Rusia Akademi Ekonomi Nasional jeung Administrasi Public

Rusia Akademi Ekonomi Nasional na Administrasi Umum handapeun Présidén Féderasi Rusia

Rusia Akademi Ekonomi Nasional na Rincian Administrasi Umum

Enroll di Rusia Akademi Ekonomi Nasional na Administrasi Umum

gambaran


RANEPA mangrupa universitas ngarah di Rusia di wewengkon kawijakan umum, administrasi umum, jeung administrasi bisnis.

Dinten ieu RANEPA constitutes a multi-tingkat atikan, panalungtikan jeung sistim latihan nu ngagambarkeun hiji falsafah learning lila hirup-. RANEPA nawarkeun atikan jeung latihan program ngawula kaperluan pangajaran PNS, pangusaha, manajer, financiers jeung ahli hukum.

commitments RANEPA nu ka:

  • learning lila hirup-
  • an pendekatan individualized ka learning
  • internationalization
  • embracing téknologi atikan anyar
  • pendidikan basis kompetensi
  • perkembangan puseur tina kaunggulan

kampus RANEPA Moscow ngawengku 12 institutes, sakola jeung departemén.

Atikan pikeun sektor publik

Leuwih taun RANEPA geus ngembangkeun loba program unik pikeun ngalatih PNS pikeun otoritas féderal jeung régional di Rusia. Generasi PNS Rusia nampi latihan maranéhanana di RANEPA narima derajat universitas munggaran tur engké attending program jangka pondok sarjana jeung. RANEPA ieu salah sahiji lembaga munggaran ngawanohkeun МРА (Master of Administrasi Public) program di Rusia pikeun minuhan kaperluan sektor publik jeung ngamekarkeun bakat jeung kapasitas tanaga.

80% ti gubernur regional kiwari anu lulusan RANEPA | 60% pajabat pamaréntah féderal nu lulusan RANEPA

A angka nu gede ngarupakeun pajabat nagara Rusia panarima atawa geus dilatih di RANEPA.

Tukang ngaput-dijieun program eksekutif keur Tatarstan

RANEPA geus ngembangkeun hiji Master Eksekutif unik Program Administrasi Public pikeun pamaréntah regional of Tatarstan. A runtuyan program latihan adat interaktif dikirimkeun dina 2010 - 2011 mantuan pikeun nguatkeun skill-basa jeung nyadiakeun perspéktif anyar dina kawijakan pikeun tim executives pamaréntah inti Républik.

Atikan pikeun swasta

RANEPA mendominasi widang atikan professional pikeun manajer luhur-tingkat di usaha Rusia. RANEPA ieu pelopor di pasar program ambà domestic jeung ieu mimiti di Rusia narima akreditasi internasional pikeun program ambà anak. RANEPA ogé ngawanohkeun program DBA kahiji di Rusia jeung di forefront tina ngalaksanakeun program Eksekutif ambà di nagara.

RANEPA satara jeung ЕМВА program nu diakuan pikeun incorporation maranéhanana lila pangalusna jeung kualitas luhur di pasar Rusia atikan bisnis. program atikan bisnis RANEPA nu accredited ku agénsi akreditasi internasional jeung nasional, saperti AACSB International, EFMD jeung Association of MBAs.

di luhur 40% ti lulusan ambà Rusia narima tingkat maranéhanana ti RANEPA

RANEPA geus earned reputasi kuat dina pendidikan bisnis dumasar kana panalungtikan motong-ujung jeung kasus analisa prakték industri. Kualitas sarta komitmen tina instruktur ka pangajaran ensures ongkos parantosan luhur jeung relevansina industri balukarna tingkat luhur kapuasan mahasiswa jeung employability.

program akademik RANEPA ngasupkeun komponen internasional penting nu mastikeun kualitas jeung nyieun ambà nu kalapa di pasar atikan internasional.

