Toulouse 1 Universitas Capitole

Toulouse 1 Universitas Capitole

Toulouse 1 Universitas Rincian Capitole

Enroll di Toulouse 1 Universitas Capitole

gambaran


Komitmen ka ngungudag tina kaunggulan akademik jeung kompetensi professional salaku awal salaku 1970, lamun dibuka, Toulouse 1 Capitole universitas nyaeta ngadegna umum nu asalna ti Fakultas Hukum Canon dijieun di 1229 ku Raja Saint Louis. Dinten ieu, eta Hukum a, Ékonomi jeung Management University nu prioritas nyaéta tekenan dina jaringan internasional kituna pikeun ngamajukeun collaborations ilmiah ogé séntral siswa jeung panalungtik-dosen '.

Ieu téh salah sahiji ngan dua establishments Perancis ka Fitur di luhur 100 ti ranking Shanghai Dunya Akademis Ékonomi studi / Usaha.

Tilu kampus puseur dayeuh di Perancis, di Toulouse, Montauban jeung Rodez.

Tilu establishments mancanagara: Vietnam, Maroko jeung Vanuatu.

Salah sahiji prioritas of Toulouse 1 Capitole University pikeun ngamekarkeun pangaruh internasional jeung Éropa anak.

lampah urang difokuskeun 4 wewengkon konci: Siswa jeung dosen pasatujuan ukar, latihan nawarkeun di partnership jeung establishments asing, karya panalungtikan jeung ngaronjatkeun kursus basa Inggris diajarkeun dina tawaran.

UT1 Capitole és aktip komitmen ka sajumlah gede jaringan internasional jeung Éropa.

UT1 Capitole geuwat nyepeng Erasmus teh + Piagam nu nyadiakeun kerangka umum pikeun Éropa ko-operasi kagiatan lembaga atikan luhur bisa ngalakonan dina program Erasmus.

  • 21 100 siswa antara saha 19.5 % siswa internasional jeung 36% Panyekel hibah
  • 14 unit Research antara saha 5 UMR (CNRS jeung INRA) jeung 9 EA
  • 3 sakola doktor + 3 sakola ko-Certified
  • 90 theses salamet theses per taun
  • 656 dosen-panalungtik
  • 14 580 m² rohangan akademik
  • 35 M € anggaran panalungtikan (2M € investasi, 24M € gajih, 4 M € waragad operasi)

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


fakultas, Sakola jeung INSTITUTES

  • Fakultas Hukum
  • Toulouse Sakola’ Ékonomi (Tse)
  • IAE Toulouse, Sakola Management (IAE)
  • Fakultas Administrasi sarta CommunicationStudies
  • Fakultas Téhnologi Émbaran
  • Rodez Universitas Institut Téknologi (IUT)

departemén

  • departemén fisik sarta Olahraga Kagiatan (DAPS)
  • departemén Matematika
  • departemén Sajarah
  • Basa jeung peradaban departemén (DLC)
  • Kamanusaan sarta Studi Kamanusaan sarta departemén Sosiologi
  • Sakola Éropa Hukum (ESL)
  • Studi Institute yudisial (iej)

Sajarah


Toulouse 1 Universitas Capitole éta universitas kadua dijieun di Perancis dina 1229 sanggeus éta Sorbonne diadegkeun (sabudeureun taun 1200). universitas asalna kaasup opat fakultas: teologi, hukum kanon, hukum sipil jeung Seni (tatabasa). Sakola médis dijieun dina 1257. Universitas ditutup secara di 1793 salaku Revolusi Perancis dileungitkeun universitas karajaan.

Dina ahir Kakaisaran Kadua, opat fakultas munggaran ko-eksis, Tapi nu pang pentingna éta sakola hukum, nu ngandung tilu-suku murid jeung guru paling renowned. Tapi, Universitas Toulouse ngalaman alatan underfunding atikan Perancis luhur di propinsi. Dina 1880-an Luis Liard sarta Ernest Lavisse masihan otonomi cukup ka fakultas jadi munisipalitas nu bisa ngabantu lembaga pamadegan. Acan hukum Edgar Faure halted ngembangkeun fakultas propinsi ku ngabagi universitas di tilu:

  • Toulouse 1 Universitas Élmu Sosial (hukum, Ékonomi sarta Manajemén);
  • Toulouse 2 Universitas Sastra jeung Asasi Manusa Élmu;
  • Toulouse 3 Universitas Paul Sabatier Élmu sarta Kaséhatan.

Mung Toulouse 1 Universitas tetep aya dina situs sajarah di puseur kota. dina September 2009, nu Toulouse 1 Universitas Élmu Sosial janten Toulouse 1 universitas Capitole.


Anjeun hoyong ngabahas Toulouse 1 Universitas Capitole ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Toulouse 1 Universitas Capitole on Peta


poto


Photos: Toulouse 1 Universitas Capitole Facebook resmi




Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Toulouse 1 ulasan Universitas Capitole

Gabung ngabahas ngeunaan Toulouse 1 Universitas Capitole.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.