Universitas Bayreuth

Universitas Bayreuth

Universitas Rincian Bayreuth

Enroll di universitas Bayreuth

gambaran


Wilujeng sumping di University of Bayreuth. Pamikiran jeung operasi internasional tungtutan leuwih ti sakadar keur salah sahiji paguron luhur paling menarik di Bavaria jeung occupying posisi luhur di pangajaran nasional jeung rankings panalungtikan. Kusabab ieu, urang geus nangtukeun sasaran pangwangunan keur taun 2020 dina raraga salajengna ngasah Universitas propil unik Bayreuth sarta ujung kalapa:

  • Hatur nuhun ka Asép Sunandar Sunarya rupa-rupa anak disiplin sarta wewengkon pokus strategis dipilih, Universitas Bayreuth diakuan sacara internasional pikeun kontribusi panalungtikan sarta nawarkeun hiji lingkungan ulikan alus teuing.
  • Universitas Bayreuth mangrupa salah sahiji maksud ngarah di Jerman dina watesan lingkungan ulikan sarta tingkat mahasiswa anak.
  • Universitas Bayreuth mangrupa universitas kampus sedeng-ukuran nu komitmen ka standar akademik pangluhurna jeung nu geus dijieun usaha sadar pikeun ngeset sorangan sajaba ti universitas nu leuwih gede.

Minangka salah sahiji universitas bungsu Jerman sacara, urang bisa beroperasi dina unbiased, sumanget timer yakin kabebasan akademik, kamajuan ilmiah, jeung tanggung jawab sosial. Dina garis kalawan visi urang, prioritas luhur urang pangawasan individu, ngajaga standar akademik luhur, sarta nyieun program ulikan nu nyandak ieu panalungtikan ayeuna kana akun. fokus interdisciplinary urang jeung kolaborasi inovatif antara loba disiplin urang téh kaistiméwaan budaya panalungtikan Bayreuth urang.

dina retrospect, ayeuna jelas kumaha prudent ieu deui 1975 pikeun nyieun universitas dumasar kana ngagabungkeun wewengkon subjék kuat jeung panalungtikan interdisciplinary jeung pangajaran. Patarosan nyanghareup masarakat globalized urang nu jadi beuki loba kompléks. Jawaban katuhu ngan bisa kapanggih ngaliwatan deukeut, gawé babarengan cross-disiplin - salah sahiji aset utama Universitas sacara. Universitas Bayreuth dicirikeun ku kabebasan akademik, kamajuan ilmiah, jeung relevansina praktis, sakabéh nu dipikaharti dina konteks tanggung jawab sosial jeung budaya.

Wilujeng sumping di urang hiji-of-a-jenis kampus.

Ieu téh boh jantung Universitas jeung sumber inspirasi. Ieu téh dimana friendships dijieun, kolaborasi anu ngagagas, jeung gagasan anu katimu, mastikeun yén universitas urang tetep hiji lantera inovasi. bursa ilmiah kalan tremendously ti rupa-rupa disiplin kampus komunikatif urang ngahimpun. Anu meureun naha Universitas Bayreuth geus bisa ngagungkeun jadi loba panghargaan jeung honors keur accomplishments sarjana anak.

dunya mangrupa désa

... Jeung Bayreuth ieu centrally aya. Sareng hiji populasi kira-kira 73,000, Bayreuth teu utamana badag, tapi nu mangrupa salah sahiji hal anu ngajadikeun eta jadi pikaresepeun. Jalma ngajalankeun kana karana. Kota bisa jadi dunya-kasohor festival opera taunan anak, tapi oge nawiskeun siswa jeung panalungtik kabeungharan atraksi budaya jeung artistik, Wagner kumisan. Eta kudu datang salaku no reuwas yen kota sacara pihak jeung pub pamandangan nu pageuh dina leungeun siswa. Tapi anjeun bakal kaget kumaha gancang anjeun bisa manggihan jalan kira-kira Anjeun aya bewara wates antara kampus jeung kota pusat jadi kurang jeung kurang katempo. Ieu bisa euy jadi sabab sanggeus ngan waktu anu singget aya beungeut akrab dina unggal sudut.

Location nyaéta sagalana.

Endah Bavaria kalér, katuhu di doorstep Bayreuth sacara, nyaeta gede pikeun kagiatan olahraga: Ngabuburit, hiking, gunung-climbing, canoeing, arung jeram, jeung ski sagala cara alus teuing ka enrich waktu rineh Anjeun. Tapi, lamun lumangsung ngabutuhkeun pisan nu ngarasakeun hiji kota badag ayeuna terus, Nuremburg ngan kareta numpak hiji-jam jauh jeung Munich ngan 2 ½ jam jauh. Anjeun bisa ngahontal Berlin di 4 jam ku mobil, Leipzig di satengah waktu éta. Sarta ulah poho: keur di jantung Éropa hartina Iraha ogé ngan tilu jam drive jauh.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • matematika, Fisika sarta Élmu Komputer
  • biologi, Kimia sarta Élmu Pengetahuan Bumi
  • hukum, Business jeung Ékonomi
  • Basa jeung Sastra
  • Studi budaya
  • Téknik Science


Anjeun hoyong ngabahas universitas Bayreuth ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Universitas Bayreuth on Peta


poto


Photos: Universitas Bayreuth Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Universitas ulasan Bayreuth

Gabung ngabahas ngeunaan universitas Bayreuth.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.