Kazan State University Téknis dingaranan A. N. Tupolev

Kazan State University Téknis dingaranan A. N. Tupolev

Kazan State University Téknis dingaranan A. N. Rincian Tupolev

Enroll di Kazan Universitas Téknis Propinsi dingaranan A. N. Tupolev

gambaran


Kazan State University Téknis mangrupa salah sahiji lembaga Rusia ngarah di rékayasa pesawat, mesin- jeung alat-produksi, élmu komputer jeung radio- jeung rékayasa telekomunikasi. KSTU nyaéta universitas téhnis panggedena Republik Tatarstan jeung wewengkon Volga.

Universitas ngawengku institutes jeung fakultas di handap ieu:

  • Institute of Aviation, Kandaraan Land & Energetics
  • Institute of Automation & Electronic Instrument-Nyieun
  • Institute of Technology Komputer & Sejenna Securuty
  • Institute of Radio-Téknik & telekomunikasi
  • Institute of Economics, Managment jeung Panyiaran Sosial
  • Fisika & Matematika Fakultas
  • Jerman-Rusia Institute of Advanced Panyiaran

Kazan State University Téknis ngawengku 8 institutes cabang patali luar Kazan di kota Almetevsk, Chistopol, Leninogorsk, Naberezhnye Chelny, Nizhnekamsk, Zelenodolsk.

Universitas ieu housed di 8 wangunan sampurna dilengkepan. It has 6 asrama mahasiswa sacara, jeung hotel. Nu kompléks olahraga ngawengku 5 well-dilengkepan gedung olahraga indoor, ogé fasilitas outdoor keur ski & olahraga cai. Universitas ogé ngabogaan camp olahraga di hiji tempat picturesque dina walungan Volga, 40 km jauh ti Kazan.

A kampus anyar KNRTU-KAI ayeuna dina konstruksi. wangunan akademik kahijina ieu dibuka pikeun siswa dina 2004; hiji kadua ayeuna dina konstruksi. Sadaya kampus téh kudu réngsé dina sababaraha taun.

In 2008, KNRTU-KAI meunang hiji kompetisi sadaya-nu-Rusia antara ngeunaan antara sakabeh paguron Rusia jeung program akademik inovatif dijudulan “System for Latihan of the World Level Para ahli dina Lapang of Development jeung Pamakéan Sejenna Panyiaran salaku Factor Key ka Nyadiakeun a daya saing di mesin Produksi”. Boh Pamaréntah of Féderasi Rusia jeung Républik Tatarstan an “Kaunggulan jeung Juara Label” jeung nangtukeun hiji hibah ti $20 mln. (equiv.) dina raraga ngalaksanakeun program inovatif nu KNRTU-KAI sacara.

In 2009, Kazan State University Téknis jadi 1 ti 12 universitas dipilih antara sakabeh paguron Rusia(ti ngeunaan 900 lembaga nagara manéhna jeung 2000 leuwih pribadi) nu dileler judul bergengsi tina "University Research National" jeung $70 mln. (equiv.) dibere ti boh Pamaréntah of Féderasi Rusia jeung Républik Tatarstan.

hubungan International

Kazan Research University Téknis National anu ngalaman di tangerang murid asing. Ti pisan awal 50, siswa ti Albania, Bulgaria, Cina, Cékoslowakia, Jérman Wétan, Hungaria, Koréa Utara, Polandia, jeung Romania diulik di universitas. Kiwari maranehna pangusaha eminent industri, guru jeung élmuwan di nagara imah maranéhanana.

Dina raraga nerapkeun usaha sistimatis pikeun mimilukeun universitas kana gawé babarengan internasional sarta salajengna ngamekarkeun Tumbu langsung jeung mitra asing dina widang atikan jeung kagiatan ilmiah dina 1995, dina resolusi Board Akademis nu KNRTU-KAI sacara, aya ieu ngadegkeun Departemen Hubungan International.

Dina pamungkas 15 taun, KNRTU-KAI geus dimekarkeun gawé babarengan jeung ditandatanganan pasatujuan bilateral jeung paguron luhur jeung puseur ilmiah Austria, Brazil, Cina, Républik Czech, Siprus, Dénmark, Mesir, Jérman, Britania Raya, Finlandia, Perancis, India, Irlandia, Itali, Jordan, Koréa, Libanon, Libya, Polandia, Portugal, Sérbia & Monténégro, Slowakia, Républik Afrika Kidul, Spanyol, Swédia, Swiss, Syria, kalkun, AS, jsb.

