RWTH Aachen University

RWTH Aachen University

RWTH Aachen Rincian University

Enroll di RWTH Aachen University

gambaran


Nu kaunggulan prakarsa ti pamaréntah féderal jeung nagara Jerman disadiakeun hiji dorongan badag ka salajengna
perkembangan RWTH Aachen University. Strategi institusional dina nu suksés aplikasi kaunggulan prakarsa ieu dumasar ngabogaan, samentawis waktos, geus dimekarkeun pikeun ngabentuk strategi jangka panjang pikeun nguatkeun sakabeh wewengkon Universitas jeung ningkatkeun propil maranéhanana. Dina prosés geus miboga moméntum gede, nu bisa ditempo, antara hal séjén, dina kagiatan wangunan éksténsif.

bukti katempo ieu nyaéta Kampus RWTH Aachen anu keur dimekarkeun dina gawé babarengan deukeut jeung industri jeung nu ngabentuk salah sahiji kampus panalungtikan panggedéna di Éropa. Siswa jeung karyawan RWTH Aachen bakal nguntungkeun sarua ti kamajuan ieu sarta dinyatakeun diondang meunang aub dina shaping nu inisiatif individu.

Loba gagasan stimulating geus boga dampak dina wewengkon urban sakabeh of Aachen jeung wewengkon tri-wates sakabéh Jérman, Bélgia jeung Walanda. Hiji masarakat pangaweruh inovatif anu ngembang anu networked raket jeung sababaraha ngarah mitra panalungtikan jeung industri dunya.

RWTH Aachen nyaéta gaya nyetir utama balik tumuwuhna ieu. jeung Aachen, salaku kota liveable jeung pang bogohna di crossroads tilu budaya, nyadiakeun hiji lingkungan idéal pikeun prosés kreatif ieu pangwangunan.

jeung anak 260 institutes di salapan fakultas, RWTH Aachen nyaéta antara lembaga ilmiah jeung panalungtikan ngarah Éropa. 43,721 siswa dina 152 kursus ulikan nu kadaptar pikeun semester usum 2015/16, including 7,904 siswa internasional ti 125 nagara. Pangajaran di RWTH Aachen nyaeta kahiji jeung foremost aplikasi-berorientasi. Ku kituna lulusan anak nu ditéang-sanggeus executives salaku SMP jeung pamingpin di bisnis jeung industri.

rankings nasional (ti) jeung assessments internasional ngabuktoskeun ka pangabisa dicirian nu lulusan RWTH 'pikeun nanganan tugas kompléks, pikeun ngajawab masalah constructively dina karya tim jeung nyokot dina kalungguhan uran. Ku kituna teu heran loba anggota dewan gugus perusahaan Jerman diulik di RWTH Aachen.

RWTH Aachen geus diatur pikeun sorangan gol tangtu jelas. Ku taun 2020, eta boga tujuan pikeun jadi anu pangalusna University Jerman téknologi jeung hiji tina lima luhur di Éropa salaku diukur ku output akademik, ku kualitas lulusan anak, jeung ku waragad luar. Ieu strives jadi pamaén ngarah di proyék panalungtikan interdisciplinary gede skala. Ieu boga tujuan pikeun jadi universitas diakuan sacara internasional jeung kaunggulan langgeng dina panalungtikan jeung pangajaran anu kareta akademisi beredar jeung pamingpin ngora well-mumpuni pikeun industri jeung masarakat boh konteks nasional jeung internasional.

Dina ieu prosés radikal jeung kompléks reorientation, RWTH Aachen nilik sorangan salaku universitas nu sadaya grup aktip nyumbang kana budaya komunikasi langgeng jeung kabuka. Sadaya anggota universitas, kaasup siswa, Sumpah ngarojong budaya-kinerja luhur joint: kompetisi ieu dianggap salaku aspék konstruktif hirup akademik. RWTH Aachen ngemutan budaya kreatif ieu parobahan hiji prinsip dasar pikeun inovasi jeung kamajuan societal.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • matematika, Élmu Komputer sarta Élmu Pengetahuan Alam
  • gawena undagi
  • Téhnik sipil
  • Rékayasa mékanis
  • Georesources jeung Bahan Téknik
  • Téknik Eléktro jeung Tehnologi Informasi
  • Seni jeung Kamanusaan
  • Sakola Bisnis jeung Ékonomi
  • ubar

Sajarah


on 25 Januari 1858, pangeran Frederick William ti Prusia (saterusna kaisar Jerman), diwakilan jeung tutulung tina 5,000 talers keur zakat, diangkat ku Aachener und Münchener Seuneu Company asuransi, nu prékursor pausahaan AachenMünchenerinsurance. dina Maret, pangeran milih ngagunakeun tutulung ka kapanggih institut Prusia kahiji téknologi tempat di propinsi theRhine. Jok tina lembaga tetep undecided leuwih taun; bari pangeran mimitina favored Koblenz, kota ofAachen, Bonn, Cologne jeung Düsseldorf ogé dilarapkeun, jeung Aachen jeung Cologne keur pesaing utama. Aachen ahirna meunang jeung konsép pembiayaan dijieun ku pausahaan asuransi jeung ku bank lokal. Groundbreaking pikeun anyar Polytechnikum lumangsung dina 15 Mei 1865 jeung ceramah dimimitian salila Perang Franco-Prusia dina 10 Oktober 1870 jeung 223 siswa jeung 32 guru. Nu lembaga anyar geus jadi tujuan utamana anak atikan of insinyur, utamana pikeun industri pertambangan di wewengkon Ruhr; aya sakola kimia, téknik listrik jeung mékanis ogé salaku bubuka sakola umum nu diajarkeun mathematicsand alami élmu jeung sababaraha élmu sosial.

