Moscow Aviation Institute

Moscow Aviation Institute

Moscow Aviation Rincian Institute

Enroll di Moscow Aviation Institute

gambaran


Moscow Aviation Institute (Universitas Panalungtikan Nasional) diadegkeun dina 1930 ka ngalatih tanaga mumpuni pikeun industri aviation. Saprak ngadegna, Ujang geus dilatih langkung ti 160,000 professional di aviation, élmu rohangan, jeung industri, kaasup langkung ti 250 désainer umum jeung kapala, huluna panalungtikan, jeung organisasi desain industri dasar.

akumulasi ilmiah, pedagogical, atikan, jeung pangalaman ilmiah-metodologis, babarengan jeung basa téknologi unik jeung Tumbu éksténsif dina industri aerospace ngidinan Ujang keur ngalaksanakeun latihan spesialis kacida mumpuni. Kusabab tingkat luar biasa Ujang ngeunaan instruksi, spesialis dilatih ninggalkeun jeung pangaweruh jeung kaahlian nu minuhan sarat kiwari boh pasar tanaga gawé Rusia jeung global.

 

]Moscow Aviation Institute (Universitas Panalungtikan Nasional) nyaeta Park Technology, nu mana, babarengan jeung ruang kelas, ngabogaan puseur panalungtikan jeung atikan, puseur sumberdaya, kantor desain, jeung loba laboratorium. kampus ieu ogé boga tutuwuhan ékspérimén, fasilitas airfield, jeung puseur mahasiswa.

Di antara lulusan ti Ujang anu 21 cosmonauts anu geus digawé di rohangan keur total leuwih ti 13 taun. 14 di antarana geus dipigawé 61 rohangan tambahan-vehicular walks.

Universitas ogé geus dilatih leuwih 60 Olimpiade, Dunya, jeung juara Éropa di sagala rupa olahraga.

Kalolobaan conto aviation modern jeung téknologi rohangan, boh dina inventory jeung / atawa di operasi, dijieun dina hidayah jeung langsung partisipasi lulusan Ujang. Di handap ieu kaasup MiG-29, Il-76, Il-96, Tu-160, Tu-204, Su-25, jeung yak-130. Ogé kaasup nu helikopter Mi-26 jeung Mi-28, Ka-52 jeung Ka-60, ogé engine pesawat AL-31F keur pesawat Su-27. conto saterusna nyaéta radars airborne keur pesawat Su-30MKI “bar,” MiG-29 “Zhuk,” stasiun radar airborne keur sakabeh helikopter ngempur Arbalet; misil ngamuk strategis “Topol-M” jeung P-36 “Iblis,” babarengan jeung misil PCM-50 jeung PCM-52 pikeun fleets kapal selam; sistem anti-pesawat rudal S-200 jeung S-300; radar warning awal jeung kontrol sistim “Don 2” jeung “Dar`ial;” jeung misil pesawat RBB-AE, R-27, R-73, X-31P, babarengan jeung pesawat bajoang pakarang MiG-29 jeung Su-27. Saterusna, nu unparalleled supersonic rudal anti-kapal, “Moskit,” jeung roket carrier paling dipercaya di dunya, “Soyuz-U,” kudu disebutkeun. lulusan Ujang oge nyumbang ka kreasi sistem kontrol pikeun kandaraan peluncuran “proton” jeung “Zenit,” ogé pangrojong jeung nyalametkeun sistem pikeun pesawat jeung pesawat ruang angkasa; sistem rohangan pikeun komunikasi, relay jeung kontrol, kaasup GLONASS; jeung mesin roket pangkuatna di dunya Rd-120, RD-170 jeung RD-180 sarta loba batur.

ayeuna, kira-kira 20,000 siswa diajar di bentuk beda di Universitas sacara 12 fakultas, 2 institutes (boh jeung status dosen), jeung 4 cabang. 93% siswa universitas subjék ulikan nu patali jeung wewengkon husus Ujang sacara.

Sadaya siswa Ujang ngalaman latihan multilevel di wewengkon pendidikan neraskeun, kaasup: latihan awal, latihan umum, latihan tambahan, instruksi pikeun nyiapkeun ekspektasi kiwari dina pasaran professional global, kursus preparatory, atikan luhur, atikan luhur sekundér, palatihan balik professional, jeung studi maju.

Ujang ogé nahan lisensi di 49 specialties atikan postgraduate.

Spesialis di cabang University ngalengkepan latihan maranéhanana dina puseur paling bergengsi pikeun ulikan boh industri aviation jeung aerospace:

  • Dina kota Zhukovsky, nu concentrates dina tanaga latihan pikeun usaha tina JSC «Amérika Pesawat Corporation» (Tengah Aerohydrodynamic Institute dingaranan N.E. Zhukovsky, JSC V.V. Tikhomirov ilmiah Research Institute of Design Instrument, jeung nu lianna);
  • Dina kota Khimki, nu concentrates dina staf latihan jeung atikan Mikrobiologi sekundér pikeun The Rusia pausahaan Federal Spasi Agénsi;
  • Dina kota Akhtubinsk, nu concentrates dina spesialis latihan pikeun hiber Propinsi Test Center of Angkatan Udara Rusia;
  • Dina kota Baikonur (di cosmodrome Baikonur), nu concentrates on tanaga latihan pikeun operasi di fasilitas launching rokét dina Baikonur.

Dinten ieu, Ujang employs leuwih ti 2100 guru, kaasup 17 anggota full jeung saluyu tina Akademi Rusia Élmu, langkung ti 400 dokter élmu, jeung leuwih 1,000 profesor gaul jeung profesor. Ti total staf pangajaran universitas sacara, kira-kira70% boga gelar akademik atawa judul.

latihan dasar dilumangsungkeun di Ujang nurutkeun prinsip ngaliwatan (mungkas-to-ahir) rarancang. Ieu ngawengku atikan dina rarancang unggal sistim diperlukeun pikeun ngawangun sadaya pesawat, roket, jeung téknologi rohangan: 3modeling D komponén, formasi bagian pikeun model éléktronik, desain aliran prosés, kompilasi program pikeun pakakas mesin CNC, manufaktur bagian, kontrol kualitas, jeung tés. Jang ngalampahkeun ieu, universitas geus dijieun unik, fasilitas laboratorium modern, unggal nu luyu jeung tingkat internasional tumuwuhna industri. Unggal fasilitas nyadiakeun: model alat full-skala, kaasup pesawat, helikopter, misil, jeung sistem pakarang; robotics; avionics jeung radar; torowongan angin; simulators hiber; scanner industri; unit fusing bubuk logam; powder diffractometers X-ray; vacuum ékspérimén nangtung pikeun pesawat ruang angkasa panalungtikan thruster plasma; alat pikeun ulikan mikro-jeung nano-partikel; jeung laboratorium ukuran pikeun kreasi-akurasi luhur radiosystems ultra-wideband.

