Braunschweig University of Technology

Braunschweig University of Technology

Braunschweig University of Technology Details

Enroll at Braunschweig University of Technology

gambaran


Wilujeng sumping ka Technische Universität Braunschweig!

Ayat ieu ngandung hiji host informasi ngeunaan diri urang sorangan: Kamajuan sajarah tina TU Braunschweig, ngadeg anak ayeuna, jeung rencana strategis anak pikeun kamajuan nu bakal datang.

Dina sababaraha kasus meureun urang kudu ngarujuk Anjeun pikeun inpo nu sadia dina basa Jerman ngan. Urang hapunten kasulitan nu mana wae nu ieu bisa ngabalukarkeun Anjeun.

  • TU Braunschweig nawarkeun siswa anak hiji atikan alus teuing jeung latihan dina kaahlian lemes - jeung kasempetan pakasaban sahingga beredar, utamana dina industri, élmu jeung di establishments atikan.
  • pangajaran Kahiji-kelas jeung kaayaan ulikan menarik aya komponén konci gambar TU Braunschweig.
  • kursus urang nu dipandu ku panalungtikan urang jeung impart lega, di-jero Chairil Anwar, ogé maturan kemungkinan rupa-rupa pikeun Spésialisasi individu. Urang oge latihan mindahkeun pangaweruh ngaliwatan panalungtikan-berorientasi atikan salajengna.
  • Urang narékahan pikeun terus maju kualitas pangajaran urang ngaliwatan involvement murid urang, urang ajak inovasi dina pangajaran.
  • Jang ngalampahkeun kitu, urang berpungsi jadi tim sarta dina loba proyék kolaborasi boh dina TU Braunschweig ogé jeung universitas sejen tur lembaga panalungtikan (boh nasional jeung internasional), sakola jeung pausahaan.
  • Urang ngamekarkeun kursus husus ulikan migawé bareng kalayan mitra urang.
  • Urang ngamajukeun gawé babarengan sarana puseur jeung desentralisasi ka terus ngaronjatkeun kualitas studi jeung pangajaran urang nawarkeun jeung mempermudah prosés pangajaran. Urang nawarkeun jasa jeung nasihat ka siswa urang jeung saha kabetot dina kuliah di TU Braunschweig.

 

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  1. Carl Friedrich Gauß SchoolFaculty for Mathematics, Ilmu komputer, Administrasi Bisnis, Ékonomi, sarta Élmu Pengetahuan Sosial
    • matematika
    • Ilmu komputer
    • Business Administration and Economics
    • Social sciences
  2. Élmu kahirupan
    • biologi
    • biotéhnologi
    • elmu kimia
    • Food Chemistry
    • apotik
    • Psikologi
  3. gawena undagi, Téhnik sipil, and Environmental Sciences
    • gawena undagi
    • Téhnik sipil
    • Civil Engineering and Business Administration
    • Téknik lingkungan
    • Geoecology
  4. Rékayasa mékanis
    • Rékayasa mékanis (Aeronautical, Automotive, Industrial, tanaga & Process)
    • Mechanical Engineering and Business Administration
    • Biological engineering
  5. Téknik Eléktro, Téknologi informasi, Fisika
    • Téknik Eléktro
    • Téknologi informasi
    • Fisika
  6. Humanities and Educational Sciences


Anjeun hoyong discuss Braunschweig University of Technology ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Braunschweig University of Technology on Map


poto


Photos: Braunschweig University of Technology Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Braunschweig University of Technology reviews

Join to discuss of Braunschweig University of Technology.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.