Moscow Téknis University of Communications jeung Informatika

Moscow Téknis University of Communications jeung Informatika

Moscow Téknis Universitas Komunikasi sarta Informatika Rincian

Enroll di Moscow Téknis Universitas Komunikasi sarta Informatika

gambaran


Dina 11 Pébruari, 2011 nu Moscow Téknis University of Communications jeung Informatika (MTUCI) sohor ulang 90th anak.
Diantara puluhan rébu lulusan anak aya ogé- élmuwan dipikawanoh jeung spesialis, state jeung masarakat inohong beredar Rusia jeung loba nagara Asia, Aprika, Éropa jeung Amérika Latin.
Dinten ieu nu MTUCI nyaéta puseur atikan jeung ilmiah panggedena pikeun Nyiapkeun jeung palatihan balik ti spesialis kacida terampil dina widang telekomunikasi, informatika, rékayasa radio, ékonomi jeung manajemén.

Struktur Universitas nyertakeun dua cabang regional di kota Rostov-on-nu Don jeung Nizhniy Novgorod, Ilmiah Center Panalungtikan, Canggih Télékomunikasi Pelatihan Center, College of Telecommunications, pra- atikan Preparatory Center, ilmiah- Atikan Range of Téhnik New, Perpustakaan Téknis ilmiah. Dalapan puseur Latihan dina persiapan spesialis téhnis Rusia dijieun ku MTUCI bareng jeung pausahaan telekomunikasi dunya ngarah anu fungsi. Dina base MTUCI a Technopark bener gawe dibentuk ku puluhan peserta ti sagala rupa pausahaan jeung organisasi dina telekomunikasi jeung téknologi informasi lapisan ieu dijieun.
Universitas huluna atikan- Association metodologis dina atikan dina widang telekomunikasi, nu diwangun ku leuwih ti 80 lembaga atikan luhur Rusia jeung nagara CIS.
Staf pangajaran MTUCI ngeunaan 700 jalma. Di antarana aya leuwih 100 profesor jeung leuwih ti 400 calon tina élmu jeung dosen senior. Di antara profesor Universitas aya full jeung nu susuratan anggota academies Rusia jeung internasional, winners tina Lenin jeung hadiah Propinsi, hadiah ti Pamaréntah Féderasi Rusia.
Ngeunaan welas sarébu siswa pinuh waktu jeung atikan susuratan, siswa post-sarjana jeung Hadirin rupa-rupa kursus-kursus anu kuliah di Universitas. Atikan dilumangsungkeun nurutkeun sistem atikan multilevel modern: jajaka nu, insinyur nu, master dina 25 specialties jeung 8 carana make. Métode jeung sarana latihan dina dasar tina prestasi panganyarna dina widang telekomunikasi jeung téknologi informasi anu dipaké dina MTUCI. Konsep “universitas éléktronik »ngamungkinkeun “ka electronize” sadaya prosés seleksi, pangakuan, latihan jeung tés siswa nu sadar. Taunan leuwih ti 1000 siswa jeung siswa post-sarjana nyokot bagian dina karya ilmiah dina widang téknologi infocommunication inovatif dina basa tina MTUCI ilmiah Research Center .
Nu gawé babarengan internasional Universitas geus langgeng pikeun ampir 70 taun. Siswa asing kahiji datang ka diajar di MTUCI di 1946. Saprak harita sababaraha rébuan Masters, bachelors, insinyur, trainees jeung leuwih ti 350 calon tina élmu ti 82 nagara di dunya geus disusun. Dina dasar pasatujuan langsung gawé babarengan jeung 48 lembaga jeung 16 pausahaan ti 46 nagara deungeun dilumangsungkeun. Universitas mangrupa anggota Séktor Pangwangunan Uni Telekomunikasi International (ITU) jeung muterkeun hiji peran signifikan dina aktivitas ITU jeung organisasi internasional lianna telekomunikasi

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Dinas “Téknologi informasi”
  • Dinas “Radio sarta Télévisi”
  • pakultas “Jaringan sareng sistem komunikasi”
  • Fakultas Ékonomi jeung Management
  • 1 Téknis Fakultas umum
  • 2 Téknis Fakultas umum
  • Waktos na susuratan umum fakultas teknis
  • latihan Fakultas sarta palatihan balik (guru jeung professional)

Sajarah


Sajarah Universitas dimimitian dina 1921 nalika Moscow Institute of Electrical Engineering sarta Komunikasi Nasional (MIEENC) ieu nyetél.

Di 1938 nu MIEENC dihijikeun sareng Téknik jeung Téhnologi Akademi Komunikasi (ETAC). Dua lembaga atikan luhur ngawangun dasar Moscow Institute of Communications Insinyur (BEURIT) nu ieu diganti dina 1946 kana Moscow Institute of Insinyur Telekomunikasi (mite).

Di 1988 tilu institutes – mite nu, nu Sadaya-Uni Institute pikeun susuratan dina Téknik Eléktro jeung Sadaya-Uni Institute pikeun Administratif Staf palatihan balik ngawangun dasar Moscow Institute of Communications (mic).

Ku SK Pamaréntah Féderasi Rusia di 1992 nu mic ieu robah kana Moscow Téknis Universitas Komunikasi sarta Informatika (MTUCI).


Anjeun hoyong ngabahas Moscow Téknis Universitas Komunikasi sarta Informatika ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Moscow Téknis Universitas Komunikasi sarta Informatika on Peta


video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Moscow Téknis Universitas Komunikasi sarta Informatika ulasan

Gabung ngabahas ngeunaan Moscow Téknis Universitas Komunikasi sarta Informatika.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.