University Medical Siberian Propinsi

University Medical Siberian Propinsi. Diajar Kedokteran di Rusia. Mbbs Study di Rusia

Siberian Propinsi Rincian Universitas Médis

Enroll di Siberian Universitas Médis Propinsi

gambaran


Siberian University Medical Propinsi kareta generasi saterusna dokter ku ngajalankeun panalungtikan médis kualitasna alus sarta ku maturan atikan alus teuing.

didirikeun taun 1878, University Medical Siberian Propinsi mangrupa salah sahiji sakola médis pang alusna-dipikawanoh sarta pohara reputable di Rusia owing ka haliber luhur awak akademik jeung ilmiah anak, jeung ahli médis ngalaman nu ngaran anu dunya-renowned. Di antara lulusan dua presidents tina Akademi Rusia Élmu Médis, 25 anggota gaul tina Akademi Rusia Élmu Médis, 42 academicians.

University Medical Siberian Propinsi’misi s inti pikeun muka perawatan sabar jeung kaséhatan umum dina Féderasi Rusia ngaliwatan pangajaran, panalungtikan jeung kaunggulan klinis.

Universitas boga tujuan di ningkatkeun kualitas hirup jeung kaséhatan populasi ngaliwatan inovasi dina atikan, panalungtikan sarta perawatan sabar ngalamar latihan-kualitas top, atikan jeung panalungtikan kasempetan ka siswa.

  • langkung ti 5000 siswa
  • siswa ti 47 wewengkon Rusia
  • siswa ti 13 nagara deungeun
  • 80% siswa ti sakumna Rusia
  • 12% mahasiswa asing
  • di luhur 80% tina dosen akademik nu sarjana ilmiah
  • 15% atikan dunungan-disponsoran, Nyarita. 30% pikeun sistem kaséhatan Tomsk
  • 72 000 siswa universitas tina 120 nationalities di Tomsk

  1. University Medical Siberian Propinsi ieu rengking di luhur 3 sakola médis jeung luhur 30 luhur atikan lembaga luhur 30 lembaga atikan luhur di Féderasi Rusia (2015).
  2. unggal taun SSMU nyadiakeun atikan ka leuwih 5 000 siswa ti sadaya bagian Rusia jeung wewengkon CIS ogé loba nagara deungeun (Jérman, Haiti, Latvia, Lithuania, Siprus, Nigeria, Malaysia, India, Mongolia). Universitas bisa boast leuwih ti 80% dosen akademik jeung tingkat akademis (375 MDs, DMedSci). di luhur 60 000 dokter jeung pharmacists geus lulus ti University leuwih taun; di luhur 40 000 Spesialis geus beencertified.
  3. SSMU nyadiakeun siswa jeung atikan exellent jeung gelar médis valid.

    Siberian State University Medical nyadiakeun hiji lingkungan atikan luar biasa pikeun siswa kabetot dina careers di Podomoro salaku dokter atawa élmuwan Ngalanglang panalungtikan klinis jeung panalungtikan.

    University Medical Siberian Propinsi mangrupa salah sahiji universitas médis sababaraha di Rusia jeung rumah sakit universitas sorangan, puseur panalungtikan sarta laboratorium, museum anatomis jeung kumpulan unik, Perpustakaan panggedena ilmiah Médis di Siberia jeung loba fasilitas séjén.

  4. SSMU lulusan nu professional kacida mumpuni.

    Pangaweruh miboga salila studi ditunda kana prakték di salah sahiji dua puseur simulasi latihan accredited Éropa di Rusia. di antara SSMU lulusan anu dokter ngarah of klinik Rusia jeung asing: langkung ti 700 dokter, 42 academicians, Menteri Kaséhatan of Féderasi Rusia, Timbalan Menteri Atikan of Féderasi Rusia.

    lulusan Universitas aya di paménta luhur sakuliah nagara. lulusan urang digawe di sakumna wewengkon Rusia, CIS, Jérman, Norwégia, Israel, AS, Kanada, Perancis, Bélgia, Koréa Kidul, Swédia, Républik Céko.

  5. kuliah di SSMU nyaéta metot jeung nikmat.

    University Medical Siberian Propinsi nawarkeun nyatu kasempetan pikeun maranéhanana anu hayang enrich kahirupan siswa maranéhanana jeung kagiatan beda. Murid bisa ilubiung dina rekreasi taun-buleud, kaasup maén bal, tenis, baskét, ngojay dina waktu usum panas, atawa ski jeung skating dina waktu usum tiis.

    Sajumlah klub dumasar interest-jeung organisasi mahasiswa sadia di Universitas: masarakat ilmiah mahasiswa, klub volunteer, klub diomongkeun Inggris, sarta loba batur.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Dokter médis (terapi, operasi, obstetric na gynecology)
  • murangkalih
  • farmasi
  • Ubar-Biologi (biokimia, biophysics, cybernetics médis)
  • Atikan luhur pikeun ngarawat
  • Pelatihan canggih sarta Pangwangunan Profesional (Atikan Postgraduate)
  • Manajemén jeung Ékonomi dina Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan
  • Psikologi klinis na Psikoterapi
  • Gawé Sosial

Sajarah


  • 1878 -Alexander II ngadegkeun Tomsk Kaisar Universitas salaku Fakultas Kedokteran
  • 1888 Juni, 22 -The tanggal lawang resmi
  • 1930 -The Fakultas Kedokteran di Tomsk State University ieu dirobah / dirombak pikeun Tomsk Médis Institute
  • 1992 -Tomsk Médis Institute narima status universitas sarta dirobah ngaranna kana Siberian Universitas Médis Propinsi

University Medical Siberian Propinsi mangrupa salah sahiji universitas médis ngarah di Rusia. sajarah na balik deui ka 1878, nalika Kaisar Alexander II ngadegkeun universitas munggaran di bagian Asia of Rusia. Kaisar Tomsk Universitas dibuka dina 1888 kalawan ngan hiji fakultas - Fakultas Kadokteran.

Diadegkeun leuwih ti 135 sababaraha taun ka pengker, universitas asalna diwangun salaku panalungtikan sarta puseur atikan. Leuwih taun, universitas geus jadi salah sahiji pangalusna atikan, kompléx ilmiah sarta médis di Rusia pikeun latihan jeung sertifikasi professional Podomoro dina widang bedah, ubar internal, pediatrics, Patologi, histology, Farmakologi, mikrobiologi jeung loba batur.

SSMU kiwari ngawengku 7 fakultas, Médis sarta Pharmaceutical College, Laboratorium Panalungtikan Tengah, 8 puseur panalungtikan, interdisciplinary pangajaran jeung panalungtikan laboratorium sarta klinik sorangan, tilu museum anatomik kalawan kumpulan unik sarta perpustakaan médis ilmiah panggedena wewengkon urang.

Pikeun sababaraha taun University Medical Siberian Propinsi geus diantara lima universitas médis anjog luhur di Rusia nurutkeun Kamentrian Atikan of Féderasi Rusia. universitas enrolls leuwih ti 5000 jalma taunan. Ti taun ka taun aya kanaékan ajeg dina jumlah siswa datang ka diajar di Siberian Propinsi Médis University ti wilayah sejen tina Rusia, CIS ti mancanagara


Anjeun hoyong ngabahas Siberian State University Medical ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Universitas Siberian Propinsi Médis on Peta


poto


Photos: University Medical Siberian Propinsi Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

ulasan Universitas Médis Siberian Propinsi

Gabung ngabahas ngeunaan Siberian Universitas Médis Propinsi.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.