Yeungnam University

Yeungnam University Koréa Kidul

Yeungnam Rincian Universitas

Enroll di Yeungnam Universitas

gambaran


The Yeungnam Universitas kalawan sumanget rahayat Korea.

“Tempo, didieu aya lahan heubeul Dinasti Silla mana sumanget bangsa akherat.”
Sakumaha disebutkeun dina lagu universitas urang, Yeungnam Universitas mangrupa tempat hirup keur permeated
ku roh vibrant Koréa.

Saprak yayasan taun 1947, Yeungnam Universitas geus nyumbang greatly kana industrialisasi nu,
demokratisasi jeung kamajuan Korea ngahasilkeun leuwih ti 190,000 alumni unggulan dumasar
dina filosofi atikan 'ngawangun bangsa jeung atikan’ jeung 'reviving bangsa'.
Dina dasar pangalaman vast urang jeung kamampuhan akumulasi leuwih panungtungan 60 taun,
kami nu terus striving nyieun hareup hadé pikeun minuhan ekspektasi unggal generasi anyar.

Hiji Universitas pikeun bangsa, universitas Yeungnam pikeun dunya

Dugi ka ayeuna, Yeungnam Universitas geus maén peran pivotal dina ngadidik SDM di Koréa.
Urang bakal nyieun ieu 'Universitas pikeun bangsa’ a 'Universitas pikeun dunya’ ku gawe bareng jeung ayeuna
jeung ka lembur.
“arwah wijaksana jeung ngora, énergi kuat jeung ngora, janten Birokrat tina
sajarah anyar keur bangsa jeung sagala humankind. ah, Yeungnam Universitas ieu tumuwuh kalawan motherland dirina.
ah, wellspring kaadilan jeung mercusuar pembelajaran.”

jalma urang geus lila poho misi pangpentingna urang jeung sumber identitas urang. Yeungnam Universitas dimimitian pikeun ngingetkeun bangsa urang tina sumanget fathers urut Présidén nu Korea, Bapa. Chung-Hee Park, 'Jieun sajarah anyar jeung nyegerkeun bangsa dumasar kana sumanget patriotik'.

ayeuna, urang maénkeun peran ngarah kana nyieun nilai jeung pangaweruh pikeun Sunan Gunung Djati, komunitas urang, bangsa urang jeung dunya urang ku recognizing misi ieu sareng identitas Yeungnam Universitas.

The Yeungnam Universitas ku basa kuat sarta kompetensi inti internal

Universitas bakal konsentrasi sorangan dina ngawangun kompetensi inti internal tinimbang kageulisan éksternal jeung retorika. Yeungnam bakal flourish salaku universitas swasta bergengsi sareng tempat bedana akademik dipikawanoh ku duanana masarakat régional jeung dunya. Pikeun ngahontal ieu, Yeungnam Universitas baris nguatkeun ulang yayasan na. Urang bakal nyieun universitas mana profesor narékahan pikeun kaunggulan dina atikan jeung ieu panalungtikan, siswa ngalakukeun pikeun kaunggulan dina studi maranéhanana sarta di pasar pakasaban sarta staf universitas ulah keur kaunggulan dina penyediaan jasa administrasi.

Hiji komunitas Universitas pindah babarengan, “Go Yu, balik Duaan”

unggul, Universitas bakal fokus kana gawe harder tur leuwih rajin. Kami teu bisa ngapung tanpa ngajalankeun di speed pinuh. Urang nyaho ogé yén visi jeung kakuatan tina kuda ngalayang (Chunma) nu di urang.

Hiji Universitas nyieun impian, futures jeung kabagjaan

Diajar sarta néangan kaleresan nyumbang ka perbaikan urang, masyarakat, bangsa jeung, pamustunganana, dunya. Yeungnam Universitas bakal neruskeun piara nilai ieu akting salaku tempat pikeun nyieun impian kami, kahareup urang jeung kabagjaan urang di dunya.

hatur nuhun.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • College of Arts Liberal
  • Kuliah Élmu
  • College of Engineering
  • College Hukum
  • College of Élmu Pulitik jeung Administrasi Umum
  • College of Business jeung Ékonomi
  • Sakola Bisnis
  • Kuliah Kedokteran
  • College of Farmasi
  • College of Kahirupan and Applied Élmu
  • College of Ékologi Asasi Manusa & Kinesiology
  • College of Education
  • College of Design & seni
  • College of Music
  • malem Program
  • College of Studi Dasar
  • Sakola Arsitéktur
  • Sakola Studi International

Sajarah


Yeungnam Universitas diadegkeun dina 1967 ngaliwatan ngahiji tina Daegu College tur Chunggu College mana anu diadegkeun dina 1947 jeung 1950 tuturutan. Bapa. Lee, Dong Nyoung diresmikeun salaku katua mimiti Déwan Pembina. Dina taun anu sarua Yeungnam Universitas disatujuan salaku dimimitian ku 6 Akademi ku Kamentrian Atikan: College of Arts Liberal, College of Engineering, Kuliah Hukum sarta Élmu Pulitik, Kuliah Dagang sarta Ékonomi, College of Farmasi, jeung sore Program, jeung 35 Departemén sarjana jeung 12 departemén sarjana. Di 1968 Januari 1, Dr. tulang garing, Ki ngabandungan diresmikeun salaku Présidén mimiti universitas sarta di 1969 eta geus dimimitian pangwangunan Kampus Utama di Gyeongsan.

