Technical University of Berlin

Technical University of Berlin

Technical University of Berlin Details

Enroll at Technical University of Berlin

gambaran


Jeung ampir 34 000 siswa, circa 100 kurban tangtu jeung 40 Institutes, nu Téknis University bersejarah ti Berlin mangrupa salah sahiji universitas téhnis panggedéna jeung paling internasional renowned Jerman sacara. Aya di ibu kota Jerman urang - di jantung Éropa - prestasi beredar dina panalungtikan jeung pangajaran, imparting kaahlian ka lulusan alus teuing, jeung administrasi service-berorientasi modern characterize Téknis Universitas Berlin.

Lingkup ladenan nu ditawarkeun ku tujuh fakultas urang fungsi pikeun forge a link unik antara élmu alam jeung téhnis dina hiji leungeun, jeung tata nu, ékonomi jeung élmu sosial jeung humaniora di sisi sejen. Ieu memang hiji prestasi anu signifikan keur unggal universitas téhnis.

disiplin ieu manggihan ekspresi beton di kira-kira 40 Jajaka jeung 60 program Master sacara. Loba ieu memang unik. Technical University of Berlin mangrupa hiji-hijina universitas di subjék kurban rékayasa wewengkon ibukota.

archivements ilmiah saperti nu diwangun dina panalungtikan dasar dina disiplin élmu alam kimia jeung fisika, jeung matematika, salian niatna panalungtikan inovasi-berorientasi dina rékayasa listrik jeung élmu komputer misalna. TU Berlin geus meunang pangakuan pikeun prestasi beredar dina sagala disiplin ieu, nu ngarojong ieu disadiakeun ku kaunggulan prakarsa ti Federal Jerman jeung Pamaréntah Propinsi, Yayasan Panalungtikan Jerman (DFG), Uni Éropa, industri jeung waragad umum, jeung nu tim anu ngalakonan panalungtikan-kelas dunya.

Hiji indikasi atra kinerja jeung dinamis pangwangunan universitas nyaéta kanaékan waragad luar pikeun proyék-proyék panalungtikan anak ti sakumna 125 juta euro dina 2009, ka circa 179 juta euro dina 2014. pikeun taun, TU Berlin geus rengking minangka salah sahiji paguron luhur di Jérman tanpa sakola médis.

Dina artikulasi jelas Téknis University of tujuan Berlin, dina bulan Juli 2012 Sénat Akademis unanimously megatkeun pikeun aktip ngamajukeun hiji visi anyar dina panalungtikan jeung akademisi ku dimaksudkeun genep prioritas panalungtikan inti jeung ku watesan nu kompeténsi patali jeung kawajiban sosial.

  • Visi urang
    Leyuran keur Societal tantangan.
  • Wewengkon Aplikasi Key urang
    bahan, Desain sarta Manufaktur
    Systems Cyber-fisik
    Systems énergi jeung Management Resource sustainable
    Infrastruktur jeung Mobility
    Pangaweruh jeung Systems Komunikasi
    Kaséhatan manusa
  • kompeténsi urang
    rékayasa
    Ilmu komputer
    Kamanusaan
    Tata jeung Management
    matematika
    Élmu Pengetahuan alam
  • tanggung jawab urang
    Prosés mangpaat jeung Produk
    Inovasi téhnologis
    Management Knowlegde
    Atikan jeung Nyieun Wewengkon New proyék
    kualifikasi kalapa

A kawijakan dosen pasini strategis ensures kamajuan sustainable of excellency di diciplines penting.

Leuwih wates sorangan, boh domestically jeung mancanagara, universitas urang motor, Asy'ari jeung waris tina loba jaringan akademik jeung professional jeung mitra dina élmu jeung industri. alliances strategis jeung loba kagiatan mimiti-up ngawula pikeun ngamajukeun leungeun-on pangaweruh jeung téknologi transfer.

pamaén Global kawas Siemens, Telekom Jerman, Daimler, Vattenfall
atawa E.ON nu aub dina rupa-rupa proyék ko-operative jeung universitas urang jeung aktip ngamajukeun téknologi jeung transfer pangaweruh. nu 14 endowed samet jeung sababaraha institutes filial ogé panginget tina reputasi extramural TU Berlin sacara alus teuing. Pausahaan teu ngan nyadiakeun Investasi, maranéhanana ogé nawarkeun leungeun-on latihan jeung ngarojong loba siswa jeung beasiswa, runtuyan kuliah, jeung kasempetan karir alus teuing pikeun lulusan. Nu Deutsche Telekom Juara Laboratorium mangrupa salah conto beredar tina jaringan saperti. misi maranéhanana pikeun ngalaksanakeun panalungtikan pikeun pausahaan telekomunikasi jeung maranehna sponsor sababaraha samet TU Berlin. Nu TU Kampus geus imah ka imah 'Labs' saprak 2004, mana kira-kira 360 ahli jeung ilmuwan ti leuwih ti 25 bangsa digawé dina hateup sarua.

Salaku aktor penting dina Berlin jeung Brandenburg sacara lingkungan ilmiah dunya-kelas, TU Berlin selektif promotes jaringan ilmiah. Sajaba kagiatan akademik maranéhanana biasa, kira-kira 60 ti luhur-kiyeu urang panalungtik laksana fungsi managerial di institutes panalungtikan extramural. Ieu kaasup Fraunhofer Society, Association Leibniz, Association Helmholtz sarta fasilitas panalungtikan penting jeung masarakat awam-dibiayaan séjén.

