Technical University of Munich

Technical University of Munich. Téknik Study di Éropa.

Teknis universitas Rincian Munich

Enroll di Téknis universitas Munich

gambaran


Technical University of Munich mangrupa salah sahiji universitas luhur Éropa sacara. Hal ieu komitmen ka kaunggulan dina panalungtikan jeung pangajaran, atikan interdisciplinary jeung promosi aktif élmuwan ngora ngajangjikeun. universitas ogé forges tutumbu kuat jeung pausahaan jeung lembaga ilmiah di sakuliah dunya. TUM ieu salah sahiji paguron luhur kahiji di Jerman jadi ngaranna a University of kaunggulan. Sumawona, TUM rutin urutan antara paguron Éropa pangalusna di rankings internasional.

Wilujeng Téknis Universitas Munich! universitas urang mana deui ka taun wangunna tina 1868, jeung pamanggih eta embodies geus kabuktian sia anak ngaliwatan taun: atikan alus teuing di disiplin ilmiah jeung téhnis, energized ku mikat jeung petualangan panalungtikan, cultivating boh karakter pribadi jeung budaya babarengan. Di antara maranéhanana anu geus diajarkeun, diajarkeun, jeung dipigawé panalungtikan di dieu aya inohong dibédakeun tina Baheula sajarah jeung poé hadir: winners Hadiah Nobel, insinyur inventive, pangusaha, lampu ngarah anu geus ngawangun jalan urang hirup. alumni countless anu meunang atikan maranéhanana jeung urang geus, ngaliwatan careers maranéhanana, maju perkembangan masarakat basis pangaweruh.

39,081 jalma ngora, 22% persén saha datang ti luar Jerman, anu diajar di urang 13 departemén akademik. Ieu téh nu sumanget wirausaha, di babasan liberal jeung kalapa anak, nu brings tilu tujuan utama urang fruition: beasiswa ilmiah, internationality, jeung kewirausahaan.

Jeung naon geus diaktipkeun universitas ka lengkah nepi ka posisi dimangfaatkeun dina panggung dunya nyaeta rasa kuat masarakat nu promotes bakat jeung kinerja jeung teu ngakuan wates generational. Hiji bukti katempo tina solidaritas kulawarga TUM nyaéta rekonstruksi urang kaluar ti ruruntuhan tina Perang Dunya nu geus ancur nepi ka 70 persén universitas. Dinten ieu TUM ngabogaan leuwih opat ratus wangunan di pembuangan anak dina Munich urang, Garching, jeung loka Freising-Weihenstephan.

Technical University of Munich understands sorangan jadi hamba masarakat anu terus nyanghareup tantangan anyar timbul ti kamajuan globalisasi. Ieu nyaéta panggero pikeun professional ngora téhnisna kompeten ti loba disiplin anu attuned, dina jalan interdisciplinary, ka isu utama abad: kaséhatan sarta gizi; tanaga, iklim, jeung lingkungan; sumberdaya alam; mobilitas jeung infrastruktur; komunikasi jeung informasi. Urang geus diadopsi ieu “téma abad” salaku urang sorangan, jeung maranehna nangtukeun tujuan panalungtikan urang.

Strategi institusional dimekarkeun pikeun Jerman kaunggulan inisiatif dina 2006 - “TUM. Nu wirausaha University” - Dibuka jalur anyar arah jadi hiji universitas boldly kalapa tina stature internasional. Nu TUM Pascasarjana Sakola embodies format kutang tina atikan doktor terstruktur. Ieu nyandak élmuwan ngora jeung insinyur ngamekarkeun boh propil disiplin maranéhanana jeung lega, horizons transdisciplinary. Dina TUM Institute for Advanced Study, bakat alus teuing manggihan kemungkinan panalungtikan kreatif ogé kamar pikeun wacana interdisciplinary. Jeung sistem karir anyar urang, nu TUM Fakultas ulayat lagu (2012), urang geus ngawanohkeun shift paradigma dina sistim universitas Jerman.

Jalma anu diajar di Téknis Universitas Munich ayeuna geus loba pilihan. Urang teu ngan nawarkeun atikan disiplin-kelas munggaran, tapi ogé ngamajukeun kagiatan masarakat-wangunan leuwih hirup mahasiswa sapopoé. Urang ngawanohkeun siswa urang panalungtikan ilmiah di hiji panggung awal. Urang pituduh kana hiji striving konstan pikeun anyar jeung teu kapanggih. Urang investasi waktu, tanaga, jeung sumber di urang ngora berbakat saha we ngokolakeun jeung tangtangan. Kami rek nyieun eta, salaku sajauh mungkin, “weatherproof” keur sakabeh nu bisa sapatemon di mangsa panarjamah maranéhanana.

kaca imah urang boga tujuan pikeun nginpokeun Anjeun comprehensively ngeunaan Technische Universität München, bari di waktu nu sami imparting rasa anu urang salaku masarakat. TUM: nu hartina sakabéh urang! lawang urang nangtung kabuka ka anjeun.

Professor Wolfgang A. Herrmann
presiden

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • gawena undagi
  • TUM Sakola Kahirupan Élmu Weihenstephan
  • elmu kimia
  • sipil, Geo sarta Téknik Lingkungan
  • Listrik jeung Komputer Téknik
  • Informatics
  • matematika
  • Rékayasa mékanis
  • TUM Sakola Kadokteran
  • Fisika
  • Olahraga sarta Élmu Pengetahuan Kaséhatan
  • TUM Sekolah Pendidikan
  • TUM Sakola Manajemén

Sajarah


  • 1868 Universitas diadegkeun ku Raja Ludwig II.
  • 1877 Dileler designation Royal Bavarian Téknis universitas Munich.
  • 1901 Dibales hak doctorates pangajén.
  • 1902 Persetujuan ti pamilihan Principal ku staf pangajaran.
  • 1930 Integrasi tina College of Tatanén sarta Brewing di Weihenstephan.
  • 1949-1954: Rekonstruksi wangunan utama Technische Universität ku Robert Vorhoelzer sanggeus WWII. Pangwangunan wangunan administrational anyar jeung perpustakaan.
  • 1957 Dibéré status tina hiji 'awakna légal publik'.
  • 1958 Panalungtikan reaktor Munich (FRM), Garching resmina ditugaskeun ka TH München.
  • 1967 Ngadegna hiji fakultas kadokteran
  • 1970 Diganti jadi 'Téknis universitas Munich'.
  • 1993 Ngadegna hiji fakultas informatika
  • 2000 Ngadegna Weihenstephan Élmu Center keur Kahirupan & Élmu kadaharan, Land Paké sarta Lingkungan (hépatitis) milik jeung TUM.
  • 2002 The Jerman Institute of Élmu jeung Téhnologi diadegkeun di Singapura.
  • 2004 lawang resmi sahiji reaktor panalungtikan Munich II, sumber neutron ngarah, on Maret 2.
  • 2005 TUM Institute pikeun Advanced Study diadegkeun
  • 2006 TUM salah sahiji tilu universitas suksés di prakarsa kaunggulan Jerman urang
  • 2009 TUM Sekolah Pendidikan ngadeg
  • 2012 TUM deui salah sahiji kiwari 11 universitas suksés di prakarsa kaunggulan Jerman urang


Anjeun hoyong ngabahas Téknis universitas Munich ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Teknis universitas Munich on Peta


poto


Photos: Technical University of Munich Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Teknis universitas ulasan Munich

Gabung ngabahas ngeunaan Téknis universitas Munich.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.