University Medical samara Propinsi

University Medical samara Propinsi 1

Pamarà Propinsi Rincian University Médis

Enroll di samara University Medical Propinsi

gambaran


University Medical samara Propinsi nyaéta Institusi Médis atikan Nagara luhur Atikan Profesional di dayeuh samara tina Féderasi Rusia. SamSMU ieu diayakeun di 1919 salaku dosen médis samara State University. Pamarà State University Medical boga pangakuan sosial jeung masarakat luhur. Pamarà University Medical kadaptar dina kategori Salah sahiji ratus universitas nu pangalusna di Rusia. Dinten ieu pamarà University Medical mangrupa anggota Association International of Paguron luhur Médis di Éropa. Ayeuna samara University Medical diwangun ku 11 fakultas jeung 80 departemén, klinik swasta, 3 lembaga atikan, jeung 7 institutes panalungtikan. Dina momen samara State University Medical ngabogaan 4000 siswa, anu keur dilatih ku staf tina 1090 dokter kacida mumpuni, profesor jeung guru. Salila lalampahan anak samara University Medical geus dilatih leuwih 32000 spesialis.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


Dinas Umum Kedokteran

Fakultas Umum Kedokteran nyaéta division ngarah Universitas. Eta nyadiakeun latihan siswa dina Umum Kedokteran. Unggal taun ampir tilu ratusan siswa lulusan ti Fakultas.

Nu diploma hiji dokter médis muka rupa-rupa kasempetan di bedah, ubar internal, kardiologi, endocrinology, cosmetology, dermatology, urology, rehabilitasi médis, gynecology sarta loba batur.

Latihan dumasar di 47 samet of dosen nu. Langkung ti 400 profesor, profesor patali jeung dosen ngabentuk staf tutorial di Fakultas. sakola ilmiah jeung pangajaran ti Fakultas anu dipikawanoh sakabeh nagara. Fakultas pendiri éta élmuwan beredar jeung praktisi saperti Professor Georgy L. Ratner (operasi), Professor Tihon I. Eroshevsky (ophthalmology), Akademisi Professor Igor B. Soldatov (Othorinoloringology), Professor Sergey V. Shestakov (panyakit internal), Professor Alexander M. Aminev (operasi), jeung Professor Alexander I. Germanov (ubar internal).

Ti taun kahiji siswa latihan bisa aktip jadi kalibet dina karya panalungtikan masarakat ilmiah siswa. kaayaan pisan nguntungkeun pikeun mawa kaluar proyék panalungtikan anu disadiakeun pikeun siswa. Murid boga kasempetan pikeun diajar di sakola médis anjog Éropa béda salila latihan maranéhanana. Sanggeus kalulusan siswa brightest terus latihan maranéhanana dina magang klinis jeung karésidénan atawa kursus panalungtikan postgraduate. lulusan urang bisa jadi teu ngan clinicians, tapi ogé élmuwan dina élmu fundamental saperti: biokimia, mikrobiologi, fisiologi, Farmakologi, jsb.

Murid boga kasempetan hadir klub olahraga jeung nyokot bagian dina kagiatan sosial beda. Murid ilubiung dina kagiatan panitia dagang-union ti SamSMU, merealisasikan prinsip siswa’ timer manajemén. Dina target program University urang dina siswa’ panangtayungan sosial dilumangsungkeun. Hal ieu ngamungkinkeun loba siswa nungkulan kasusah finansial jeung rumah tangga nu maranéhanana nyanghareupan salila taun universitas.

Dinas Psikologi Médis

departemen ieu kabuka di 1991. bantuan psikologis perlu pikeun sadaya penderita. psikolog Médis doesn? t ngan nyadiakeun bantuan ka unggal sabar tapi ogé ngurus isu leuwih husus dina wewengkon ieu ubar, abdi. e. manggihan-kaluar peran husus faktor mental dina etiology tina gering beton, nangtukeun cadangan mental tina sabar nu bakal mantuan manéhna Cope jeung kasakit-Na, ngadegkeun peran faktor mental dina etiology tina panyakit beton jeung ilangna efek psikologis nguntungkeun (individu - psikologis, kasang tukang sosial atawa médis). Di dieu geus saukur teu mungkin keur daptar sadaya tujuan jeung tujuan tanggung jawab psikolog médis sacara.

A program latihan genep taun unik pikeun psikolog médis geus dimekarkeun di Universitas. Ieu ngawengku disiplin handap:

  • humaniora Umum jeung sosial - disiplin ékologis;
  • disiplin ilmiah dasar;
  • disiplin Médis jeung biologis;
  • kilinis (tina propil luas sarta heureut) disiplin;
  • psikologis (jeung leuwih profound ngantebkeun dina psikologi médis) disiplin.

Médis-Prophylactic Department

dosen Ieu anyar. program Full time. Sanggeus kalulusan a diploma kualifikasi tina dokter médis dirumuskeun.

