KAIST

KAIST University Koréa Kidul

rinci Kast

  • nagara : Koréa Kidul
  • kota : Daejeon
  • akronim : KAIST
  • ngadeg : 1971
  • murid (approx.) : 11000
  • Ulah poho pikeun ngabahas KAIST
Enroll di KAIST

gambaran


menak Cisarua, Pupuhu Myung Oh; Pembina Gil-Saeng Chung jeung Sam-Soo Pyo; Urut Presidents lami-dal Choi jeung Chang-Sun Hong; urut anggota Majelis Nasional, Bapa. Yong-Kyung Lee; Pupuhu Dae-Im Kang tina Association tina Huluna S&T Organisasi jeung presidents anggota anak – Présidén Young-Myung Choi Koréa Institute of Nonproliferation jeung Control Nuklir, Présidén Young-Joon Kim of Gwangju Institute of Science jeung Tehnologi; jeung Cik. Soo-Young Lee, nu katua KAIST Development Foundation, anu teu luang énergi nya di gawe KAIST barengan Bapak. Eung-Sun Lee, Wakil Kursi Yayasan, Wakil Présidén rampak-Ku Chung of KAIST Sakola ngarojong Association, Présidén Kwi-Roh Lee of Nasional Nano fabrikasi Center, Présidén Doo-Chul Kim Koréa Institute of Élmu Advanced, Professor Jang-Hyuk Kwon, nu poko Koréa Science Academy, dosen dibédakeun jeung staf, kelas tina 2017, balik siswa, alumni, parents, baraya jeung babaturan mah, jeung pamungkas mah pamajikan Myoung A (mah) Kang, I paling tulus hatur nuhun for kabawa dieu pikeun awal KAIST kapersidenan 15.

Keur kuring jadi nangtung di dieu ayeuna uniquely bermakna jeung brings nepi loba kenangan ti jaman baheula. Persis lima puluh taun ka tukang, dina Januari tina 1963, Ieu mah di latihan militer minangka enlistee anyar kelas 111th (111 lalaki) ti Angkatan Udara di Koréa dieu di Yuseong. Kuring spent dua bulan aya latihan militer dasar, jeung 9 bulan keur latihan téhnis dina komunikasi service alat éléktronik. Bulan Januari ieu parah tiis kalayan suhu -20 darajat Celsius - ieu jadi tiis di kanyataan yén bay Incheon ieu beku. Dina November mah tuluy dibikeun ka base Angkatan Udara di Kangneung, Kangwon-Do. I ngelingan yen salaku mah nungguan di Osan pikeun kapal terbang ka Kangneung, Kuring ngadéngé warta sedih nu Présidén John F. Kennedy ieu ditémbak pati di Dallas, Texas, nu ieu cukup ngareureuwas.

Di 2002, I ieu profesor ngadatangan of KAIST jeung mangsa usum panas mah geus pelesir ti ningali tim soccer Korea National asalna ti balik ka nyusul tim Italia kuat 2:1. Nepi ka poé ieu, Kuring jadi inget vividly maranéhanana dua gol dramatis ngoleksi ku tim Korean, jeung rasa kareueus nasional jeung optimism.

Dinten ieu, Kuring mulang ka Yuseong ka ngawula ka salaku présidén KAIST anyar. Ieu téh hiji ngahargaan gede, tapi tugas mawa on nyaéta pentingna nasional jeung nangtang ku sababaraha cara.

KAIST diadegkeun di 1971 jeung tujuan ngadegna, salaku nyatakeun dina artikel konstitusi KAIST 1, kahiji, ngadidik jeung ngukut luhur-hiber élmuwan hareup dilengkepan téori dasar rigorous jeung kamampuhan pikeun aplikasi praktis; kadua, pikeun ngalaksanakeun boh jangka panjang jeung jangka pondok dasar jeung diterapkeun panalungtikan nu nyandak advancements téhnologis strategis bangsa urang; jeung katilu, pikeun nyadiakeun collaborations panalungtikan jeung pool rupa-rupa lembaga panalungtikan jeung industri

Dina banner saperti KAIST geus dipingpin tumuwuhna industri science and technology di Koréa keur jaman baheula 40 taun saprak ngadegna sarta, geus jadi universitas panalungtikan has diakuan sacara global, hatur nuhun ka fakultas beredar jeung staf dedicated panalungtikan alus teuing jeung atikan pamingpin nu bakal datang urang. Deep sukur ogé alatan ngaheulaan mah, Dr. Nam Pyo Suh jeung urut presidents sejen tur anggota tim administrasi maranéhanana, anu geus digawé barengan eta.

