Waseda University

Waseda University

Waseda Rincian Universitas

  • nagara : Jepang
  • kota : Shinjuku-ku
  • akronim : Wu
  • ngadeg : 1882
  • murid (approx.) : 55000
  • Ulah poho pikeun ngabahas Waseda University
Enroll di Waseda University

gambaran


Waseda University nahan salaku prinsip ngadegna pelestarian tina kamerdikaan beasiswa, kampanye aplikasi praktis tina beasiswa, jeung ngabina warga alus.

Ngayakeun kamerdikaan beasiswa salaku prinsip puseur, Waseda University pledges ka nyumbang kana beasiswa dunya ku ngeunaan kabebasan panalungtikan salaku penting jeung devoting sorangan terus panalungtikan asli.

Ngayakeun aplikasi praktis tina beasiswa salaku prinsip puseur, Waseda University pledges ka nyumbang kana kamajuan jaman ku ngadegkeun hiji jalur pikeun pamakéan praktis tina beasiswa ogé pursuing panalungtikan teoritis keur demi sorangan.

Ngayakeun ngabina warga alus salaku prinsip puseur, Waseda University pledges ka ngokolakeun masarakat karakter anu bisa hormat individuality, ngamekarkeun diri jeung kulawarga maranéhanana, kauntungan bangsa jeung masarakat, jeung kudu aktip di dunya buron.

Transformasi ka dunya global jeung borderless ieu gaining moméntum unggal taun, noel unggal sektor masarakat, jeung universitas nu aya iwal. Labels saperti domestic jeung asing leungit harti maranéhanana, salaku universitas di sakuliah dunya nyanghareupan kompetisi beuki galak di ngungudag maranéhanana atikan-kualitas pangluhurna jeung panalungtikan.

Saprak yayasan anak, Waseda University geus sensitip parobahan di masarakat bari ngajaga prinsip inti anak. Urang geus fearlessly dicokot dina rupa-rupa tantangan jeung tirelessly neruskeun inovasi. Waseda geus diwangun ku loba nu ngaheulaan urang jeung endeavors kandel maranéhanana embodying sumanget wangunna. Tapi, sakumaha nu ayeuna urang nyanghareupan era ieu parobahan masif, Kuring nempo salaku misi jeung kawajiban Waseda dinten ieu rék wangunan salajengna dina tradisi ieu.

visi urang mingpin dina atikan global jeung panalungtikan. Nu motto Atikan Best, Panalungtikan Best, Community Best, ngagambarkeun Tujuan koléktif urang pikeun ngahontal hasil-kelas dunya dina sagala pursuits urang. Kuring percaya yen ayeuna waktu pikeun pencét maju jeung sumanget enterprising tradisional Waseda pikeun nepikeun loba tantangan dunya ayeuna nyanghareup.

Tangtosna, nyokot dina tantangan global merlukeun olahan jero, jeung urang kudu ngawangun kakuatan urang saméméh nyieun kabisat badag.

pangadeg Waseda Shigenobu Okuma dipikaharti ieu, nyebutkeun "Lamun hayang ngapung luhur, Anjeun kudu diajar deeply,"Jeung kuring ngarasa ieu pointedly dina poé awal istilah kahiji mah salaku présidén. Opat taun geus sabenerna geus ngeunaan kuliah di préparasi ngapung. Tahap kahiji comprised tilu gol utama:

1. Dirumuskeun hiji visi jelas jeung rencana pikeun kabisat badag

2. Ngawangun kerangka sistimatis dumasar kana standar global

3. Solidify yayasan finansial perlu bersaing jeung lembaga-kelas dunya séjén

Nu blueprint pikeun program ieu téh Waseda Visi 150 rencana strategis, nu susunan nepi gol jeung inisiatif pikeun periode nepi ka ulang 150th Waseda di 2032. Dina lapisan atikan, urang geus dilaksanakeun sistim Kuartal jeung ngadegkeun Center Atikan Global jeung Center for luhur Studi Atikan; dina lapisan panalungtikan kami geus ngadegkeun ura (Administrator University Panalungtikan) posisi di Center for Strategi Panalungtikan; di keuangan, urang geus dirangsang tingkat luhur sumbangan jeung yielded healthier hasil finansial sakabéh.

usaha ieu geus dipikawanoh jeung boosted ku pamilih Waseda jadi lembaga kelas luhur dina program University Super Global nasional. Ditengah hiji trend internasional muka nepi universitas ka dunya jeung emphasizing pamikiran dinamis, program nyadiakeun hibah jeung ngarojong séjénna pikeun tujuan urang pikeun megatkeun kana luhur 100 tina rankings universitas dunya sarta ngahasilkeun 100,000 pamingpin global liwat hiji periode sapuluh taun.