Dumasar kana kaayaan baku professional atikan kualifikasi ieu bakal fokus karya maranéhanana dina:

  • Pangropéa tina Saniter-jeung-epidemiological well-mahluk populasi;
  • Realisasi nagara Saniter jeung epidemiological pangawasan dimaksudkeun pencegahan sarta ngurangan kasakit laju incidence dina populasi;
  • Guguru jeung assessment tina status kasehatan populasi sakabeh golongan sosial jeung umur;
  • Penilaian lingkungan manusa faktor pangaruh jeung lingkungan pamutahiran;
  • Ngalakonan proyék panalungtikan nurutkeun husus nu.

Area aktivitas professional ti para ahli ieu di handap:

  • Administrasi Saniter - service epidemiological (kantor puseur jeung lokal Komite Nagara pangawasan Saniter jeung jasa Saniter-epidemiological séjén, Departemén jeung kantor);
  • Promosi Kaséhatan jeung organisasi pencegahan, unit medico-Saniter, lembaga ilmiah jeung panalungtikan jeung organisasi tina hygienic, propil epidemiological jeung microbiological.

ahli kudu bisa:

  • Ngatur sarta méré treatment jeung prophylactic, Saniter - bantuan wabah sireum ka populasi di panempoan struktur sosial-professional jeung umur-gender anak;
  • Ngatur jeung ilubiung dina preventif, kagiatan wabah hygienic jeung sireum;
  • Ngalakonan kaahlian ékologis jeung forecasting ékologis aktivitas manusa;
  • rencana, nganalisis jeung assess kualitas bantuan médis, status kasehatan populasi, lingkungan pangaruh alam jeung industri.

Department murangkalih

di luhur 400 siswa dilatih di murangkalih Fakultas. latihan ieu dumasar di 42 Samet Universitas. Diantara staf tutorial aya clinicians beredar jeung élmuwan saperti: Professor Galina A. Makovetskaja, Kapala Kursi tina Rumah Sakit Pediatrics, Ngahormatan Élmuwan of Féderasi Rusia; Professor Vladimir A. Keltsev (Korsi of General Pediatrics), Professor Nikolai N. Krjukov (Korsi tina internal Kedokteran) sarta loba batur.

Korsi tina Rumah Sakit murangkalih téh hiji ngarah. Cai mibanda 10 klinis jeung loka. Di antarana aya: rumah sakit anak Daerah № 1, Rumah Sakit klinis Regional samara, surgeries perawatan primér maju (polyclinics), puseur rehabilitasi sarta wards maternity.

Sababaraha masalah ilmiah nu ditalungtik di Fakultas. Prioritas dibikeun ka handap: «Ékologi jeung barudak», «Fitur Jaman hiji adaptasi barudak organisme normal jeung kaayaan patologis», jsb.

Murid kabetot dina panalungtikan, boga kasempetan pikeun ilubiung dina proyék ilmiah babarengan jeung élmuwan keur kalibet dina siswa’ masyarakat ilmiah. Di dieu maranehna ngawasaan kaahlian tina researches ékspérimén jeung klinis, nyokot bagian dina konferensi ilmiah taunan diayakeun ku Murid’ Ilmiah Board of University urang, hasil hadir gawé maranéhanana di konferensi nasional jeung internasional lokal beda.

Department kedokteran gigi

Kedokteran gigi Sakola téh 32 taun. Antukna dosen geus disusun leuwih ti 3270 ahli sipil jeung militer. Pikeun tujuan ieu di Fakultas aya samet husus saperti: terapi, belek, kedokteran gigi orthopedic jeung korsi tina kedokteran gigi murangkalih.

dosen ngabogaan tradisi sorangan, gaya karya, arah ilmiah. Masalah trauma jeung prosés radang wewengkon maxillofacial nu prioritized di samet of bedah jeung Orthopedic Kedokteran Gigi. Korsi tina murangkalih Kedokteran Gigi bayaran loba perhatian ka pencegahan kasakit dental barudak di samara Region.

Institute of Latihan Kaperawatan

Fakultas Latihan Kaperawatan luhur (HNT) ieu kabuka di 1991 di samara University Medical Propinsi.

Nu specialties dasar dosen HNT of lulusan anu: Kapala jeung Mantri Senior; dosen di sakola médis jeung akademi; Mantri-manager; statistikawan médis; Mantri kulawarga; Kapala hospice a, panti asuhan, jeung bangsa heubeul’ imah. Salian ti éta lulusan fakultas HNT bisa jadi hiji ahli dina KB, pamasaran médis, diagnostics fungsi, balneology jeung physiotherapy.

Lulusan bisa neruskeun latihan maranéhanana salila magang, karésidénan jeung tangtu panalungtikan postgraduate dina asuhan.

medis (elmu ngeunaan cara ngarawat) lulusan kuliah urang narima kualifikasi tina ngarawat médis, asisten dokter atawa obstetricians anu ngabogaan hak pikeun panawaran. Ngalamar nyokot ujian entry di asuhan, biologi jeung Rusia (karangan). lulusan kuliah Médis anu narima diplomas jeung bedana nyokot ngan hiji ujian dina asuhan jeung enrolled ka universitas lamun maranehna meunang kelas luhur.


Anjeun hoyong ngabahas samara State University Médis ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Universitas samara Propinsi Médis dina Map


poto


Photos: University Medical samara Propinsi Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

resensi University Medical samara Propinsi

Miluan ngabahas tina samara University Medical Propinsi.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.