University Medical Novosibirsk Propinsi

University Medical Novosibirsk Propinsi. Diajar kadokteran di Rusia. kursus MBBS dina Féderasi Rusia

Novosibirsk Propinsi Rincian Universitas Médis

Enroll di Novosibirsk Universitas Médis Propinsi

gambaran


Di 2010 Universitas Médis Novosibirsk Propinsi (NSMU) sohor ulang 75th anak! Sajarah universitas nu patali raket jeung sajarah ladenan kaséhatan masarakat di dayeuh Novosibirsk, di Siberia kidul-kulon jeung, meureun, di sakabéh nagara.

75 taun bisnis hartina sajarah beunghar. Ngaliwatan sagala taun maranéhanana nu NSMU geus minuhan hiji misi nu ngajarkeun ka dudung jalma. universitas geus ngajarkeun lalaki ngora jeung awewe ngarti kawajiban professional hiji dokter médis ka ngawula ka urang jeung bakti muka diri ka layanan ieu.

Pangajaran ka dudung leuwih hésé batan ngajarkeun nu mana wae nu profesi séjén di dunya. Loba generasi dokter sarta élmuwan cemerlang geus lulus ti NSMU leuwih taun. Academicians, profesor, pamingpin lembaga médis loba nu dipimilik ku lulusan urang. Di 75 taun, di luhur 32 rébuan dokter lulus ti universitas. Taun sanggeus taun dokter ngora lulusan kana jobs dina kasehatan masarakat jeung dina panalungtikan médis.

Sing saha jalma nu digawé jeung diajarkeun di NSMU leuwih taun aya sajarah NSMU. Memang bener yén sajarah dijieun ku jelema jeung bukti hirup ieu anu 75 tina NSMU lulusan kaasup dina daptar khasanah NSMU manusa. kahirupan maranéhanana interlaced kalawan sajarah Novosibirsk jeung Rusia demonstrate sabaraha hiji jalma bisa nyieun bédana hiji. Ku méré pangaweruh maranéhna, kaahlian, jeung jiwa ka profesi jeung masarakat, ieu urang imprinted ngaran maranéhanana dina sajarah NSMU.

NSMU bangga sakabeh jalma endah pisan gawe di dieu jeung contributing dina perkembangan ubar teu ngan dina Novosibirsk jeung Rusia tapi ogé di sakabéh dunya. Pamingpin NSMU ayeuna nu ngadegkeun dokter anu ogé digawé di klinik kota jeung rumah sakit.

Ningali kana masa depan Universitas Médis Novosibirsk Propinsi, urang bisa ngomong jeung katangtuan anu universitas bakal terus pertumbuhanana sabab sok boga. 75 years ago nu NSMU kungsi ngan hiji dosen. Dinten ieu kami geus 8 fakultas tapi ieu teu limit urang. lembaga kaséhatan Public kudu dokter, accountants, ahli hukum, spesialis kaséhatan umum. Kami baris terus tumuwuh ku megatkeun stereotypes, modernizing prosés atikan, setelan standar luhur pikeun ngajarkeun jeung siswa pikeun nyadiakeun masarakat jeung spesialis exceptionally oge dilatih dina kaséhatan umum.

Igor The. Marinkin
Réktor Universitas Médis Novosibirsk Propinsi

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • fakultas médis
  • fakultas murangkalih
  • fakultas Stomatologic
  • fakultas farmasi
  • Fakultas olahan precollege latihan profésional
  • Fakultas formasi sisterly maksimum
  • Fakultas karya sosial
  • Fakultas ékonomi sarta manajemén dina layanan kaséhatan publik
  • Fakultas psikologi klinis
  • fakultas ekologi
  • Fakultas perbaikan kualifikasi skill profésional

Sajarah


Di 1935 lokasi Novosibirsk of Tomsk Institute keur Diklat Dokter lokasina di Novosibirsk dirombak kana Médis Institute Novosibirsk (nu NSM). Dina waktu éta Institute tadi ngan hiji fakultas nu éta Fakultas Umum Kedokteran mana mahasiswa ti Omsk jeung Tomsk Institutes Médis tuh Tangtu 3d-taun karya maranéhanana. Di 1936, freshmen munggaran anu ngaku.

Di 1999 nu Médis Institute Novosibirsk State jadi Novosibirsk Propinsi Médis Akademi. Di 2005 Akademi jadi State University Medical Novosibirsk.

Salaku waktos lulus laboratorium NSMU tumuwuh sarta ningkat, fakultas anyar jeung kursus mucunghul. di luhur 32 rébuan dokter anyar geus lulus ti Universitas, puluhan puluhan rébu praktisi médis nampi latihan profésional tambahan dieu. lulusan NSMU dianggo sakuliah Féderasi Rusia ogé di nagara CIS, di AS, Jérman, Israel, Australia jeung nagara séjén. Universitas staf akademik nyokot bagian dina proyék médis internasional, hadir konferensi, congresses na symposiums, dianggo tur meunangkeun palatihan tambahan di universitas sakuliah dunya. NSMU lulusan gawé di universitas well-dipikawanoh di Éropa (Jérman, Bélgia, Perancis), Jepang, AS, Selandia Anyar jeung Australia.

Di 2006, universitas ieu dipikawanoh minangka salah sahiji 100 produk pangalusna di Rusia. Dina taun anu sarua NSMU meunang panghargaan pikeun prestasi hébat dina atikan jeung meunang kontes teh “Novosibirsk Trade Mark 2006”. Dina September 2010 universitas Médis Novosibirsk Propinsi sohor ulang 75th na.


Anjeun hoyong ngabahas Novosibirsk State University Medical ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Universitas Novosibirsk Propinsi Médis on Peta





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

ulasan Universitas Médis Novosibirsk Propinsi

Gabung ngabahas ngeunaan Novosibirsk Universitas Médis Propinsi.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.