Universitas Financial dina Pamaréntah Féderasi Rusia

Universitas Financial dina Pamaréntah Féderasi Rusia

Financial University under the Government of the Russian Federation Details

Enroll at Financial University under the Government of the Russian Federation

gambaran


Universitas Financial geus sok geus kasohor kualitas atikan professional eta disadiakeun. Keur loba dekade lulusan urang geus inti jeung elite sistem finansial jeung ékonomi nagara urang. Di antarana aya menteri keuangan jeung menteri keuangan timbalan ti USSR jeung Rusia, politikus, akademisi, pangusaha, huluna bank nagara jeung komérsial, pausahaan industri jeung finansial, rectors paguron luhur asing utama.

kasuksésan jeung prestasi maranéhanana anu bukti best of otoritas Universitas Financial sacara, kualitas sarta daya saing program latihan anak.

A grup tina alumni Akademi ngagagas kaputusan ka nyetel hiji dana endowment sareng sadaya revenues -na pikeun dipaké pikeun ngabiayaan program pangwangunan lembaga, pikeun ngaronjatkeun fasilitas anak, nerapkeun rupa proyék inovatif, ningkatkeun kualitas atikan, teras salajengna.

Pupuhu Déwan Dana sacara Endowment Pembina mangrupa A.L. Kudrin, Timbalan Perdana Mentri jeung Menteri Keuangan of Féderasi Rusia.

Dinten ieu Universitas Financial nyaéta panggedena atikan jeung panalungtikan kompléks, salah sahiji Rusia sacara atikan jeung panalungtikan puseur anjog dina widang keuangan, kiridit, manajemén finansial, asuransi, pajeg jeung perpajakan, akuntansi, analisis jeung Inok, Hubungan ékonomi internasional, analisis risiko, manajemén krisis, métode matematik dina ékonomi, administrasi umum jeung kota, hukum jeung élmu pulitik.

Universitas Financial ngandung jaringan sakabeh cabang regional - affiliates jeung kantor wawakil ogé keuangan jeung ékonomi akademi. Jumlah taunan siswa di Universitas leuwih ti 30 rebu, jeung puluhan rébu spesialis nyokot kursus pangwangunan panarjamah.

Jadi sok di nuju, teu ngan pikeun minuhan tantangan waktu tapi ogé pikeun nangtukeun telepon kali - ieu visi urang sukses. kurikulum urang nyieun lolobana prestasi tina élmu ékonomi nasional jeung asing modern, jeung téknologi atikan panganyarna nu loba dilarapkeun dina prosés akademik. Urang gawe pikeun ngaronjatkeun sistem atikan lifelong kaasup pre-universitas latihan husus pikeun schoolchildren, latihan pikeun spesialis jeung atikan SMK sekundér, jajaka sarjana universitas sarta program gelar master), atikan postgraduate (studi PhD jeung doktor), atikan panarjamah kadua luhur (rupa-rupa palatihan balik jeung tumuwuhna panarjamah program keur spesialis), program atikan bisnis.

orientasi praktis atikan hal penting pikeun ékonom ayeuna. Éta pisan sababna naha Universitas tempat tekenan husus dina ngalakonan praktisi ngalaman dina kapasitas dosen. Huluna bank, pausahaan asuransi jeung Inok ogé struktur finansial jeung industri utama digawekeun ku siswa urang.

 

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


Faculty of Finance and Crediting

Provides training in Economics with qualification (darajat) Bachelor of Economics, major Finance and Crediting

Faculty of Financial Management

Provides training in Management with qualification (darajat) Bachelor of Management, major Financial Management

Faculty of Management

Provides training in:

  • Management with qualification (darajat) Bachelor of Management,
    major State and Municipal Governance, Manajemén proyék

Faculty of Mathematical Methods in Economics and Risk Analysis

Provides training in the following disciplines:

