Voronezh Propinsi Médis Academy

Voronezh Propinsi Médis Academy. Mbbs Study di Rusia

Voronezh State Medical Academy Details

Enroll at Voronezh State Medical Academy

gambaran


The State Budgetary Institution of Higher Professional Education «Voronezh State Medical unipersitas named after N.N. Burdenko »of Departemen Kaséhatan Umum of Féderasi Rusia dipikawanoh minangka salah sahiji panalungtikan jeung pangajaran ngarah puseur nagara urang jeung total kira-kira 5,000 siswa. Ieu téh salah sahiji lembaga atikan pangkolotna Rusia. jujutanana mana deui 1802 - Tanggal yayasan Derpt University, nu pindah ka Voronezh di 1918. Di 1930, dosen médis anak jadi hiji institut médis independent, nu kahontal status akademi taun 1994. Universitas geus dibuktikeun patut anak salaku lembaga akademik nyadiakeun atikan kualitas luhur jeung ngalakonan panalungtikan ilmiah maju dina Kedokteran, biologi, jeung Farmasi. Kualitas kinerja anak téh reflected dina skala rating, according to which the university is included in the top ten medical schools of Russia. Saprak yayasan anak, geus disusun leuwih ti 40 rebu spesialis médis, kaasup leuwih asing ti 56 nagara Éropa, Asia jeung Afrika.

The Founder of the University is the RF Government. kakuatan Nu ngadegkeun jeung kompeténsi milik Departemen Kaséhatan Umum of Féderasi Rusia. The University has a perpetual license for educational activity and the state accreditation. The University carries out its activities on the basis of the Statute.

The structure of the University is now presented by 7 fakultas jeung 3 institutes atikan.

 

Langkung ti 800 anggota staf kaasup 149 Dokter Élmu Médis, 91 profesor, jeung 525 PhD di Élmu Médis nu aub dina pangajaran jeung karya ilmiah di 78 departments of the University.

The educational activity of Voronezh State Medical University named after N.N. Burdenko dipigawé di conformity jeung program atikan utama dimekarkeun ku sakola dina dasar standar atikan state pikeun atikan professional luhur jeung atikan professional sekundér jeung hal alatan program ngusulkeun tina kursus disatujuan ku asosiasi atikan jeung metodologis pakait.

The University has adopted the semester system.

Latihan sarjana diwangun ku dua hambalan:

– Pra-klinis (1-2 taun);

clerkships rumah sakit anu dipigawé babarengan jeung ulikan disiplin klinis dimimitian ti 2nd taun ulikan;

– kilinis (3-6 taun).

Facilities of the unipersitas

The facilities of the University serve to meet medical and pharmaceutical education needs. Wangunan utama sarta fasilitas anu di handap:

– 5 wangunan latihan
– klinik dental
– Rumah Sakit klinis Anak
– 29 situs klinis
– 5 hostels
– Nah-dilengkepan kompléx laboratorium
– kelas komputer jeung aksés Internet
– Laboratorium Panalungtikan Tengah
– 6 Institutes panalungtikan
– Library jeung stock tina 700 000 item sastra akademik jeung ilmiah
– Sistim catering umum ngawengku kantin jeung 120-jok dining-kamar; there are also snack-bars for students in all the hostels and University. sajaba ti, senior students while undergoing training at the clinical sites of the university have an opportunity to use the canteens of the healthcare facilities.

– organisasi perawatan médis. Salila sakabeh periode ulikan, siswa sarjana jeung postgraduate nu diawasan ku staf médis tina fasilitas Municipal Podomoro «City Outpatient klinik #15 (klinik Student)»Pikeun kota Voronezh. Puskesmas The filial tina klinik aya di deukeutna saharita ka asrama #3 fungsi pikeun genah siswa.
– Fasilitas olahraga kaasup kompléks olahraga jeung jasmani jeung wewengkon total 2838.2 m² (puseur indoor) dilengkepan ngojay-pool, wewengkon gymnastic, jus bar, jeung kamar assay screening.

métode pangajaran

A gede rupa bentuk pangajaran jeung métode anu digunakeun. Maranéhna nyaéta:
– bentuk tradisional pangajaran: ceramah, seminar, kelas jeung clerkships rumah sakit praktis.
– métode pangajaran modern jeung téhnik: komputer jeung Internet kelas, masalah basis pangajaran, kelas basis video, software atikan.
– kursus Elective.
– Timer SPP geus wanti.

Attending kelas jeung clerkships nyaéta wajib pikeun sakabéh siswa.

Clerkships

kaahlian klinis anu dimekarkeun salila placements di loka klinis tina rumah sakit filial. Dimimitian ti 2nd taun ulikan, pangajaran basis bangsal dirojong jeung tekenan dina hubungan sabar-dokter. Nu clerkships nu diawasan ku ahli médis kacida mumpuni jeung ngalaman.

evaluasi

Boh pangaweruh jeung evaluasi kaahlian klinis teoritis téhnik di antarana:
– pamariksaan
– Pas / gagal grading tes
– grup diskusi.

sertifikasi final dipigawé ngaliwatan pamariksaan ahir state, nu méré hiji assessment pangaweruh teoritis jeung kaahlian klinis.

Kagiatan ekstrakurikuler murid nu disusun ku organisasi umum jeung fokus kana kreasi kaayaan nyaman keur rineh maranéhanana, timer organisasi, jeung timer realisasi. Nu Center for Student inisiatif Budaya, nu Student Olahraga Club, nu Student Society ilmiah, Déwan asrama Murid ', tim siswa, golongan nonoman sukarela nu dirancang pikeun minuhan tantangan.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


The Faculties of General Medicine, Pediatrics, kedokteran gigi, apotik, and Preventive Medicine train specialists on the basis of complete secondary education.

The Faculty of Healthcare Management Development trains qualified healthcare executives able to work efficiently in a new social and economic environment.

The Faculty of Graduate Studies gives an opportunity to continue studies in internship programs according to a chosen major or at the residency course, which is a part of the multilevel structure of higher medical education of the Russian Federation.

The International Institute of Medical Education and Cooperation trains specialists for foreign countries.

The Institute of Advanced Nursing trains specialists on the basis of special professional and complete secondary education.

The Institute of Advanced Training supports advancement of professional skills and medical staff retraining.


Anjeun hoyong discuss Voronezh State Medical Academy ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Voronezh State Medical Academy on Map


poto


Photos: Voronezh Propinsi Médis Academy Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Voronezh State Medical Academy reviews

Join to discuss of Voronezh State Medical Academy.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.