Saint-Petersburg University Propinsi Polytechnical

Saint-Petersburg University Propinsi Polytechnical

Saint-Petersburg Propinsi Polytechnical Rincian Universitas

Enroll di Saint-Petersburg Polytechnical Universitas Negeri

gambaran


Ngarasakeun kahirupan sapopoe jeung studi di salah sahiji kota paling éndah Rusia
- Saint-Petersburg!

Keur kota panggedéna kadua di Rusia, Saint-Petersburg ieu diresmikeun salaku Rusia 'ibukota budaya' welcoming leuwih 5 juta urang unggal taun. Eta diadegkeun ku salah sahiji Kaisar paling luar biasa kungsi di Rusia - Peter nu Great. outlook rupa sarta kawijakan reforming hirup dijieun kota endah pisan jeung unforgettable keur loba nu datang.

Saint-Petersburg pisan deukeut ka wates Éropa - ngan 2.5 jam ngajalankeun ka Finlandia. Jeung ayeuna eta dianggap hiji sasak ajeg antara Rusia jeung Éropa hosting jelema ti sakumna dunya.

Aya teu cukup rohangan pikeun enlist sagala kaunggulan tina tinggal di Saint-Petersburg dimimitian ku arsitektur kacida alusna sarta fitur budaya nepi ka urang friendly kira-kira. Pikeun nunda anjeun gambar urang bisa nyorot hiji hal pangalusna sababaraha ngeunaan Saint-Petersburg salaku:

  • kota gede pikeun sightseeing Sarwa arsitéktur sarta pintonan stunning ngajajah
  • kahirupan budaya jeung sosial seru
  • sakuliling picturesque jeung suburbs balik pikeun sapoé
  • Magic White peuting dina waktu usum panas
  • kota kosmopolitan

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


Institute of Kamanusaan

  • Ngajar Basa asing na Tarjamahan
  • Inggris pikeun Téknik
  • Inggris pikeun Fisika sarta Matematika
  • Hukum sipil sarta Internasional
  • Atikan rékayasa na Psikologi
  • Sajarah
  • Linguistik jeung Palang-Budaya Komunikasi
  • The Basa Rusia
  • Iklan jeung Hubungan Public
  • Jermanik sarta Romanic Basa
  • Teori jeung Sajarah Hukum sarta Undang Nagara
  • pilsapat
    Puseur tina Studi Basa

Institute of Téknik Sipil

  • Sumber Daya Air sarta Téknik Hydrotechnical
  • Hydraulics
  • Téknik Sipil sarta Ékologi Applied
  • Kakuatan Bahan
  • Mékanika wangunan sarta Téknik Struktural
  • Pangwangunan Wangunan Unik jeung struktur

Institute of Fisika, Nanotéhnologi jeung Télékomunikasi

  • Biophysics
  • Systems Electronic Integrated
  • kuantum Electronics
  • spasi Panalungtikan
  • Fisika médis
  • Radio Téknik sarta Sistem Telekomunikasi
  • Radiophysics
  • Fisika Téori
  • Fisika sarta Téhnologi of Nanostructures
  • Fisika plasma
  • Fisika ngeunaan semikonduktor & Nanoelectronics
  • Electronics fisik
  • Fisika eksperimen
  • Eksperimen Fisika nuklir

Institute pikeun Téknik Militér jeung Panalungtikan Kasalametan

  • Mikrobiologi sarta Kasalametan Kahirupan
  • Kasalametan seuneu
  • Protection sipil sarta Manajemén Darurat
  • Prosés ekstrim di Bahan jeung ledakan Kasalametan
  • Institute of Energy sarta Angkutan Systems

Institute of Élmu Komputer sarta Téhnologi

  • Systems Automation calakan
  • Ukur na Émbaran Panyiaran
  • Émbaran sarta Sistem Control
  • Calakan Panyiaran Komputer-dibantuan
  • Hardware Komputer sarta Software Systems
  • Naval Émbaran na Control
  • Disebarkeun komputasi jeung jaringan
  • Analisis na Control Sistim
  • Systems kontrol jeung Téhnologi
  • Manajemén Systems Project

Institute of Program atikan Internasional

  • Korsi tina Pelatihan Murid Internasional
  • Korsi tina Rusia salaku Basa Asing