Sanggeus ampir putus opat puluh taun, KNRTU-KAI dimimitian ngajarkeun under-, lulusan jeung post-sarjana siswa ti loba nagara sakumna dunya. Pikeun tujuan ieu Departemen Hubungan International dimekarkeun jeung ngawanohkeun kerangka latihan pikeun siswa internasional. Saprak waktu éta, KNRTU-KAI geus ngajarkeun siswa ti loba nagara kaasup Arménia, Azerbaijan, Byelorussia, Cina, Perancis, Jérman, India, Jordan, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Koréa, Libanon, Libya, Lituania, Pakistan, Paléstina, Syria, Tajikistan, kalkun, Turkménistan, Wikivoyage, AS, Uzbékistan dina program akademik beda.

ti mimiti 2005 taunan konferensi International ilmiah pikeun pos-sarjana jeung lulusan siswa jeung partisipasi urut KNRTU-KAI lulusan ti luar nagari geus dilaksanakeun.

Departemen Hubungan International (IRD) aktip informs siswa, guru, panalungtik ngeunaan program internasional, hibah kompetisi, jeung dina opprtunities waragad atikan jeung ilmiah. . Babarengan Wawakil-Rectors jeung departemén hade, nu IRD dipigawé karya dina ngalibetkeun boh staf akademik jeung ilmiah universitas kana program akademik jeung ilmiah internasional. Ieu wanti siswa jeung guru paling ngamotivasi jeung disusun panawaran pikeun hibah program gawé babarengan internasional, saperti Tempus, Erasmus-Mundus, Tacis, Intas, 5th , 6th jeung Programmes kerangka 7 Éropa (sadaya – Komisi Éropa), DAAD (Jérman), Déwan British (Britania Raya), Perancis Kedubes dina Féderasi Rusia, PIV (Spanyol), Exchange-nganjang, U-kelas, Muskie (sadaya – AS), jsb.

Salila taun, siswa, postgraduates, guru jeung élmuwan ti KNRTU-KAI dilongok universitas, panalungtikan jeung linguistik puseur di Brasil, Cina, Siprus, Finlandia, Perancis, Jérman, Britania Raya, Spanyol, Swédia, Swiss, AS jeung nagara séjén kalawan tujuan akademis jeung ilmiah.

Dina pamungkas 10 taun, universitas geus lulus ngeunaan 150 diploma spesialis, 100 MSc jeung 25 Panyekel gelar PhD ti nagara deungeun.

KNRTU-KAI mangrupa anggota Association Éropa Aerospace Paguron luhur PEGASUS (2009).

Pikeun dékade ka tukang, reputasi nu KNRTU-KAI jadi puseur akademik jeung ilmiah-tingkat luhur possessing metodologi modern dina kagiatan pangajaran jeung panalungtikan, delivering kursus akademik sabenerna, jeung ngabogaan sakola ilmiah kuat ieu junun dikonfirmasi.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Institute of Aviation, Kandaraan darat jeung Energetics
  • Institute of Automation na Electronic Tambo Minangkabau-Nyieun
  • Institute of Téknis Cybernetics sarta Informatika
  • Institute of Radio-Téknik sarta Télékomunikasi
  • Institute of Economics, Manajemén jeung Panyiaran Sosial
  • Fisika sarta Matematika Fakultas

 

Institute of Aviation, Kandaraan darat jeung ENERGETICS

ngawengku departemén di handap:
1. mesin mobil & palayanan
2. hawa & Hidro-Dinamika
3. Desain pesawat sarta Pangwangunan
4. Téknik bahan, Las na Kasalametan Industrial
5. Téknik mesin & rékayasa grafik
6. Produksi Pesawat
7. Kakuatan Bahan
8. mesin jet & Systems kakuatan
9. Téknik panas & Téknik power
10. mesin Téhnologi & Organisasi produksi

 

kapal udara, mesin, Kelautan sarta Téknik Automotive

· Aerodynamics & Prosés panas-Exchange di Aircrafts (PhD)
· rarancang, Konstruksi na Manufaktur Téhnologi of Aircrafts (PhD)
· kakuatan & Rézim panas Aircrafts (PhD)
· Eksploitasi teknis ngeunaan Flying Kandaraan jeung mesin (BSc)
· Mesin tina diangken, Tabung Gas jeung Plasma (PhD)
· Téknik mesin (BSc)
· Téknik bahan jeung Téhnologi bahan (BSc & MSc)
· Jurnalisme sarta Rojongan Technological pikeun mesin Produksi (BSc & MSc)
· Taneuh kompléx Téhnologi Angkutan (BSc)
· Eksploitasi Mesin Angkutan jeung Technological na kompléx (BSc)
· Téhnologi jeung Equipment pikeun Mechanical na Physico – Processing teknis (PhD)
· Téknik Naval, Samudra Téknik sarta Téknik Systems of Fasilitas infrasturktur Kelautan (BSc)

mesin pesawat, Mesin mobil sarta Téknik Daya

· mesin pesawat (BSc & MSc)
· mesin panas (PhD)
· Panas sarta mesin listrik sarta Power Tutuwuhan of Aircrafts (PhD)
· Kakuatan mesin Téknik (BSc)
· Panas-daya Téknik sarta Téknik Élmu sarta (BSc & MSc)
· Thermophysics sarta Téknik Panas Téori (BSc & MSc)
· Turbomachine jeung pamasangan Gabungan (PhD)
· rékayasa Fisika (BSc & MSc)
· Fisika plasma (PhD)

