University of Tokyo

University of Tokyo. Nu universitas pangalusna di Jepang.

University of Tokyo Details

Enroll at University of Tokyo

gambaran


Di tengah globalisasi gancang, ayana masalah anu kudu tackle ku humankind salaku sakabeh, kaasup depletion sumber daya alam, ruksakna lingkungan, kerawanan finansial dunya jeung kamiskinan, ieu jadi kungsi leuwih katempo. Ngatur isu skala global saperti merlukeun rupa-rupa jalma babagi pangaweruh maranéhanana jeung salajengna ngagunakeun pangaweruh maranéhanana dibagi ka cooperate jeung nyokot tindakan. Cultivating nu individu Sarbini anu bakal mawa kalungguhan dina babagi ieu utilization pangaweruh nyaéta kawajiban pangpentingna Universitas Tokyo. Dina hal ieu, urang kungsi kudu cease pikeun nyanghareupan tantangan jeung kawani, hikmah jeung rasa tanggung jawab.

Gaya nyetir dina ngamekarkeun pangaweruh professional ieu, gunana pikeun nyebutkeun, learning nu antara paling beredar di dunya. I ngalakukeunana utamana kawas pikeun siswa anu miboga hate maranéhanana disetel dina learning, ogé panalungtik ngora, ka ngalaman pikagumbiraeun jeung kabagjaan pangaweruh di forefront panalungtikan. Kuring hayang eta make pangalaman anu dijadikeun sumber nourishment intelektual nu reinforces dina eta kahayang pikeun ngamekarkeun diri sacara signifikan. Kuring percaya ka boga University of Tokyo ngawula minangka tempat pikeun pangalaman ieu bakal teu ngan minuhan ekspektasi tina public anu geus dipercayakeun Universitas jeung pangrojong maranéhanana tapi ogé nyumbang kana masarakat manusa salaku sakabeh.

Saprak yayasan anak, Universitas Tokyo geus dilayanan salaku basa akademik pikeun fusing Western jeung budaya Eastern, ngamekarkeun disiplin akademik unik di dunya jeung conveying pangaweruh miboga ti eta ka masarakat internasional. Mawa dina tradisi ieu bari di waktu nu sami perencanaan keur mangsa nu bakal datang, Kuring bakal nyieun "basa global pikeun kolaborasi pangaweruh,"Anu bakal nyambung quest pikeun pangaweruh jeung utilization pangaweruh jeung mikat hiji Asép Sunandar Sunarya rupa-rupa jalma ti sakuliah dunya. Dina base ieu, Abdi hoyong ngamekarkeun disiplin akademik anyar nu balik leuwih nasional, wates budaya jeung generational jeung transcend wewengkon aya ulikan katelah humaniora jeung élmu. Sumawona, Kuring hayang ngamajukeun kagiatan nu bakal mempermudah gawé babarengan antara organisasi di industri, pamaréntah jeung akademisi. Dina raraga ngawujudkeun rencana ieu, Universitas kahiji bakal ngadegkeun Sakola Pascasarjana nu proactively kalibet dina pioneering tina disiplin akademik anyar anu interdisciplinary di alam jeung ngagabung boh kaunggulan jeung internasional-mindedness.

Kami baris pencét maju jeung akademisi nu nyumbang kana karapihan sarta karaharjaan sakabeh masarakat jeung humankind, salaku nyatakeun di University of Piagam Tokyo. Jang ngalampahkeun kitu, dina ieu kali modern lamun beungeut masarakat geus ganti di hiji laju gancangan, eta perlu digitus diri urang sorangan jeung kalenturan ka ngabales tungtutan kali ieu. Sedengkeun adhering pelak naon kudu dilestarikan salaku tradisi, reformasi sistim-rupa nyaéta imperatif. Salaku mah sing kuat ngadegkeun kamajuan dina reformasi pendidikan sarjana anu heretofore geus dilumangsungkeun, Kuring oge bakal bisa dipaké arah a reevaluation dasar Sakola Pascasarjana urang, nu maénkeun peran utama dina latihan professional pangaweruh jeung kreasi nilai anyar. Dina waktos anu sasarengan, palaksanaan sistem manajemén tanaga nu ngagambarkeun sarua gender, employs urang leuwih ngora bari nyieun pamakéan pangalusna abilities maranéhanana, jeung nu ngarojong boh mobilitas jeung stabilitas mangrupa tugas ti pentingna pangluhurna ka kuring. Dina raraga nyieun kamajuan dina reformasi ieu, urang kudu ngangkat tingkat masarakat ngeunaan kapercayaan di élmu jeung akademisi. Pondasi kapercayaan ieu diwangun dina penegak jero tina étika panalungtikan jeung standar ogé strengthening fungsi nu mempermudah kolaborasi antara industri jeung akademisi, boh nu tugas urgent nu ayeuna urang nyanghareupan.

