Gachon University

Gachon University Koréa Kidul

Gachon Rincian Universitas

  • nagara : Koréa Kidul
  • kota : Seongnam
  • akronim : gu
  • ngadeg : 1939
  • murid (approx.) : 21000
  • Ulah poho pikeun ngabahas Gachon Universitas
Enroll di Gachon Universitas

gambaran


A universitas nyaeta imah, hiji tempat di mana akal a mahasiswa urang téh dipupuk jeung pangaweruh jeung hikmah. Sedengkeun kasuksésan hiji universitas urang gumantung kana kualitas jeung mangsa nu bakal datang prestasi murid anak, kasuksésan saperti teu dijamin.
universitas kudu nyieun lingkungan mungkin anu pangalusna pikeun atikan, mana potensi siswa bisa mekar.
Sanajan Gachon University indit ngaliwatan sababaraha kali hésé dina jaman baheula, kami geus nungkulan eta jeung visi anyar transformasi universitas jadi lembaga bergengsi.
Urang éta universitas Koréa kahiji pikeun muka College of BioNano Technology, nu jadi hiji hal exemplary ka departemén séjén.
Lamun mah nunda dina muatan tina menata Universitas, I pledged nu “Gachon University bakal jadi salah sahiji 'Top 10 Paguron luhur swasta’ di nagara dina sababaraha taun.”Teu ngan kuring nangtung ku jangji ieu, Kuring bakal nyokot eta salajengna, jeung pastikeun universitas jadi salah sahiji lembaga paling bergengsi di dunya.
Kuring ngaharepkeun yén sadaya maranéhanana ngadatangan homepage ieu bakal nangtukeun jeung visi Gachon University pikeun tumuwuh jeung kasuksésan dina abad 21.
Sanajan geus ngan geus 20 taun saprak yayasan anak, Gachon University bakal muncul salaku universitas internasional renowned di mangsa nu bakal pisan deukeut.

Présidén Lee Gil Ya

Gachon University dijieun salaku hasil tina ngahiji dua universitas 4 taun, nu ngarupakeun kasus nu pertama tina ngahiji saperti di Koréa. Ieu ngusulkeun visi pikeun mangsa nu bakal datang dina raraga ngartikeun outlook kahareup sakola, jeung beuki kuat kakuatan sakabeh anggota University sahingga maximizes efek sinergi ti ngahiji dina.

Dumasar visi aya sakola nu–“Ngamekarkeun bakat global jeung karakter”–paradigma anyar geus ngusulkeun ka ngalengkepan tujuan sakola anyar–“Jadi salah sahiji luhur 10 universitas elite global ku 2020”–jeung ngadegkeun rencana husus pikeun University.

Gachon University dijieun salaku hasil tina ngahiji dua universitas 4 taun, nu ngarupakeun kasus nu pertama tina ngahiji saperti di Koréa. Ieu ngusulkeun visi pikeun mangsa nu bakal datang dina raraga ngartikeun outlook kahareup sakola, jeung beuki kuat kakuatan sakabeh anggota University sahingga maximizes efek sinergi ti ngahiji dina.

Dumasar visi aya sakola nu–“Ngamekarkeun bakat global jeung karakter”–paradigma anyar geus ngusulkeun ka ngalengkepan tujuan sakola anyar–“Jadi salah sahiji luhur 10 universitas elite global ku 2020”–jeung ngadegkeun rencana husus pikeun University.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • College of Kamanusaan
  • Dept. tina Basa Korea & Sastra
  • Dept. tina Basa Cina & Sastra
  • Dept. tina Basa Inggris & Sastra
  • Dept. tina Basa Jerman & Sastra
  • Dept. tina Basa Perancis & Sastra
  • Dept. tina Basa Jepang & Sastra
  • College of Usaha & Ékonomi
  • Dept. tina Administrasi Usaha
  • Dept. tina Akunting & hal pajeg
  • Dept. Ékonomi
  • Dept. Perdagangan Internasional & padagangan
  • Dept. Manajemén Pariwisata
  • Dept. Manajemén Podomoro
  • Dept. Statistik terapan
  • Dept. tina Komunikasi Massa
  • Dept. tina Global Usaha Administrasi Lagu
  • College Hukum
  • Dept. Hukum
  • Dept. tina Administrasi Umum
  • College of Engineering
  • Dept. tina Planning Urban
  • Dept. tina Lansekap Arsitéktur
  • Dept. tina Arsitéktur
  • Dept. Téknik arsitéktur
  • Dept. tina Arsitéktur Interior
  • Dept. tina Téknik Eléktro
  • Dept. Api & Téknik Protection musibah
  • Dept. Kimia & Téknik biologis
  • Dept. tina Lingkungan & Téknik énergi
  • Dept. tina Élmu Kadaharan & biotéhnologi
  • Dept. tina Equipment Gedong & Téknik sistim
  • Dept. tina Mechanical & Téknik otomotif
  • Dept. tina Sipil & Téknik lingkungan
  • Dept.of Téknik Industri
  • College of BioNano Téhnologi
  • Bio-médis Mayor
  • Nano Systems Mayor
  • Dept. tina Kahirupan Élmu
  • College of Science Alam
  • Dept. tina Matematika & inpormasi
  • Dept. Fisika
  • Dept. tina Kimia
  • Dept. tina Kahirupan Élmu
  • College of Technology Émbaran
  • Dept. tina Desain Software & manajemén
  • Dept. Téknik Komputer
  • Dept. tina Interactive Media
  • Dept. tina Rékayasa éléktronik
  • Dept. Penerangan & Téknik telekomunikasi
  • Dept. ESDM & Téknologi informasi
  • Kuliah Kedokteran Oriental
  • Kedokteran Oriental
  • College of Arts & rarancang
  • Dept. Seni tina Rupa
  • Dept. tina Patung
  • Dept. of Art Serat
  • Dept. tina Desain Visual
  • Dept. tina Desain Industrial
  • Sakola Musik
  • Dept. tina sora
  • Dept. tina string & Instrumén kai
  • Dept. tina Piano
  • Dept. tina Komposisi
  • College of Ékologi Asasi Manusa
  • Dept. tina Busana
  • Dept. tina Child & Studi Sosial
  • Dept. tina dahareun & jat nu mawa gisi
  • Dept. tina Olahraga & Studi luang
  • Dept. tina Studi Taekwondo
  • Dept. Atikan di awal budak
  • Dept. tina akting Art
  • College of Global Atikan Umum
  • College of Global Atikan Umum
  • College of Kaperawatan
  • Divisi di Kaperawatan
  • College of Élmu Médis
  • Dept. tina dental Baktériologi
  • Dept. tina Darurat Teknologi Médis
  • Dept. tina Radiology
  • Dept. tina Terapi fisik
  • Dept. Téknik Médis
  • Dept. tina Administrasi Kaséhatan


Anjeun hoyong ngabahas Gachon Universitas ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Gachon Universitas on Peta


video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

ulasan Gachon Universitas

Gabung ngabahas ngeunaan Gachon Universitas.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.