University Medical Volgograd Propinsi

University Medical Volgograd Propinsi . Diajar kadokteran di Rusia. kursus Mbbs di Rusia.

Volgograd State Medical University Details

Enroll at Volgograd State Medical University

gambaran


Universitas Médis Volgograd State mangrupa salah sahiji Sakola luhur nu kawentar sarta pohara reputable boh di Rusia jeung mancanagara. Ieu téh reueus staf pangajaran anak kacida-mumpuni, panalungtik maju jeung ahli médis ngalaman nu ngaran anu dunya-kawentar. Hal ieu ayeuna dipingpin ku élmuwan Rusia nonjol, Akademisi ti Akademi Rusia for Élmu Médis, Professor Vladimir I. Petrov.

Milih ieu University hartina kasempetan loba keur gaining kaahlian professional jeung ngungudag karir.
Universitas ieu accredited ku Departemen Rusia for Atikan pikeun pangajaran boh siswa Rusia jeung peuntas laut.
Universitas ogé didaptarkeun dina Diréktori Sakola Médis luhur diakuan ku Organisasi Kaséhatan Dunya. Ieu ngandung harti yén lulusan urang bisa meunangkeun pakasaban di nagara nu mana wae nu sanggeus ngaliwatan pamariksaan nasional lamun perlu.
Kiwari Universitas urutan luhur pisan antara sakola médis Féderasi Rusia. Loba ilmuwan Universitas nu dunya-kawentar owing ka kontribusi gede maranéhanana ka dina tiori sarta praktek kadokteran. Universitas geus latihan siswa internasional saprak 1962. murid ti 113 nagara tina urut Uni Soviét, Eropa, Asia, Amérika Latin, Afrika geus diajarkeun di University urang. Leuwih periode ieu 3000 médis, dokter gigi jeung paediatricians jeung pharmacists geus dilatih pikeun nagara deungeun. ti mimiti 2000 Universitas Médis Volgograd State geus meunang hiji kasempetan pikeun ngajarkeun siswa asing dina basa Inggris.
kira-kira 70 dokter peuntas laut keur aya di ulikan postgraduate di Universitas unggal taun.
Lamun mutuskeun pikeun diajar di VolSMU, Anjeun bakal nyieun pilihan katuhu. Kaunggulan tina kaputusan saperti nu:
  • rupa-rupa kemungkinan;
  • nu fakultas ngalaman jeung attentive;
  • paparan lega ka prakték klinis;
  • waragad SPP akal jeung harga asrama akomodasi.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • College of General Medicine;
  • College of Kedokteran Gigi;
  • College of Pediatrics;
  • College of Farmasi;
  • College of Medical Biochemistry;
  • College of Social Work and Clinical Psychology;
  • Department for International Students;
  • College for Postgraduate and Continuous Education;
  • Department for Foundation Courses.


Anjeun hoyong discuss Volgograd State Medical University ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Volgograd State Medical University on Map


video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Volgograd State Medical University reviews

Join to discuss of Volgograd State Medical University.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.