RANEPA teureuh internasional tempat dina posisi ngarah di Rusia. RANEPA ngiring dina jumlah partnerships strategis nu nyadiakeun siswa jeung dosen jeung kasempetan pikeun mobilitas internasional, aksés ka hiji atikan internasional, latihan internasional jeung panalungtikan. Dina kerangka gawé babarengan internasional, RANEPA ieu ngalaksanakeun sababaraha gelar jeung non-gelar program joint jeung proyék di sadaya tingkat universitas jeung post-sarjana pendidikan.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Institut Studi bisnis
  • Institut publik Administrasi sarta Manajemén
  • Sakola Kawijakan Publik
  • Institut umum jeung swasta manajemén sektor
  • SMA administrasi umum
  • Institut Hukum sarta Undang Kaamanan Nasional
  • Departemen "lulus sakola Manajemén perusahaan"
  • Departemen "sakola luhur Keuangan jeung manajemén"
  • Departemen "Institut manajemén sarta pemasaran"
  • Fakultas Ekonomi jeung Élmu Sosial
  • Departemen Keuangan jeung perbankan
  • THE Fakultas Ékonomi

Sajarah


Présidén Akademi anjeunna Rusia of Ekonomi Nasional na Administrasi Umum (RANEPA) diadegkeun ku urutan presiden on September 20, 2010. yayasan ieu aub ngahijina dua academies saacanna aya: Akademi Ekonomi Nasional (ane), nu diadegkeun di 1977, jeung Rusia Akademi Administrasi Umum (Panggih), ngadeg di 1991. ngahiji ogé dibawa bareng 12 lembaga atikan séjénna kaayaan.

Unggal academies dihijikeun sempet geus earned reputations salaku pamingpin di latihan elite pulitik Rusia urang. Ti momen ciptaan taun 1977, Ane prided sorangan salaku grounds beternak keur mentri hareup. Jeung gugur Uni Soviét, Ane dirobah model strategis na ti anggota latihan tina 'Nomenclatura' pikeun nyadiakeun atikan bisnis kualitas luhur pikeun generasi anyar pamingpin ku jadi hiji institut paguron luhur nu nawarkeun Asép Sunandar Sunarya-rupa kasempetan akademik dina widang manajemén. oge, Panggih geus tradisional geus mangrupa pamingpin nasional dina méré pelatihan manajemen umum pikeun kaayaan jeung kota PNS ayeuna jeung engke.

on September 20, 2010 - Federal Propinsi-dibiayaan Institusi atikan anyar Tinggi Pendidikan Profesional Rusia Présidén Akademi Ekonomi Nasional na Administrasi Umum (RANEPA) geus dijieun. Ku Kaputusan ti Présidén Féderasi Rusia tina 20.09.2010 ti Rusia Akademi Administrasi Umum ogé belas academies régional ti layanan sipil gabung Akademi ékonomi nasional di handapeun Pamaréntah Féderasi Rusia pikeun ngabentuk Présidén Akademi Rusia of Ekonomi Nasional na Administrasi Umum.

on September 23, 2010 - Vladimir Mau janten rektor ti RANEPA.

2010 - sanggeus ngahiji dina Akademi janten panggedena sosial ékonomi jeung humaniora universitas di Éropa, sahingga mun meunang atikan di handap ieu: pangajaran sekundér SMK, Gelar sarjana, Gelar Master, ulikan postgraduate, studi doktor luhur, program pembangunan profésional sarta palatihan balik profésional.

2010 - The ilmiah internasional – konferensi praktis “Rusia jeung Dunya” narima nami “forum Gaidar”. E.T. Gaidar Institute pikeun Sarat jeung Kaayaan Perekonomian sarta Egor Gaidar Yayasan jadi mitra nu Akademi dina nyekel kahiji “forum Gaidar”.

2010 - The Akademi nyiptakeun Center Rusia pikeun Studi APEC pikeun ngatur panalungtikan sarta dirumuskeun saran praktis dina isu kaayaan partisipasi Rusia di APEC sarta ngagambarkeun na di forum APEC di 2012.

