Yonsei University

Yonsei University Koréa Kidul

Yonsei University Details

  • nagara : Koréa Kidul
  • kota : Seuol
  • akronim : Yu
  • ngadeg : 1885
  • murid (approx.) : 39000
  • Ulah poho pikeun discuss Yonsei University
Enroll at Yonsei University

gambaran


Yonsei University dibuka panto ka atikan luhur modern leuwih hiji abad ka tukang. Cai mibanda saprak tuluy mecenghul minangka universitas swasta bangsa urang luhur jeung urutan antara paguron paling bergengsi di dunya. Ngawangun dina sajarah jeung tradisi urang, Yonsei bakal aktip ngudag nu anyar datang. Néangan pikeun manggihan tempat urang dina spéktrum transisi civilizational, Yonsei bakal mingpin saterusna 100 taun jeung nulis sajarah anyar.

Yonsei University ayeuna ngasupkeun ka dunya kemungkinan unimagined. Dina angin puyuh tina transformasi masif, perkembangan gancang komunikasi jeung téknologi ilmiah hususna anu reshaping lingkungan pangajaran universitas jeung panalungtikan sagemblengna. paménta ieu rising keur model atikan anyar nu ngarojong generasi harepan hirup jadi 100 taun. kituna, Yonsei University ieu reforming panalungtikan anak, sistem pendidikan, jeung ngarojong administrasi dina raraga mingpin jalan dina panalungtikan jeung atikan maju-pamikiran keur masarakat ngarobah.

Saukur nyadiakeun pangaweruh kacida husus, saperti ieu prakték dina hiji masarakat industri jaman baheula, ayeuna bakal jadi disservice ka siswa anu bakal hirup nempo balik tina abad anyar. Komo dina umur nu mana kecerdasan jieunan surpasses pangabisa kognitif manusa, Yonsei bakal ngajawab telepon ka piara kaahlian kreatif nu ngan bisa dipigawé ku manusa. Yonsei ieu ngembang program rupa-rupa ka piara kreativitas dina "masarakat jaringan." Dina era modern, interaksi konstan wewengkon nu beda-beda pangaweruh jeung kaahlian ngawangun jaringan nu méré jalan ka bentuk sagemblengna anyar pangaweruh jeung sudut pandang.

Salaku conto, fisika advancing kaahlian teori jeung téhnis tina nanotéhnologi nu megatkeun halangan antara élmu murni jeung téhnologi diterapkeun. Kolaborasi antara humaniora jeung élmu alam geus dibawa ngeunaan inovasi nu saméméhna henteu kabayang. Ieu téh ku kituna penting nu departemén sasak meulah jeung ajak dialog antara panalungtik ti widang. Dugi ka tungtung ieu, Kuring percaya pentingna facilitating "extelligence,"Pamutahiran ti kecerdasan ngaliwatan gandeng gagasan caang disebutkeun estranged. Kreativitas teu saukur kamampuh nyieun tangible intangible, tapi rada nyaéta kamampuhan pikeun nyokot naon geus nyaéta jeung nyieun nu anyar ngaliwatan jaringan kognitif.

Di masa anu payun, empati jeung babagi bakal sagampil penting salaku pamikiran kreatif. Yonsei bakal ngajalankeun usaha pikeun nepikeun hiji "masarakat empathetic" saperti ku raising pamingpin anu latihan babagi. Keur di masarakat ieu mangsa nu bakal datang, nu ngungudag tina gains pribadi bakal diganti ku silih hormat jeung babagi tina joys jeung sorrows jeung batur; masarakat bakal mindahkeun jauh ti anak "survival of the fittest" mental jeung kasampak arah timer ekspresi, jeung individualisme bakal ngahurungkeun ka collectivism. Pendiri of Yonsei dipelak nilai bade leuwih ngan saukur babagi sumber bahan jeung kamampuhan ku babagi uran. Tangtangan jeung nyiptakeun, komunikasi jeung empati, babagi jeung tinimbangan, servitude jeung hormat. Di handap ieu mangrupakeun nilai urang mawa jeung urang salaku pamingpin mangsa nu bakal datang, jeung bakal latihan jeung uphold salaku Yonseians. Miluan bareng jeung Yonsei di ngarah jalan ka mangsa nu bakal datang.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • College of Arts Liberal
  • College of Business jeung Ékonomi
  • Sakola Bisnis
  • College of Élmu
  • College of Engineering
  • College of Life Science and Biotechnology
  • College of Theology
  • College of Élmu Sosial
  • College Hukum
  • College of Music
  • College of Ékologi Asasi Manusa
  • College of Science in Education
  • University College
  • internasional College
  • Kuliah Kedokteran
  • College of Kedokteran Gigi
  • College of Kaperawatan
  • Open Major, University College
  • Underwood International College(UD freshman, ASD, TAD, ISSD, ISED)
  • Kuliah Kedokteran(freshman)
  • College of Kedokteran Gigi(freshman)
  • College of Farmasi
  • School of Integrated Technology, College of Engineering
  • Global Program – Pre-Major Program
  • Paska sarjana
  • United Graduate School of Theology
  • Lulusan Sakola Studi Internasional
  • Lulusan Sakola Émbaran
  • Graduate School of Communication and Arts
  • Lulusan Sakola Karaharjaan Sosial
  • Lulusan Sakola Administrasi Usaha
  • Pascasarjana Sakola Atikan
  • Pascasarjana Sakola Administrasi Public
  • Lulusan Sakola Téknik
  • Graduate School of Journalism and Mass Communication
  • Lulusan Sakola Hukum
  • Graduate School of Human Environmental Sciences
  • Lulusan Sakola Ékonomi
  • hukum Sakola
  • Graduate School of Government and Business
  • Graduate School of Health and Environment
  • Pascasarjana Sakola Atikan


Anjeun hoyong discuss Yonsei University ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Yonsei University on Map


video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Yonsei University reviews

Join to discuss of Yonsei University.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.