University of Tsukuba

University of Tsukuba

Universitas Rincian Tsukuba

Enroll di University of Tsukuba

gambaran


Universitas Tsukuba boga tujuan pikeun ngadegkeun bursa haratis sareng hubungan deukeut boh élmu dasar jeung diterapkeun jeung atikan jeung organisasi panalungtikan jeung komunitas akademik di Jepang jeung peuntas laut. Sedengkeun ngembang hubungan ieu, urang maksudna pikeun ngudag atikan jeung panalungtikan ka ngokolakeun lalaki jeung awewe jeung kecerdasan kreatif jeung qualities manusa beunghar.

Universitas endeavors Tsukuba ka nyumbang kana kamajuan élmu jeung budaya. beheula, universitas Jepang biasana tetep cloistered di heureut sorangan, widang husus, nyieun polarisasi, stagnation dina pendidikan jeung panalungtikan jeung tempat keur ngasingkeun ti komunitas maranéhanana.

Universitas Tsukuba geus megatkeun pikeun fungsi salaku universitas nu kabuka ka sadaya dina jeung di luar Jepang. Arah ahir ieu, universitas geus dijieun tujuan -na pikeun ngamekarkeun hiji organisasi leuwih alus suiting fungsi jeung administrasi jeung konsép anyar atikan jeung panalungtikan kacida internasional di karakter, beunghar diversity sarta kalenturan jeung sanggup kaayaan sensitively jeung parobahan kajadian di masarakat kontemporer.
Pikeun ngawujudkeun ieu, geus vested di staf jeung administrasi otoritas anak kakuatan perlu pikeun ngalakonan ieu.

Universitas Tsukuba boga tujuan pikeun jadi universitas kabuka dina sagala aspék urang aya frontrunner dina reformasi universitas di Jepang. prinsip dasar urang nyieun atikan fléksibel jeung struktur panalungtikan ogé sistem universitas pikeun minuhan kaperluan generasi saterusna. Urang aspire jadi universitas komprehensif, terus nohonan tantangan anyar jeung ngamekarkeun wewengkon anyar. Misi foremost universitas nyaéta pikeun nyadiakeun hiji lingkungan anu ngamungkinkeun pamingpin nu bakal datang sadar poténsi maranéhanana di full. Universitas Tsukuba méré siswa kasempetan ngamekarkeun individuality jeung kaahlian maranéhanana ngaliwatan hiji atikan anu dijieun ku motong-ujung panalungtikan. Arah ahir ieu, urang nangtukeun tujuan di handap ieu.

1. Urang Tujuan ka aktip dilegakeun deukeut interdisciplinary jeung integrative panalungtikan atikan, kaahlian salajengna husus sarta ngahasilkeun panalungtikan dibédakeun.

2. Urang Tujuan pikeun nyadiakeun hiji lingkungan anu ngamungkinkeun pamingpin nu bakal datang sadar poténsi maranéhanana di full jeung mere eta kasempetan pikeun ngamekarkeun individuality jeung kaahlian maranéhanana ngaliwatan atikan anu dijieun ku motong-ujung panalungtikan.

3. Salaku inti Tsukuba Science City jeung konsentrasi miboga institutes panalungtikan ilmiah, urang Tujuan pikeun ngamajukeun kolaborasi antara industri, akademisi jeung pamaréntah, jeung aktip nyumbang kana masarakat bari nuluykeun pikeun nguatkeun kapasitas pendidikan jeung panalungtikan urang.

4. Kampanye researches dasar jeung diterapkeun jeung nilai ilmiah jeung sosial, jeung researches contributing ka pusaka élmu jeung budaya ka generasi saterusna

5. universitas urang geus kaluar jeung nagara jeung wewengkon di seluruh dunya sarta we Tujuan pikeun jadi universitas jeung reputasi internasional luhur jeung pangaruh ku aktip promosi atikan-kelas dunya jeung kagiatan panalungtikan jeung interaksi kolaborasi.

