Belgorod State University

Belgorod SBelgorod State University. Higher Education in Russia. MBBS Study di Russiatate University. Atikan luhur di Rusia. Mbbs Study di Rusia

Belgorod Propinsi Rincian University

Enroll di Belgorod State University

gambaran


Belgorod State University nawarkeun siswa anak sagala kaunggulan tina universitas modern: atmosfir pribadi, mentoring individual ku staf pangajaran committed jeung alat modern di gedung kuliah jeung Labs. Kualitas luhur latihan akademik jeung tekenan anak kuat dina pangalaman praktis jeung applicability geus ngarah ka posisi luhur dina sagala rankings universitas Rusia sasuai.

Perumahan ieu disusun pikeun siswa asing di akomodasi siswa. Kampus universitas urang jeung wangunan modern sarta wewengkon héjo ieu situated deukeut ka puseur kota jeung sagala fasilitas aya dina jarak leumpang.

Nu Misi Universitas Research Nasional Belgorod State pikeun ngajawab masalah panalungtikan skala internasional jeung nasional jeung, harmoniously integral dina atikan, panalungtikan, fungsi sosial jeung budaya Universitas, ka ngalatih professional kacida mumpuni sanggup mastikeun daya saing Rusia jeung Belgorod wewengkon dina arena sosial ékonomi global, preserving jeung ngamekarkeun warisan budaya jeung moral nagara jeung wewengkon.

  • 24 rebu siswa ti 85 wewengkon Rusia;
  • Langkung ti 2200 mahasiswa asing ti 79 nagara;
  • 15 Joint Projects atikan jeung universitas luhur Éropa, Asia-Pasifik Region jeung AS;
  • program gelar sarjana muda sarta Master di Inggris;
  • di luhur 140 pasatujuan keur gawé babarengan internasional;
  • 11 Associates jeung Anggota Rusia Akademi Élmu,
  • di luhur 1,200 Dokter jeung Calon of Science,
  • 7 Institutes, 3 fakultas, médis College, 2 cabang;
  • 19 Departemén inti jeung 102 sub-departemén;
  • 278 specialties dilisensikeun program gelar sarjana muda sarta Master sacara;
  • 14 Calon jeung doktor disertasi déwan;
  • 50 arah ilmiah panalungtikan dasar jeung diterapkeun
  • 1 sakola Science;
  • 55 puseur panalungtikan sarta laboratorium ;
  • 3 puseur pamakéan umum pakakas ilmiah;
  • 38 panalungtikan, puseur ilmiah jeung atikan;
  • 6 puseur ilmiah;
  • BSU Technological Kluster "High Panyiaran" jeung incubator bisnis;
  • Center IP Regional;
  • 26 program latihan Postgraduate di 80 specialties;
  • murid’ Union assembling 19 siswa’ asosiasi;
  • Centre Budaya nonoman, nu ngawengku 16 siswa rupa klub;
  • System Perpustakaan BelSU:
    • 6 gedung maca,
    • 5 desks kiriman,
    • 1,2 mln. edisi;
  • Langkung ti 4000 komputer (kaasup cabang jeung Médis College).
  • 72 ruang kelas komputer (kaasup cabang jeung Médis College);
  • 20 wangunan akademik;
  • 6 asrama;
  • "Belgorod" Publishing House;
  • st. Jibril Garéja of BelSU;
  • Farmasi dilisensikeun nyiapkeun ubar sanyawa;
  • "Nezhegol" Rékréasi Complex;
  • Museum Complex (Museum Sajarah Universitas sacara, Museum Zoological, Mineralogical Museum, N. Strakhov Perpustakaan-Museum);
  • Podomoro Centre BelSU;
  • Kuda Saté Sakola;
  • Complex Svetlana Khorkina Olahraga.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Institute of Hukum
  • Institute of Pedagogy
    • Fakultas Atikan fisik
    • Fakultas Preschool, atikan primér jeung Special
    • Fakultas Sajarah jeung filologi
    • Fakultas Matematika sarta Élmu Atikan
    • Fakultas Basa luar nagri
    • Fakultas Psikologi
  • Institute of Medicine
    • Fakultas Urusan médis jeung Pediatrics
    • dosen dental
    • Fakultas Farmasi
    • médis College
  • Nu Institute of Palang-budaya Communications jeung Hubungan International
    • Nu Preparatory Fakultas
  • Institute of Management
  • Institute of Ekonomi
  • Institute of Technology Téknik sarta Élmu Pengetahuan Alam
  • Fakultas Téknik Pertambangan sarta Resource Alam Management
  • Fakultas Jurnalisme
  • Fakultas Teologi jeung Élmu Sosial
  • cabang Alexeyevka
  • cabang Stary Oskol

Sajarah


Sajarah University urang téh raket disambungkeun jeung sajarah pendidikan pedagogic di Rusia. Nu reformasi tina 1860s diwanohkeun nu ngebut-up ekonomi, dagang jeung tumuwuhna élmu militer jeung dibawa ngeunaan kanaékan establishments atikan. ti mimiti 1872 lembaga atikan husus - institutes pangajaran - anu ngadegkeun.

on September 26, 1876 di hiji kota kabupaten Belgorod Institute Latihan nu Guru sacara – hiji kasalapan di Rusia – diadegkeun ku runtuyan Departemen Atikan Public. Saprak waktu éta jalan hésé tapi metot of University urang geus dimimitian.

on Juni 4, 1919 Institute Latihan Belgorod Guru sacara dirombak jadi Belgorod Pedagogical Institute ku runtuyan Rahayat Commissariat for Atikan tina RSFSR, sarta di 1920 ieu dirombak jadi Belgorod Institute of Education Public.

