Universitas Ulm

Universitas Ulm

University of Ulm Details

  • nagara : Jérman
  • kota : Universitas Ulm
  • akronim : UU
  • ngadeg : 1967
  • murid (approx.) : 10000
  • Ulah poho pikeun discuss University of Ulm
Enroll at University of Ulm

gambaran


Universitas Ulm nyaéta urutan nu kasalapan di Baden-Wuerttemberg. Gagasan munggaran wangunna hiji universitas di Ulm balik ka 50 urang. Di 1959, gugus panalungtikan “Universitas Ulm” diwangun, nu dihasilkeun memorandum dina wangunna universitas di March of 1961. Alatan kompetisi antara kota Constance jeung Ulm dina tahap awal, pamanggih ngadegkeun universitas di unggal dua kota miboga popularitas. A faktor kritis ngarah kana kaputusan ieu kanyataan yén Constance ieu situated deukeut wates féderal. Nu kasempetan pikeun pagawean dina widang kadokteran teu bakal cukup alatan kurangna wewengkon DAS sabar di wates. Pamanggih wangunna hiji universitas di Ulm sahingga jadi leuwih beton – eta bakal jadi universitas ngawangun ku ubar jeung élmu alam.

Dina Juli tina 1965, panitia yayasan nyerah anak “Memorandum dina College of Medicine jeung Alam Élmu di Ulm,” nu disatujuan ku nagara déwan Baden-Wuerttemberg ngeunaan menteri dina Januari 1966. Ngan dua bulan ka hareup, éta “Interim Constitution of the Ulm College of Medicine jeung Alam Élmu” datang kana pangaruh.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Faculty of Engineering and Computer Science
  • Faculty of Mathematics and Economics
  • Fakultas Élmu Pengetahuan Alam
  • Fakultas Kedokteran


Anjeun hoyong discuss University of Ulm ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


University of Ulm on Map


video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

University of Ulm reviews

Join to discuss of University of Ulm.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.