Universitas Kyoto

Universitas Kyoto

Kyoto Rincian Universitas

Enroll di Universitas Kyoto

gambaran


Saprak yayasan taun 1897, Universitas Kyoto geus digawé ka ngokolakeun kabebasan akademik dina hiji sumanget timer reliance jeung timer kaitannana, jeung muka nepi horizons anyar dina bagean sarjana kreatif. universitas ogé geus ditéang ka nyumbang kana coexistence damai di sakuliah masarakat global.

dunya urang ayeuna ngalaman sababaraha parobahan gancang nu bakal geus henteu kabayang dina abad ka-20. Struktur konflik global, nu dipiharep bisa ngumbar jeung ahir Perang Cold, sabenerna ngembang boh pajeulitna jeung inténsitas salaku hasil tegangan étnis jeung agama. Dina waktos anu sasarengan, nu Pace tina degradasi lingkungan global accelerates, bencana utama unprecedented jeung kasakit tepa deadly wreak bencana di sakuliah dunya, jeung crises finansial ngocok boh economies nasional jeung kahirupan individu ka pisan inti. Universitas kudu mikir sacara serius ngeunaan naon maranehna nangtung pikeun di ieu kali ngagalura. Samentara, pamaréntah Jepang gawé bareng paguron luhur jeung industri pikeun ngamajukeun budidaya ibukota manusa global, jeung nelepon dina universitas pikeun nerapkeun reformasi dirancang pikeun ngangkat daya saing maranéhanana internasional. Universitas Kyoto ayeuna perlu pikeun ngaidentipikasi kumaha pangalusna pikeun ngabales tungtutan pamaréntah jeung masarakat lega sedengkeun sésana bener sumanget ngadegna.

Tilu misi inti universitas nu atikan, panalungtikan, jeung kontribusina sosial. Dua ieu, panalungtikan jeung kontribusina sosial, nu apt pikeun ngarobah di response ka tren global. pendidikan, kumaha, boga alam penting mah percaya jadi unchangeable. Dina garis jeung komitmen -na pikeun learning independent, Universitas Kyoto kudu ngajaga posisi anak salaku bastion kabebasan akademik, rada detached ti masarakat umum jeung unconstrained ku konvénsi. Dina raraga pikeun ngalakukeunana, universitas kudu tempat bagean akademik bisa lumangsungna matak ngaganggu, bari ogé nyadiakeun jandela kana dunya jeung masarakat. jandela ieu bisa dibuka ku anggota dosen dilengkepan motong-ujung pangaweruh dunya jeung masarakat nu perenahna leuwih, tapi peran pangpentingna dina universitas urang dimaénkeun ku siswa anu Modal luar jandela. Urang kudu digawé sacara saksama jeung mitra di industri jeung pamarentah pikeun nyadiakeun jandela nu ngidinan siswa nyieun pamakéan praktis best of abilities maranéhanana geus dimekarkeun di universitas.

Loba parobahan nu ayeuna dijalankeun dina urusan finansial ti universitas, kaasup turunna di subsidi operasi umum sarta ngembang tekenan dina waragad kalapa. Ieu geus jadi penting pisan pikeun urang pikeun ngamankeun dana urang sorangan ka migawe perbaikan ka lingkungan atikan. Kuring percaya yen urang kudu nyieun hiji pasualan ka masarakat lega ngeunaan butuh perbaikan ieu, dina harepan narima pangrojong berehan ti usaha nu nyangka jadi loba University Kyoto, jeung ti alumni urang sorangan. Kuring oge kasampak maju ka ngawangun partnerships kuat jeung masarakat satempat, maximizing mangpaat lokasi urang di Kyoto-ibukota dunya-renowned Basa Jepang budaya-jeung gawé bareng universitas séjén pikeun ngamekarkeun kota sorangan jadi kampus akademik beunghar jeung variatif. Saterusna, lamun urang sukses di attracting dosen jeung mahasiswa beredar ti paguron di sakuliah dunya, urang kudu ngamekarkeun kurikulum asli jeung proyék panalungtikan gabungan nu capitalize dina atraksi Kyoto sacara, jeung make eta dipikawanoh internasional. Kami yakin yen usaha ieu bakal nyumbang greatly ka perkembangan wewengkon urang, jeung mangsa nu bakal datang Jepang jeung dunya sakabéhna.

