Kuban State University

Kuban State University Details

Enroll at Kuban State University

gambaran


Kuban State University mangrupa salah sahiji puseur ilmiah jeung atikan panggedéna di Kidul Rusia. Diadegkeun dina September 1920, mibanda sajarah 95 taun dumasar kana tradisi best of atikan klasik jeung prestasi diakuan.

Di 2015, Universitas diwangun ku 17 fakultas, nu Institute of primér jeung sekundér Atikan SMK, program latihan postgraduate (60 specialties) jeung gelar doktor luhur (19 specialties), 10 institutes panalungtikan, nu Institute of Tés Technology jeung Pendidikan Salajengna Umum, nu palatihan balik Profesional jeung Advanced Latihan Institute.

Kuban State University, di antara 55 universitas ngarah séjén Rusia, meunang kompetisi program pangwangunan strategis sarta geus ngalaksanakeun program salila tilu taun geus. meunangna KubSU di kompetisi program kagiatan asosiasi mahasiswa 'geus diidinan Universitas naek ka tingkat anyar perkembangan pamaréntah mahasiswa jeung karya atikan jeung siswa.

KubSU bayaran perhatian husus ka perbaikan kualitas atikan. Siswa jeung lulusan Universitas geus meunang loba internasional, contests jeung kompetisi nasional jeung regional. latihan Quality of lulusan ieu ensured ku cara maké palaksanaan tina “diploma ganda” proyek: siswa Fakultas Ékonomi bisa ménta sertipikat atikan sarua diakuan di Rusia, Jérman jeung Céko.

integrasi éféktif prosés ilmiah jeung atikan nyaéta karakteristik KubSU. Panalungtikan dilaksanakeun ku élmuwan KubSU téh dipikaresep gede boh di nagara urang jeung di luar nagari, sakumaha dibuktikeun ku pasatujuan dina gawé babarengan di widang ilmiah jeung organisasi internasional jeung lembaga jeung loba panghargaan dibikeun ka KubSU keur kamajuan ilmiah ku komisi ahli nulis of pameran internasional jeung nasional jeung kompetisi.

gawé babarengan International of KubSU dina widang atikan anu terus ngembangna. murid, profesor jeung staf milu aktip dina program tina mobilitas akademik - maranehna indit ka lembaga atikan jeung ilmiah asing beda keur latihan, palatihan balik jeung meunang pangalaman praktis.

Universitas ieu ngembang minangka organisasi masarakat-berorientasi, nyiptakeun sadaya kaayaan dipikabutuh pikeun timer realisasi jalma di sadaya spheres aktivitas – elmu pangaweruh, pendidikan, seni, olahraga, jsb.

lingkungan ilmiah jeung atikan modern, nu ensures latihan para ahli kalapa nungtut di masarakat nu, geus dibentuk jeung keur konsistén dioptimalkeun dina KubSU.

Inohong di handap ieu ngagambarkeun hasil panalungtikan jeung poténsi atikan Kuban State University:

  • langkung ti 27 000 siswa enrolled di 31 kaluar 55 Grup aggregated program spesialis;
  • kira-kira 6,000 lulusan unggal taun;
  • sharing taunan – langkung ti 2.4 milyar rubles;
  • revenues ti panalungtikan jeung inovasi – langkung ti 260 juta rubles;
  • langkung ti 340 siswa narima beasiswa (dibales ku Présidén, Pamaréntah Féderasi Rusia, nu Administrasi of Krasnodar Téritori jeung ku loba dana zakat jeung organisasi);
  • langkung ti 50 pasatujuan dina gawé babarengan di widang atikan, élmu jeung budaya jeung organisasi ilmiah jeung atikan 26 nagara;
  • Kuban State University nyaeta ngan universitas di Krasnodar Téritori diakuan minangka salah sahiji 40 universitas nu pangalusna di Rusia, dumasar kana hasil rankings Nasional, disusun ku group informasi internasional Interfax babarengan jeung “ekho Moskvy” (station radio Rusia), nu mangrupa daptar 208 lembaga atikan luhur; nurutkeun rating nu, KubSU geus jadi kadua (sanggeus University Federal Southern) universitas best of the South Rusia;
  • Kuban State University mangrupa hiji-hijina University Kuban nu asup luhur 50 universitas Rusia pangalusna di aspék ékonomi jeung administrasi, dumasar kana rating disusun ku “ahli RA” agen;
  • Kuban State University kadaptar antara luhur 50 universitas nu pangalusna nurutkeun ranking disusun ku Vladimir Potanin Foundation alatan hasil partisipasi siswa lulusan jeung profesor di program atikan Yayasan.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Faculty of Architecture and Design
  • Faculty of Art and Graphics
  • Fakultas Biologi
  • Faculty of Chemistry and High Technologies
  • Faculty of Computer Technology and Applied Mathematics
  • Fakultas Ékonomi
  • Fakultas Géografi
  • Fakultas Géologi
  • Fakultas Sajarah, Sociology and International Relations
  • Fakultas Jurnalisme
  • Fakultas Hukum
  • Faculty of Management and Psychology
  • Faculty of Mathematics and Computer Sciences
  • Faculty of Modern Languages
  • Faculty of Physics and Technology
  • Faculty of Pedagogics, Psychology and Communicational science
  • Faculty of Russian Philology

Sajarah


he history of Kuban State University, our alma mater, began on September 5, 1920.

Immediately after the establishment of the University, the first rector, Nikander Alexandrovich Marks, a former General of the Tsar’s Army, was elected by the board of professors. He was an outstanding historian and archaeologist, who specialised in systematizing the manuscripts written before the time of Peter the Great. Di 1920 Universitas geus 35 profesor, 108 guru, jeung 16 research assistants.

In the autumn of 1921, severe economic constraints due to the country’s financial crisis caused the closure of a number of Universities in the young Soviet Republic, including Kuban State University, which later became the Institute of Teacher Training. With the exception of the Medical Faculty, which became a separate University, the Institute of Teacher Training inherited the mission of Kuban State University, upholding the traditions and principles of Russian education. Di 1970, the Institute became a University again.

An important landmark along the way was the election of Vladimir Andreevich Babeshko as Rector of the University in 1982. Under his direction the staff of the University have succeeded in putting into practice the best traditions of Russian science, improving the learning process on the basis of scientific progress.

Kuban State University is among the leading higher educational institutions in Russia. Di 2002 Kuban State University was awarded a Russian-Swiss business club gold medal for “Impeccable Business Reputation” and contest diploma of the Laureate of the “Gold Medal: European Quality” in 2004 jeung 2005.

Di 2009 the independent agency “Reitor” included the University into the top list of the best Universities of the world, in which it was the tenth among the higher educational institutions of the Russian Federation and took the first place among the higher educational institutions of the Southern Federal District.


Anjeun hoyong discuss Kuban State University ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Kuban State University on Map


Video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Kuban State University reviews

Join to discuss of Kuban State University.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.