Moscow Propinsi Institute of Hubungan International

Moscow Propinsi Institute of Hubungan International

Moscow State Institute of International Relations Details

Enroll at Moscow State Institute of International Relations

gambaran


MGIMO nyaéta lembaga Rusia sacara paling bergengsi atikan pikeun jalma ngora jeung kapentingan internasional. Pikeun siswa internasional, MGIMO nyaeta jeung leuwih: a modern, welcoming, jeung kamampuan intelek stimulating tempat pikeun diajar di dayeuh greatest Rusia sacara.

awak mahasiswa rupa-rupa MGIMO ngeunaan 6,000 dicokot tina jajaran luhur siswa Rusia jeung ti paguron pasangan sakuliah dunya. MGIMO nawarkeun rupa lega kursus-kursus di tingkat sarjana jeung lulusan - ti urusan internasional, elmu pulitik, ékonomi, jeung hukum internasional, ka journalism, manajemén bisnis, jeung kawijakan énergi. undergraduates International bisa nerapkeun keur B.A pinuh Inggris-diajarkeun. program atawa milih ti kursus-kursus nangtang jeung seru di Rusia. Murid néangan gelar Master bisa nerapkeun hiji program ganda-gelar groundbreaking MGIMO sacara, ditawarkeun dina partnership jeung lembaga internasional, atawa neangan tempat di salah sahiji leuwih ti tilu puluh program MA diajarkeun di Rusia.

Keur sakabeh jujutanana, MGIMO ieu neraskeun ka diaransemén sorangan. Dina lima taun ka tukang, universitas geus kabentuk loba partnerships anyar jeung lembaga ngarah sakuliah dunya. MGIMO ieu integral pinuh kana Numutkeun Bologna, éjahan kaluar standar nu ketat pikeun lembaga learning luhur Éropa. Universitas ogé komitmen ka ngabina an kungsi-ngembang awak mahasiswa, kurikulum, jeung kahirupan kampus nu terus ngagambarkeun reputasi salaku Rusia sacara tempat paling bergengsi jeung paling maju pikeun ngarti urusan internasional.

  1. Rusia'S Premier Universitas

MGIMO nyaéta Rusia sacara paling dipikawanoh jeung humaniora paling bergengsi lembaga. Ieu téh kelas dunya dina saban rasa istilah – kaunggulan renowned, merdika, coeducational, jeung masarakat awam endowed. MGIMO sacara tujuh sakola jeung opat institutes atikan ngawengku loba departemén akademik, babagian, jeung program pangajén, kitu ogé puseur interdisciplinary jeung program karya ilmiah dilegaan leuwih wates departmental tradisional.

  1. sabenerna internasional

universitas paling global Rusia sacara, MGIMO geus imah Rusia pikeun siswa ti sakuliah dunya pikeun ampir 60 taun, nyadiakeun leuwih ti 5,000 internasional lulusan pendidikan ka flourish salaku pamingpin di swasta jeung umum global. Salaku tambahan, MGIMO boga dasi deukeut jeung puseur atikan anjog di dunya, di sakuliah Éropah, Asia, Amérika, jeung Afrika. MGIMO prides sorangan dina fokus global jeung MGIMO mangrupa imah pikeun siswa global.

  1. pangakuan global

MGIMO University ieu salah sahiji paguron luhur Rusia kahiji ngagabung dina Asosiasi Paguron luhur Éropa, sarta ngarupakeun signatory ka Numutkeun Bologna. Nu MGIMO filsafat nyadiakeun SPP pikeun program sarjana muda sarta gelar Master nu diakuan di sakuliah dunya, jeung siswa gaining kualifikasi nu kenop ka pagawean jeung akademik kasempetan internasional. MGIMO husus Doctorates geus bestowed dina eminent global.

  1. Wide tangtu pamilih

MGIMO University nawarkeun antarana rentang widest program atikan jeung specializations sadia dina universitas jenis anak di mana waé. Lamun datang ka nyadiakeun siswa jeung konteks for ngarti dunya kontemporer - jadi ngaliwatan diplomasi internasional, administrasi umum, bisnis, ékonomi, hukum, jeung journalism, teu nyebut 53 basa eta ngajarkeun - MGIMO unik.