Nu Téknis Universitas Berlin nempel pentingna gede ka promotion of-élmu dumasar mimiti-up jeung spin-offs ku nyadiakeun hidayah jeung pangawasan pikeun kira-kira 40 ngamimitian-up inisiatif unggal taun. Ogé boga fungsi minangka hiji magnet for jeung sya kabetot dina ngadegkeun sorangan atawa deukeut kampus urang. Dumasar hasil tina competi-tion nasional urang geus earned judulna "aya universitas ngamimitian-up".

Internationalization nyaéta prinsip dasar sakabéh kagiatan ilmiah. strategi internationalization universitas sacara tataman ka konsép partnerships strategis jeung universitas luhur-kiyeu mancanagara. Di handap ieu kaasup TU Warsawa, TU Trondheim, TU Delft jeung TU Vienna. partnerships ieu ngawula ka ajak gawé babarengan basis lega jeung ngamajukeun kagiatan gabungan rupa-rupa dina panalungtikan jeung pangajaran. A blok wangunan salajengna diwangun ku gawé babarengan strategis jeung lembaga élmu di tilu wewengkon target Éropa Wétan, Kidul-Wétan Asia jeung Amérika Kidul. TU Berlin ayeuna nawarkeun 26 program dual-gelar ditéang jeung universitas pasangan di Inggris, Perancis, Polandia, Cina, Rusia jeung Chili, sareng deuih 17 program Inggris-basa Master sacara. siswa International ti leuwih ti 130 nagara nyieun up ngeunaan 20 persen awak mahasiswa. Dina ranking Alexander von Humboldt, TU Berlin ayeuna urutan kadua antara sadaya universitas téhnis. statistik sejenna salajengna underscore pendekatan interna-tional universitas sacara: TU profesor sorangan anu aub dina 1500 cross-wates proyék Cooper-ation antara 2009 jeung 2011. Di 2012, kira-kira 120 pasatujuan élmu internasional éta dina gaya di tingkat universitas puseur.

 

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Kamanusaan
  • Mathematics and natural sciences
  • Process sciences and engineering
  • Electrical engineering and computer science
  • Mechanical engineering and transport systems (including aerospace engineering, automotive engineering, naval and ocean engineering, and the planning and operation of transport systems)
  • Planning – building – environment (merge of former schools ofcivil engineering and applied geosciences” jeung “architecture –environment – society”)
  • Ékonomi jeung manajemén

Sajarah


on 1 April 1879, éta Königlich Technische Hochschule Charlottenburg (“TH Charlottenburg”) was formed in the governmental merger of the Berlin Building Academy (Bauakademie) jeung Royal Trade Academy (Königliche Gewerbeakademie), two independent Prussian founding colleges established in 1799 jeung 1821 tuturutan. nu TH Charlottenburg (Royal TechnicalHigher School of Charlottenburg) was named after the borough of its location in Charlottenburgjust outside Berlin. Di 1899, éta TH Charlottenburg became the first polytechnic in Germany awarding doctorates, as a standard degree for the graduates, in addition to diplomas, thanks to professor Alois Riedler and Adolf Slaby, chairman of the Association of German Engineers(VDI) and the Association for Electrical, Electronic and Information Technologies (VDE).

Di 1916 the long-standing Bergakademie Berlin, the Prussian mining academy created by the geologist Carl Abraham Gerhard in 1770 at the behest of King Frederick the Great, was assimilated into the TH Charlottenburg. Beforehand, the mining college had been, kumaha, for several decades under the auspices of the Frederick William University (now Humboldt University of Berlin), before it was spun out again in 1860. After Charlottenburg’s absorption into Greater Berlin in 1920 and Germany being turned into Weimar Republic, éta TH Charlottenburg ieu diganti “Technische Hochschule of Berlin” (“TH Berlin”). Di 1927, the Department of Geodesy of the Agricultural College of Berlin was incorporated into the TH Berlin. During the 1930s, the redevelopment and expansion of the campus along theEast-West axiswere part of the Nazi plans of a Welthauptstadt Germania, including a new faculty of defense technology under General Karl Becker, built as a part of the greater academic town (Hochschulstadt) in the adjacent west-wise Grunewald forest. The shell construction remained unfinished after the outbreak of World War II and after Becker’s suicide in 1940, it is today covered by the large-scale Teufelsberg dumping.

The north section of the main building of the university was destroyed during a bombing raid in November 1943. Due to the street fightingat the end of the Second World War, the operations at the TH Berlin were suspended as of April, 20th 1945. Planning for the re-opening of the school began on June, 2nd 1945, once the acting rectorship led by Gustav Ludwig Hertz and Max Volmer was appointed. As both Hertz and Volmer remained in exile in the Soviet Union for some time to come, the college was not re-inaugurated until April, 9th 1946, now bearing the name ofTechnische Universität Berlin”. Sacara umum, the name is not translated into other languages. The English term Berlin Institute of Technology is a semi-official translation, which was established as a compromise in 2007. Tapi, the intuitive translationTechnical University of Berlin remains the most common (although not official) name for the university in English, with the possible exception of the native German description (and of course the short form of TU Berlin).


Anjeun hoyong discuss Technical University of Berlin ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Technical University of Berlin on Map


poto


Photos: Technical University of Berlin Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Technical University of Berlin reviews

Join to discuss of Technical University of Berlin.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.