Jauh University Federal Eastern

Jauh University Federal Eastern. Ulikan na Rusia

Eastern tebih Federal Rincian Universitas

Enroll di Jauh Federal Universitas Wétan

gambaran


Kami bungah ngabagéakeun anjeun di Jauh Federal University Eastern, salah sahiji universitas féderal ngarah Rusia.

FEFU nyaéta bearer tina tradisi budaya klasik Rusia, élmu jeung atikan. Jauh Federal University Eastern ngabogaan asal taun 1899 dina waktu nalika Institute Oriental diadegkeun dina Vladivostok.

Dinten ieu Jauh Federal University Eastern mangrupa hiji-hijina universitas klasik di Rusia Eastern. Dina incorporates Sakola jeung tradisi generasi heubeul jeung wewengkon panalungtikan nu ngabentuk inti basa intelektual urang.

Salah sahiji kaunggulan nu FEFU nyaéta lokasi geografis anak di puseur wewengkon Asia Pasifik, anu kiwari salah sahiji bagian anu paling dinamis ngembang di dunya. tempat Ieu kutub kadua tina peradaban dunya, nu ngawengku wilayah ngarah dunya, saperti China, Amérika Sarikat, Jepang, India sarta loba kota metropolitan dunya-famed, saperti Singapura, Hong Kong, Sydney jeung Seoul.

Keur a link atawa sasak budaya antara Rusia jeung ieu bagian dunya tetep salah sahiji tujuan utama nu FEFU sacara. Ieu alesan naha University urang teu ngan jalur ka hareup professional Anjeun, tapi ogé jalan kana masa depan sakabéh nagara, mana sadaya ngamotivasi, hardworking jeung Sarbini jalma ngora bakal manggihan tempat rightful maranéhanana!

University urang dunya sababaraha kasempetan.

Sergey Ivanets
FEFU pikeun présidén

Naha Jauh Universitas Federal Wétan?

Kuliah di FEFU kira jadi loba leuwih ti earning gelar. Ieu hiji kasempetan pikeun ngamekarkeun friendships jeung jaringan, ngajajah horizons budaya anyar jeung terus lalampahan learning Anjeun.

Jauh Federal University Eastern nyaéta universitas munggaran di Rusia pikeun ngajalankeun program gelar Master di Inggris di gawe babarengan jeung universitas renowned dunya.

Naha anjeun sono ka kelas lamun nyokot bagian dina kompetisi olahraga atawa lamun tinggal imah gering, Anjeun moal bisa nyekel nepi ka studi Anjeun di FEFU berkat System Management Learning urang
(LMS). Sadaya kelas anu dilengkepan kaméra jeung fasilitas konférénsi, ngamungkinkeun Anjeun boga rapat jeung mitra akademik Anjeun ti universitas séjén di sakuliah dunya atawa hadir hiji ceramah global dibikeun leuwih internet ku profesor kawentar dunya. Anjeun oge bisa suplement atikan Anjeun ku cara make perpustakaan online urang jeung ku ngadatangan ceramah kabuka di fakultas di luar husus Anjeun.

Keur situated dina edges of boh Éropa jeung Asia ngamungkinkeun urang pikeun niténan tur turutan tren pangpentingna, panalungtikan sarta ngamekarkeun proyék di spheres anu penting global gede.
proyék urang di Géokimia, di jero cai rékayasa robotic jeung arsitéktur friendly-eco, diantarana geus miboga pangakuan internasional.

pikeun abad, jalma 128 backgrounds étnis geus hirup di wewengkon Primorsky babarengan, babagi nilai maranéhanana, prestasi jeung budaya. wewengkon ieu Rusia bisa disebut paling multi-budaya. Kasabaran jeung kohési anu prinsip utama jalma hirup di dieu. Meunangkeun hal nu leuwih seueur tina sagala budaya digambarkeun dina awak mahasiswa Universitas urang - di FEFU urang boga klub tari India, hiji klub kendang Koréa, palajaran taekwondo sarta loba hal for nu maneh mun. Anjeun bisa manggihan babaturan dieu ti loba nagara.

Jauh Federal University Eastern aya di puseur atikan internasional di Rusia Far East sarta aktip integral sorangan kana atikan jeung informasi lingkungan luhur global. universitas urang geus dimekarkeun proyék partnership jeung program bursa akademik jeung kira-kira
100 universitas, earning eta pangakuan luhur luar nagari. nagara Networked antarana USA, Jepang, Rahayat Republic of China, Républik Korea, Selandia Baru, Taiwan, Britania Raya, Perancis, Australia, Thailand, India, jeung Vietnam. Universitas Queensland, Universitas California, Berkeley jeung Universitas Maryland aya di antara mitra urang babagi kaahlian maranéhanana pikeun pengembangan program atikan urang.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Oriental Institute – Sakola Studi Daerah na Internasional
  • Sakola Seni, Budaya sarta Olahraga
  • Sakola Ékonomi sarta Manajemén
  • School of Engineering
  • Sakola Hukum
  • Sekolah Pendidikan
  • Sakola Élmu Pengetahuan Alam
  • Sakola Biomedicine
  • Sakola Kamanusaan

Sajarah


dina tanggal 9, 1899 a edict karajaan pikeun muka Eastern Institute ieu dikaluarkeun.

on Oktober 21, 1899 nu Eastern Institute didirikan. Kaisar Nicholas II congratulated lembaga anyar, wishing eta kasuksésan sarta karaharjaan. A.M. Pozdneev diangkat Kapala mimiti Institute.