Dina 1970-an awal, nu Pascasarjana Sakola Manajemén jeung Pasca Sarjana Departemén di Basa Korea sarta Litératur Musik, hukum, sarta Ékonomi anu ngadegkeun afterward kantor Administrasi Utama, College of Arts Liberal, College Hukum & Kamanusaan sarta Studi Kamanusaan sarta College of Dagang sarta Ékonomi anu direlokasi ti kampus Daegu. Salila pertengahan 1970-an dina 21-carita utama wangunan kantor perpustakaan-cum-fakultas sarta wangunan administrasi utama ogé dilakonan. Salila taun 1980, RS Yeungnam Universitas, Basa Institute asing na Universitas Museum dibuka.

Di 1996, Yeungnam Universitas ieu disatujuan salaku hiji Alus Universitas di Rusman jeung Sakola Pascasarjana, sarta ogé salaku “Universitas pangalusna” dina widang bisnis jeung Trade Internasional, ku Komite Atikan Universitas Korea. Di 1997, Yeungnam Universitas kapilih salaku “Program pamaréntah-Link pikeun Atikan Élmu” di daerah pendidikan sains jeung laboratorium dasar tur dipilih salaku universitas supervising pikeun modél Technopark Project. Handap taun Yeungnam Universitas kapilih salaku Universitas di mesin widang Supervising tur salaku hiji attending widang Universitas di Émbaran Téhnologi keur program tina gurame universitas lokal di Koréa Project otak kitu ogé universitas ieu dipilih ku Departemen Élmu jeung Téhnologi sakumaha Center Émbaran Panalungtikan pikeun tékstil jeung Élmu Apparel.

Dina taun 2000, Yeungnam Universitas ngadegkeun departemén lulusan Desain arsitéktur, Komunikasi multimedia, Bio-téhnologi sarta sarjana departemén ti Sino-Korea jeung Tekstil Téknik di gelar Dokter urang. Di 2001 Universitas robah Sakola ofCommerce sarta Ékonomi ka Sakola tina Keuangan sarta Usaha jeung Sakola Keuangan sarta Ékonomi jeung Sakola InternationalEconomics jeung Usaha. Di 2003 nu Pascasarjana Sakola Farmasi klinis disatujuan, dimimitian ku departemen lulusan ClinicalPharmacy. Ngadegna teh Pascasarjana Sakola Élmu Olahraga disatujuan, dimimitian ku departemen lulusan Élmu Olahraga.

Unggal taun loba mahasiswa International gabung di Yeungnam Universitas pikeun dampal atawa Ph.D maranéhna. gelar jeung lumangsungna dina karya panalungtikan maranéhanana. Lolobana mahasiswa nu ti Cina, Uzbékistan, Indonesia, Bangladés, India, Nepal, Bulgaria, Mesir, Malaysia, Pakistan, Mongolia, Vietnam,Polandia, Jepang, Peru, Sénégal jeung nagara béda lianna.

Yeungnam Universitas ayeuna boga perjangjian akademik kalayan rupa Paguron luhur di sabudeureun dunya kawas, Universitas Montana, Heubeul Dominion Universitas, University of Michigan, State University of New York di Albany, Iowa State University of Amerika, Universitas Islam Bandung Kanada, Universitas Upper Alsace (ti mimiti 1999), Novosibirsk State University, Novosibirsk Propinsi Téknis universitas Rusia, Universitas Fukui tur Shinshu Universitas Jepang sarta sababaraha Paguron luhur séjénna Uzbékistan jeung Cina kawas Nanjing Universitas, Nankai Universityand Lingnan Universitas, Hong Kong.

Di 2010 Yeungnam Universitas dipilih salah sahiji puncak 10 Paguron luhur International Asian keur parobahan dramatis dina pangajaran global ti milénium anyar ku laporan warta nu susuratan Asian.


Anjeun hoyong ngabahas Yeungnam Universitas ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Yeungnam Universitas on Peta


video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

ulasan Yeungnam Universitas

Gabung ngabahas ngeunaan Yeungnam Universitas.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.