  1. Beredar ACCESS akademik

MGIMO University ngahimpun aspék best of a kuliah seni liberal jeung pamadegan hiji universitas panalungtikan utama. pendekatan ieu nyadiakeun siswa jeung aksés deukeut ka leuwih ti 1200 profesor jeung anggota dosen, kaasup 20 anggota full jeung anggota saluyu Rusia Akademi nu renowned Élmu, a salajengna 113 dokter élmu jeung 400 doktor calon élmu. akademisi MGIMO urang nyokot bangga dina siswa anak.

  1. WORLD PANALUNGTIKAN renowned

Jeung hiji reputasi beredar jeung status akademik MGIMO konsistén urutan kacida dina ratings universitas. panalungtikan anak téh ngalegaan global ngaliwatan collaborations jeung institutes panalungtikan ngarah di Rusia, nagara CIS, and around the world.Dina payung tina Departemen Luar Negri, MGIMO mangrupakeun kawijakan esteemed kira-tank jeung forum for debat jeung analisis kamajuan internasional jeung urusan kiwari, jeung kontribusi -na pikeun analisis global kacida sought sanggeus.

  1. Atikan inovatif

Saprak visi jeung filsafat lahirna MGIMO anak urang geus dihijikeun rigor akademik tradisional jeung inovasi intelektual. Inovatif Program atikan universitas sacara, dilaksanakeun leuwih 2007-2008, renewed fokus anak dina pendidikan dumasar kompetensi. program ogé nempo MGIMO ngamekarkeun sistem kualitas anyar reflecting tren ilmiah jeung atikan kontemporer, jeung lila manajemén anyar jeung téknologi, jeung attracting pamingpin atikan internasional.

  1. kaunggulan akademik

universitas ieu renowned keur kaunggulan akademik, hartina brightest pamingpin nu bakal datang Rusia panarima nalungtik aya ayeuna, kalawan jumlah beuki counterparts internasional maranéhanana. Unggal taun lulusan SMA pangalusna Rusia sacara bersaing pikeun ampir sarébu tempat anyar, jeung sababaraha program – utamana ékonomi, hukum, jeung hubungan internasional – ngabogaan nepi ka 30 Ngalamar keur unggal tempat.

lulusan MGIMO antarana presidents, menteri perdana, jeung mentri luar nagri Azerbaijan, Arménia, Bélarus, Bulgaria, Kazakhstan, Mongolia, Slowakia, Ukraine jeung nagara séjén.

  1. jaringan sakuliah dunya

MGIMO nyadiakeun teu ngan hiji atikan maju, tapi hiji kasempetan unparalleled mangtaun kontak professional nu bakal endure well leuwih atikan formal. Anak kerangka akademik rigorous jeung nangtang ieu complemented ku lingkungan sosial cageur mana masarakat mahasiswa jeung alumni pisan diaksés jeung welcoming ka siswa asing. Dina lingkungan ieu siswa dinten ieu bisa jadi babaturan isukan urang internasional pulitik, sah, bisnis jeung sosial pamingpin.

  1. Gede kahirupan sosial

leuwih ulikan, siswa MGIMO bakal manggihan sorangan dicokot ka loba konser, tarian, komedi peuting, jeung kajadian di unggal olahraga imaginable. Rupa-rupa organisasi mahasiswa ngeusi almenak kajadian sosial tambahan. Tangtosna, MGIMO di Moscow, salah sahiji kota gede di dunya, kalawan Asép Sunandar Sunarya tina khasanah budaya jeung sajarah, budaya vibrant jeung nightlife dazzling. Ogé nawarkeun wasa gampang ka diversity jeung énergi Rusia kontemporer, jeung warisan budaya epik anak. MGIMO mangrupa pangalaman hirup éndah pikeun siswa internasional.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • School of International Relations
  • School of International Economic Relations
  • International Law School
  • School of International Journalism
  • School of Political Science
  • School of International Business and Business Administration
  • School of Applied Economics and Commerce
  • International Institute of Energy Policy and Diplomacy
  • International Institute of Administration
  • European Studies Institute
  • School of Government and International Affairs

Sajarah


MGIMO, nu mana, in Russian, stands for Moscow State Institute of International Relations, was founded on October 14, 1944 when the USSR Council of People’s Commissars reorganized the recently created School of International Relations of the Moscow State University into an independent institute. Initially called the Institute of International Relations (IMO) its first 200 students were veterans who had survived the ordeals of the Second World War and were determined to build international peace and stability.