Dinten ieu, loba lulusan KAIST anu nyieun kontribusi kasohor salaku profesor dibédakeun dina atikan luhur jeung pioneering panalungtik dina élmu jeung rékayasa widang.

Ngan saminggu ka tukang, mah jeung pamajikan mah anu diondang ka alumni panarimaan KAIST di International Sirkuit padet-State Konférénsi (ISSCC) di San Fransisco, nu dihadiran ku loba alumni KAIST, siswa arus jeung profesor maranéhanana, jeung sémah. Alim nu taun ieu sakali deui, KAIST dibere paling tulak di ISSCC mana bar baku ditampa anu cukup luhur. Ieu mah sakadar hiji indikasi leuwih kumaha KAIST ieu ngahontal jangkung anyar. Fakultas jeung siswa KAIST geus diterbitkeun loba tulak di sagala rupa jurnal global-dimangfaatkeun saperti Alam jeung Élmu.

KAIST kudu terus indit luhur sarta leuwih ieu accomplishments awal, jeung KAIST kudu engine kuat pikeun kamajuan ékonomi jeung industri Koréa. Salaku bangsa kurang hiji pool jero sumber daya alam, Korea kudu manggihan cara inovatif bersaing sacara global pikeun mastikeun kamakmuran jeung well-mahluk jalma anak. KAIST kudu ngalakukeun anak pangalusna pikeun mingpin bangsa arah frontiers élmu jeung téknologi jeung fervor jeung tanggung jawab.

Dina poé datang, KAIST kudu tumuwuh jadi tangkal buah gedé dina widang panalungtikan sarta atikan, dipercaya jeung terhormat teu ngan di Koréa, tapi di sakuliah dunya. Dimimitian ti samenanjung Koréa, akar anak kudu bentang leuwih wates nasional, nyebrang leuwih lima sagara loba buana ngagambar dina susunan beunghar jeung rupa-rupa gagasan-kelas dunya jeung inovasi pikeun ngahasilkeun buah anak - lulusan well-disusun anu bakal dimangfaatkeun pamingpin jeung kontributor ka masarakat.

A atikan global-disambungkeun penting dina umur ieu ngaronjatkeun dagang diaktipkeun ku internet maju, aviation supersonic, jeung kapal supersize. lulusan KAIST kudu hargana salaku innovators jeung pangaweruh di-jero, kreativitas, kamampuhan pikeun gawe babarengan kuat jeung komunikasi jelas jeung fluency dina basa. Jeung dimana wae maranehna indit, maranéhanana bisa terus sumebar étika maranéhanana, nilai, kaahlian jeung pangaweruh, jeung ti urang sadaya bisa lalajo minangka tangkal KAIST mekar di sakuliah dunya.

Tujuan pamungkas élmu, téhnologi jeung manajemén perenahna di well-mahluk masarakat urang. Jeung ieu well-mahluk kudu diamankeun di paguron luhur minangka imah learning, wewengkon sabudeureunana, bangsa jeung dunya.

Dina usaha -na pikeun ngamankeun ieu well-mahluk masarakat nu, KAIST geus ngalaman ngilu ngembang amidst tumuwuhna luar biasa anak. Urang kudu betah nyeri ngaliwatan kapercayaan jeung tinimbangan pikeun hiji sejen, jeung gabung di persatuan pikeun nyokot léngkah nuju isukan caang tina KAIST. I saéna mah dironjatkeun neangan pitulung Anjeun, jeung jangji pikeun nunda saterusna usaha utmost mah salaku pamingpin hamba.

Anjeun bisa nyaho tina film disebut "The Misi". Dina film ieu, nu duitan jeung budak padagang dicoo ku Robert De Niro ngalir dina ti kahirupan troubled nuturkeun hiji imam Jesuit hina tur mimitian hirupna anew. Dina hiji pamandangan, De Niro jeung imam nu climbing nepi curug gawir lungkawing. Sabot maranéhanana réngsé nanjak paling hese, mawa jeung manéhna beban pisan beurat barang salaku penance pikeun dosa-Na, maranéhanana dipapag ku grup India asli, anu neukteuk off koper jeung turun eta leuwih gawir nu. Sedengkeun eta teu diuk gampang jeung De Niro geus leungit barang-Na sakali hargana, beungbeurat ieu diangkat ti dulur, jeung kahirupan maranéhanana terus maju.