2010 - pikeun pertama kalina pikeun siswa ti Rusia, nagara tatangga na saluareun Akademi muka program gelar Internasional basa Inggris diomongkeun Master urang.

2011 - The Akademi janten ko-organizer pikeun ngamutahirkeun Stratégi Rusia pikeun Sosial sarta Ékonomi Pembangunan ka 2020.

2012 - kahiji Summer kampus atikan Akademi Présidén: «Wewengkon kasempetan» lumangsung di Kazan.

2012 - The Akademi jeung bank Dunya jadi mitra strategis.

2012 - The Akademi fungsi minangka ko-organizer pikeun pasamoan Mikir tank-20, grup puseur panalungtikan internasional, salaku bagian tina kapersidenan Rusia urang tina G20.

2013 - RANEPA téh kaasup kana Persatuan Paguron luhur anjog Rusia.

2013 - 100 lulusan ti RANEPA tuliskeun rating XIV «TOP-1000 manajer Rusia» nurutkeun Gerentes Rusia asosiasi (2013)

2013 - The Akademi janten anggota pakaitna Network of Sakola tina Sarat jeung Kaayaan umum, Urusan jeung Administrasi (NASPAA) salaku Rusia lembaga pendidikan tinggi munggaran.

2014 - The ilmiah internasional – konferensi praktis dina widang ékonomi “forum Gaidar” tina RANEPA diakuan salaku acara bisnis tina 2013 dina bebas munggaran «The Moscow Times Awards».

2014 - The Akademi dimimitian dina palatihan balik ti 9000 PNS ti Krimea jeung Sevastopol ku urutan ti Rusia Perdana Mentri Dmitry Medvedev.

2014 - pikeun kahiji kalina dina Rusia Akademi tumuwuh sarta implements sistem ranking internal tina ambà / EMBA jeung sakola program bisnis.

2014 - Liberal Seni College dumasar kana prinsip pangajaran interdisciplinary dibuka dina Akademi.

2014 - The Master of Sarat jeung Kaayaan umum Global (MGPP) program nu ngahiji standar internasional dina program asing pangalusna dina widang kawijakan publik dibuka dina Akademi. Ieu salah sahiji-sahiji-hiji-jenis program di Rusia.

2015 - Hiji QS Béntang luhur Inok kualitas atikan internasional dileler Akademi kalawan tilu «béntang». Dinten eta dianggap evaluasi pangluhurna pikeun sagala Institusi Atikan Tinggi Rusia.

2015 - Numutkeun Kamentrian Atikan jeung Élmu of Féderasi Rusia, RANEPA nyaeta dina tempat 1st diantara Lembaga Atikan Moscow Tinggi nurutkeun gaji sarjana.

2015 - The Akademi Présidén narima diploma dina kategori “Persiapan Quality luhur Staf Administratif”, handap hasil nu kaopat rating Lembaga Pendidikan Tinggi Rusia nurutkeun kana agénsi rating Ahli RA.

2015 - Sababaraha program RANEPA ambà téh hasil accredited ku Board Akréditasi Nasional Pendidikan Usaha.

2015 - The perjangjian kerjasama antara RANEPA jeung Departemen Kebudayaan ti Féderasi Rusia ieu ditandatanganan.

2015 - Tim kuliah ngeunaan RANEPA meunang Manajemén Global tangtangan nasional (GMC) kajuaraan.

2015 - The perjangjian on interaksi sarta migawé bareng kalayan Federal Migrasi Service di Rusia (FMS) geus asup.

2015 - Dua pasatujuan kalawan Gazprombank on kerjasama jeung ngadegna beasiswa keur mahasiswa RANEPA anu ditandatanganan.

2015 - The perjangjian kalayan Déwan Federation. The pihak sapuk ngeunaan interaksi ngeunaan panerapan sarta perbaikan prakték hukum-penegak. silih organisasi, panalungtikan, akademis, konsultan, rojongan ahli bakal disadiakeun.