Salaku komprehensif, lembaga panalungtikan-berorientasi, Universitas Kyoto kudu ngahijikeun seni liberal sarta atikan yayasan, pendidikan sarjana husus, jeung lulus program atikan cara anu digitus siswa jeung kreativitas jeung kamampuhan praktis. Jang ngalampahkeun kitu merlukeun perkembangan jalur atikan ngalamar hiji susunan hirarki pangaweruh disiplin rupa-rupa jeung facilitating rupa-rupa pilihan learning. Butuh waktu pikeun siswa pikeun ngawujudkeun abilities maranéhanana ka extent fullest. Kuring ngaharepkeun urang bisa nyadiakeun lingkungan learning supportive nu siswa teu bergegas kana nyieun kaputusan ngeunaan mangsa nu bakal datang maranéhanana, jeung gantina bisa nuturkeun prosés positif trial and error nu bakal ngaktifkeun maranehna jadi leuwih percaya diri dina futures nu antukna maranehna milih.

Dina raraga ngokolakeun siswa jeung kamampuhan inventive loba pisan, sadaya dosen jeung administrasi anggota staf kudu komitmen ka pursuing inisiatif panalungtikan jeung kontribusina sosial nu narik perhatian internasional. Universitas Kyoto ngabogaan 10 fakultas, 18 sakola sarjana, 14 institutes panalungtikan (leuwih ti nu mana wae nu universitas séjén di Jepang), sarta loba fasilitas atikan jeung panalungtikan séjén. Kuring bakal ngalakonan utmost mah pikeun mastikeun gol urang nu maju di sakuliah sadaya cabang ieu beda masarakat universitas.

Juichi Yamagiwa
presiden
Universitas Kyoto

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


fakultas

  • Fakultas Integrated Studi Asasi Manusa
  • Fakultas Sastra
  • Fakultas Pendidikan
  • Fakultas Hukum
  • Fakultas Ékonomi
  • Fakultas Élmu
  • Fakultas Kedokteran
  • Fakultas Élmu Pharmaceutical
  • Fakultas Téknik
  • Fakultas Pertanian

sakola sarjana

  • Lulusan Sakola Sastra
  • Pascasarjana Sakola Atikan
  • Lulusan Sakola Hukum
  • Lulusan Sakola Ékonomi
  • Lulusan Sakola Élmu
  • Lulusan Sakola Kadokteran
  • Lulusan Sakola Élmu Pharmaceutical
  • Lulusan Sakola Téknik
  • Lulusan Sakola Pertanian
  • Lulusan Sakola Asasi Manusa sarta Lingkungan Studi
  • Lulusan Sakola Élmu énergi
  • Lulusan Sakola Studi Area Asian jeung Afrika
  • Lulusan Sakola Informatika
  • Lulusan Sakola Biostudies
  • Lulusan Sakola Global Studi Lingkungan
  • Sakola Pamaréntahan
  • Lulusan Sakola Manajemén
  • Kyoto Hukum Sakola Universitas (Téks Jepang Ngan)
  • Kyoto Universitas Sakola Kaséhatan Umum

Sajarah


Cikal bakal ti Universitas Kyoto ieu Kimia Sakola diadegkeun di Osaka dina 1869, nu mana, sanajan ngaranna, Fisika diajarkeun ogé. engké, éta Sakola Tinggi katilu didirikan dina tempatSeimi-kyoku di 1886, eta lajeng dibikeun ka kampus utama universitas urang hadir dina taun anu sarua.

Universitas Imperial Kyoto salaku bagian tina sistem Imperial Universitas didirikan dina tanggal 18, 1897, ngagunakeun wangunan Sakola urang Tinggi Katilu. Sakola luhur dipindahkeun ka patch taneuh ngan di sakuliah jalan, mana nu Yoshida Selatan Kampus nangtung kiwari. Dina taun anu sarua ngeunaan ngadegna universitas urang, nu College of Élmu jeung Téhnologi diadegkeun. The College of Hukum sarta College of Medicine anu diadegkeun dina 1899, IKIP Sastra di 1906, ngembangna kagiatan universitas urang ka wewengkon di luar sains alam.

Sanggeus Perang Dunya II, universitas Kyoto ayeuna diadegkeun ku merging universitas kaisar jeung Sakola Tinggi Katilu, nu dianggap kawajiban ngajar seni liberal salaku Fakultas Sastra Liberal. fakultas nu ieu leyur jeung pondasi Fakultas Integrated Studi Asasi Manusa dina 1992.

Universitas Kyoto boga saprak 2004 geus diasupkeun salaku Corporation universitas nasional dina hiji hukum anyar anu lumaku pikeun kabéh universitas nasional.

Najan incorporation nu geus ngarah ka ngaronjat kamerdikaan financial otonom, Universitas Kyoto ieu masih sabagean dikuasai ku Departemen Jepang Atikan.

Universitas urang Departemen Fisika Téori sarta maranéhanana Bencana Pencegahan Research Institute duanana digambarkeun dina Komite Koordinasi nasional pikeun Gempa prediksi.


Anjeun hoyong ngabahas Universitas Kyoto ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Universitas Kyoto on Peta


video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

ulasan Universitas Kyoto

Gabung ngabahas ngeunaan Universitas Kyoto.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.