Pikeun muka bab anyar, KAIST kudu exert kawani saperti. Gantina arguing jeung blaming urang keur wrongs katukang, KAIST kudu koléktif difokuskeun hareup anak jeung ulah anak utmost pikeun ngalaksanakeun tugas penting dihareupeun. Jeung urang kudu mantuan silih ka ngaleupaskeun ti keupeul urang jalma hal anu baris nyieun lalampahan urang jeung misi urang murky jeung unnecessarily hésé. My jeung pamajikan mah aya di dieu pikeun digawekeun ku anjeun pikeun numuwuhkeun KAIST demi bangsa indung urang.

Ahir pamingpin spiritual Mahatma Gandhi warned ngalawan tujuh dosa gedé. Di antarana paling relevan pikeun KAIST aya 'élmu tanpa nurani,'' Pangaweruh tanpa karakter,'' Pulitik tanpa prinsip,'Jeung' agama tanpa kurban. 'Urang kudu narékahan pikeun ngamajukeun élmu, pangaweruh, jeung karakter jeung hate nurani jelas, prinsip uncompromising jeung kurban daék.

KAIST, dina raraga jadi pamingpin jeung nyumbang kana élmu, téhnologi jeung tumuwuhna industri, kudu ngalakukeun oge di lima wewengkon di handap ieu masing - masing emphasized ngagunakeun lima hurup ngaran lembaga urang sacara.

firstly, "K" keur nyiptakeun pangaweruh. anggota Fakultas jeung siswa bakal Modal kana panalungtikan pioneering nyieun pangaweruh jeung téknologi anyar. KAIST bakal kolaborasi jeung puseur panalungtikan beredar domestically di Park Industrial Daedeok jeung tempat séjén, jeung internasional jeung batur di sakuliah dunya kaasup jalma di Silicon Valley. -Nilai luhur ciptaan pangaweruh mindeng merlukeun fasilitas-kelas dunya jeung lingkungan supportive. Urang baris ngalakonan pangalusna urang pikeun ngamajukeun pangrojong aktip jeung Dursasana ti pamarentah jeung organisasi ngarah séjén.

gedung kuliah jeung profesor 'laboratorium panalungtikan anu sumur ciptaan pangaweruh anyar. Dina program ieu panalungtikan siswa-dipuseurkeun jeung dosen-dipingpin, ngamotivasi teuas- siswa gawe, boh sarjana jeung sarjana, bisa greatly kauntungan ti kasempetan rupa-rupa jeung unik. Tapi, teu sakabeh panalungtik produktif anu siswa A lempeng. Kuring jadi inget hiji panalungtik beredar di Universitas California, Berkeley lamun ieu mah mahasiswa pascasarjana. Manéhna panalungtikan ieu Cangkuang, sarta manéhna spent poé jeung peuting dina percobaan laboratorium ngalakonan. Manéhna masih bakal di bangku-Na katukang tengah wengi, komo lamun hiji ujian ieu dibikeun isuk saterusna. Manéhna teu meunang sagala Salaku, tapi dina ciptaan pangaweruh, manéhna kadua taya. Geura-giru sanggeus kalulusan manéhna mimiti reueus pisan dunya ngaliwatan loba breakthroughs panalungtikan. KAIST kudu bersih jeung ngarojong bakat saperti, disebutkeun eta rugi nasional.

panalungtikan Interdisciplinary bakal ajak eksplorasi wewengkon untraveled mana loba gems bisa kapanggih. Dina hiji universitas panalungtikan, Departemén akademik individu kudu puseur tina kaunggulan. Hal ieu bisa dibandingkeun jeung hiji lapisan sampurna atawa bal a. Tapi, lamun rohangan pangaweruh KAIST téh bisa ngeusi spheres ngan, saterusna 48% sakabéh rohangan bakal tetep unfilled, nu ngarupakeun rohangan ngajajah keur earthshaking panalungtikan.

panalungtikan Interdisciplinary nyaéta panggero pikeun anggota dosen ti departemén akademik beda raket kolaborasi ku megatkeun tembok jeung overcoming inconveniences. Engraved di aula lawang tina Bell Labs, Murray Hill, New Jersey nyaeta pangajaran tina Alexander Graham Bell nu nanyakeun nganjang ka wewengkon unexplored pikeun manggihan hal anyar.