6. Urang nyokot alpukah di reformasi universitas ngaliwatan karya kolaborasi antara staf jeung dosen anggota jeung valuing individuality maranéhanana jeung abilities.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


sakola sarjana jeung akademi

  • Sakola Kamanusaan sarta Budaya
    • College of Kamanusaan
    • College of Budaya Angka
    • College of Basa Jepang jeung Budaya
  • Sakola Studi Sosial sarta International
    • College of Élmu Sosial
    • College of Studi International
  • Sakola Élmu manusa
    • College of Education
    • College of Psikologi
    • College of Élmu cacad
  • Sakola Kahirupan and Lingkungan Élmu
    • College of Élmu biologis
    • College of Agro-biologis Élmu Resource
    • College of geoscience
  • Sakola Élmu sarta Téknik
    • College of Matematika
    • College of Fisika
    • College of Kimia
    • College of Élmu Téknik
    • College of Engineering Systems
    • College of Élmu Kawijakan jeung Planning
  • Sakola Informatika
    • College of Élmu Sejenna
    • College of Arts Media, Sains jeung Téhnologi
    • College of Pangaweruh sarta Élmu Pengetahuan Library
  • Sakola Kedokteran jeung Médis Élmu
    • Sakola Kedokteran
    • Sakola Kaperawatan
    • Sakola Élmu Médis
  • Sakola Kaséhatan jeung Pendidikan fisik
  • Sakola of Art jeung Desain

