Heidelberg University

Heidelberg University

Heidelberg Rincian Universitas

Enroll di Heidelberg Universitas

gambaran


Heidelberg University, diadegkeun dina 1386, nyaéta universitas pangkolotna Jerman sarta salah sahiji paguron luhur panalungtikan neneng dina sagala Éropa. Nu sukses boh rounds tina kaunggulan inisiatif jeung rankings diakuan sacara internasional ngabuktikeun yén reputasi alus teuing Heidelberg sarta peran ngarah di masarakat ilmiah aya alusna deserved. Dina watesan ngadidik siswa jeung promosi ngajangjikeun akademisi awal-karir, Heidelberg gumantung pangajaran basis panalungtikan jeung beredar, latihan well-terstruktur pikeun calon doktor.

Heidelberg University mangrupa universitas komprehensif, maturan spéktrum pinuh ku disiplin dina humaniora, hukum jeung élmu sosial barengan élmu alam jeung kahirupan, kaasup ubar. Salaku universitas komprehensif, Heidelberg boga tujuan pikeun terus nguatkeun disiplin individu jeung gawé babarengan salajengna interdisciplinary, ogé mawa hasil panalungtikan leuwih kana masarakat jeung industri.

Jeung aspirasi miboga nyambungkeun nilai tradisional jeung konsep ilmiah hareup-berorientasi dina panalungtikan jeung pangajaran, universitas anu ngawangun sasak ka mangsa - Zukunft. ti mimiti 1386.

Heidelberg University sacara dua belas fakultas, kaasup dua fakultas médis di Heidelberg jeung Mannheim, boast hiji enrollment total leuwih ti 30,000 siswa. jeung leuwih 160 program ulikan, Heidelberg nawarkeun spéktrum subjék kombinasi ampir unparalleled di Jerman. range unik ieu nyieun hiji setting optimal pikeun studi individualized jeung interdisciplinary.

Nu Pascasarjana Akademi ieu nyetel frameworks alus teuing boh latihan doktor individu jeung terstruktur di Heidelberg University. Salaku awak koordinasi puseur pikeun sadaya ladenan rojongan patali ka umum advising, perkembangan professional jeung akademik jeung bantuan finansial pikeun siswa doktor, eta terus assure standar luhur jeung kualitas latihan doktor di universitas. Heidelberg geus ngadegkeun tilu sakola sarjana dina élmu alam, nu financed ku kaunggulan prakarsa, ogé sakola di humaniora jeung élmu sosial sarta sagala rupa DFG Research Kuncen Cimanuk jeung terstruktur program doktor.

Guguru jeung Hirup di Suasana kosmopolitan

atmosfir kosmopolitan jeung friendly-murid Heidelberg nyaéta salah sahiji ciri distinguishing kota. Heidelberg mangrupa puseur lincah wewengkon metropolitan Rhine-Neckar sarta ditandaan ku density luhur anak industri panalungtikan-intensif jeung conglomeration lembaga panalungtikan ilmiah. lembaga ieu, gawe barengan universitas, ngabentuk hiji jaringan panalungtikan internasional kalapa, nyadiakeun campuran rupa kemungkinan kontak jeung gawé babarengan pikeun panalungtik jeung siswa Heidelberg University.

Situated di salah sahiji kota paling éndah Jerman sacara, universitas nawarkeun program variatif kajadian barengan karya jeung studi. Boh kota jeung universitas nawarkeun olahraga jeung kagiatan rineh, ogé loba bioskop, film jeung musik festival renowned jeung angka nu gede ngarupakeun museum, nyiptakeun atmosfir budaya canggih jeung rupa-rupa. maksud wisata lokal Popular antarana dunya-kawentar Heidelberg Castle, jalan bersejarah jeung alleys di kota heubeul jeung Path nu filsuf urang, salah sahiji gunung hiking trails paling éndah di Éropa, ogé loba restoran rupa.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Fakultas behavioral Élmu sarta émpirik Élmu Budaya
  • Fakultas Biosciences
  • Fakultas Kimia sarta Bumi Élmu
  • Fakultas Ékonomi sarta Élmu Sosial
  • Fakultas Hukum
  • Fakultas Matematika sarta Komputer Élmu
  • Fakultas Kedokteran
  • Fakultas Kedokteran di Mannheim
  • Fakultas Modern Basa
  • Fakultas Filsafat jeung Sajarah
  • Fakultas Fisika sarta Astronomi
  • Fakultas Teologi

Sajarah


Dina abad saprak ngadegna, Heidelberg Universitas geus ngalaman loba up na Downs dina sambungan kalawan reputasi ilmiah na, karisma intelektual na, jeung daya tarik -na pikeun profesor jeung siswa. Dina abad ka-16 Heidelberg robah jadi puseur tina humanisme. pertahanan publik Martin Luther ngeunaan na salapan puluh-Lima Theses dina April 1518 tadi éfék abadi. Dina taun di handap, universitas massana reputasi husus salaku Calvinist stronghold. The Heidelberg Catechism ieu ditulis dina 1563 sarta nepi ka poé ieu tetep Confessional fundamental pikeun garéja ngarombak. Sanggeus bentang hésé taun ditandaan ku révolusi sarta mismanagement finansial, Baden urang munggaran grand Patih Karl Friedrich dirombak universitas. universitas ditambahkeun ngaran pikeun nu di pangadeg na, saterusna nelepon sorangan Ruprecht-Karls-Universität.

Salila abad ka-19, Heidelberg ieu lega sohor pikeun tingkat tinggi na panalungtikan, liberality sarta komitmen ka cita demokratis jeung mahasiswa ITB -na pikeun ideu anyar. Kombinasi ieu katarik angka nu gede ngarupakeun mahasiswa asing. karembangan kadua ieu ditandaan ku usaha panalungtikan rongkah di sakuliah kabeh fakultas sarta punctuated ku Ngaran kayaning Robert Bunsen, Hermann Helmholtz, Gustav Kirchhoff na Max Weber.

Salaku kalawan karembangan kahijina, Heidelberg nempo kadua hébat prospering tungtung na jeung wabah perang di 1914. Dua perang dunya dina satengah mimiti abad ka-20 jeung kaayaan horrendous pakait sareng aranjeunna plunged Heidelberg Universitas kana nadir ti mana eta wungkul lalaunan pulih.

Dina pertengahan taun 1960-an, Heidelberg, kawas kitu loba universitas séjén, degenerated kana hiji pabrik gelar overcrowded. Antawis 1950 jeung 1960, populasi mahasiswi Heidelberg urang dua kali; eta tripled deui antara 1961 jeung 2010, ngarah kana overcrowding ekstrim na overloading. Sanajan kieu, sarta sanajan masalah finansial babarengan, Heidelberg pulih footing sarta reputasi rongkah na. Geus malah ningkat dina reputasi yen, sakali deui jadi pisan pikaresepeun pikeun akademisi jeung mahasiswa sapuk internasional. Heidelberg Universitas oge sukses dina duanana rounds Jerman urang kaunggulan prakarsa - dina 2006/07 sarta di 2012 - na ieu, digabungkeun jeung posisi luhur taun rankings universitas dianggap sacara internasional nyaéta indikasi salajengna tina peran anjog universitas sarta reputasi unggulan di akademisi internasional.


Anjeun hoyong ngabahas Heidelberg Universitas ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Heidelberg Universitas on Peta


poto


Photos: Heidelberg University Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

ulasan Heidelberg Universitas

Gabung ngabahas ngeunaan Heidelberg Universitas.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.