1977-2010, Akademi Ekonomi Nasional

1977 - dina dasar Institute of Administrasi Ekonomi Nasional aya saprak 1971 lembaga atikan anyar - Akademi Ekonomi Nasional handapeun USSR Déwan Para Mentri dimimitian karya na. Akademi janten sasaran dina perbaikan persiapan tanaga managerial pikeun digawé di ministries, Departemén jeung awak jajahan sejenna a ékonomi nasional.

1988 - fakultas komersial munggaran “sakola luhur bisnis internasional” geus dijieun dina Akademi, hal ieu teh sakola bisnis munggaran dina USSR.

1989 - The Akademi dipingpin ku Abel Gezevich Aganbegyan - a anggota Akademi Rusia Élmu tina USSR, salah sahiji anu pamingpin gerakan reformatory élmu ékonomi domestik.

1990 - salaku bagian tina Akademi Institute of Sarat jeung Kaayaan Ékonomi nu dipingpin ku Egor Gaidar ieu dikelompokeun.

1992 - Akademi Ekonomi Nasional handapeun USSR Déwan Para Mentri narima ngaran anyar. Ayeuna mangka disebut Akademi Ekonomi Nasional handapeun Pamaréntah Féderasi Rusia. Akademi janten moal ukur hiji forge PNS jeung executives, tapi oge lembaga atikan ngeunaan atikan bisnis maturan sakabeh tipe jasa atikan dina lapisan ékonomi, bisnis jeung hukum.

1992 - The Akademi Ekonomi Nasional nyokot kalungguhan dina ngembangkeun standar ambà Rusia.

1995 - The Akademi Ekonomi Nasional dirumuskeun status anyar tina latihan ngarah, methodical jeung ilmiah puseur dina sistem palatihan balik sarta ngembangkeun profésional PNS ti otoritas féderal jeung régional. Profesor ti AS, Britania Raya, Jérman, Perancis, Walanda jeung nagara séjén ngamimitian ngajar di Akademi. Murid sajaba ti ngumpulkeun diploma kaayaan Rusia gaduh hiji kasempetan pikeun nampa diploma hiji universitas asing.

1996 - program atikan profésional luhur téh dibuka dina Akademi.

1997 - mimiti palaksanaan program Propinsi di préparasi executives senior (program presiden). A obyektif strategis sahiji program Présidén nyaéta pikeun mawa kualitas manajemen usaha domestik ka tingkat internasional.

1999 - awal percobaan kaayaan dina bubuka ambà di Rusia, diprakarsai ku Akademi. Ti ayeuna dumasar kana runtuyan tina Kamentrian Atikan of Féderasi Rusia No. 1008 ti 29.11.1999 nu Master of program Administrasi Usaha (ambÃ) dimimitian ayana.

2001 - mimiti program DBA munggaran nu Rusia urang (Dokter ti Administrasi Usaha) - program atikan postgraduate ékonomi langgeng ti 1 ka 5 taun dirancang pikeun narima pangaweruh tambahan tina disiplin ékonomi dilarapkeun. kualifikasi Ieu hibah nu katuhu nyekel posisi senior administrasi.

2002 - Vladimir Aleksandrovich Mau - nu Dokter Ékonomi, propesor, nu ékonom ngahormatan of Féderasi Rusia janten rektor ti ane.

2004 - salaku bagian tina agénsi Akademi pikeun ngembangkeun internasional anu diayakeun. Tujuan utamina nyaeta digawekeun ku siswa jeung postgraduates ti AS jeung Éropa datang pikeun program jangka pondok. Akademi sarwa mahasiswa ti Stanford, Harvard, Princeton sarta universitas Amérika lianna.

2005 - The Akademi dimimitian nyieun Sistem latihan tanaga jeung rojongan ti pamaréntah lokal. Tujuan kreasi System ieu pikeun mastikeun prosés latihan kontinyu sarta ngembangkeun profésional awak pamaréntah lokal.

2007 - The Akademi Ekonomi Nasional janten juara dina lomba pikeun Lembaga Pendidikan Propinsi Tinggi ngawanohkeun program atikan inovatif.