Murid ogé narima leungeun-on latihan salaku interns di pausahaan, dimimitian dina taun katilu maranéhanana. Murid narima assignments magang di pausahaan husus, mana maranéhanana ngalakukeun tangtu jeung diploma proyék-proyék maranéhanana dina hidayah jeung pengawasan professional industri. Murid boga kasempetan luar biasa ka avail diri tina leungeun-on pangalaman pikeun latihan kaahlian anyar, bari masih keur finansial katembong ku bisnis host pikeun karya maranéhanana. Loba organisasi host ogé nawarkeun beasiswa tambahan. Mangsa magang mantuan siswa gauge prospek pagawean maranéhanana di pausahaan beda, kitu ogé dina widang maranéhanana ulikan buron, tur mantuan pangusaha poténsi nempo abilities tina spesialis hareup maranéhanana. Ujang geus arrangements sareng leuwih ti 70 organisasi pikeun jenis ieu leungeun-on latihan. Internships di Maskumambang pausahaan ogé sadia pikeun anggota dosen universitas. Saterusna, partnerships bisnis ieu ngidinan manajer tina usaha industri pikeun diajar mata pelajaran propil husus di Ujang. pamilon saméméhna di antarana: M.A. Pogosyan, B.V. Obnosov, B.S. Aleshin, G.G. Raikunov, V.A. Sorokin, S.Yu. Zheltov, jeung nu lianna.

Najan kanyataan yén mayoritas Ujang specialties digolongkeun, universitas kareta mahasiswa asing ti 14 Pasamakmuran Nagara-Nagara Merdika (CIS) nagara anggota, kitu ogé ti 32 nagara mancanagara. Nu pangbadagna ieu kontrak latihan éta jeung Union of Myanmar, Malaysia, Vietnam, Républik Korea, Républik China, Kazakhstan jeung sajabana.

Aya ayeuna 1,265 siswa sarjana, 47 siswa lulusan jeung 3 calon doktor ti luar nagari enrolled di universitas. Saterusna, kareta Méi 50 mahasiswa asing jeung professional dina dasar probationary. Langkung ti 95% ieu Kawarganagaraan asing nu dilatih di specialties téhnis.

Ujang dilibetkeun jeung jumlah universitas asing utama, kaasup Massachusetts Institute of Technology (jeung). ayeuna, Ujang geus pasatujuan gawé babarengan jeung 64 universitas asing. Ku runtuyan Ujang, unggal korsi departemen anu ditugaskeun universitas asing nurutkeun wewengkon propil maranéhanana jeung dilibetkeun raket jeung departemén universitas asing maranéhanana ditugaskeun.

Moscow Aviation Institute nyokot bagian aktip dina gawé babarengan internasional ieu ku milu dina:

  • Nu Global inisiatif pikeun Atikan Téknik (CDIO - nyusun-Desain-nerapkeun-beroperasi);
  • Nu Association of Téknis Paguron luhur Rusia jeung China;
  • Nu Éropa Association of Paguron luhur Aerospace (PEGASUS);
  • jeung nu lianna.

Tujuan utama partisipasi Ujang urang jeung asosiasi ieu pikeun ngamajukeun perkembangan inovasi dina atikan rékayasa, ulikan lila internasional pikeun ngawangun program latihan luyu jeung Declaration Bologna, palaksanaan métode internasional keur ngajar specialties rékayasa, ogé perluasan géografis of mobilitas akademik murid Ujang.

didirikeun taun 2011, Skolkovo Institute of Science jeung Tehnologi ayeuna dipingpin ku E. Crowley, Dokter husus tina Ujang. Nu Dean tina Ujang Fakultas Téknik Pesawat, A.V. Efremov, jeung Kursi tina Ujang Fakultas Systems Spasi jeung Rocketry jeung pakait anggota RAS, O.M. Alifanov, ogé aub dina kagiatan Skolkovo Tech. Di 2012, Skolkovo Tech dileler hibah pikeun dana proyék gabungan antara Ujang jeung MIT dina widang panalungtikan rohangan. Atuh ka gawé babarengan ieu, puseur panalungtikan gabungan ayeuna bakal ngadegkeun.

Dumasar kana jumlah usulan ti industri aerospace (JSC Sukhoi Company, RAC “MiG,” JSC Kamov jeung sajabana), Ujang geus dibuka wewengkon latihan patali jeung ulikan intensif basa asing kalawan tekenan dina industri aerospace. Murid dilatih jeung hal alatan propil utama universitas.

Sumawona, Fakultas Basa luar nagri konduktor latihan basa jeung uji kamahéran keur pilots sipil jeung Controllers patalimarga udara, luyu jeung sarat tina Organisasi Aviation Sipil International (ICAO).

Sajaba ti, nu Ujang Fakultas Basa luar nagri konduktor uji kualifikasi jeung ngajarkeun aviation Inggris salaku per standar pikeun pilots ICAO jeung Controllers patalimarga udara keur aviation sipil di Rusia jeung nagara CIS séjénna.

ti mimiti 1933, Ujang geus spesialis latihan dina widang ékonomi jeung manajemén produksi keur usaha luhur tech, utamana dina aviation nu, angkasa, mimis, jeung industri pertahanan. Atuh ka latihan éksténsif maranéhanana di rékayasa, nu lulusan tina Ujang Téknik jeung Ékonomi Institute aya di paménta luhur ku produser ngarah industri luhur tech; ékonomi perlu tanaga managerial anu dididik di puncak rékayasa jeung ékonomi élmu, jeung aksés pinuh ka pangaweruh panganyarna jeung téknologi.

Moscow Aviation Institute nawarkeun siswa sarta maranéhanana ti Maskumambang universitas kasempetan pikeun ngudag hiji gelar tambahan di wewengkon misah ulikan, boh salila ngungudag tina gelar sarjana dina widang asli maranéhanana sarta sanggeus kalulusan.

Leuwih dua taun katukang, langkung ti 300 siswa Ujang geus interned keur latihan di paguron luhur luar nagri. Salila période sarua, anggota dosen anu diondang ngajar di kapasitas ngadatangan di ngeunaan 60 universitas luar nagari. Jumlah postgraduates jeung anggota dosentina Ujang dipilih latihan ieu di 2009-2013 periode totaled ngeunaan 2000. Di 2013, langkung ti 420 postgraduates jeung staf akademik tina universitas availed diri tina kasempetan ieu ningkatkeun kaahlian maranéhanana di ngarah puseur ilmiah jeung universitas industri aerospace.

