Universitas Duisburg-Essen

Universitas Duisburg-Essen

University of Duisburg-Essen Details

Enroll at University of Duisburg-Essen

gambaran


Universitas Duisburg-Essen (UDE), salah sahiji universitas Jerman panggedéna, ieu komitmen ka pasamoan tanggung jawab sosial anak. Pikeun ngalaksanakeun amanat atikan jeung nu geus boga muatan jeung mantuan ngajalankeun transformasi ékonomi wewengkon urang, urang ngalanggan standar nasional jeung internasional dina widang panalungtikan, pendidikan jeung manajemén.

Urang tempo universitas urang salaku sakabeh inklusif homogén sakabeh mata pelajaran jeung sadaya anggota sahingga narékahan pikeun jaringan interdisciplinary jeung partisipasi éksténsif sakabeh akademisi, pagawé jeung siswa dina tangtangan tina shaping mangsa nu bakal datang tina UDE.

Dina widang panalungtikan, urang prioritas opat wewengkon interdisciplinary:
• nanosciences
• élmu Kalautan
• sistem urban jeung wewengkon metropolitan
• change of masyarakat kontemporer

Urang taat ka persatuan universitas tradisional panalungtikan jeung atikan.

Urang nyieun pangalusna-mungkin ulikan jeung karya kaayaan di sakabéh subjék jeung di sadaya tingkat ulikan dina raraga nawarkeun hiji atikan akademik dumasar kana élmu jeung panalungtikan, ngahalangan kaluar dina arah anyar pikeun ngalakukeunana. Dina ngarancang sarjana urang jeung program sarjana postgraduate, urang dipandu ku rupa-rupa sarat individual jeung societal dina konteks learning lila hirup-.

Kamajuan satuluyna latihan guru di séktor panalungtikan jeung atikan mangrupa aspék signifikan propil universitas urang. Salila prosés ngarobah leuwih ka jajaka kursus / master ulikan, urang rigorously pursuing kawijakan kualitas conformance standar jeung dimaksudkeun pikeun nyieun kaayaan pangalusna-mungkin keur ulikan.

Urang mertimbangkeun heterogeneity murid jeung karyawan urang salaku kasempetan unik jeung ngamajukeun diversity via ukuran manajemén pilih. Di dieu urang ngarti 'diversity’ salaku kontribusi ka sarua atikan jeung kaunggulan akademik. sarua génder mangrupakeun bagian integral endeavors ieu.

Dina kerangka sistim manajemén universitas, urang Tujuan pikeun ngajaga hiji kasaimbangan hade antara propil puseur jeung sistem desentralisasi of selfgovernance jeung timer tanggung jawab. Instrumén tina pasatujuan target jeung kinerja, manajemén anggaran, kontrol ongkos jeung tumuwuhna staf sadaya meunang ka ngawula ka kawijakan jaminan kualitas stringent urang.

Salaku anggota University Alliance Ruhr (UA Ruhr), urang gawé bareng jeung Ruhr University of Bochum jeung University Téknis tina dortmund ka koordinat usaha urang ajak nu Ruhr salaku hiji wewengkon élmu, nyieun propil unik, netepkeun prioritas jeung ngadegkeun jaringan ilmiah jeung organisasi.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Fakultas Kamanusaan
  • Fakultas Élmu Sosial
  • Faculty of Educational Sciences
  • Fakultas Ékonomi sarta Usaha Administrasi
  • Mercator School of Management
  • Fakultas Matematika
  • Fakultas Fisika
  • Fakultas Kimia
  • Fakultas Biologi
  • Fakultas Téknik
  • Fakultas Kedokteran

Sajarah


asal; The University of Duisburg (1555) Its origins date back to the 1555 decision of Duke Wilhelm V von Jülich-Kleve-Berg to create a university for the unified duchies at the Lower Rhine. Dugi ka tungtung ieu, it was necessary to obtain a permission of the emperor and the pope. Although the permission of the pope was granted in 1564 and of the emperor in 1566, the university was founded about ninety years later in 1654, after the acquisition of the duchy of Kleve by Frederick William, Elector of Brandenburg. It opened on 14 Oktober 1655 by Johannes Claudberg as their first rector. The university had four faculties: Teologi, ubar, Law and Arts. During its period of activity it was one of the central and leading universities of the western provinces of Prussia.

Only a few decades later the university was in competition with the much better equipped Dutch universities. Since only about one third of the population in the western provinces of Prussia were member of the reformed church, most Lutheran and Catholic citizens in the second half of the 18th century, sent their sons to other universities.

The university declined rapidly and was on 18 Oktober 1818 due to a Cabinet Order of Friedrich Wilhelm III. officially closed. Dina waktos anu sasarengan, the University of Bonn was founded. Large parts of the Duisburg University Library were relocated to Bonn and then formed the basis of the newly formed Bonn Library. Also the sceptre of the University of Duisburg was given to the University of Bonn, and is available until today.

Di 1891 éta Rheinisch-Westfälische Hüttenschule was settled from Bochum to Duisburg, which was later developed to the Königlich-Preußischen Maschinenbau- und Hüttenschule, and was renamed in 1938 ka Public School of Engineering.

After a decision of the federal state government in 1960 the teacher training college of Kettwig was settled to Duisburg and was namedPedagogical University Ruhr. Di 1968, the university was founded again in Duisburg, related to the old one, bearing the name:Comprehensive University of Duisburg. Initially only small, the university was developed rapidly in the 1970s up to about 15,000 siswa. Di 1972 éta Pedagogical University Ruhr jeung Public School of Engineering, nu ieu diganti dina 1971 to University of applied sciences Duisburg. Other schools were also relocated to Duisburg. The University of Duisburg was then called Comprehensive University of Duisburg. Di 1994 the university was renamed Gerhard Mercator University.

Di 2003, Gerhard Mercator University merged with the University of Essen to form the University of Duisburg-Essen, which is today one of the largest universities in Germany with about 30,000 siswa.


Anjeun hoyong discuss University of Duisburg-Essen ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


University of Duisburg-Essen on Map


poto


Photos: Universitas Duisburg-Essen Facebook resmi




Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

University of Duisburg-Essen reviews

Join to discuss of University of Duisburg-Essen.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.