Fakultas Sajarah sarta filologi, lembaga swasta, jeung Tinggi Polytechnic Institute anu dibuka ku rojongan ti Wétan Institute.

Di 1920, Institut Wétan jeung sababaraha lembaga atikan swasta anu ngahiji kana Jauh Eastern State University (FESU). Ieu kaasup tilu departemén: nu Eastern Fakultas, Fakultas Sajarah sarta filologi, sarta Fakultas Élmu Sosial.

Di 1930, Tebih Eastern Polytechnic Institute didirikan ti dasar Vladivostok Tinggi Polytechnic Institute. Ieu saterusna jadi State University Wétan Jauh Téknis (WHEREOF).

Di 1954, Institute dina Ussuriysk Guru urang, ngadeg di 1909 sakumaha seminary pangajaran awéwé Nickolsk-Ussuriysk, ieu ngancik kana Ussuriysk Propinsi Pedagogical Institute (ngagentos).

Di 1956, FESU ieu diganti salaku Jauh Eastern Nasional Universitas, tur kaasup lima departemén akademik: Fakultas Fisika sarta Matematika, Fakultas Sajarah sarta filologi, Fakultas Biologi, Fakultas Kedokteran, sarta Fakultas Romano-Jermanik filologi.

1960-2010
A periode internationalization gancang sarta transformasi FENU kana salah sahiji lembaga pangalusna paguron luhur di Rusia.

Di 1964, nu Vladivostok Cabang tina Plekhanov Moscow Institute tina Ekonomi Nasional didirikan. Di 1968, eta janten hiji lembaga bebas - nu Jauh Eastern Institute of Trade Soviét. Nami lembaga robah sababaraha kali. Di 2004, eta tungtungna jadi Pasifik State University of Economics (Fsue).

on Oktober 7, 2010 Vladimir V. Miklushevsky, Dokter Téknik, diangkat Présidén Universitas.

on Désémber 17th, 2010 Pamaréntah Féderasi Rusia disatujuan Program Pangwangunan FEFU, mun ngajalankeun ngaliwatan 2019. Strategi ngembangkeun FEFU ieu dumasar kana integral tina pangaweruh sains alami atikan universitas klasik jeung rékayasa tur modern inovasi dina téhnologi informasi.

on Januari 27th, 2011 Mentri Féderasi Rusia urang Atikan sarta Élmu ditandatanganan hiji urutan uniting opat lembaga atikan ngeunaan FENU, WHEREOF, PSUE na USPI kana Jauh Federal Universitas Wétan.

dina Juli 2012 S.V. Ivanets janten Présidén Jauh Federal Universitas Wétan

dina September 2012, gempungan APEC dilaksanakeun di kampus FEFU anyar dina Russky Island.

Nopember 2012: Quacquarelli Symonds panghargaan agénsi ranking Britania FEFU kalawan hadiah utama dina Timer presentasi nominasi dina The 8 QS-apal Konférénsi jeung Pameran.

Juli 1, 2013: Commissioning tina FEFU Médis Center, lembaga médis kaayaan-of-nu-seni pinuh diulas. Wewengkon lanté total tina Center Médis ngaleuwihan 20 sarébu sq.m..

Juli 2013: FEFU ngagabung daptar lima belas universitas dipilih ku Departemen Rusia Atikan sarta Élmu pikeun nampa waragad pamaréntah aimed ngarojong Éntri maranéhna tina rankings universitas internasional.

September 2013: Hiji warsih akademik anyar dimimitian di FEFU Kampus dina Island Russky; Présidén Rusia Vladimir Putin ngirimkeun salam-Na dina kasempetan ieu duanana siswa sarta dosen di.

September 2014: 40% siswa FEFU datangna ti 75 wewengkon Rusia. di luhur 2000 siswa internasional datangna ti 35 nagara di dunya. Nopember 2014: Présidén Rusia Vladimir Putin kadatangan hiji Gedong Laboratorium FEFU karek commissioned dimana lolobana Labs ilmiah badag kalawan tingkat internasional alat eksperimen nu lokasina.

Nopember 2014: FEFU International Mahasiswa rekrutmen brosur narima The Emas Award dina The 10 QS-apal Konférénsi jeung Pameran.

Présidén Rusia, V.V. Putin, dicatet yén bakal nyaman tur nikmat keur siswa diajar di sapertos lingkungan alus.

Juni 2015: Dina The National ranking Rusia sahiji Paguron luhur pikeun warsih akademik 2014/15 FEFU nepi ka posisi 25th, hiji posisi di luhur hasil sataun saméméhna urang.

Nopember 2015: Gambar video ti Federal Universitas Wétan Jauh narima hiji Silver Award di XI Quacquarelli Symonds Asia Pasifik Pamingpin Profesional dina Konférénsi Pendidikan dan Pameran.

Salaku hasilna, FEFU dilestarikan posisi kapamimpinan diantara institusi pembelajaran luhur di Wétan Jauh Rusia.


Anjeun hoyong ngabahas Jauh Federal Universitas Wétan ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Tebih Federal Universitas Eastern on Peta


poto


Photos: Jauh University Federal Eastern Facebook resmi

video


 




Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

ulasan tebih Federal Universitas Wétan

Gabung ngabahas ngeunaan Jauh Federal Universitas Wétan.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.