Karlsruhe Institute of Technology

Karlsruhe Institute of Technology

Karlsruhe Institute of Technology Details

Enroll at Karlsruhe Institute of Technology

gambaran


nu Karlsruhe Institute of Technology is one of the largest and most prestigious research and education institutions in Germany known for its high quality of research work around the world.

KIT dijieun dina 2009 lamun University of Karlsruhe (Universitas Karlsruhe), diadegkeun dina 1825 salaku universitas panalungtikan umum sarta ogé dipikawanoh minangka “fridericiana”, dihijikeun sareng Karlsruhe Research Center Forschungszentrum Karlsruhe, nu asalna ngadegkeun salaku puseur panalungtikan nuklir nasional (Kernforschungszentrum Karlsruhe, atawa Kamar) di 1956.

KIT nyaéta salah sahiji paguron luhur ngarah di Téknik jeung Alam Élmu di Éropa, ranking sakabéh kagenep di dampak rujukan. KIT is a member of the TU9 German Institutes of Technology e.V. Salaku bagian ti KIT Paguron luhur Jerman kaunggulan prakarsa ieu accredited jeung status kaunggulan dina 2006. dina 2011 ranking kinerja karya ilmiah, Karlsruhe rengking kahiji di Jerman jeung di kalangan luhur sapuluh paguron luhur di Éropa dina rékayasa jeung alam élmu.

dina 2015 QS University Dunya rankings nu Karlsruhe Institute of Technology kahontal tempat 93rd dina ranking global sakuliah sadaya disiplin jeung 62nd jeung tempat 34th di rékayasa jeung alam élmu, tuturutan. dina 2013 ranking Taiwan, KIT (rank dunya 61) tetep pangalusna University Jerman dina rékayasa jeung alam élmu, ranked in the engineering sciences ahead of the RWTH Aachen (rank dunya 89), Universitas Téknis tina Munich (rank dunya 94) jeung University Téknis tina Dresden (rank dunya 108). Pikeun élmu KIT alami (rank dunya 51) mingpin ngabandingkeun domestic ngalawan LMU Munich (rank dunya 62), Universitas Heidelberg (rank dunya 72) jeung University Téknis tina Munich (rank dunya 81).

Jeung leuwih ti 9,000 pagawé jeung anggaran taunan kira-kira eur 785 juta, KIT mangrupa salah sahiji pangbadagna panalungtikan jeung atikan lembaga sakuliah dunya sarta ngabogaan potensi ngahontal posisi luhur di wewengkon panalungtikan dipilih dina hiji tingkat internasional. Tujuan ieu ngahurungkeun KIT kana hiji lembaga panalungtikan luhur, atikan ilmiah alus teuing, jeung lokasi nonjol hirup akademik, learning lila hirup-, latihan maju komprehensif, bursa unrestricted of apal-kumaha, jeung budaya inovasi sustainable.

 

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  1. matematika
  2. Fisika
  3. Chemistry and Biology
  4. Humanities and Social sciences
  5. gawena undagi
  6. Téhnik sipil, geologi, and Ecological Sciences
  7. Rékayasa mékanis
  8. Chemical and Process Engineering
  9. Electrical engineering and Information Technology
  10. Ilmu komputer
  11. Ékonomi jeung Management

Sajarah


The University of Karlsruhe was founded as Polytechnische Schule, a polytechnical school, dina 7 Oktober 1825. It was modelled upon the École polytechnique in Paris. Di 1865, Grand Duke Friedrich I of Baden raised the school to the status of a Hochschule, an institution of higher education. ti mimiti 1902 the university has also been known as the fridericiana in his honour. Di 1885, it was declared a Institute of téhnologi, or institute of technology, sarta di 1967 it became an Universität, a full university, which gave it the right to award regular doctorate degrees. It had hitherto only been allowed to award doctorates in engineering, identified as Dr. Ing, a right bestowed on all technical institutes in 1899.

The University of Karlsruhe has been one of the leading German institutions in computer science. A central computer laboratory was founded in 1966. The department of informatics was established three years later, along with the first regular course in informatics. on 2 Agustus 1984, the university received Germany’s first email. The Institut für Meteorologie und Klimaforschung (Institute for Meteorology and Climate Research) was founded at the university in 1985.

The university also cooperated extensively with the Forschungszentrum Karlsruhe (Karlsruhe Research Centre), and this relationship was formalised on 6 April 2006 when Professor Horst Hippler and Dr. Dieter Ertmann from the University of Karlsruhe, and Professor Manfred Popp and Assistant Jur. Sigurd Lettow from Forschungszentrum Karlsruhe signed a contract for the foundation of the Karlsruhe Institute of Technology (KIT). The name was chosen in emulation of the Massachusetts Institute of Technology (jeung), the leading technical university in the United States. dina Pébruari 2008, the merger of the university and the research centre to form KIT was agreed by the state of Baden-Württemberg and Germany’s federal government. The necessary state law was passed on 8 Juli 2009. KIT was formally established on 1 Oktober 2009.

The main reason for establishing KIT was to strengthen Karlsruhe’s position in the German Universities Excellence Initiative, which offered elite universities grants of up to 50 million euros per annum. This aim was not achieved: while the University of Karlsruhe was chosen for the initiative in 2006/2007, KIT failed to secure a place in 2012. It did, kumaha, attract funds from other sources. Di 2008, Hans-Werner Hector, co-founder of SAP, diangkat 200 million euros to support researchers at the institute. (Hector is the only founder of SAP who did not graduate from the University of Karlsruhe; he was given an honorary doctorate for his support of intellectually gifted children in 2003.)


Anjeun hoyong discuss Karlsruhe Institute of Technology ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Karlsruhe Institute of Technology on Map


Photo


Photos: Karlsruhe Institute of Technology Facebook resmi

Video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Karlsruhe Institute of Technology reviews

Join to discuss of Karlsruhe Institute of Technology.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.