Kalayan bantuan video conferencing, kelas anu dilaksanakeun di bagean Ujang di Serpukhov jeung cabang Ujang, Voshod, di Baikonur. Dina hiji dasar lumangsung saprak 2011, Ujang fakultas geus dilaksanakeun kelas jauh dina matematika, Fisika, Basa asing, desain pesawat dasar, jeung software SolidWorks pikeun murid sakola Moscow 698, sakola Gagarin 1, Smolensk Region, jeung sakola 2 di Kaluga. guru Ujang jeung luhur schoolers, bareng jeung JSC «Amérika Pesawat Corporation», OJSC Ilyushin Aviation Complex, JSC Sukhoi Company, aktip aub dina proyék disebut, “Integrasi Atikan, elmu pangaweruh, jeung Industri,” dasar, “City atikan.” kolaborasi Ieu mangrupa usaha pamaréntah dibiayaan ka ngalibetkeun nonoman dina atikan jeung pangajaran.

oge, teleconferences video nu diayakeun ku lembaga atikan luar nagri saperti:

  • Dinas Téknik Aerospace, Universitas Houston, Houston, Texas, AS (dina proyék, “Jauh Microsatellite Lingkungan sensing”);
  • Project Akademi International, Düsseldorf, Jérman;
  • Institute of Aeronautics, Brasilia, Brazil.

Ujang sacara ilmiah jeung Téknis Perpustakaan nyadiakeun sumber pikeun prosés pembelajaran, panalungtikan, pangajaran, jeung sagala kagiatan atikan umum universitas. perpustakaan ngahartikeun prinsip acquisition universal, boh bahan tradisional ogé maranéhanana dina média éléktronik. Perpustakaan kiwari nahan ngeunaan 2.6 juta unit jeung nambihan 25-30 rebu unit taunan. kumpulan ngawengku rupa-rupa publikasi: buku, tabloid, theses, panalungtikan jeung Urang Sunda&laporan D, dokuméntasi ilmiah jeung téhnis, jeung rujukan jeung inpo bahan dina basa Rusia jeung asing. Perpustakaan éléktronik, nu ngalaman pamutahiran, ayeuna nahan 3508 digitized, publikasi full-téks, utamana tina Ujang literatur atikan jeung methodical, kitu ogé buku langka jeung unik. Jaringan universitas ngawengku website perpustakaan, nu fungsi minangka portal informasi modern mana masarakat universitas bisa ngakses katalog éléktronik, nu newsletter of acquisitions, jeung data ti sumber éléktronik.

Ayeuna Ujang kareta désainer jeung insinyur ti rupa-rupa backgrounds keur gawé di aviation nu, angkasa, mimis, jeung industri pertahanan. spesialis saperti aya di paménta luhur dina industri aerospace jeung pertahanan, nu ngalaman hiji kakurangan akut tina tanaga kacida mumpuni.

Ujang mimiti ngalaksanakeun program pangwangunan di 2009 anu diharepkeun pikeun ngajalankeun ngaliwatan 2018, nu nyadiakeun pikeun ngadegna puseur generasi pangaweruh jeung logistik kuat pikeun percobaan ilmiah jeung tumuwuhna proyék; kamajuan saperti solidify tempat Ujang jadi universitas panalungtikan nasional. Ieu bakal terpadu jeung latihan kontinyu tina spesialis dina widang téknologi paling kritis di Rusia, mastikeun transformasi hasil panalungtikan kana téknologi implementable. Ieu ogé merlukeun mastikeun yén ieu téknologi anyar manggihan aplikasi maranéhanana salaku produk jeung jasa di wewengkon motong-ujung tumuwuhna téhnologis. wewengkon prioritas Ujang pikeun tumuwuhna saperti nu saperti kieu:

  • “Pesawat Systems;”
  • “Rocket sarta Sistem Spasi;”
  • “pembangkit listrik pikeun pesawat, mimis, jeung sistem rohangan;”
  • “Informasi jeung komunikasi téknologi pikeun pesawat, mimis; jeung sistem rohangan”.

Luyu jeung wewengkon prioritas dipilih pikeun Program Pangwangunan Ujang, universitas nyadiakeun alat jeung jaminan perkembangan puseur sumberdaya, puseur sababaraha-aksés, puseur panalungtikan jeung atikan, jeung laboratorium universitas. konsentrasi ieu sumber bisa nyata ngaronjatkeun efektivitas panalungtikan di wewengkon prioritas jeung nyieun kontribusi gede kana perkembangan sosio-ekonomi industri.

salila 2009-2013 jaman, universitas:

  • narima 133 patén-patén pikeun sipat industri jeung 207 sertipikat ti ngadaptar nagara pikeun program komputer jeung basis data. Di 2013, institut nu meunang payil pikeun 315 unit intelektual salaku aset intangible;
  • diterbitkeun 206 monographs;
  • defenses hosted tina 231 theses postgraduate jeung 8 dissertations doktor ku calon doktor ti institut nu, sakumaha ogé 128 Masters theses jeung 25 dissertations doktor ku dosen jeung staf ti institut nu.

Di 2013, pagawe, calon doktor, postgraduates jeung siswa institut nu diterbitkeun 500 artikel di tabloid ilmiah saestuna ku organisasi Rusia jeung asing.

Ujang konduktor panalungtikan di kolaborasi jeung korporasi internasional. kituna, di 2013, Ujang dipigawé ngeunaan 820 000 $ patut Urang Sunda&investigations D dina kerangka program ilmiah internasional.

Ujang téh salah sahiji paguron luhur ngarah dina watesan jumlah sakola ilmiah anjog; Déwan pikeun hibah ti Présidén Féderasi Rusia diakuan genep tim panalungtikan Ujang. universitas aktip tumuwuh wewengkon panalungtikan pikeun aviation, rocketry, ngangkut, inpormasi, sistem telekomunikasi, rékayasa daya, jeung hemat energi. élmuwan Ujang nu aktip aub dina perkembangan sistem GLONASS, kandaraan hawa unmanned, jeung nanotéhnologi pikeun industri aerospace, babarengan jeung loba wewengkon luhur tech ngajangjikeun séjén (proyék).

Leuwih Baheula 4 taun, langkung ti 20 dokter ngora jeung calon tina élmu narima hibah ti Présidén Féderasi Rusia.