Institute of Metallurgy, Panangtayungan Seuneu jeung Angkutan

  • Mesin otomatis
  • Rékayasa grafik na Desain
  • Panangtayungan Seuneu Komputer-dibantuan
  • Desain Téknik inovasi
  • bahan, Téhnologi jeung Equipment pikeun Produksi Casting
  • Panangtayungan Seuneu jeung Desain
  • Mesin na Metal Ngabentuk
  • Metalurgi Panyiaran
  • Mechatronics na Robotics
  • Organik jeung anorganik Kimia
  • Las na laser Panyiaran
  • rékayasa Pakakas
  • Teori mékanisme jeung Mesin
  • Bahan Élmu jeung Téhnologi
  • Bahan Constructional sarta Élmu Bahan
  • Rékayasa mékanis
  • Angkutan jeung Téhnologi Systems
  • Fisika, Kimia sarta Téhnologi of Microsystems Equipment
  • Bahan hanca na Panyiaran

Institute of Advanced Manufaktur Panyiaran

Institute of Matematika Applied jeung mékanika

  • Matematika luhur
  • Dinamika cairan, Durukan na Panas Transfer
  • Mékanika na Control
  • Matematika Applied
  • telematika (gawe bareng jeung Pusat ilmiah Research Institute of Robotics jeung Téknis Cybernetics)
  • mékanika Téori
  • mékanika Continuum (gawe bareng jeung Institut Masalah Téknik Mechanical, Rusia Akademi Élmu)

Institute of Management Industrial, Ékonomi jeung Trade

  • Lulusan Sakola Manajemén Industri sarta Ékonomi
  • Systems informasi Ékonomi sarta Manajemén
  • Dunya jeung Ékonomi Nasional
  • Kewirausahaan jeung Dagang
  • Manajemén strategis
  • Manajemén dina Systems Ékonomi Sosial
  • Keuangan sarta Ékonomi Monetér
  • Ékonomi sarta Manajemén di Téknik Mechanical
  • Ékonomi sarta Manajemén di Téknik Daya
  • Ékonomi jeung Ngokolakeun Real estate jeung Téhnologi

Institute of Education fisik, Olahraga sarta Pariwisata

  • Disiplin olahraga
  • Teori tungtung MÉTODOLOGI Atikan fisik
  • Budaya fisik sarta Adaptasi
  • Institute of Energy sarta Angkutan Systems
  • Nuklir na Panas Power Téknik
  • mesin, Kandaraan jeung lagu peletakan Mesin
  • Compressor, Vakum sarta Refrigeration Equipment
  • Téknik Eléktro Téori
  • Departemen Thermophysics of Power Unit
  • Téknik tinggi tegangan, Insulasi listrik jeung Téhnologi Cable
  • PLTMH, Mesin hidro tur mesin Pesawat
  • Mesin listrik
  • Systems Daya listrik jeung Jaringan
  • Tutuwuhan Daya listrik sarta Power System Automation
  • Listrik Téknik Daya sarta Equipment

Sajarah


universitas geus undergone sababaraha parobahan ngaran sapanjang ayana. Daptar lengkep parobahan ngaran nyaeta sakumaha di handap ieu:

  • 1899-1910 - Saint Petersburg Polytechnic Institute
  • 1910-1914 - Saint Petersburg Peter Tembok Polytechnic Institute
  • 1914-1922 - Petrograd Peter Tembok Polytechnic Institute
  • 1922-1923 - Kahiji Polytechnic Institute Petrograd
  • 1923-1924 - Petrograd Polytechnic Institute
  • 1924-1930 - Leningrad Polytechnic Institute
  • 1930-1934 - Dibagi kana rupa akademi jeung dahan handapeun rupa-rupa ngaran.
  • 1934-1940 - Leningrad Industrial Institute
  • 1940-1990 - Leningrad Polytechnic Institute
  • 1990-1991 - Leningrad State University Téknis
  • 1991-2002 - Universitas Téknis Propinsi Saint-Petersburg
  • 2002-2015 - Saint Petersburg State Polytechnic University
  • ti mimiti 2015 - Peter nu St.Petersburg Polytechnic Universitas Great


Anjeun hoyong ngabahas Saint-Petersburg Propinsi Polytechnical Universitas ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Saint-Petersburg State University Polytechnical on Peta


poto


Photos: Saint-Petersburg University Propinsi Polytechnical Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

ulasan Saint-Petersburg Propinsi Polytechnical Universitas

Gabung ngabahas ngeunaan Saint-Petersburg Polytechnical Universitas Negeri.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.