 

Institut automation jeung éléktronik alat-nyieun
ngawengku departemén di handap:
1. Instrumén na Émbaran & ngukur Systems
2. Opto-Electronic Systems
3. Equipment listrik
4. Automation na Control
5. standardisasi, sertipikasi & Manajemén téhnologis
6. Ékologi Industrial & kasalametan
7. Kimia umum & ekologi

Institut Infobox CYBERNETICS sarta Informatika
ngawengku departemén di handap:
1. Téhnologi informasi Desain mesin komputasi
2. Kontrol jeung Prosés Dinamika
3. Systems Kaamanan informasi
4. Matematika Applied & Informatika
5. Systems komputer
6. Systems Processing Émbaran otomatis & pangawasan

 

Institut radio-rékayasa sarta telekomunikasi
ngawengku departemén di handap:
1. Radio-Electronic na Émbaran & ngukur Téhnologi
2. Nanoengineering di Electronics
3. rarancang & Manufaktur of Equipment Electronic
4. Radio-Electronic & Systems telekomunikasi
5. telepisi & Systems multimedia
6. Radio-Electronic & kuantum Instrumén
7. Panyiaran husus di Atikan

Fisika sarta Matematika Fakultas
ngawengku departemén di handap:
1. Fisika umum
2. Matematika luhur
3. Fisika teknis
4.Téori & Matematika Applied jeung mékanika
5. Matematika husus
6. laser Panyiaran

Institut Ékonomi, Manajemén jeung téknologi sosial
ngawengku departemén di handap:
1. Basa asing
2. Sajarah & Hubungan masyarakat
3. Élmu Sosial sarta Pulitik & manajemén
4. pilsapat
5. athletics & Sports
6. Ékonomi & Management Business
7. Hukum ékonomi
8. Rusia & Tatar Basa
9. Teori ekonomis
10. rékayasa Psychologies & Pedagogics

 

Sajarah


Kazan Panalungtikan Universitas Téknis Nasional dingaranan A.N.Tupolev – KAI (KNRTU-KAI) diadegkeun di 1932. Sajarah Universitas téh raket patalina jeung kamajuan aeronautics Rusia. pangajaran dasar sarta panalungtikan ilmiah profound téh fitur distinguishing sahiji universitas, nu nyieun pisan pikaresepeun pikeun angka agung muda. Nepi ka waktu panganyarna, eta ieu ogé dipikawanoh salaku Kazan Aviation Institute (KAI). In 1973, Institut ieu dingaranan Andrey N.Tupolev, nu desainer pesawat nonjol. In 1992, eta diala status tina Universitas Téknis Propinsi. Ieu salah sahiji 12 universitas teknis heula Rusia dibéré status Universitas panalungtikan Nasional. panungtungan waktu, universitas ieu accredited jadi Kamentrian Atikan jeung Élmu of Féderasi Rusia di 2012.

KNRTU-KAI milik Jumlah universitas Rusia nu meunang reputasi tina pasangan dipercaya kana pasar ilmiah sarta atikan internasional. Kami bangga sajarah urang, kami tetep tradisi urang, urang boga poténsi ilmiah kuat sarta staf pangajaran kualitas luhur. Hal ieu ngamungkinkeun urang janten pasangan dipercaya di pasar atikan tur ilmiah internasional, kalawan hasil kami sorangan tina tingkat tinggi.

Langkung ti 80 sarébu lulusan gawé Universitas kami fruitfully di sakumna wewengkon di Rusia jeung sakuliah dunya. Universitas kami jalan mun nyieun sistem latihan unremitting multilevel, maturan kemungkinan rupa-rupa pikeun latihan salajengna jeung ngembangkeun profésional.

Papanggih boga tujuan nu tangtu anjeun sarta kaperluan kami nawarkeun rupa-rupa program dina tingkat nu beda: Insinyur atawa Diploma Spesialis, jajaka, Master atanapi Ph.D. darajat, jsb. Milih KNRTU-KAI anjeun milih universitas anu digolongkeun kana salah sahiji pangalusna Paguron luhur Téknis of Rusia


Anjeun hoyong ngabahas Kazan State University Téknis dingaranan A. N. Tupolev ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Kazan State University Téknis dingaranan A. N. Tupolev on Peta


poto


Photos: Kazan State University Téknis dingaranan A. N. Tupolev Facebook resmi




Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Kazan State University Téknis dingaranan A. N. ulasan Tupolev

Gabung ngabahas ngeunaan Kazan Universitas Téknis Propinsi dingaranan A. N. Tupolev.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.