Universitas Hannover

Universitas Hannover

Universitas Rincian Hannover

Enroll di universitas Hannover

gambaran


nu Universitas Hannover, resmina Universitas Hanover, pendek Leibniz Universität Hannover, mangrupa universitas publik nu aya di Hannover, Jérman. diadegkeun dina 1831, éta salah sahiji nu panggedéna jeung pangkolotna Elmu Pangaweruh jeung Teknologi paguron luhur di Jérman. dina 2014/15 taun sakola eta enrolled 25,688 siswa, nu 2,121 éta ti nagara deungeun. Cai mibanda salapan fakultas nu nawarkeun 190 program sarjana lengkep sareng bagian dina 38 widang studi. Universitas dingaranan Gottfried Wilhelm Leibniz, nu matematikawan abad ka-18 jeung filsuf.

Leibniz Universität Hannover mangrupa anggota TU9, an pakaitna tina salapan Institutes Téknologi ngarah di Jerman. Éta ogé anggota Konférénsi of Sakola Eropa keur Advanced Téknik Atikan jeung Panalungtikan (CESAER), a pakaitna nirlaba ti universitas rékayasa ngarah di Éropa. universitas sponsor National Library Jerman Sains jeung Téhnologi (TIB), panggedena science and technology perpustakaan di dunya.

Di 1831, diadegkeun ku sarjana Karl Karmarsch, nu "luhur Trade Sakola Hannover" dimimitian ku ngan 64 siswa. Dinten universitas Hannover anu leuwih ti 25,000 siswa dina élmu alam jeung rékayasa, humaniora jeung élmu sosial ogé dina hukum jeung ékonomi.
Di masa anu payun, oge, nalungtik, pangajaran jeung panalungtikan anu jadi nikmat, sahingga salah sahiji tujuan nyatakeun tina Leibniz Universität Hannover pikeun terus ngaronjatkeun kualitas pangajaran jeung panalungtikan.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


Sajarah


Akar Universitas Hanover dimimitian dina luhur SMK College / Polytechnic Institute (Jerman: Luhur Trade Sakola / Polytechnic Sakola), diadegkeun dina 1831. Di 1879 nu Tinggi SMK Sakola dipindahkeun kana GuelphPalace bersejarah, nu Welfenschloss, nu ieu husus dirobah pikeun tujuan. engké, nu Tinggi SMK Sakola janten Royal College of Technology (Jerman: Royal Institut Téknologi). Di 1899 Kaiser Wilhelm II dibales éta College of Technology a status sarua yén paguron jeung hak maparin doctorates. The College diwangun deui dina 1921 jeung rojongan finansial ti Association dina College patrons '. Aya tilu fakultas: Matematika sarta Élmu Pengetahuan Alam, Téhnik sipil, Rékayasa mékanis.

Di 1968 Fakultas Kamanusaan sarta Studi Kamanusaan anu diadegkeun jeung “College of Technology” jadi “Institute of téhnologi” (“Universitas teknis”). Antawis 1973 jeung 1980 nu fakultas Hukum, Business jeung Ékonomi, éta Guru baheulana bebas Pelatihan College anu ditambahkeun kana universitas sarta “Universitas teknis” ieu diganti “Universitas Hannover.” angka murid ngaleuwihan 30,000 pikeun kahiji kalina dina 1991. Dina ulang 175th sahiji lembaga dina 2006, éta “Universitas Hannover” dibéré nami “Universitas Hanover.” waktu 64 siswana munggaran ngahadiran SMK, dinten universitas kiwari boga sabudeureun 25.700 siswa, langkung ti 2.900 akademisi sarta élmuwan, jeung 160 Departemén jeung institutes.


Anjeun hoyong ngabahas universitas Hannover ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Universitas Hannover on Peta


poto


Photos: Universitas Hannover Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Universitas ulasan Hannover

Gabung ngabahas ngeunaan universitas Hannover.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.