 

From the outset MGIMO was intended to become a unique academic research and education center. It quickly became Russia’s leading diplomatic training institution, with MGIMO academics making a major contribution across the fields of international relations, country and regional studies, international law and international economic relations. Sajaba ti, it took a position at the forefront of scientific endeavor, with the establishment of several world renowned scientific schools, and as the workplace of many outstanding Russian scientists, including Academy of Sciences members E.Tarle, L.Ivanov, V.Trukhanovskiy, S.Tikhvinskiy, N.Inozemtsev, and Y.Frantsev.

Originally MGIMO comprised three schools: School of International Relations, School of International Economic Relations and School of International Law. International students began coming to MGIMO from 1946. Since then MGIMO alumni have become national business, diplomatic and legal leaders in many countries, with several becoming Foreign Ministers, heads of government, and even Presidents.

In 1954 the Moscow Institute of Oriental Studies, one of the oldest Russian institutes and successor to the Lasarevsky School created in 1815, was integrated into MGIMO. The Institute’s library was greatly enriched by the addition of the famous Lasarevskaya library, which had no peer for its large body of oriental literature.

In 1958 MGIMO incorporated the Institute of Foreign Trade, which had previously operated under the aegis of the USSR Ministry for Foreign Trade. This led to an expansion of the School of International Economic Relations and a focus on training foreign trade and economic specialists. In 1969 the International Journalism School was founded.

In the late 1980s and early 1990s, the profound social and economic change sweeping Russia saw major changes in MGIMO’s structure and educational programs. In 1991 a new School of International Business and Business Administration was founded.

 

Since 1992 the Institute has been headed by the Rector, Professor Anatoly Torkunov, whose leadership has been instrumental in overcoming the turmoil of the 1990s. Under his tenure MGIMO has embarked on a comprehensive program of educational modernization and innovation, including closer integration with European higher education, through entrance into the Bologna process, the broadening of international contacts, and the elevation of the Institute to the forefront of international education and science.

In 1994 MGIMO was granted University status. The same year saw the creation of the International Institute of Administration, following a decision by the Russian Government on government administration and municipal management training. 1998 saw the founding of the School of Political Science, the first of its type in Russia to focus on training public service managers.

In 2000 the International Institute of Energy Policy and Diplomacy was established, under the aegis of MGIMO, on the initiative of leading Russian energy companies. The mission of the Institute is to train managers for the promotion of international energy cooperation.

MGIMO’s European Educational Institute was founded in 2006, reflecting joint efforts by the Russian Federation and European Union to organize continuing education programs for Russian and European officials.

2011 has seen the founding of MGIMO’s youngest school, the School of Applied Economics and Commerce. It is unique for its BA program in Ecology and Wildlife Management, which develops expertise in the field of economic and ecological issues.

Every year MGIMO accepts more than one thousand new students, from every part of the Russian Federation, and internationally from more than 60 nagara. di luhur 35 thousand Russian and global alumni are proud to have graduated from Moscow State Institute of International Relations. Divisions of the MGIMO Alumni Association are active in many countries around the world. In 2007, the MGIMO Alumni Association established Russia’s first university endowment – the Development Foundation for MGIMO.


Anjeun hoyong discuss Moscow State Institute of International Relations ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Moscow State Institute of International Relations on Map


poto


Photos: Moscow Propinsi Institute of Hubungan International Facebook resmi




Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Moscow State Institute of International Relations reviews

Join to discuss of Moscow State Institute of International Relations.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 languages, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.