Di 1922 Belgorod Institute of Education Public dirombak jadi Belgorod Praktis Institute of Education Public, nu reordered kana Sakola sekundér Pedagogical di September, 1923.

Di 1939 eta jadi Institute Latihan nu Guru urang deui.

Di 1941, lamun Perang Dunya II mimiti, Institute dieureunkeun fungsi. In1944, lamun fascists penjajah anu disetir kaluar ti wewengkon tina USSR, Institute dihanca karya anak di kota Stary Oskol salaku Belgorod ieu ancur salila perang. Sanggeus perang nu Institute junun dimekarkeun aktivitas anak.

on Juni 21, 1954 Institute Latihan nu Guru sacara dirombak kana Pedagogical Institute.

Di 1957 Institute ieu dipiceun ka Belgorod jeung disimpen dina wangunan di Kommunisticheskaya jalan (ayeuna éta wangunan tina Sosial-Téologi Fakultas, 78 Preobrazhenskaya jalan).

Di 1966 Institute pindah kana wangunan anyar dina Stydencheskaya jalan.

Di 1967 Belgorod Propinsi Pedagogical Institute ieu dingaranan М.S. Olminsky (Kaputusan Déwan Para Mentri tina RSFSR No.411 Juni 6, 1967, Kaputusan Menteri Atikan tina RSFSR No.142 Juni 29, 1967).

Di 1994 Belgorod Propinsi Pedagogical Institute dingaranan М.S. Olminsky ieu diganti ngaranna jadi Belgorod Pedagogical University Propinsi dingaranan М.S. Olminsky (Kaputusan Déwan sacara Nasional Atikan luhur of Féderasi Rusia No.1005 Oktober 13, 1994 On renaming tina establishments atikan luhur).

dina Juli, 1996 dina dasar Belgorod Propinsi Pedagogical Institute dingaranan М.S. Olminsky of Departemen Atikan of Féderasi Rusia, Fakultas wewengkon Belgorod Rusia Jarak Learning Kauanganan jeung Ékonomi Institute of Déwan sacara Nasional Atikan luhur of Féderasi Rusia jeung Belgorod Médis College of Administrasi Belgorod Region, Belgorod State University Nasional Déwan sacara Atikan luhur of Féderasi Rusia diadegkeun, nu mangrupakeun panerus tina institutes nu didaptarkeun di luhur (Kaputusan ti Présidén Féderasi Rusia No.1030 Juli 12, 1996, Kaputusan Pamaréntah Féderasi Rusia No.880 Juli 23, 1996, Kaputusan Déwan sacara Nasional Atikan luhur of Féderasi Rusia No.1410 Agustus 14, 1996).

suksesi hukum tina Belgorod State University ka Belgorod Pedagogical Institute, diadegkeun dina 1876, ieu nyatakeun ku Putusan tina Belgorod Region arbitrase Pangadilan Agustus 1, 2001 jeung hal ka kasus А08-2793 / 01-6.

on Désémber 5, 2002 Belgorod State University ieu ditambahkeun ka State ngadaptar nu ngahiji tina badan hukum salaku Institusi atikan Nagara luhur Atikan Profesional Belgorod State University.

on Januari 17, 2005 nu Institusi atikan Nagara luhur Profesional Atikan Belgorod State University ieu ditambahkeun ka State ngadaptar nu ngahiji tina badan hukum salaku Institusi atikan Nagara luhur Atikan Profesional "Belgorod State University".

Di 2010 Universitas Nagara ("BelSU") ieu ngan lembaga akademik wewengkon Belgorod, ogé Kacamatan Federal Tengah (iwal paguron luhur ibukota Rusia), jadi dibales status "University Research Nasional" (Kaputusan ti Pamaréntah Féderasi Rusia No.812-r Méi 20, 2010).

Di 2011, dina dasar ngarobah tina tipe existent tina Institusi atikan Nagara luhur Profesional Atikan "Belgorod State University", éta Federal Propinsi Otonom Institusi atikan ti luhur Atikan Profesional "University Research Nasional Belgorod State"(Universitas Research National "BelSU")diadegkeun (Kaputusan ti Kamentrian Atikan jeung Élmu of Féderasi Rusia No.129 Pébruari 1, 2011).

Féderasi Rusia nyaéta pangadeg Universitas Research National "BelSU. Powers jeung otoritas tina pangadeg Universitas nu exercised ku Kamentrian Atikan jeung Élmu of Féderasi Rusia.


Anjeun hoyong ngabahas Belgorod State University ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Belgorod State University dina Map


poto


Photos: Belgorod State University Facebook resmi




Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

resensi Belgorod State University

Miluan ngabahas tina Belgorod State University.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.