Moscow Power Téknik Institute

Moscow Power Téknik Institute

Moscow Power Engineering Institute Details

Enroll at Moscow Power Engineering Institute

gambaran


MPEI kareta nu Bachelors, Masters jeung spesialis (insinyur) di 15 arah jeung 73 Universitas Research specialties.National “Moscow Power Téknik Institute” nyaéta saurang ti paguron téhnis pangbadagna Rusia. Eta nyadiakeun latihan spesialis sarta panalungtikan ilmiah dina widang energetic, téknik listrik, éléktronika radio, rékayasa komputer.

MPEI boga wangunan atikan modern, nu laboratorium akademik jeung ilmiah, hostels siswa, fasilitas ékspérimén kuat, a pilot-tutuwuhan, an panas sarta daya tutuwuhan akademik-panalungtikan, an taman téhnis universitas.

Total wewengkon akademik anu 262450 m2 Total jumlah siswa leuwih ti 15000 jalma. acceptation siswa taunan 'ngeunaan 3000 jalma. Jumlah Ph.D-siswa jeung Dr. Sci. calon téh 620 jalma. Jumlah guru full-skala nyaéta 1560 jalma. ti maranehna 17% boga Dr. Sci. tingkat jeung judul profesor full, jeung 56% geus Ph.D nu. tingkat.

MPEI kareta nu Bachelors, Masters jeung spesialis (insinyur) di 15 arah jeung 73 specialties.

18 Disertasi déwan anu akting di MPEI. Ph.D The. jeung Dr. Sci. theses bisa salamet di sesi Déwan di 43 specialties.

MPEI téh dilisénsikeun ka maparin tingkat di handap ieu (kualifikasi) ka lulusan jeung ngaluarkeun nu diplomas Rusia state:

  • sarjana Sains (durasi atikan anu 4 taun)
  • Spesialis Certified (insinyur, ékonom, Manager jsb) (durasi Atikan mangrupa 1,5 taun sanggeus tangtu sarjana muda)
  • Master of Science (durasi atikan anu 2 taun sanggeus tangtu sarjana muda)
  • Filsafat Doctor (di téhnis, fisik-matematik, élmu ékonomi) (durasi atikan anu 3 taun)
  • Dokter Élmu (di téhnis, fisik-matematik, élmu ékonomi) (durasi atikan anu 3 taun)

fasilitas MPEI tambahan:

  • perpustakaan MPEI, nu buku sacara dana ngawengku deukeut 2.000.000 buku;
  • asrama kompléks pikeun 5.000 jalma;
  • polyclinic pikeun siswa: station ambulan, kamar dokter-spesialis ', puseur diagnostik komputer, sanatorium-preventorium pikeun siswa (120 tempat);
  • Sport kompléks: stadion “tanaga”, gedung gymnastic, gedung keur latihan dina bagian husus, pangadilan ténis, kolam renang, titik pikeun alat olahraga leasing;
  • basa rekreasi siswa: Olahraga-kémping “Alushta” , Olahraga-kémping “tanaga”;
  • rupa basa keur praktek industri pikeun siswa;
  • biro desain siswa;
  • House of Budaya jeung sababaraha gedung, enggon misah pikeun bagian jeung kelompok leutik, pikeun siswa beristirahat soré, keur hajatan tina festival nasional pikeun mahasiswa asing ti MPEI jeung universitas séjén Moscow;
  • cafe siswa, puseur dahareun.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Classical applied institute.
  • Institute of automatics and computer science.
  • Institute of energy effectiveness problems.
  • Radio engineering and electronics institute.
  • Thermal and atomic power engineering institute.
  • Institute of technology, economics and enterprise.
  • Electrical engineering institute.
  • Power industry institute.
  • Power mechanical engineering and mechanics institute.
  • Faculty of access courses.
  • Institute of humanities.
  • Institute of industry educationMPEI-FESTO”.
  • Institute of industry safety.


Anjeun hoyong discuss Moscow Power Engineering Institute ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Moscow Power Engineering Institute on Map





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Moscow Power Engineering Institute reviews

Join to discuss of Moscow Power Engineering Institute.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 languages, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.