Al Ain Universitas Sains jeung Téhnologi

Al Ain Universitas Sains jeung Téhnologi

Al Ain Universitas Sains jeung Téhnologi Rincian

Enroll dina Al Ain Universitas Sains jeung Téhnologi

gambaran


Al Ain Universitas Sains jeung Téhnologi (AAU) ieu dilisensikeun sarta program gelar na anu accredited ku Komisi pikeun Akademis Akréditasi tina Kamentrian Atikan urang Divisi Tinggi Urusan Pendidikan di Uni Émirat Arab. Universitas ngabogaan dua kampus utama. Salah aya di Abu Dhabi, ibukota tina UAE, jeung nu séjénna dina Al Ain, oge katelah Taman Kota.

nawaran AAU 21 program gelar sarjana, 5 program sarjana jeung 1 diploma profésional ngaliwatan akademi Téknik sarta Informatika, apotik, Administrasi Bisnis, Komunikasi jeung Media, hukum, jeung Pendidikan, Kamanusaan sarta Élmu Pengetahuan Sosial. Universitas geus dilakukeun sababaraha studi jeung hajat of launching program gelar langkung sakumaha na nalika maranéhna ménta persetujuan ti Kamentrian Atikan Tinggi jeung Panalungtikan ilmiah.

The College of Farmasi geus diala sertifikasi internasional ti Akréditasi Déwan nu dumasar-Amérika of Farmasi Atikan (ACPE). Ieu téh mangrupa kahiji jeung ngan universitas di UAE pikeun meunangkeun jenis ieu akreditasi Kitu ogé; IKIP Hukum narima akreditasi pinuh ti Déwan Agung pikeun Evaluasi, Panalungtikan jeung luhur Atikan di Perancis (HCERES).

AAU strives jadi puseur learning tina kaunggulan nu responds ka pasar kaperluan jeung prepares lulusan anu mibanda kompetensi ilmiah jeung téhnologis nu diperlukeun keur careers maranéhanana. universitas muterkeun peran aktip dina kreasi pangaweruh ngaliwatan pangajaran kualitas sarta panalungtikan. Ieu peunteun Community Akad Nikah jeung nurtures partnerships jeung lembaga jeung organisasi ngaliwatan komitmen ka atikan, téhnologis, jeung pangwangunan ékonomi nagara jeung wewengkon.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Kuliah kalautan sarta IT
  • College of Farmasi
  • College Hukum
  • College of Education, Kamanusaan & Élmu Sosial
  • College of Administrasi Bisnis
  • College of Komunikasi jeung Media

Sajarah


Niat balik ngadegkeun Al Ain Universitas Sains jeung Téhnologi sumping di respon kana hidayah ti Highness Na ahir Syekh Zayed Bin Sultan Al-Nahyan, nu 1st Présidén UAE. Ieu di hal mun nurturing rahayat UAE dina yayasan pangaweruh jeung elmu, jeung ka nyumbang kana ngembangkeun UAE, kitu ogé ngabales tantangan precipitated ku évolusi abad dua puluh mimiti téhnologi jeung Jisim média.

tinimbangan hébat ogé dicokot dina Wasalam ka Hukum Federal No (4) ti 1992 ngadegkeun Departemen Pendidikan Tinggi jeung Panalungtikan ilmiah tur dina hubungan aturan jeung peraturan ngeunaan lisénsi lembaga atikan luhur, kitu ogé jeung MOHESR urang “Standar pikeun Licensure na Akréditasi " 2003.

Kana parantosan sadaya studi anu dilakukeun pikeun kaperluan ngadegkeun tugu atikan ieu ku visi sorangan, a filsafat konstruktif jeung misi kreatif kungsi dikembangkeun. Al Ain Universitas Sains jeung Téhnologi didirikan dina 2004 kalawan komitmen pinuh kana aturan jeung peraturan dikaluarkeun ku MOHESR.


Anjeun hoyong ngabahas Al Ain Universitas Sains jeung Téhnologi ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Al Ain Universitas Sains jeung Téhnologi on Peta


video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Al Ain Universitas ulasan Élmu jeung Téhnologi tina

Gabung ngabahas Al Ain Universitas Sains jeung Téhnologi.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.