University Medical Rostov Propinsi

University Medical Rostov Propinsi. MBBS Study dina Féderasi Rusia

Rostov State Medical University Details

Enroll at Rostov State Medical University

gambaran


nu Rostov State University Medical nyaéta panggedena dasar latihan jeung panalungtikan puseur di Rusia Southern. leuwih 85 taun ayana anak geus jadi kompléks diversified jeung 10 departemén, médis College, Militér Latihan Center jeung klinik sorangan.

dokter anjog jeung maju nagara urang geus kabentuk dina dasar The Rostov State University Medical sakola utama maranéhanana ilmiah, dipingpin ku Gagah Ngawulang of Science, Karyawan SMA, Dokter ngahormatan, Gagah ngahormatan Kaséhatan jeung Budaya, ogé élmuwan dunya-renown.

Dinten ieu dina The University Medical Rostov Propinsi beroperasi 92 departemén, bungsu sahijina nyaeta Departemen Hukum Médis. Leuwih ti genep ratus guru are constantly working introducing innovations and interactive forms of learning. Di antarana aya leuwih ti 119 Dokter of Science, profesor jeung ngeunaan 350 PhDs. The academicians and professors who are working at our University now continue to develop the best traditions of their predecessors.

Sistem suplemén Atikan dibagi kana sababaraha kategori. At the University there are training programs for doctors and medical organizations from all over the South of Russia. Every year about 8000 dokter nu palatihan balik dina Pelatihan Fakultas, langkung ti 1000 interns and residents — at the Faculty of Professional Retraining. Salaku tambahan, Universitas ngabogaan Fakultas Preparatory dina Pelatihan Warga luar nagri, because The Rostov State Medical University is an international medical school that trains representatives of more than a hundred nationalities and ethnic groups from all over the world.

Karya ilmiah anu diayakeun jeung ngagabung ku aktivitas ilmiah jeung panalungtikan sarta dilaksanakeun kana departemén jeung kursus-kursus. Nu Laboratory Tengah ilmiah Panalungtikan (CSRL) fungsi efektif, mana rupa-rupa biokimia, molekular-genetik, morfologis, studi microbiological nu mawa kaluar. Urang geus The ilmiah jeung Research Institute of Immunology jeung urang perencanaan boga The ilmiah jeung Research Institute of Urology jeung neurologi. Panalungtikan ilmiah dipigawé di 5 arah ilmiah dasar: masalah médis-biologis; masalah ékologis-hygienic (lingkungan jeung kaséhatan) panyalindungan kaséhatan masarakat; karya ilmiah jeung organisasi pikeun pencegahan, diagnosis jeung perlakuan awéwé, ibu ibu jeung kasakit utama barudak; karya ilmiah jeung organisasi pikeun pencegahan, diagnosis jeung perlakuan kasakit bedah; karya ilmiah jeung organisasi pikeun pencegahan, diagnosis jeung perlakuan kasakit internal utama.

Nyaéta 3 Komite disertasi pikeun Ph.D. jeung pertahanan dissertations doktor.

Nu Rostov State University Medical tumuwuh gawé babarengan ilmiah internasional jeung loba nagara exchanging staf ilmiah, siswa, guru, spesialis kacida mumpuni jeung milu dina konferensi ilmiah internasional jeung congresses.

Nu klinik Universitas urang lembaga médis multi-widang, nu ngabogaan kasempetan rupa studi diagnostik modern jeung tingkat luhur Permusyawaratan husus éféktif, perawatan diagnostik jeung médis ka populasi tina Rostov Region jeung téritori séjén Kacamatan Wangon Kidul jeung Féderasi Rusia. Éta ogé dasar latihan panggedéna, nu ngabogaan sadaya kaayaan keur proses atikan ngagunakeun bentuk maju jeung métode latihan jeung prestasi modern di élmu médis. Dina klinik siswa acquire kaahlian perlu tur meunangkeun acquainted jeung parabot médis paling modern.

nu Klinik of RSMU ngawengku 20 unit inpatient jeung 675 ranjang (kaasup 125 ranjang perawatan poé), 2 departemén di Anesthesiology jeung Resuscitation, Department Outpatient Permusyawaratan, a Department dental, Medical Casup, Cnuliskeun of Médis Ophthalmology, 13 médis-diagnostbabagian IC, Blood Technology Center. Dinten ieu staf klinik diwangun ku353 dokters, kaasup 11 profesor, 28 Dokter of Science Médis jeung 52 PhDs;langkung ti 30 karyawan universitas nu spesialis luar utama jeung ahli ti Departemen Kaséhatan of Féderasi Rusia di Kacamatan Federal nu Southern, Departemen Kaséhatan wewengkon Rostov jeung Déwan Municipal «Management Kaséhatan di Rostov-on-Don».

Dina taun anyar nu centralization jeung automation loba departemén diagnostik jeung médis University urang diidinan konsentrasi jeung rationally make staf, alat médis, ngaronjatkeun kualitas karya unggal unit struktural jeung nyieun téknologi prosés médis-diagnostik kontinyu.

Nu Rectorship nyimpen tekenan husus dina organisasi prosés atikan di Universitas. Kiwari urang nerapkeun bentuk interaktif latihan jeung computerize prosés atikan. Nu profesor pangalusna jeung dokter Universitas boga kasempetan pikeun ngajalanan kursus magang di klinik médis jeung universitas Éropa.

Dina realisasi tina prioritas proyék nasional «Kaséhatan» nu Administrasi Universitas ieu aktip ngamekarkeun jeung éféktif ngalaksanakeun program modern tina rehabilitasi médis-sosial barudak rumaja di Podomoro praktis. Dina realisasi tina tugas atikan tina proyék nasional prioritas dina lapisan médis kaséhatan pikeun Rostov Region jeung wewengkon Kaukasia sakabeh anu junun dilatih di University urang.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • General Medicine Faculty of RostGMU;
  • Fakultas Kedokteran Gigi;
  • Fakultas Pediatrics;
  • Fakultas Farmasi;
  • Faculty of Medico-prophylactics;
  • Faculty of International Students
  • Faculty of Postgraduate and Continuous Education;
  • Faculty of Armed Force Medicine;
  • Faculty of English Sector

Sajarah


Di 1915, the Division of Medicine at the Russian Warsaw University was moved to Rostov on Don and that gave rise to the present day Rostov State Medical University. It was initially formed as a department and later transformed into a medical Institute in 1930. There were about 295 graduating doctors in the first graduating class of the newly formed school.

Due to the diversity in the students that attended the University, an award of the Order of Friendship was awarded to the University in 1980. With students from all parts of the world represented.

Di 1994, the Rostov Medical Institute which is the largest basic training, research and treatment center in southern Russia was renamed the Rostov Medical University.


Anjeun hoyong discuss Rostov State Medical University ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Rostov State Medical University on Map


poto


Photos: University Medical Rostov Propinsi Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Rostov State Medical University reviews

Join to discuss of Rostov State Medical University.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.