  • Applied Mathematics and IT Technologies with qualification (darajat) Bachelor of Applied Mathematics and Informatics, major Financial Analyst
  • Applied Informatics with qualification (darajat) Bachelor of Applied Informatics, major Mathematical and Information Support of Economic Activities

Faculty of Taxes and Taxation

Provides training in Economics with qualification (darajat) Bachelor of Economics, major Taxes and Taxation

Fakultas Akunting jeung Inok

Provides training in Economics with qualification (darajat) Bachelor of Economics, major Accounting, Analisis jeung Inok

Faculty of International Economic Relations

Provides training in Economics with qualification (darajat) Bachelor of Economics, major World Economy

International Economics Faculty

Provides training in Economics (Bachelor degree)

Fakultas Hukum more

Faculty of Social and Political Science more

Provides training in the following disciplines:

  • Law with qualification (darajat) Sarjana Hukum, major Public Law, and the possibility to do Master’s with qualification (darajat) Master of Law
  • Political Science with qualification (darajat) Bachelor of Political Science, major Political Science, and the possibility to do Master’s with qualification (darajat) Master of Political Science

International Finance Faculty more

Provides training in Economics with qualification (darajat)

(Bachelor of Economics), major World Economy, and the possibility to do Master’s with qualification (darajat) Master of Economics

List of Departments of Financial unipersitas

1.“Urang Sundaisk Analysis and Economic Security
2.
Audit and Control
3.
Banks and Bank Management
4.
“Akunting”
5. Financial Education and Corporate Social Responsibility

6.
“nagara, Municipal and Corporate Governance
7.
“Hukum sipil”
8.
Monetary and Credit Relations and Monetary Policy
9.
Investment Management
10.
Informatics and Programming
11.
“Sejenna Panyiaran”
12.
Macroeconomics and Macroeconomic regulation
13.
“matematika”
14.
Mathematical Modeling of Economic Processes
15.
International Monetary and Financial Relations
16.
“manajemén”
17.
Global Economics and International Business
18.
Taxes and Taxation
19.
Assessment and Property Management
20.
“Kamanusaan sarta Studi Kamanusaan”
21.
Business Law, Civil and Arbitration Process,”
22.
“Matematika Applied”
23. sosiologi

24
.
Insurance
25.
Theory of Probability and Mathematical Statistics
26.
Financial Law
27.
Financial Markets and Financial Engineering
28.
Financial Management
29.
“ngabiayaan”
30.
Economics and Crisis Management
31.
Economic Analysis
32.
State-Legal Disciplines
33.
“Marketing”
34.
Microeconomics
35.
Regional Economy
36.
Systems Analysis in Economics
37.
“statistik”
38.
Theory and History of State and Law
39.
“Hukum pidana”
40.
The English Language
41.
“Basa asing”
42.
Applied Psychology
43.
“The Basa Rusia”
44.
Ingosstrakh
45.
“pilsapat”
46.
Economic History
47. Higher sakola of Public administrasi: “Public Service

48. institut tina Administrasi Usaha jeung bisnis Innovative manajemén”
49. internasional sakola of BusinessInnovative Business
50. Public-
Private Partnership
51. KPMG

52. Association of Russian Banks. Modern Banking Technologies
53. Reserve Officer Training

54. Physical Education

 

Sajarah


1919 – the first in Russia educational institution of higher education specialized in finance was founded – Moscow Institute of Finance and Economics

1934 – the Moscow Institute of Credit and Economics was founded

1946 – the Moscow Institute of Finance and Economics merged with the Moscow Institute of Credit and Economics and became the Moscow Finance Institute

1991 – the State Finance Academy

1992 – the Finance Academy under the Government of the Féderasi Rusia

ti mimiti 14.07.2010 – the Financial University under the Government of the Russian Federation


Anjeun hoyong discuss Financial University under the Government of the Russian Federation ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Financial University under the Government of the Russian Federation on Map





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Financial University under the Government of the Russian Federation reviews

Join to discuss of Financial University under the Government of the Russian Federation.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.