Ajman Universitas Sains jeung Téhnologi

Ajman Universitas Sains jeung Téhnologi

Ajman University of Science and Technology Details

Enroll at Ajman University of Science and Technology

gambaran


Ajman Universitas Sains jeung Téhnologi diadegkeun dina 1988 salaku Ajman University College Sains jeung Téhnologi (AUCST) jeung salajengna ieu diganti ngaranna Ajman Universitas Sains jeung Téhnologi (AUST).

Nu Ajman Universitas Sains jeung Téhnologi mibanda dua kampus hiji Ajman jeung lain di Fujairah , kampus utama perenahna dina University Street di kacamatan Jarf of Ajman, di deukeutna deukeut ka Rumah Sakit Khalifa, Teluk Médis College, Department Imigrasi Ajman, jeung Department Traffic Ajman. nu 215,000 méter pasagi (2.3 juta suku pasagi) kampus geus fasilitas olahraga (maén bal, basketball, lagu jeung widang, ngojay), rohang keur olahraga, toko buku, unit kaséhatan, restoran, jeung masjid. taun ajaran standar anak dibagi kana gugur (Agustus) jeung spring (Januari) semesters; ogé ngabogaan hiji semester usum panas (Juni).

Ajman Universitas Sains jeung Téhnologi nawarkeun Asép Sunandar Sunarya-rupa program sarjana jeung lulusan anu nyugemakeun kaperluan siswa jeung pangusaha dina hubungan ékonomi basis pangaweruh ngaliwatan kombinasi pangaweruh teoritis jeung kaahlian praktis. Ajman Universitas Sains jeung Téhnologi ieu komitmen ka ngahasilkeun lulusan global kalapa anu dilengkepan rasa pangluhurna profesionalisme jeung tanggung jawab sosial ku terus enhancing kualitas fungsi inti anak: pangajaran, panalungtikan, palatihan, kaahlian jeung prakték, sadaya exercised dina lingkungan inovatif.

AUST bakal ningkatkeun ngadeg salaku salah sahiji lembaga komprehensif ngarah atikan luhur di wewengkon Teluk jadi hiji pangdeudeul aktif ka kamajuan jeung perkembangan masarakat UAE.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • College of Engineering
  • College of Technology Émbaran
  • College of University Requirements and Academic Counseling
  • College of Kedokteran Gigi
  • College of Information, Mass Communication and Humanities
  • College of Pharmacy and Health Sciences
  • College of Administrasi Bisnis
  • College of Education & Basic Sciences
  • College Hukum


Anjeun hoyong discuss Ajman University of Science and Technology ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Ajman University of Science and Technology on Map


poto


Photos: Ajman Universitas Sains jeung Téhnologi Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Ajman University of Science and Technology reviews

Join to discuss of Ajman University of Science and Technology.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.