KAIST perlu terus ngamajukeun jeung panalungtik pangrojong pikeun ilubiung dina program panalungtikan interdisciplinary di institutes saperti KAIST Institute jeung sajabana jeung dmana jeung minat.

Bréh, "A" nyaéta pikeun kamajuan dina sadaya fronts. on Januari 30, Nara-ho ieu junun dibuka ka bunderan dunya dina raraga ngumpulkeun jeung ngirimkeun informasi nu bakal nguntungkeun kabéh jelema di sakuliah dunya. Jeung kawas Nara-ho, KAIST kudu ngajalankeun sorangan ka luhurna luhur nyieun dunya urang hiji tempat hade.

Pikeun jadi institut global ngarah, KAIST kudu ngalakukeun anak pangalusna pikeun ngamankeun ngarojong perlu boh morally jeung finansial. Unggal anggota KAIST kudu boga dmana unshakable nu sagala hal bisa dipigawé leuwih alus, nu cara inovatif bisa kapanggih jeung nu hal bisa ngaronjatkeun. kabiasaan Good kudu diwangun jeung latihan unceasingly. KAIST oge bakal manggihan cara pikeun ngaronjatkeun efisiensi sakabéh.

KAIST kudu manggihan cara pikeun nguatkeun collaborations jeung Institute for Science Dasar jeung loba puseur panalungtikan di Industrial Park Daedeok. Hal ieu ogé dipikanyaho yén kasuksésan Silicon Valley geus hinged dina panalungtikan jeung atikan paguron tatangga saperti Stanford, Berkeley, jeung Nagara San Jose. Dean Frederick Terman of Stanford University wanti jeung mantuan William Hewlett jeung David Packard nyieun Hewlett-Packard Company.

Nu blueprint kahareup KAIST perlu remade dina konsultasi sareng sadaya komponén anak jeung Board Pembina. Co-kapamilikan blueprint saperti bisa cherished, sustained jeung sadar jeung partisipasi pinuh ku sadaya.

Thirdly, "Kuring" nangtung pikeun Integritas. Integritas KAIST bakal mastikeun hiji kasaimbangan konsistén alus antara tiori sarta praktek, kabebasan jeung prinsip, kajujuran jeung gawe babarengan, jeung nilai jeung aksi. Integritas kudu hargana jeung latihan dina sagala publikasi panalungtikan, manajemén finansial, jeung hubungan manusa.

Sababaraha taun ka tukang kuring dihadiran hiji konferensi internasional di KOs Island, Yunani. Salila lalampahan ieu mah diajar deui ngeunaan hakekat integritas ngaliwatan carita legendaris. Nurutkeun carita, sculptor a ieu commissioned pikeun ngahasilkeun bust ka miéling pahlawan tercinta. Tapi ieu nyokot lila teuing jeung jalmi di muatan proyek dilongok sculptor jeung questioned naha produk teu bisa dikirimkeun langsung. Manéhna eta mucunghul dipigawé, tapi sculptor ceuk manéhna diperlukeun Beuki lila nepi ka rengse backside nu. Dina hanjelu nu nganjang ditanya anu bakal miara nempo backside nu. jawaban sculptor sacara ieu, "Allah mah dianggap nilik backside teh."

Kuring percaya jalma atawa organisasi jeung integritas bisa endure jeung nangtung tes waktu. Integritas kudu kahadean tina KAIST.

Fourthly, "S" keur kelestarian. Atikan jeung panalungtikan di KAIST pamustunganana kudu neangan bebeneran sustainable. téma Research sorangan kudu sustainable jeung teu overly disetir ku gol jangka pondok. Nu program EEWS kajawab isu global konci dina énergi, lingkungan, Cai jeung kelestarian. Jeung kasuksésan panalungtikan sarta pamekaran kelestarian-disetir, KAIST bakal naek jadi pamingpin global luhur-pajabat eselon di science and technology. panalungtikan kelestarian-disetir baris mekar dina loba dorongan jeung ngarojong. Mindeng hasil panalungtikan anu diukur ku indéks rujukan, tapi teu kurang penting nyaéta kualitas assured ku dmana jeung amanah hiji sorangan.

Kuring bisa kawincik nepi ka bubuk leutikna dina titik ieu ku quoting conto Dr. Claude Shannon anu teu panalungtikan di AT&T Bell Labs jeung saterusna jadi profesor di MIT. Manéhna diterbitkeun sparingly tapi unggal publikasi nya éta permata hiji. Nepi ka poé ieu, tiori informasi nya sacara lega diterapkeun. Urang kudu ngarojong KAIST nyieun loba kontribusi sustainable tina haliber sarua.