Unggal taun, universitas sarwa jumlah konferensi ilmiah internasional jeung kajadian anu ngagambarkeun perkembangan universitas salaku organisasi atikan penting industri aerospace. Ujang hosted konferénsi internasional, “Aviation jeung Cosmonautics;” nu internasional élmu nonoman jeung téknologi forum, “Nonoman jeung Future of Aviation jeung Astronautics;” nu konferensi ilmiah tur praktis tina élmuwan ngora jeung siswa, “Inovasi di Aviation jeung Astronautics;” jeung nu lianna.

Langkung ti 3000 siswa aub dina panalungtikan universitas. Pikeun sababaraha taun, Ujang geus dirojong partisipasi siswa dina: a biro desain mahasiswa keur rékayasa aeronautical ékspérimén (nu pamekar tina pesawat ultralight jeung olahraga), a biro desain mahasiswa pikeun modeling aviation, jeung biro desain mahasiswa keur industri helikopter (nu developer leutik pesawat jarak jauh piloted jeung nangtung nyokot-off).

Moscow Aviation Institute nyaéta ngan latihan universitas ngalakonan Rusia keur spaceports Rusia:

  • Baikonur (kota Baikonur);
  • Plesetsk (kota Mirny);
  • Vostochny (kota Uglegorsk).

Ujang rohangan wewengkon fasilitas nguji anu unik diantara maranéhanana umumna aya di paguron luhur sabab nutupan spéktrum pinuh ku laboratorium panarjamah-tingkat kapanggih dina widang. fasilitas sadia di antarana tutuwuhan vacuum termal, sistem test survival Geter, jeung weightlessness simulating nangtung, sarta retrofitted jeung paling pakakas up-to-date for kumpulan data jeung ngolah. salila 2008-2011, Ujang nyiptakeun basa produksi modern dilengkepan pakakas mesin jeung kontrol program numeris, ngamungkinkeun unsur struktur pesawat ruang angkasa bisa dihasilkeun jeung dirakit dina loka di universitas. alat ieu digunakeun pikeun ngaliwatan (titik-ka-titik) latihan mahasiswa, mana daur pesawat ruang angkasa full dimaénkeun kaluar ti konsép ngaliwatan ka pinuh diwangun prototipe, ku kituna siswa bisa ngalaman siklus test sakabeh.

Ujang téh ngan universitas di dunya nu nahan sertipikat developer keur pesawat cahaya jeung lisénsi pikeun ngamekarkeun pesawat. universitas nyadiakeun pangrojong atikan jeung ilmiah pikeun ngahasilkeun pesawat serial.

Dina periode ti 2009 ka 2013, nu Moscow Aviation Institute milu dina leuwih ti 130 pameran, boh Rusia jeung asing, jeung panarima loba panghargaan pameran, diplomas, jeung sertipikat.

kagiatan Ujang terus disorot di propil print jeung éléktronik utama jeung media industri. Di 2013 sorangan, ahli universitas milu dina pembuatan jeung sékrési 80 bagéan televisi dina hidayah panalungtikan jeung karir, puseur sumberdaya, jeung proyék pangwangunan universitas.

ti mimiti 2010, Ujang geus ngalakonan acara karir-berorientasi unik di Tushino airfield, nu Festival Pemuda Moscow ngaranna, “bisa Vzlet (Rusia: Ujang Nyandak Pareum),” nu metot leuwih ti 700 siswa lokal.

Ujang sababaraha kali ngéléhkeun rupa panghargaan pikeun inpo nu aktif jeung kagiatan PR. kalolobaan anyar, ieu geus kaasup hiji pangajén tempat 2nd dina “Best Blogger,” kategori pikeun media universitas di kompetisi disponsoran ku Departemen Rusia Atikan sarta Élmu; an nyebut menak di “PR-ahli tina Taun” kategori di kompetisi internasional PROBA-IPRA GWA; “Best Hubungan Project Public di Juara” dina 2011 kompetisi nasional, “Pencét Service tina Taun;” jeung tempat 2nd di kompetisi, “Produsén Pesawat tina Taun, 2011,” dina kategori “Pikeun sinyalna tina Pesawat Pangwangunan di Media.”

Nu Moscow Aviation Institute anu perenahna di kira-kira 400 hektar taneuh jeung wewengkon dimekarkeun total kira 390 rebu méter pasagi. 71% tina rohangan disebut tadi téh disadiakeun keur pangajaran jeung panalungtikan, 14% keur asrama, 12% keur puseur sosial jeung kaséhatan, kira-kira 2% keur fasilitas olahraga, jeung sésana 1% pikeun kagunaan séjén.

Kampus Ujang ngawengku tujuh wangunan asrama pikeun 4837 jalma, kaasup tilu 16-carita asrama nyaman block-gaya jeung opat asrama 5-carita koridor-gaya pikeun nampung langkung ti 3,500 siswa jeung postgraduates ti kota séjén (kaasup ngeunaan 640 mahasiswa asing) jeung Hadirin tina departemen preparatory. Dina ahir 2015, taneuh bakal pegat dina kampus mahasiswa anyar dimaksudkeun pikeun 1,300 warga jeung kaasup kabéh infrastruktur perlu: klinik outpatient, Tempat pitnes, wewengkon gudang sapedah, rohangan tuang, jsb.

Di 2011, kampus Ujang ieu meunangna regional di kompetisi antara siswa universitas Moscow dina dua kategori: “Student asrama Best tina Northern District administratif Moscow” jeung “System Management asrama Best tina Northern District administratif Moscow.”

siswa Mia, postgraduates, jeung staf ngalaman pamariksaan médis biasa tur meunangkeun perawatan mumpuni, kaasup prosedur preventif, di klinik outpatient 44.

Ujang nawarkeun fasilitas keur myriad olahraga. ayeuna, éta Sporting Club geus leuwih 50 tim jeung klub di sagala rupa olahraga pikeun 5000 anggota universitas Ujang.

Pikeun mastikeun tingkat kiwari pangwangunan proyék jeung inovasi, téknologi modern ngarojong pengembangan proyék, simulasi, jeung itungan anu loba dipaké.

Open keur sakabeh manner gawé babarengan jeung inovasi, Moscow Aviation Institute (Universitas Panalungtikan Nasional) ieu dinamis berkembang, nurutkeun pausahaan jeung organisasi aub dina aviation, angkasa, mimis, jeung industri pertahanan, nyaeta ngarah universitas panalungtikan Rusia dina widang aviation, rocketry, jeung astronautics.

elmu pangaweruh

universitas panalungtikan Nasional.

