University Medical Krasnoyarsk Propinsi

University Medical Krasnoyarsk Propinsi. Diajar Kedokteran di Rusia

Krasnoyarsk State Medical University Details

Enroll at Krasnoyarsk State Medical University

gambaran


Krasnoyarsk State University Medical mangrupa salah sahiji Paguron luhur pangalusna teu ngan di Siberia jeung di Wétan Jauh tapi ogé di Rusia. lulusan urang digawe di seluruh dunya kaasup Antartika. Langkung ti 30 pasatujuan gawé babarengan internasional anu ditandatanganan jeung universitas nagara séjén.

Krasnoyarsk State University Medical ieu munggaran ngawanohkeun jeung ngajamin sistim manajemén kualitas, sarta di 2007 urang meunang diploma ti kompetisi Sadaya-Rusia "Quality System of Persiapan lulusan ti Lembaga atikan Atikan Profesional". Di 2008 universitas meunang kontes "System of spesialis Latihan Quality jaminan". Di 2009 KrasSMU ieu diasupkeun kana register tina "Lembaga 100 Best Atikan luhur Rusia". Di 2010 kasapukan gawé babarengan disaluyuan jeung Federation Dunya for Atikan Médis (WFME) jeung Association for Atikan Médis di Éropa (AMEE). Di 2011 Universitas geus rengking minangka salah sahiji universitas luhur-tingkat Rusia sarta kaasup kana ngadaptar Nasional lembaga atikan ngarah Rusia. Dina taun anu sarua we meunang kompetisi Sadaya-Rusia "Otong Sehat luhur Institusi Atikan". Di 2012 sarta di 2014 universitas urang jadi Tien kompetisi Sadaya-Rusia "The Program atikan Best Rusia Inovatif".

Sababaraha élmuwan urang anu dileler jeung Rusia Federation Pamaréntah Hadiah jeung Hadiah ti Présidén Féderasi Rusia keur élmuwan ngora dina widang élmu jeung téknologi.

Krasnoyarsk State University Medical karya teuas pikeun mastikeun unggal mahasiswa anu asup Krasnoyarsk State University Medical dingaranan Prof. V.F Voino-Yasenetsky bakal nampa atikan pangalusna.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Faculty of Basic Medical Education
  • Fakultas médis
  • Fakultas Pediatrics
  • Institute of dentistry
  • Fakultas Farmasi
  • Department of Clinical Psychology
  • Psychological center
  • Department of Medical Cybernetics and Control in Health Care
  • Faculty of pre-university and continuous vocational training
  • Branch training towards social work

Sajarah


Krasnoyarsk State Medical Institute was established November 21, 1942 decision of the All-Union Committee on Higher Education at the Council of People’s Commissars and the People’s Commissariat of Health of the USSR by the merger evacuated to Krasnoyarsk Voronezh Dental Institute, part of the 1st Leningrad Medical and 2-First Leningrad Medical Institute, as well as the Leningrad pediatric Institute and the Leningrad Institute of Dentistry. [2]

In the first issue of students KSMI was fifty-one doctor.

Prior to 1958, the Institute was the only training program – umum Kedokteran, di 1958, pediatric faculty was opened.

Di 1978, the Dental School has been opened.

Di 1992-2013 taun, the graduates of higher nursing education faculty.

Di 2006, the Faculty of Pharmacy was opened.

Di 2010, the Department of Clinical Psychology was opened

Di 2011, medical cybernetics faculty was opened.


Anjeun hoyong discuss Krasnoyarsk State Medical University ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Krasnoyarsk State Medical University on Map


poto


Photos: University Medical Krasnoyarsk Propinsi Facebook resmi




Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Krasnoyarsk State Medical University reviews

Join to discuss of Krasnoyarsk State Medical University.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.