Sakabéh universitas digawé minangka tim pikeun ngahontal hasil ieu dina tahap kahiji kalakuan urang. ayeuna, néangan dihareupeun, Kuring geus diatur kaluar kawijakan handap pikeun tahap dua, dimaksudkeun pikeun Waseda, pangsaéna.

Pursuing reformasi ti sudut pandang siswa sacara

Palaku utama tina universitas nu siswa anak, jeung nilaina ieu judged ku kualitas siswa eta cultivates jeung ngirimkeun kaluar kana dunya. Leuwih opat taun ka tukang, urang listened ka siswa urang jeung ditangtukeun kaperluan pikeun ngadidik sumber daya manusa pikeun umur datang. Urang nyandak ngilu pikeun nerapkeun reformasi ti sudut pandang siswa sacara, kaasup pangwangunan sarana pikeun kelas dumasar sawala-jeung masalah-ngarengsekeun, perluasan kasempetan learning luar saperti program bursa jeung internships, jeung overhaul sistem beasiswa urang. siswa jeung lulusan urang, kaasup siswa internasional, nu yardstick ku nu urang ngukur pencapaian "nu Best,"Jeung jadi kabisat buta we nyieun dina taun datang bakal disetir ku proyék pikeun siswa urang.

Megatkeun jeung konvénsi, nyokot dina tantangan anyar

Dangong kutang dianut ku Waseda hartina teu settling pikeun status quo tapi bade leuwih konvénsi ka jangkung gede. dangong nu bakal impetus paling krusial keur achieving nu-kelas dunya Waseda nu urang envision.

Unggal organisasi sakola jeung panalungtikan geus dimekarkeun réspon inovatif ka tren globalisasi jeung pangajaran interdisciplinary. fakultas jeung staf urang ogé geus dihasilkeun konsep panalungtikan revolusioner, groundbreaking eusi atikan jeung métode, jeung gagasan inovatif pikeun manajemén institusional. A kahayang jeung sumanget pikeun tackling tantangan anu krusial ka achieving tujuan urang "Waseda, nu Best. "Urang sadaya kudu nyieun kasempetan jeung gawé bareng pikeun ngahontal tujuan urang salila tahap kadua.

Contributing ka dunya ngaliwatan panalungtikan Waseda sacara, budaya jeung sumanget

Di 1913, salaku bagian tina Misi anak dinyatakeun ku Shigenobu Okuma, Waseda University komitmen ka "nyumbang kana kamajuan pangaweruh ... jeung ngalegaan pangaruh jeung aktivitas anak ka dunya di badag." A abad saterusna, umur kiwari merlukeun deklarasi anyar ka dunya. Sakumaha urang tackle tantangan dihareupeun, urang kudu-bunuh deui diri urang sorangan ka merealisasikan misi asli Universitas sacara.

untungna, Waseda University dirojong ku loba guru Sarbini, alumni jeung siswa. Urang ogé rahayu jeung warisan jeung tradisi dibudidayakan saprak 1882. Tahap kadua bakal propelled ku usaha tireless rék dilegakeun kaunggulan Waseda sacara, mingpin dunya inovasi, jeung drive tabah nyumbangkeun ka dunya.

Handap roadmap tina Visi nu 150 rencana, jeung dosen, alumni jeung siswa gawe dina gawé babarengan deukeut ka arah Waseda, pangsaéna, Kami tangtu yén nagara éta bakal jadi universitas nu urang sadaya bisa nyokot bangga komo leuwih dina.