Fifthly, "T" pikeun Amanah. KAIST kudu hiji lembaga nu dipercaya ku pamaréntah, urang anak, jeung kolot siswa. Kapercayaan ieu dianggap salaku berharga salaku tunai teuas.

Budaya trust dijieun mungkin ngaliwatan pamahaman jeung miara hiji kaayaan sejen sacara. Kapercayaan bakal mawa akar permanén dina kampus salaku bagian budaya KAIST lamun dosen nu, staf jeung siswa, sadaya anggota masarakat KAIST, ngadangukeun jeung ngarti loba gagasan béda jeung pikiran batur tahan sarta babagi accomplishments silih jeung ucapan salamet tulus hiji sejen. Saterusna, lamun urang ngahaturanan diri urang sorangan ulah bagian urang sorangan dina bagean nasional jeung sosial di science and technology jeung kareueus jeung rasa tanggung jawab, bakal meunangkeun deui jeung nguatkeun kapercayaan nu bangsa jeung umum, ogé masarakat global, tahan salila KAIST. Dina skala badag, urang ogé kudu lembaga dipercaya ditéang sanggeus ku loba profesor jeung siswa mancanagara. Jeung kapercayaan saperti ngadegkeun, KAIST lulusan jeung rahayat Korea bisa manggihan beuki badag kasempetan global.

pikeun nyimpulkeun, KAIST kudu beredar di panempoan ciptaan pangaweruh, kamajuan dinamis, kajembaran ati, kelestarian jeung amanah.

KAIST geus nepi tempatna salaku universitas diakuan sacara global ngaliwatan pangrojong wholehearted urang Koréa. Kuring teu ngarti nu hela KAIST ngagabung jajaran universitas ngarah dunya-dicita ku masarakat ngaliwatan parobahan kontinyu jeung inovasi nyaeta hijina jalan pikeun mulang asih jeung ngarojong bangsa, anu pohara misi kuring ieu disebut kana pikeun nyokot dina minangka Kuring keur diresmikeun jadi KAIST kapersidenan.

sémah ngahormatan, kulawarga jeung babaturan, Abdi hoyong nyarios dina ngan hiji deui item rada penting saméméh mah buleud nepi ucapan mah.

tukang, tapi teu saeutik, Abdi hoyong congratulate nu Kelas tina 2017 keur prestasi Anjeun. Anjeun overcame kompetisi galak datang ka KAIST, jeung anjeun geus persevered ngaliwatan tantangan rigorous pikeun ngahontal titik ieu. Sanajan anjeun geus agonized saméméh nyieun kaputusan Anjeun pikeun enroll dieu, anjeun geus dipilih bijaksana. Sadaya anggota kulawarga KAIST baris ngalakonan pangalusna maranéhanana pikeun mastikeun kasuksésan hareup Anjeun jadi Anjeun mindahkeun leuwih tembok ieu. panto mah sok loba kabuka pikeun anjeun nganjang, jeung kuring bakal salawasna wilujeng sumping jeung bersih patanyaan anjeun, observasi sarta bongbolongan.

hen datang ka atikan jeung hidayah sacara umum, mangga jadi assured nu KAIST profesor jeung ngarojong anggota staf di dieu pikeun siswa jeung atikan pangalusna maranéhanana.

kelas 2017, bisa sukses Anjeun di KAIST jeung leuwih jadi magnet pikeun mikat siswa SMA leuwih Sarbini keur atikan élmu jeung rékayasa. KAIST profesor nu panutan jeung bisa mentors lila hirup-jeung peringkat pelatih.

pribadi, komo sanggeus leuwih ti 40 taun saprak kalulusan mah ti Berkeley, mah jeung pamajikan mah indit nganjang guru mah di Berkeley, Profesor Leon Chua jeung Ernest Kuh, ngarasakeun hidangan babarengan jeung geus paguneman intim dina loba aspék kahirupan. Ngan bulan ieu, maranéhanana éta bagja ngadangu ti pelantikan mah salaku Présidén KAIST jeung méré pangalusna wishes pikeun peran anyar mah di KAIST.

sémah menak Dear, I hatur nuhun for kabawa dieu ayeuna ditandaan awal bab anyar ieu di KAIST. Kuring tulus percaya jeung nanya nu ngarojong anjeun bakal terus maju KAIST jeung kauntungan sakabéh urang, bangsa urang, jeung dunya.