Ku progressing jeung rupa ieu reformasi, Kami ditangtukeun nyieun University of Tokyo hiji universitas anu dianggap salaku indispensable ka urang Jepang jeung sakabéh dunya; a University of Tokyo anu dipikacinta ku sadaya.

Makoto GONOKAMI
presiden
Universitas Tokyo

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


fakultas

  • hukum
  • ubar
  • rékayasa
  • hurup
  • elmu pangaweruh
  • pertanian
  • Ékonomi
  • Seni sarta Élmu Pengetahuan
  • pendidikan
  • Élmu farmasi

sakola sarjana

  • Humanities and Sociology
  • pendidikan
  • Hukum sarta Undang-Pulitik
  • Ékonomi
  • Seni sarta Élmu Pengetahuan
  • elmu pangaweruh
  • rékayasa
  • Agricultural and Life Sciences
  • ubar
  • Élmu farmasi
  • Élmu matematik
  • Frontier Sciences
  • Information Science and Technology
  • Interdisciplinary Information Studies
  • Kawijakan public

Sajarah


The university was chartered by the Meiji government in 1877 under its current name by amalgamating older government schools for medicine and Western learning. It was renamed “éta Imperial University” di 1886, and then Tokyo Imperial University di 1897 when the Imperial University system was created. dina September 1923, an earthquake and the following fires destroyed about 700,000 volumes of the Imperial University Library. The books lost included the Hoshino Library , a collection of about 10,000 buku. The books were the former possessions of Hoshino Hisashi before becoming part of the library of the university and were mainly about Chinese philosophy and history.

Di 1947, after Japan’s defeat in World War II, it re-assumed its original name. With the start of the new university system in 1949, Todai swallowed up the former First Higher School (today’s Komaba campus) and the former Tokyo Higher School, which thenceforth assumed the duty of teaching first- and second-year undergraduates, while the faculties on Hongo main campus took care of third- and fourth-year students.

Although the university was founded during the Meiji period, it has earlier roots in the Astronomy Agency , Shoheizaka Study Office , and the Western Books Translation Agency. These institutions were government offices established by the 徳川幕府 Tokugawa shogunate (1603–1867), and played an important role in the importation and translation of books from Europe.

Kikuchi Dairoku, an important figure in Japanese education, served as president of Tokyo Imperial University.

For the 1964 Olimpiade usum panas, the university hosted the running portion of the modern pentathlon event.

on 20 Januari 2012, Todai announced that it would shift the beginning of its academic year from April to September to align its calendar with the international standard. The shift would be phased in over five years. But this unilateral announcement by the president was received badly and the university abandoned the plans.

Dumasar kana Japan Times, universitas kungsi 1,282 professors in February 2012. Of those, 58 were women.

Dina tumiba 2012 and for the first time, the University of Tokyo started two undergraduate programs entirely taught in English and geared toward international students — Programs in English at Komaba (PEAK) — the International Program on Japan in East Asia and the International Program on Environmental Sciences. Di 2014, the School of Science at the University of Tokyo introduced an all-English undergraduate transfer program called Global Science Course (GSC).


Anjeun hoyong discuss University of Tokyo ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


University of Tokyo on Map


poto


Photos: University of Tokyo Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

University of Tokyo reviews

Join to discuss of University of Tokyo.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.