1946-2010, Akademi Élmu Sosial - Akademi Rusia Manajemén – nu Rusia Akademi Administrasi Umum

on Agustus 2, 1946 Akademi Élmu Sosial handapeun Komite Puseur Partai Komunis Sadaya-Uni tina Bolsheviks ieu diadegkeun. Ieu lembaga pulitik pangluhurna, latihan pagawe pikeun otoritas pulitik sentral jeung régional, sarta ogé guru institusi atikan luhur sarta élmuwan.

1971 - The déwan akademik narima program ngembangkeun Akademi. Struktur Akademi dirobah considerably, propil tina disiplin ilmiah ngalegaan, Departemén anyar anu dijieun. Penyediaan researches sosiologis dina sagala rupa wewengkon nagara janten arah anyar dina karya ilmiah ti Akademi.

1978 - Akademi Élmu Sosial handapeun Komite Puseur Partai Komunis Uni Soviét dina dasar tilu luhur lembaga atikan ieu dijieun: Academies of Social Sciences, sakola pihak Tinggi jeung Sakola susuratan Partéi Tinggi. Hiji latihan canggih pikeun executives senior ti specializations béda dimimitian ayana di Akademi anyar.

1978 - konstruksi kampus akademik dina Vernadsky Avenue di Moscow geus dimimitian.

1983-1985 - gedong kampus heula Akademi urang nu nempatkeun kana operasi.

on November 5, 1991 - ku urutan ti Rusia Présidén Boris Yeltsin Akademi Élmu Sosial geus ngajanggélék jadi Akademi Rusia Manajemén. Tujuan utama Akademi jadi: préparasi postgraduate, palatihan balik sarta ngembangkeun profésional ti executives senior; ngembangkeun téknologi administrasi umum anyar; mawa kaluar pamariksaan ilmiah program kaayaan jeung proyék; diajar sarta forecasting kabutuhan executives senior '; penyediaan rojongan analitik sarta informasi ngeunaan awak jajahan kaayaan.

1994 - Akademi Rusia Manajemén ieu endowed kalawan kakuatan pikeun ngadalikeun puseur tanaga régional nu éta di handapeun kadaulatan jurusan Kepala handapeun Pamaréntah Féderasi Rusia nu éta jawab latihan layanan publik.

1994 - dina dasar Akademi Rusia Manajemén nu Rusia Akademi Administrasi Umum handapeun Présidén Féderasi Rusia (Panggih) geus dijieun. Tujuan utama lembaga atikan anyar jadi: palatihan, siap-siapna, palatihan balik sarta ngembangkeun profésional PNS; ngembangkeun proposal dina kawijakan tanaga kaayaan; drafting of saran ngeunaan reformations layanan umum jeung rojongan légal na.

1995 - nyoko tina Act of Féderasi Rusia "Ngeunaan basa ti layanan publik of Féderasi Rusia", dimana fungsi Panggih téh ngarumuskeun. Hal ieu dimaksudkeun yen PNS kudu boga pendidikan profésional, sarta eta geus pakait jeung wewengkon spesialis tina posisi nu diayakeun. PNS ménta palatihan balik dijamin tur ngembangkeun profésional. PNS jadi panongton target utama Panggih.

on March 1, 2001 - Kamentrian Atikan hibah hiji lisénsi pikeun Panggih méré katuhu nyadiakeun layanan atikan di 11 specialties atikan profésional luhur na 39 specialties ilmiah, sarta ogé dina pangajaran profésional sekundér.


Anjeun hoyong ngabahas Rusia Akademi Ekonomi Nasional na Administrasi Umum ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Rusia Akademi Ekonomi Nasional na Administrasi Umum on Peta


poto


Photos: Rusia Akademi Ekonomi Nasional jeung Administrasi Public Facebook resmi




Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Rusia Akademi Ekonomi Nasional sarta ulasan umum Administrasi

Gabung ngabahas ngeunaan Rusia Akademi Ekonomi Nasional na Administrasi Umum.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.