Di 2009, Departemen Atikan sarta Élmu of Féderasi Rusia disatujuan program pangwangunan nu bakal ngokolakeun Ujang salaku universitas panalungtikan nasional.

program boga tujuan pikeun ngangkat Ujang ka tingkat qualitatively anyar latihan ambéh bisa terus ngadidik professional anu aya dina paménta luhur di unggal industri luhur tech di ékonomi inovatif dinten ieu. Ieu merlukeun kreasi lingkungan atikan hasil ngahijikeun Tatar anu sasak universitas jeung puseur panalungtikan jeung pausahaan dina industri sasaran.

Hasil pangpentingna palaksanaan program bakal terus ngamekarkeun konsisten jeung komprehensif of Ujang, di minuhan full jeung standar dunya pangluhurna, jeung bakal narik, jeung lingkungan intelektual dijieun dina eta, professional-jalma pangalusna anu baris nyumbang kana produktivitas panalungtikan, perkembangan proyék, jeung promosi ti ladenan atikan kualitas pangluhurna.

Development wewengkon prioritas.

Ujang konduktor panalungtikan jeung kontinyu latihan professional dina ngaliwatan (mungkas-to-ahir) ngarancang sakabeh sistim aviation, rocketry, jeung téknologi rohangan. Dina raraga ngawujudkeun kamampuh unik Ujang sacara, wewengkon di handap ieu anu dipilih jadi prioritas developmental:

  • sistem aviation” (pesawat angkutan sipil jeung militer, helikopter, pesawat leutik, kandaraan hawa unmanned, pesawat atmosfir, gliders, helikopter, dirigibles, stratostat jeung stratosphere balon, jeung pesawat ngajangjikeun jeung perenah unconventional).
  • Rocket jeung rohangan sistem” (pesawat ruang angkasa pikeun sagala rupa kaperluan, kaasup pesawat ruang angkasa habitable, sistem pangrojong hirup, boosters, jeung rocketry sakabeh rupa keur sakabeh maksud).
  • “sistem kakawasaan pikeun pesawat, mimis, jeung sistem rohangan” (pembangkit listrik keur sakabeh kelas pesawat, mesin roket rupa-rupa kelas, rokét luhur-tahap keur pesawat ruang angkasa, mesin pesawat ruang angkasa, pembangkit listrik pikeun golongan pesawat drive, jsb).
  • “Informasi jeung komunikasi téknologi pikeun pesawat, mimis, jeung sistem rohangan” (sistem komunikasi, jeung sistem pikeun transfer data, telemetry, napigasi, kontrol calakan, radar, sistem optik jeung opto-éléktronik jeung aggregation maranéhanana).

laboratorium modern jeung base panalungtikan.

Marengan perkembangan universitas sakabéhna, pamutahiran ti babagian Ujang tangtu bakal prioritas. Ieu bakal kaasup Ngamutahirkeun atawa ngagantian pakakas di handap puseur sababaraha-aksés, puseur sumberdaya, puseur panalungtikan sarta atikan, desain bureaus mahasiswa, airfields jeung unit séjén dilengkepan fasilitas modern:

  • Puseur sumberdaya dina widang aviation;
  • Puseur sumberdaya dina widang rékayasa pesawat;
  • Rocketry jeung téhnologi spasi puseur sumberdaya;
  • Puseur sumberdaya pikeun panalungtikan jeung inovasi téknologi;
  • Puseur sababaraha-aksés pikeun alat-alat dina widang nanomaterials na nanotechnologies (NanoCenter MORE).

Atuh ka parabot anyar, Ujang babagian anu ngaronjatna jilid Urang Sunda&D dilakukeun.

salila periode ti 2009-2013, sharing ti panalungtikan jeung inovasi ieu leuwih 130 000 $; di 2013 sorangan, 35 000 000 $.

Diantara hasil positif ngalakonan Program Pangwangunan Ujang téh unggul tina jumlah kompetisi dileler ku Putusan Pamaréntah Rusia. Di 2010, dina hiji kompetisi saperti, Ujang jadi pamilon dua proyék tilu taun. Boh anu ditawarkeun dina contests umum kabuka, jeung tujuan milih organisasi pikeun hak narima subsidi keur palaksanaan proyék kompléks aimed di kreasi produksi luhur tech, salaku decried ku kaputusan Pamaréntah Féderasi Rusia, #218, tanggal April 4, 2010. kontes umum kabuka sejen dilaksanakeun pikeun milih organisasi narima hibah ti Pamaréntah Rusia ngarojong panalungtikan ilmiah dipigawé dina pangawasan nu élmuwan anjog di lembaga Rusia atikan Mikrobiologi luhur. kontes ieu dipigawé luyu jeung Kaputusan Pamaréntah Féderasi Rusia, #220, April 4, 2010. Tien ieu proyék, “Development wewengkon panalungtikan dina widang pembangkit listrik pikeun pesawat jeung rudal-rohangan sistem,” nu diidinan Ujang ka imah Professor Horst Wolfgang Loeb (Jérman), a sarjana renowned jeung ahli dina widang dinamika HF plasma jeung mesin electrojet. Nu gabungan proyék jeung Professor Loeb, nu bakal nyieun laboratorium panalungtikan, geus dibiayaan salila tilu taun jumlah 4 055 000 $.

Palaksanaan proyék ieu merlukeun révisi penting pikeun sistim manajemén panalungtikan aya Universitas sacara. Pikeun mawa dina garis jeung sarat modern, Universitas geus ngembangkeun program pikeun perkembangan infrastruktur inovasi Ujang sacara; proyék ieu dibiayaan ku Kamentrian Atikan jeung Élmu of Féderasi Rusia salaku hasil program urang unggul dina kontes dicekel ku Kaputusan Pamaréntah Féderasi Rusia, #219, April 9, 2010. Waragad pikeun program Institute sacara, “Development struktur inovatif Ujang,” totaled 2 800 000 $. Di 2010, salaku bagian tina program ieu, Ujang dijieun hiji Company Leutik Inovatif pikeun kahiji kalina.

Di 2013, MORE réngsé 47 proyék dina rupa-rupa program target féderal, totaling 5 370 270 $.