Posisi can écés of Prusia anyar polytechnika (nu resmi éta teu universitas) kapangaruhan taun kahiji. Polytechnics lacked pamor di masarakat jeung jumlah siswa turun. Ieu mimiti ngarobah dina 1880 lamun RWTH awal, di antarana batur, dirombak salaku Royal University Téknis, miboga diuk di Prusia DPR Lords sarta pamustunganana meunang hak pikeun mikeun PhD (1898) tingkat jeung judul Diplom (diwanohkeun dina 1902). Dina taun anu sarua, di luhur 800 siswa lalaki enrolled. In 1909 wanoja kahiji anu ngaku jeung artis Agustus von Brandis hasil Alexander Frenz di Fakultas Arsitéktur salaku “dosen inohong jeung bentang lukisan”, Brandis jadi dekan di 1929.

Perang Dunya I, kumaha, dibuktikeun a setback serius pikeun universitas. Loba siswa sukarela ngagabung luhur jeung maot dina perang, jeung bagian universitas anu lila dikawasaan atawa nyangkut.

sedengkeun (mangka teu leuwih karajaan) TH Aachen (Aachen University) flourished dina taun 1920an jeung bubuka fakultas leuwih bebas, sababaraha institutes anyar sarta siswa umum’ panitia, tanda kahiji radicalization nasionalis ogé jadi katempo dina universitas. Nu Katilu Reich sacara Gleichschaltung tina TH di 1933 papanggih jeung lalawanan rélatif low ti boh siswa jeung dosen. Awal taun September 1933, Yahudi jeung (disangka) profesor komunis (jeung ti 1937 dina siswa ogé) anu sistematis persecuted jeung kaasup ti universitas. Samet kosong anu beuki dibikeun ka NSDAP pihak-anggota atawa simpatisan. Nu kabebasan panalungtikan jeung pangajaran jadi parah diwatesan, jeung institutes penting pikeun rencana nu rezim urang anu sistematis ngadegkeun, jeung samet aya diwanohkeun. Sakeudeung ditutup dina 1939, nu TH terus kursus-kursus di 1940, sanajan jeung jumlah low siswa. on 21 Oktober 1944, lamun Aachen capitulated, more than 70% sakabeh wangunan tina universitas ancur atawa beurat ruksak.

Sanggeus Perang Dunya II réngsé dina 1945 universitas pulih jeung dimekarkeun gancang. Dina 1950-an, loba profesor anu geus dipiceun alatan disangka affiliation maranéhanana jeung pihak Nazi anu diidinan mulang jeung multitude tina institutes anyar anu diadegkeun. Ku 1960-an ahir, nu TH geus 10,000 siswa, nyieun eta foremost sakabeh paguron téhnis Jerman. Jeung pondasi fakultas filosofis jeung médis di 1965 jeung 1966, tuturutan, universitas jadi leuwih “sadunya”. fakultas nu karek diadegkeun hususna mimiti attracting siswa anyar, jeung jumlah siswa ampir dua kali dua kali ti 1970 (10,000) ka 1980 (more than 25,000) jeung ti 1980 ka 1990 (more than 37,000). ayeuna, jumlah rata-rata siswa anu kira-kira 42,000, jeung kira-kira hiji katilu sadaya siswa keur awewe. Ku watesan relatif, paling populér ulikan-program anu rékayasa (57%), élmu alam (23%), ékonomi jeung humaniora (13%) jeung ubar (7%).

dina Désémber 2006, RWTH Aachen jeung Kasultanan Oman ditandatanganan hiji kasapukan pikeun nyieun Jerman University swasta Téknologi di Muscat. Profesor ti Aachen dibantuan dina ngamekarkeun kurikulum pikeun ayeuna lima ulikan-program jeung staf ilmiah ngambil alih sababaraha kursus-kursus kahiji.

In 2007, RWTH Aachen ieu dipilih minangka salah sahiji salapan Paguron luhur Jerman tina kaunggulan keur konsep nu bakal datang anak RWTH 2020: Rapat Global tantangan, earning eta konotasi keur an universitas elite. Tapi, sanajan daptar universitas ngahormatan keur konsep nu bakal datang maranéhanana lolobana diwangun ku lembaga badag sarta geus dimangfaatkeun, Departemen Federal Atikan jeung Panalungtikan ngaku yen prakarsa aimed di promosi universitas jeung konsép hareup dedicated ngarah bisa terus nalungtik dina hiji level.Having internasional meunang dana dina sagala tilu galur waragad, prosés dibawa RWTH Aachen University an total waragad tambahan € 180 juta ti 2007-2011. Dua garis séjén waragad éta sakola sarjana, mana Aachen Institute for Advanced Study di komputasional Science Téknik narima waragad jeung disebut “klaster tina kaunggulan”, mana RWTH Aachen junun meunang waragad pikeun tilu klaster: Ultra High Speed-Mobile Sejenna jeung Komunikasi (UMIC), Produksi Technology Integrative keur Daérah-upah High jeung Tukang ngaput-Dijieun suluh ti Biomassa


Anjeun hoyong ngabahas RWTH Aachen University ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


RWTH Aachen University dina Map


poto


Photos: RWTH Aachen University Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

resensi RWTH Aachen University

Miluan ngabahas tina RWTH Aachen University.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.