sakola jeung program sarjana

  • Program Master di Atikan
    • Kapamingpinan sakola jeung Development Professional
    • Atikan sekundér
  • Pascasarjana Sakola Kamanusaan sarta Élmu Pengetahuan Sosial
    • Program doktor di Filsafat
    • Program doktor di Sajarah jeung Antropologi
    • Program doktor di Sastra jeung Linguistik
    • Program Master di Basa jeung budaya Modern
    • Program doktor di Basa jeung budaya Modern
    • Program Master di Kawijakan Public International
    • Program doktor di Kawijakan Public International
    • Program Master di Ékonomi
    • Program doktor di Ékonomi
    • Program Master di Hukum
    • Program doktor di Hukum
    • Program Master sacara Studi Area International di
    • Program doktor di International jeung Advanced Studi Jepang
  • Pascasarjana Sakola Élmu Business (Program pikeun individu gawe)
    • Program Master di Management Systems
    • Program Master di Advanced Studi Hukum Bisnis
    • Program doktor di Management Systems jeung Hukum Bisnis
    • Program Sakola Hukum
    • Program ambà di Business International
  • Pascasarjana Sakola of Pure and Applied Élmu
    • Program Master di Matematika
    • Program doktor di Matematika
    • Program Master di Fisika
    • Program doktor di Fisika
    • Program Master di Kimia
    • Program doktor Kimia
    • Program doktor di Nano-Science jeung Nano-Technology
    • Program Master di Applied Fisika
    • Program doktor di Applied Fisika
    • Program Master di Bahan Science
    • Program doktor di Bahan Science
    • Program doktor di Bahan Élmu jeung Téhnologi
  • Pascasarjana Sakola Systems jeung Sejenna Téknik
    • Program Master di Élmu Kawijakan jeung Planning
    • Program Master di Service Téknik
    • Program doktor di Élmu Kawijakan jeung Planning
    • Program Master di Téknik Risk
    • Program doktor di Téknik Risk
    • Program Master di Élmu Komputer
    • Program doktor di Élmu Komputer
    • Program Master di Jatiluhur BodhisattvaBot calakan
    • Program doktor di Jatiluhur BodhisattvaBot calakan
    • Master urang Program dina mékanika Téknik jeung énergi
    • Program doktor di mékanika Téknik jeung énergi
    • Program Master di Systems Téknik Sosial
    • Program Master di Business Administration jeung Kawijakan Public
    • Program doktor di Systems Sosial sarta Manajemén
  • Pascasarjana Sakola Kahirupan and Lingkungan Élmu
    • Program doktor di Integrative Lingkungan jeung Biomassa Élmu
    • Program Master di geosciences
    • Program doktor di Élmu Geoenvironmental
    • Program doktor di Bumi Evolution Élmu
    • Program Master di Élmu biologis
    • Program doktor di Élmu biologis
    • Program Master di Agro-bioresources Sains jeung Téhnologi
    • Program doktor di Technology Luyu sarta Élmu Pengetahuan for Development sustainable
    • Program doktor di Biosfir Science Resource jeung Tehnologi
    • Program doktor di Kahirupan Élmu jeung Arsitektur Kapal
    • Program doktor di Élmu Bioindustrial
    • Program Master di Élmu Lingkungan
    • Program doktor di Studi Lingkungan sustainable
    • Program doktor di Advanced Technology Pertanian sarta Élmu Pengetahuan
  • Pascasarjana Sakola komprehensif Élmu manusa
    • Program Master di Élmu Médis (Tokyo Kampus (Peuting Program pikeun Dewasa ngagawekeun))
    • Program Master di Olahraga sarta Kaséhatan Promosi
    • Program Master di Élmu Atikan
    • Program doktor di Atikan
    • Program doktor di Atikan Sakola
    • Program Master di Psikologi
    • Program doktor di Psikologi
    • Program Master di Élmu cacad
    • Program doktor di Élmu cacad
    • Program Master di Development Lifespan (Tokyo Kampus (Peuting Program pikeun Dewasa ngagawekeun))
    • Program doktor di Lifespan developmental Élmu (Tokyo Kampus (Peuting Program pikeun Dewasa ngagawekeun))
    • Program Master di Kansei, Behavioral jeung Brain Élmu
    • Program doktor di Kansei, Behavioral jeung Brain Élmu
    • Program Master di Élmu Kaperawatan
    • Program doktor di Élmu Kaperawatan
    • Program Master di Kaséhatan jeung Sport Élmu
    • Program doktor di Atikan fisik, Kaséhatan sarta Élmu Pengetahuan Sport
    • Program Master di Art jeung Desain
    • Program doktor di Art jeung Desain
    • Program Master di Studi Heritage World
    • Program doktor di Dunya Budaya Studi Heritage
    • Program doktor di Science Élmu manusa
    • Program doktor di Olahraga Kedokteran
    • Program doktor di Science Palatihan Atikan Olahraga
    • Program doktor di Élmu Kalautan
    • Program doktor di Élmu klinis
  • Pascasarjana Sakola Library, Studi Media informasi jeung
    • Program Master di Library, Studi Media informasi jeung
    • Program doktor di Library, Studi Media informasi jeung
  • Sakola Integrative jeung Global jurusan (sigma)
    • Ph.D. Program dina Biologi manusa
    • Ph.D. Program dina Pemberdayaan Informatika
    • Program Master di Kahirupan Science Juara
    • Program doktor di Kahirupan Science Juara

Sajarah


Nu universitas kiwari didirikan dina Oktober 1973. A cikal bakal universitas ieu Tokyo University of Education asalna diadegkeun dina 1872 minangka salah sahiji universitas pangkolotna di Jepang, Tokyo luhur Normal Sakola.

dina Oktober 2002, Universitas Tsukuba dihijikeun jeung Universitas Library jeung Science Sejenna. Nu Sakola Library jeung Information Science jeung Pascasarjana Sakola Library jeung Information - Studi Media anu ngadegkeun.

Universitas Tsukuba geus disadiakeun sababaraha winners Hadiah Nobel jadi jauh, saperti Leo Esaki, Hideki Shirakawa jeung Sin-Itiro Tomonaga. Dr. Satoshi Ōmura ieu hiji auditor publik di Tokyo University of Education.


Anjeun hoyong ngabahas University of Tsukuba ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


University of Tsukuba dina Map


Photo


Photos: University of Tsukuba Facebook resmi

Video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Universitas resensi Tsukuba

Miluan ngabahas of Universitas Tsukuba.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.