Ujang aktip milu dina program target féderal, “Panalungtikan jeung ilmiah-pedagogical tanaga Rusia inovatif,” keur 2009-2013. Nu program disadiakeun pikeun kombinasi waragad sasaran pikeun panalungtikan di puseur ilmiah jeung atikan, panalungtikan dina hidayah ti élmuwan anjog Rusia, jeung panalungtikan anu dilakukeun ku ilmuwan ngora jeung postgraduates target, kaasup jalma dipingpin ku élmuwan Rusia kawentar, ogé batur ngondang ti luar nagari. Di 2013, jumlahna 24 proyék gugus panalungtikan Ujang beda anu dibiayaan, nomer nu meunang taun saméméhna’ kompetisi dina Program Federal Target, “Panalungtikan jeung ilmiah-pedagogical tanaga Rusia inovatif,” dina jumlah 486 972 $. Salila periode ti 2009 ka 2013, langkung ti 120 proyék anu financed, totaling 8 000 000 $.

Komisi Pamaréntah dina Panyiaran High jeung Juara disatujuan 60 program pangwangunan inovatif hereinafter disebut Program Pangwangunan salaku Inovatif) pausahaan tina sawaréh nagara-milik, 16 nu geus kaasup Ujang salaku universitas ngarojong. Moscow Aviation Institute geus diusulkeun pikeun citakan dina rencana diusulkeun pikeun pengembangan inovatif tina usaha leuwih ti 180 proyék, patut leuwih ti 14 juta rubles. Dina Program Pangwangunan Inovatif, Universitas geus dilumangsungkeun karya keur usaha ngarah saperti industri aerospace jeung pertahanan salaku JSC «Amérika Pesawat Corporation», JSC Paduli “Almaz-Antey”, JSC taktis rudal Corporation, Rocket jeung Spasi Corporation Energia sanggeus S.P. Korolev, Khrunichev Research State jeung Produksi Spasi Center KHSC, JSC Vega Radio Téknik Corporation, JSC “akademisi M.F. Reshetnev “Systems Satellite Sejenna”, NPO Energomash, jeung OBORONPROM Corporation. Di 2013, dipigawé MORE 87 Urang Sunda&D jeung téknologi proyék totaling 12 931 621 $ dina kontrak jeung organisasi anu boh bagian korporasi umum jeung sawaréh pausahaan-milik nagara, ogé usaha Negara Kesatuan state féderal ngalaksanakeun rencana pangwangunan inovatif.

Ujang ngagagas kreasi tilu platform téknologi. Nu aya kaitannana ka platform téhnologis, “Aviation mobilitas jeung aviation téknologi,” dijieun babarengan jeung The Tengah Aerohydrodynamic Institute dingaranan N.E. Zhukovsky jeung Amérika Pesawat Corporation, Moscow Aviation Institute ieu diakuan salaku kagiatan universitas Koordinasi lead lembaga milu. Nu aya kaitannana ka wewengkon rohangan, Ujang nyaeta ko-koordinator tina National Spasi Technology Platform (NKTP), bareng jeung Pusat Panalungtikan Institute of Mesin Gedong .

Nu aya kaitannana ka wewengkon aviation, Ujang diakuan salaku universitas lead, bareng jeung The Tengah Aerohydrodynamic Institute dingaranan N.E. Zhukovsky jeung Amérika Pesawat Corporation ; nu aya kaitannana ka wewengkon rohangan , Ujang téh Asy'ari of Nasional Aerospace Technology Platform, bareng jeung Pusat Panalungtikan Institute of Mesin Gedong tur dirojong ku The Rusia Agénsi Spasi Federal. Ujang ogé geus dirojong jumlah platform téknologi ngusulkeun ku pausahaan sejen tur universitas.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


Sajarah


Di pamundut ti Fakultas Aeromechanics sahiji Universitas Téknis Propinsi Bauman Moscow na ku urutan Déwan Ékonomi Agung tanggal Maret 20, 1930, nu Tinggi Aeromechanical Sakola didirikan. on Agustus, 20, taun nu, eta ieu diganti nu Moscow Aviation Institute (MORE), nu dicekel kelas kahijina dina bulan Séptember, jeung leuwih ti 850 siswa. Dina waktos éta, Ujang kagungan tilu bagean: Manufaktur Pesawat (kiwari Fakultas 1), Gedong engine (kiwari Fakultas 2), sarta Aeronautics. dina usum gugur 1930, Ujang lulus kelas munggaran miboga insinyur. Dina taun anu sarua, program postgraduate Ujang ngamimitian. Dina cinyusu tina 1931, Ujang dipindahkeun ka sistem dosen proses atikan; Fakultas Aeronautics janten Fakultas Manufaktur Dirigible. kelas malem mimiti. Di 1932, Fakultas Dirigible Manufaktur dibeulah off ti Ujang pikeun jadi Jalur Pausahaan tina Manufaktur Dirigible, lembaga misah tina pendidikan tinggi.

Struktur Ujang terus ningkatkeun luyu jeung sagala sarat anyar industri penerbangan. Di 1933, Fakultas Téknik sarta Ékonomi ieu dikelompokeun (ayeuna Téknik Ujang jeung Ékonomi Institute). Di 1935, Fakultas Pesawat Armaments cabang kaluar ti Fakultas Pesawat Gedong; Fakultas Equipment Aviation na Instrumentation (kiwari Fakultas 3) bakal jadi diwangun dina 1940, ngagunakeun cabang anyar ieu salaku dasarna. Di 1935, ku SK ti Presidium Panitia Eksekutif Tengah USSR, Institut ieu dingaranan Rahayat Commissar Industri beurat, Sergo Ordzhonikidze.

 

Marengan latihan, élmuwan Ujang réngsé sababaraha proyék panalungtikan sarta rékayasa dina mangsa ieu. Hiji design pesawat biro ieu dikelompokeun kana nyieun sababaraha pesawat aslina, kaasup nu “Baja-MORE,” dijieunna tina stainless steel; pesawat lampu, “Oktyabryonok;” pesawat taneuh-serangan, Ujang-3; pesawat-speed tinggi, BB-1; jeung nu lianna. Di 1939, Fakultas Engine Gedong dikelompokeun dina biro desain, a biro desain husus dibentuk pikeun nyieun hiji mesin piston kuat, M-250. Dina taun anu sarua, kantor desain husus sejen diwangun keur ngalaksanakeun runtuyan badag gawé teoritis sarta eksperimen dina ngarancang jeung helikopter Soviét munggaran. Nepi ka tungtun taun dékade mimiti ayana, Ujang kagungan lima fakultas dinten-murid, 38 samet, 22 laboratorium, 24 kamar kelas, jeung learning jeung prakték countless bengkel, sapanjang kalawan detachments latihan jeung hiber. Ku waktu ieu, 3203 insinyur sempet earned derajat ti Ujang pikeun digawé di sagala rupa cabang industri penerbangan.

