City University Osaka

City University Osaka

Osaka Kota Rincian Universitas

Enroll di Osaka Kota Universitas

gambaran


Osaka City University sohor ulang 135th taun 2015. Ieu téh ayeuna universitas publik panggedena di Jepang, jeung 8 fakultas jeung 10 sakola sarjana, kurban jajaka, master jeung doktor kursus-kursus dina rupa-rupa disiplin. Dina waktu ngadegna anak, walikota Osaka, Hajime Seki, méré urang misi husus: "Nu universitas anyar teu kudu jadi katara sahiji paguron luhur nasional; sakuduna ngalayanan kaperluan warga; ngalaksanakeun panalungtikan asli dina kabudayaan, ekonomi, jeung masarakat kota Osaka jeung komunikasi hasil ka urang kota. "visi-Na masih terus ngahargaan ku urang pisan poé ieu.

Masalah nyanghareup Osaka aya masalah sarua nyanghareup kota di sakuliah dunya. Di dieu di OCU, anjeun bakal boga kasempetan pikeun ménta hiji atikan jeung ngalakonan panalungtikan nu bakal tangtangan Anjeun pikeun manggihan solusi pikeun masalah saperti parobahan iklim, supply énergi bersih, kaséhatan urban, jeung bencana alam, masalah nu ngan bisa direngsekeun ku ngagabungkeun perspéktif global jeung lokal.
identitas sakola ieu dihasilkeun dua laureates Nobel, Professor Emeritus Yoichiro Nambu di Fisika sarta Professor Shinya Yamanaka dina Kedokteran. Dina sumanget enterprising ieu, OCU boga tujuan pikeun nurture jalma anu bisa mawa kana kalungguhan uran di masarakat, ngalaksanakeun panalungtikan liberal jeung aslina di hiji tingkat internasional jeung jadi kareueus kota.

OCU nawarkeun Anjeun atmosfir intelektual rupa-rupa jeung liberal nu anjeun bakal bisa ngabahas bebas sarta ngamekarkeun ideu Anjeun, bari nyieun pamakéan fasilitas ulikan jeung panalungtikan interdisciplinary alus teuing jeung jaringan akademik kuat domestic jeung internasional. Urang ngajak sodara datang jeung ngiluan urang di ngarengsekeun masalah ayeuna sarta mangsa nu bakal datang.

Dr. Tetsuo Arakawa
Présidén Osaka City University

Pikeun ngahontal misi universal tina university- nu ngabina bakat punjul jeung milarian bebeneran.

Jadi universitas nu warga bisa reueus of-

  • Pikeun hal kota minangka subjék pikeun ulikan jeung manggihan solusi calakan keur masalah husus anak.
  • Méré deui bungbuahan kagiatan pendidikan jeung panalungtikan ka kota jeung wargana jeung nyumbang kana perkembangan boh masarakat satempat jeung masarakat internasional.

Jadi universitas nu deukeut ka citizens- nu

  • Pikeun mawa dina tradisi jeung budaya kota Osaka, salaku universitas dumasar urban-.
  • Pikeun ngamajukeun pendidikan liberal jeung kreatif jeung panalungtikan, jeung kaséhatan standar luhur.
  • Pikeun ngaronjatkeun rupa-rupa fungsi kota saperti budaya, ekonomi, industri, jeung kaséhatan, bareng jeung warga, jeung nyobian nyadar kaayaan kabeungharan bener.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


sakola sarjana

  • Fakultas Business
  • Fakultas Ékonomi
  • Fakultas Hukum
  • Fakultas Sastra jeung Asasi Manusa Élmu
  • Fakultas Élmu
  • Fakultas Téknik
  • Sakola médis
  • Sakola Kaperawatan
  • Fakultas Asasi Manusa Kahirupan Élmu

sakola sarjana

  • Lulusan Sakola Bisnis
  • Lulusan Sakola Ékonomi
  • Lulusan Sakola Hukum
  • Lulusan Sakola Sastra jeung Asasi Manusa Élmu
  • Lulusan Sakola Élmu
  • Lulusan Sakola Téknik
  • Lulusan Sakola Kadokteran
  • Lulusan Sakola Kaperawatan
  • Lulusan Sakola Asasi Manusa Kahirupan Élmu
  • Lulusan Sakola Kreatif Lokasi

Sajarah


City University Osaka (bapa) diwangun ku dalapan fakultas sarta sapuluh sakola sarjana. OCU ngambah beginnings na ka 1880 wangunna Osaka komérsial Pelatihan Institute, puseur study komérsial sarta industri di Osaka. Institut ieu diganti jadi eta dimekarkeun sarta tumuwuh, jadi Osaka Kota Sakola komérsial (1889), Osaka Kota komérsial College (1901), Osaka Universitas Dagang (1928), sarta pamustunganana Osaka Kota Universitas di 1949. dina April 2006, Osaka Kota Universitas ieu reconstituted salaku Corporation universitas publik.

Dina ngadegkeun OCU salaku universitas kota mimiti Jepang, Dr. Hajime Seki, walikota Osaka, diatur hiji visi has. Universitas anyar teu kudu hiji katara sahiji universitas nasional; sakuduna ngalayanan kaperluan warga; sakuduna ngalaksanakeun panalungtikan aslina dina kabudayaan, ekonomi, jeung masarakat kota Osaka jeung komunikasi hasil ka urang kota. Sapanjang sajarah 70 taun na, Osaka Kota Universitas geus satia anut ka visi ngadegna ku nyieun isu urban salah sahiji masalah sentral na.


Anjeun hoyong ngabahas Osaka Kota Universitas ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Osaka Kota Universitas on Peta


poto


Photos: City University Osaka Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

ulasan Osaka Kota Universitas

Gabung ngabahas ngeunaan Osaka Kota Universitas.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.