellence


Anjeun hoyong discuss Paris Dauphine University ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Paris Dauphine University on Map


poto


Photos: Paris Dauphine University Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Paris Dauphine University reviews

Join to discuss of Paris Dauphine University.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.