on Juni 22, 1941, Perang patriotik Great mimiti. dina tanggal 3, 350 siswa jeung staf ti Institute enlisted dina division 18 sahiji Warga-di-leungeun nu Moscow District Leningradsky. Langkung ti 200 siswa anu dikirim ka dianggo di pabrik pesawat, sapanjang kalawan ngeunaan 450 kana widang hawa deukeut Moscow. Dina Juli Agustus, 1941, di luhur 500 jalma nyandak bagian dina pangwangunan benteng di Smolensk, Vyazma, sarta Bryansk. Puluhan santri awéwé Ujang urang janten pilots na technicians pikeun regiments aviation. Tilu di antarana anu engké dileler judul Pahlawan Uni Soviét. Dimimitian dina tanggal 14, Institut ieu diungsikeun ti Moscow ka Alma-Ata, dimana kelas dihanca ukur sabulan engké. Sanggeus ngelehkeun pasukan Nazi deukeut Moscow, sababaraha kelas dihanca di kampus Moscow Institute urang jeung ku Autumn tina 1943, aya mulang lengkep mun Ujang ti Alma-Ata. Di 1944, Ujang ieu dipikawanoh salaku universitas pangalusna di Moscow tur dileler Beureum tangtangan Banner. Salila taun perang, Institut dilatih 2262 insinyur pikeun industri penerbangan nagara urang di sakola Osoaviahim Ujang urang, sedengkeun Kursi Militér dilatih ngeunaan 1000 snipers, 900 gunners mesin, 380 lalaki mortir, jeung 160 tank destroyers. dina total, 106 siswa jeung staf ti Ujang teu balik ti battlefields Perang Dunya II. Ku Kaputusan ti Presidium tina DD Agung Soviét. September 16, 1945, Ujang dileler Order of Lenin, “pikeun prestasi beredar dina widang latihan insinyur keur industri penerbangan;” 119 pakultas, staf jeung, siswa institut éta dileler pesenan salajengna jeung medali.

 

Dina waktos ayeuna, hiji transisi aktif pikeun téhnologi jet mimiti. The Ujang jaman ngembangkeun perang anu pakait sareng seueur parobahan sabenerna revolusioner anu lumangsung dina rékayasa aeronautical. Kalawan hal alatan sarat anyar, sababaraha samet anyar jeung fakultas anu dijieun. Salaku awal salaku Agustus 1944, nu Kursi Radar didirikan. Di 1945 nu Kursi tina motor husus diadegkeun sarta mimiti spesialis latihan dina mesin rokét hawa-jet na cairan-propellant. Di 1946, nu Radar Fakultas (kiwari Fakultas 4) mimiti radar kagiatan na, ngalibetkeun anteneu langsung-disetir, sarta Sistem kontrol anyar husus dirancang pikeun pesawat, Tiori Kadali otomatis, jeung nu lianna mucunghul. Salaku awal salaku Spring 1946, Institut lulus dina insinyur munggaran kalayan derajat na newest: mesin jet, jet Pesawat, sarta Radar. Di 1952, korsi keur latihan spesialis dina rarancang jeung konstruksi dina widang téhnologi rudal didirikan. Ku pertengahan 60s, eta geus jadi bukti yen basa sumberdaya aya euweuh deui assured calon ngembangkeun tina Institutе; rencana master pikeun ngembangkeun éta Institutе urang ieu disatujuan, nu kaasup hiji konstruksi badag-skala atikan sarta laboratorium wangunan anyar jeung fasilitas lianna. ti 1973 ka 1980, a pangajaran sarta laboratorium block 3000-kuadrat-méteran (kiwari Blok 14) ieu nempatkeun kana operasi; batu pondasi ieu diteundeun keur wangunan pangajaran utama, nu bakal boga aréa lanté tina 42,000 méter pasagi; Salajengna proyék konstruksi na bukaan wangunan kaasup: a asrama multistory pikeun siswa jeung postgraduates (12, Tsareva jalan, Moscow), Istana Budaya jeung Téhnologi, hiji auditorium pikeun guru, a 1100-korsi kamar makan nu anyar, blok pangkeng, jeung Ujang urang Alushta olahraga sarta rekreasi camp di Krimea. Di 1979, pangwangunan wangunan akademik anyar (kiwari Blok 24) mimiti. Di 1962, Fakultas korsi Téknik Jenderal dijieun, nu mana, di 1970, ieu dibagi kana Fakultas Matematika Applied (kiwari Fakultas 8) sarta Fakultas Umum Pelatihan Téknik (kiwari Fakultas 9). Di 1968, sababaraha unit Fakultas Pesawat Konstruksi janten yayasan pikeun Fakultas bebas tina Flying Kandaraan (kiwari Fakultas 6). Dina taun anu sarua, Fakultas Tutuwuhan Pesawat (kiwari Fakultas 7) ieu recreated. Di 1979, salila tés kaayaan, kuantum, pesawat olahraga dirancang ku Pesawat Konstruksi Fakultas sarta dijieun di pabrik pilot eksperimen Ujang, Nyetél dua rékaman dunya pikeun speed. Sadayana, pesawat ieu diatur lima rékaman dunya. Ku ulang 50 na, Ujang kagungan 18 daytime jeung sore fakultas sarta 80 samet. Di 1980, Institut tadi ngeunaan 27,000 siswa daytime sarta ngeunaan jumlah anu sarua murid malem. Pikeun kontribusi na kana latihan spesialis kacida mumpuni pikeun ékonomi nasional jeung ngembangkeun elmu, ti USSR Agung Soviét Presidium dileler Ujang jeung Order of Revolusi Oktober ku SK dina Maret 19, 1980. on May 17, 1982, satelit murid, Iskra-2, dijieun ku Ujang Iskra Biro Desain Mahasiswa, diawalan kana orbit Bumi. satelit diawalan kana orbit ku sarjana Ujang, cosmonaut Vladimir Lebedev, sakumaha onboard insinyur di papan tulis stasiun orbital Salyut-7 salila hiber spasi. Sadayana, dalapan pesawat ruang angkasa leutik dijieun ku grup murid béda dina Ujang bureaus rarancang geus dibuka saprak ngadegna Institute urang. hirup Institute urang di Eighties ieu overshadowed ku transformasi Ujang urang kana Universitas Téknis, sarta di 1993 Institut ieu dibéré ngaran anyar: Moscow Aviation Institute Propinsi (Universitas teknis). Singketan aslina, MORE, tetep.