Présidén KAIST

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


College of Science Alam

  • Jurusan Fisika
  • Jurusan Élmu Mathematical
  • Dinas Kimia
  • Lulusan Sakola Nanoscience & teknologi

College of Élmu Kahirupan & Arsitektur Kapal

  • Jurusan Élmu biologis
  • Jurusan Élmu Médis sarta Téknik

College of Engineering

  • Sakola Mechanical, Aerospace sarta Sistem Téknik
    • Dinas Téknik Mechanical
    • Dinas Téknik Aerospace
    • Lulusan Sakola Samudra Systems Téknik
  • Sakola Téknik Eléktro
  • Sakola komputasi
    • Lulusan Sakola Web Élmu jeung Téhnologi
    • Lulusan Sakola Kaamanan Émbaran
  • Departemen Sipil & Téknik lingkungan
  • Departemen Bio & Téknik otak
  • Jurusan Desain Industrial
  • Jurusan Téknik Industri sarta Sistem
  • Jurusan Kimia sarta Industri Patali Biomolecular
  • Departemen Bahan Élmu sarta Téknik
  • Jurusan nuklir jeung Quantum Téknik
  • Departemen Émbaran sarta Téknik Komunikasi
  • The Cho Chun Shik Pascasarjana Sakola pikeun Héjo Transportasi
  • Departemen Pangaweruh Service Téknik
  • Lulusan Sakola EEWS (tanaga, lingkungan, cai, sarta kelestarian)

College of Arts Liberal jeung Élmu Konvergen

  • Departemen Kamanusaan sarta Élmu Sosial
  • Lulusan Sakola Téhnologi Budaya
  • Departemen Usaha jeung Téhnologi Manajemén
  • Lulusan Sakola Stratégi Future
  • Lulusan Sakola Sains jeung Téhnologi Sarat jeung Kaayaan

College of Usaha

  • College of Usaha
  • Lulusan Sakola Manajemén
  • Lulusan Sakola Keuangan
  • Lulusan Sakola Émbaran & Manajemén Media
  • Lulusan Sakola Tumuwuh Héjo

Sajarah


institut nu diadegkeun dina 1971 salaku Korea Advanced Institute of Élmu (Kais) ku injeuman tina AS $ 6 juta (AS $ 34 juta 2014) ti Amérika Agénsi Serikat keur Kamekaran Internasional (USAID) tur dirojong ku Présidén Park Chung-Hee[ skéma akademik nu institut urang ieu utamana dirancang ku Frederick E. Terman, Wapres tina Stanford University, sarta Chung geun-mo, profesor di Institusi Polytechnic of Brooklyn. dua fungsi utama dina lembaga urang éta ngalatih élmuwan canggih tur insinyur sarta ngamekarkeun struktur pendidikan sarjana di nagara. studi Panalungtikan mimiti ku 1973 sarta undergraduates diulik pikeun derajat jajaka urang ku 1984.

Di 1981 pamaréntah dihijikeun dina Advanced Institute Korea of ​​Élmu sarta Koréa Institute of Élmu jeung Téhnologi (KIST) pikeun ngabentuk Korea Advanced Institute of Élmu jeung Téhnologi, sarta Kast. Alatan béda philosophies panalungtikan, KIST na KAIST dibeulah di 1989. Dina KAIST sataun sarua jeung Korea Institut Téknologi (KIT) digabungkeun tur dipindahkeun ti Seoul ka Daedeok Élmu Town inDaejeon. Kalakuan mimiti Presiden Suh kana pelantikan di Juli 2006 éta iklas kaluar Rencana Pembangunan KAIST. The 'KAIST Development Lima-Taun Plan' ieu diadopsi dina Pébruari 5, 2007 ku Komite steering KAIST. Tujuan KAIST diatur ku Suh éta jadi salah sahiji pangalusna Elmu Pangaweruh jeung Teknologi paguron luhur di dunya, sarta jadi salah sahiji luhur-10 Paguron Luhur by 2011. dina Januari 2008, universitas turun ngaran lengkep na, Koréa Advanced Institute of Élmu jeung Téhnologi, jeung robah ngaran resmi -na pikeun wungkul KAIST.


Anjeun hoyong ngabahas KAIST ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Kast dina peta


poto


Photos: KAIST Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

ulasan KAIST

Gabung ngabahas ngeunaan KAIST.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.