update University

Update University Koréa Kidul

Rincian Update Universitas

  • nagara : Koréa Kidul
  • kota : Suweon
  • akronim : TO
  • ngadeg : 1973
  • murid (approx.) : 11000
  • Ulah poho pikeun ngabahas Ajou Universitas
Enroll di Universitas Update

gambaran


Sajarah Ajou University geus ngeusi tantangan anyar: geus teu ngan dibuka frontiers anyar dina atikan Korea sacara luhur ku ngawanohkeun sistem dua kali gelar jeung universitas asing pikeun kahiji kalina antara paguron Koréa, tapi geus tumuwuh jadi salah sahiji paguron luhur ngarah ngan ngeunaan opat puluh taun saprak ngadegna anak.
ayeuna, Ajou ieu poised pikeun nyokot dina can tangtangan sejen. Hal ieu ngimpi of anak "Kadua Ngadegna" dina raraga iklas yayasan pikeun sataun hundredth anak salaku universitas ngarah jeung jadi Lawu inohong bener masarakat urang.
Ngaliwatan tumuwuhna kuantitatif jeung kualitatif kabisat, urang komitmen ka muka jaman "Ajou Premium" jeung ngarobah dunya dina ngaran Ajou saperti kieu:
kahiji, Universitas Update bakal ngahasilkeun Ahli Alus, anu ngingetkeun boh siswa diri jeung sakabéh masarakat.
Ajou University bakal instill siswa jeung "Pangabisa pikeun survival" di masarakat kalapa urang jeung pangaweruh dasar jeung atikan padet di jurusan maranéhanana, éta "Kamampuh nyokot prakarsa nu" ambéh maranéhanana bisa manggihan naon anu maranéhanana hayang jeung ngajawab masalah sorangan, jeung "Kamampuh hirup harmonis" jeung nu sipatna considerate batur jeung diversity kaitannana.
kadua, Ajou University bakal nguatkeun uran panalungtikan urang jeung ngakibatkeun jalan boh akademisi jeung industri.
Universitas Update Badé ngudag "Panalungtikan evolutional" via kreativitas jeung konvergénsi dumasar kana kompeténsi inti jeung "Alus teuing panalungtikan" ngaliwatan kompetisi sora jeung sistim incentive inovatif, jeung urang bakal ngahasilkeun "Panalungtikan éféktif"hasil via kolaborasi antara industri, akademisi, lembaga panalungtikan, jeung organisasi masarakat.
katilu, Ajou University bakal minuhan peran urang jeung tanggung jawab pikeun ngarobah masarakat jeung muka hiji era anyar.
Kami baris difokuskeun kamampuhan urang dina "Ngawangun ibukota sosial" keur hirup harmonis, "Ningkatkeun mobilitas sosial" nu ngidinan keur individu pikeun mindahkeun ka luhur dumasar kana usaha sorangan, jeung "Nyiapkeun pikeun unifikasi tina Koreas" salian dilegaan jangkauan global urang.
Dina raraga ngawujudkeun visi ieu, rahayat Ajou Universitas baris dimimitian tilu "inovasi Pleasant".
Inovasi nyaeta ekspresi tekad kuat urang nungkulan jeung ngarobah kanyataan kiwari, nyiptakeun mangsa nu bakal datang urang ngaharepkeun pikeun. Hal ieu ayakeun repeating naon we dipigawé dina jaman baheula atawa di handap cara batur geus nyokot ngan gancang. Hal ieu muka jalur anyar dina urang sorangan jeung minat.
Ieu inovasi lingkungan dina raraga kreatif nungkulan tantangan nyanghareup urang; inovasi tina diri urang sorangan, megatkeun jauh ti jeung ngarobah cara urang saméméhna pamikiran jeung gawe, jeung sistem séjén pikeun diri urang sorangan; jeung inovasi sosial pikeun ngamekarkeun masarakat urang di luhur sora Ditengah bentrok jeung bagean.
Ieu nyaéta Inovasi pikaresepeun jeung nikmat sabab urang happy pikeun ngalakukeun eta, tinimbang keur ka ku batur.
Ieu pikaresepeun inovasi ku jelema Ajou bakal ngakibatkeun inovasi pikaresepeun sapanjang sakabéh masarakat Republik Korea.
Lamun ningkatkeun Shanghai, masarakat urang bakal ngarobah ogé. Jeung kapercayaan ieu, aya watesan dina kawani urang adu tantangan nu nyanghareupan urang, jeung sumanget pikeun merealisasikan impian urang sajajalan.
Mangga ngarojong kawani tur gabung gaya pikeun inovasi Pleasant ku jelema Ajou.

update University, ngadeg di 1973 dina motto tina “universitas pangalusna Asia pikeun abad 21”, mangrupa panalungtikan universitas ngarah jeung 10 akademi di Koréa. Aya di Suwon, ngeunaan 30km kiduleun Seoul, pamutahiran geus 14,000 siswa (9,000 sarjana, 3,500 lulus, jeung 1,500 dina kursus-kursus séjén).
Kakuatan dina program akademik Ajou jeung panalungtikan perenahna di Téknik, IT, BT, nt, Élmu médis, Studi Business jeung International. Ajou ieu loba dipikawanoh pikeun program internasional inovatif sarta pangrojong kuat pikeun siswa internasional sarta ngabogaan partnership kolaborasi jeung leuwih 200 paguron luhur di 58 nagara. Aya rupa-rupa program internasional di Ajou kaasup mahasiswa jeung dosen séntral, sakola usum panas internasional, program basa Koréa, jsb. siswa International anu nyokot kursus-kursus ditawarkeun dina basa Inggris ku rupa-rupa jurusan. Ningkatkeun Dinten ieu ngeunaan welcoming 750 siswa internasional sataun.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • College of Engineering
  • College of Technology Émbaran
  • College of Élmu Pengetahuan Alam
  • Sakola Bisnis
  • College of Kamanusaan
  • College of Élmu Sosial
  • College Hukum
  • Sakola Kedokteran
  • College of Kaperawatan
  • College of Farmasi
  • Divisi tina Studi International
  • University College

Sajarah


Di 1971, lamun modernisasi sarta industrialisasi éta dina cara di Koréa, Koréa jeung Perancis diasupkeun kana hiji perjangjian pikeun ngadegna Koréa-Perancis Téhnologi Junior College guna téhnologi bursa budaya ngaliwatan pangajaran. Numutkeun perjanjian, Ningkatkeun Téknik Junior College, cikal bakal Ajou Universitas, diadegkeun dina bulan Maret 1973 ku Yusin Institute ngadegkeun ku Park, Chagn-won, lulugu tina Yusin Pariwisata Express Co., Ltd. Dimimitian salaku Ajou Téknik Junior College, Ningkatkeun College direkrut 280 siswa salila sataun kahijina ti opat departemén, kaasup Electronics, Precision Panangtayungan Seuneu, Fermentasi Téknik Kimia, sarta Industri Manajemén. sakola ieu diwanohkeun ka Ajou Téknik College sataun saterusna sarta dihasilkeun lulusan kahijina dina 1997. Di 1997, Kim, Woo-jung, lulugu tina Daewoo Internasional, nyumbang harta pribadi pikeun ngadegkeun Daewoo Institute na ngambil alih Ajou Universitas.


Anjeun hoyong ngabahas Ajou Universitas ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Update on Universitas Peta


video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

ulasan Update Universitas

Gabung ngabahas ngeunaan Ajou Universitas.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.