Di 1990, dina ulang ke-60 ti Institute, museum sajarah Ujang dibuka. Museum éksposisi (Blok 24, 2floor nd) ngabejaan carita Institute saprak lahirna, mieling élmuwan beredar tur lulusan Institute, sumbangan Ujang jeung sarjana sarta lulusan pikeun ngembangkeun elmu aerospace domestik jeung internasional jeung téhnologi, ogé prestasi universitas lumangsung.

Di 1992, Ujang dijieun lembaga kalungguhan tina atikan tur Methodical Association of Paguron luhur di Féderasi Rusia dina widang Aviation, Rocketry, sarta Spasi, ngadegkeun ku putusan Komite Nagara Féderasi Rusia Atikan Tinggi. Di 1993, Ujang ngadegkeun hiji Fakultas Kamanusaan (kiwari Fakultas 10), sarta di 1998, Fakultas Basa Asing diadegkeun, dumasar kana éta Kursi tina Basa Asing. ogé dina 1998, nu Aviation ngadaptar Panitia Aviation Interstate (IAC) dikaluarkeun Ujang pamekar ti sertipikat Lampu Sipil Pesawat. Pikeun kahiji kalina dina sajarah na, Ujang nampa status resmi salaku hiji pamekar pesawat sarta jadi hiji organisasi rékayasa aeronautical dipikawanoh sacara resmi. Ku waktu ieu, pesawat, Aviation-Mai-890, dimekarkeun ku Ujang The Design Biro Moscow Aviation Institute (kaasup single-seater, ganda-seater, sarta model pikeun pamakéan tatanén) ieu keur nimbulkeun dihasilkeun Dementiev MAPO. dina November 2009, Institut Militér Ujang (kalawan status dosen) dijieun, bisa dumasar dina Militér Kursi Ujang jeung Ujang Militér Pelatihan Center. unggal taun, Ujang lulusan ngeunaan 600 perwira cagar dilatih di Kursi Militér di paralel kalawan tangtu utama maranéhanana ulikan. Di 2009, Ujang jadi salah sahiji 12 universitas di nagara anu jadi dileler judul “universitas ieu panalungtikan nasional” ku Pamaréntah Féderasi Rusia dina kompetisi antara program ngembangkeun universitas. Saterusna, di 2011, Institut ieu diganti nu Moscow Aviation Institute (Universitas Panalungtikan Nasional). Hatur nuhun kana palaksanaan Program Pangwangunan Ujang, dina kapasitas na salaku universitas ieu panalungtikan nasional, puseur sumberdaya, puseur sababaraha-aksés, puseur panalungtikan jeung atikan, sarta laboratorium universitas nu duanana kacida dilengkepan jeung mekarkeun, sahingga mungkin keur Ujang jeung attain tingkat anyar latihan jeung panalungtikan. ayeuna, universitas kareta désainer profil lega sarta insinyur pikeun aviation nu, angkasa, mimis, jeung industri pertahanan. Ayeuna, lulusan kami téh tulang tonggong organisasi kayaning The Rusia Agénsi Spasi Federal, Departemen Industri na Trade, Rostekhnologii, JSC «Serikat Pesawat Corporation», JSC taktis rudal Corporation, JSC Rusia helikopter, antara séjén.

 

Ujang ayeuna didik ngadeukeutan 20,000 siswa di sakuliah 11 fakultas, 2 institutes (ngabogaan status fakultas), jeung 4 dahan ulikan. A universitas ieu panalungtikan nasional luhur, 93% universitas siswa diajar di salah sahiji wewengkon prioritas Ujang urang. universitas employs leuwih ti 2,300 guru, kaasup 17 anggota lengkep sareng anggota saluyu tina Akademi Rusia Élmu, langkung ti 450 dokter élmu sarta profesor, jeung leuwih 1,100 profesor gaul. Tina total jumlah staf pangajaran universitas, kira-kira 70% boga gelar atawa judul. Saprak ngadegna, Ujang geus dihasilkeun leuwih ti 160,000 professional pikeun aviation, élmu rohangan, jeung industri, jeung leuwih ti 250 désainer umum jeung kapala, huluna panalungtikan, jeung organisasi desain industri dasar. 50 academicians sarta anggota saluyu tina USSR Akademi Élmu sarta Akademi Rusia Élmu mangrupakeun lulusan Ujang. The alumni Ujang ogé ngawengku 21 cosmonauts anu digawé di spasi jumlahna leuwih ti 13 taun. 14 di antarana kudu dipigawé total hiji leuwih ti 60 spacewalks. Sajumlah lulusan anu ayeuna aktif dina program cosmonaut, Rocket jeung Spasi Corporation Energia sanggeus S.P. Korolev, jeung PKS. Di 2011, E. Serova, éta lulusan Ujang, ieu kaasup kana awak tina Station Spasi Internasional, tur geus dijadwalkeun ngapung di satengah kadua 2014. Ogé diitung antarana alumni Ujang urang leuwih ti 100 pilots test pesawat, Pahlawan Uni Soviét, Pahlawan Rusia, sarta Ngawulang Test Pilots. Misi utama Ujang teh latihan sinambung tanaga kacida mumpuni, bari ngalakonan panalungtikan sarta pamekaran proyék kalawan tempoan arah nyadiakeun tanaga jeung inovasi ieu panalungtikan pikeun mastikeun ngembangkeun aviation nu, roket, sarta industri spasi, kitu ogé séktor pertahanan tinggi-tech séjén tina Féderasi Rusia. Ujang employs hiji integrasi elmu, pendidikan, jeung industri pikeun mulasara parity, nyieun hiji kakuatan téhnologis global dina séktor ieu.


Anjeun hoyong ngabahas Moscow Aviation Institute ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Moscow Aviation Institute on Peta


poto


  • sakola №1. Téknik Aeronautical
  • sakola №2. Mesin keur Flying Kandaraan
  • sakola №3. Systems kontrol, informatika sarta Sistem electropower
  • sakola №4. Radio Electronics pikeun kandaraan ngalayang
  • sakola №5. The Institute of Business Téknik Ujang
  • sakola №6. Astronautical sarta rokét rékayasa
  • sakola №7. Systems Robotic tur calakan
  • sakola №8. Applied Matematika sarta Fisika
  • sakola №9. mékanika Applied
  • sakola №10. rékayasa sosial
  • Fakultas di Basa Asing
  • Preparatory Sakola

Photos: Moscow Aviation Institute Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

ulasan Moscow Aviation Institute

Gabung ngabahas ngeunaan Moscow Aviation Institute.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.