Présidén Kaoru KAMATA

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


Sakola sarjana :

  • Sakola Élmu Pulitik jeung Ékonomi
  • Sakola Hukum
  • Sakola Kebudayaan, Média jeung Society
  • Sakola Kamanusaan sarta Élmu Sosial
  • Sekolah Pendidikan
  • Sakola Dagang
  • Sakola Élmu dasar sarta Téknik
  • Sakola Kreatif Élmu sarta Téknik
  • Sakola Advanced Élmu sarta Téknik
  • Sakola Élmu Sosial
  • Sakola Élmu manusa
  • Sakola Élmu Olahraga
  • Sakola Studi Liberal Internasional

Sakola Pascasarjana:

  • Lulusan Sakola Élmu Pulitik
  • Lulusan Sakola Ékonomi
  • Lulusan Sakola Hukum
  • Lulusan Sakola Sastra, Seni sarta Élmu Pengetahuan
  • Lulusan Sakola Dagang
  • Lulusan Sakola Élmu dasar sarta Téknik
  • Lulusan Sakola Kreatif Élmu sarta Téknik
  • Lulusan Sakola Advanced Élmu sarta Téknik
  • Pascasarjana Sakola Atikan
  • Lulusan Sakola Élmu Asasi Manusa
  • Lulusan Sakola Élmu Sosial
  • Lulusan Sakola Asia-Pasifik Studi
  • Lulusan Sakola Studi Émbaran Global na Telekomunikasi
  • Lulusan Sakola Applied Linguistik Jepang
  • Lulusan Sakola Émbaran, Produksi jeung Systems
  • Lulusan Sakola Élmu Olahraga
  • bisnis Sakola
  • The Okuma Sakola Manajemén Public
  • hukum Sakola
  • Lulusan Sakola Keuangan, Administrasi sarta Undang
  • Lulusan Sakola Accountancy
  • Lulusan Sakola Lingkungan sarta Téknik énergi
  • Lulusan Sakola Jurnalisme

Sajarah


universitas diadegkeun ku samurai sarjana sarta Meiji-era politikus jeung urut perdana menteri Ōkuma Shigenobu di 1882, jeung diadopsi universitas judul di 1902. Ieu dimimitian salaku kuliah kalayan tilu departemén dina sistem Japanese heubeul paguron luhur.

Di 1882, universitas kungsi jurusan élmu politik jeung ékonomi, hukum, jeung sains fisik. Marengan departemén ieu, hiji Tangtu basa Inggris didirikan, mana siswa sadaya departemén bisa diajar basa Inggris.[5]

Tilu taun saterusna, jurusan élmu fisik ditutup secara sabab tadi teuing sababaraha Ngalamar. Jurusan élmu jeung rékayasa didirikan dina 1908.

Jurusan sastra didirikan dina 1890.

Sanajan Waseda formal diadopsi universitas istilah dina judul na di 1902 acan nepi 1920 anu, di umum kalawan sakola Jepang sejen tur akademi, eta narima pangakuan Pamarentah formal salaku universitas di handapeun watesan Universitas Ngadegna ordinance.

Departemen pendidikan didirikan dina 1903, jeung departemén dagang, di 1904.

Loba kampus ieu ancur dina bom seuneu Tokyo mangsa Perang Dunya II, tapi universitas ieu diwangun deui tur dibuka deui ku 1949. Eta geus dipelak pikeun jadi universitas komprehensif dua sakola tinggi senior na sakola seni arsitéktur.

dina Juni 12, 1950, Sawidak pulisi raided Waseda University sarta nyita salinan surat kabuka Komunis-diideuan ka Jenderal MacArthur. Hurup kabuka pikeun MacArthur éta salah dibaca dina rally Komunis-disponsoran minggu saméméhna. hurup nungtut hiji pajangjian karapihan Jepang nu bakal ngawengku Rusia jeung Komunis Cina, ditarikna tina gaya penjajahan, jeung sékrési 8 Japanese dikirim ka panjara pikeun assaulting 5 prajurit US di hiji rally Komunis. A resmi pulisi cenah paling rapat di Waseda bakal ngalarang di masa depan kusabab “elemen pulitik” bisa cobaan mun ngagunakeun éta. Yuichi Eshima, Wawakil-Pupuhu Murid Otonomi Society, ceuk Peta pulisi “stupified” siswa jeung profesor, na yén “Ieu goréng dibandingkeun ukuran pelestarian karapihan prewar.”


Anjeun hoyong ngabahas Waseda University ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Waseda University on Peta


poto


Photos: Waseda University Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

ulasan Waseda University

Gabung ngabahas ngeunaan Waseda University.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.