Amity University Dubai

Amity University Dubai. Study di UAE.

Amity University Dubai Details

Enroll at Amity University Dubai

gambaran


Ngadegkeun leuwih ti dua puluh taun ka tukang, Grup Atikan Amity nyaeta grup pendidikan ngarah ayeuna, maturan atikan benchmarked global katuhu ti pre-sakola ka Ph.D. tingkat. jeung 125,000 siswa di sakuliah dunya, jaringan ngembangna gancang Amity ngeunaan lembaga benchmarked global geus ngabalukarkeun kampus di sakuliah Dubai, London, Singapura, York énggal, California, Mauritius, China jeung Romania jeung rencana salajengna of ngadegkeun kampus di 25 nagara. fokus Amity ngeunaan inovasi jalur-megatkeun dina élmu & teknologi, a benchmarked global infrastruktur jeung catetan nawaran pakasaban geus langsung nyababkeun institutes Amity munculna antara paling ditéang sanggeus maksud pendidikan.

Amity University Dubai Kampus ieu komitmen ka nurture bakat ngaliwatan pendidikan-kelas dunya jeung ngalaksanakeun panalungtikan di garis jeung visi UAE pikeun mangsa nu bakal datang.

Dumasar kaluar ti International City Akademis Dubai, Amity University Dubai Kampus rubs taktak jeung institutes ngarah jeung universitas sumebar ka sakuliah Amérika Kalér, Inggris, Eropa, jeung Asia antara séjén. kampus ieu dilisensikeun ku Pangaweruh jeung Development manusa Otoritas, Pamaréntah Dubai nawaran 34 Dina program sarjana Pascasarjana jeung Post Pascasarjana di wewengkon ujung motong di garis jeung agenda nasional Pamaréntah sacara.

Pikeun mantuan siswa berjasa, institutes Amity Dubai 125 beasiswa. Development of well- kapribadian rounded jeung employability siap nyaéta fokus di Amity University Dubai Kampus.

Dr. Atul Chauhan
rektor, Amity University

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • INSURANCE & BANKING
  • ENTREPRENEURSHIP
  • TOURISM ADMINISTRATION
  • HOTEL MANAGEMENT
  • COMPUTER SCIENCE & Téknik
  • CIVIL ENGINEERING
  • ELECTRONICS & TELECOMMUNICATION
  • AEROSPACE ENGINEERING
  • NUCLEAR SCIENCE & TECHNOLOGY
  • NANOTECHNOLOGY
  • INTERIOR DESIGN
  • JOURNALISM AND MASS COMMUNICATION


Anjeun hoyong discuss Amity University Dubai ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Amity University Dubai on Map


poto


Photos: Amity University Dubai Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Amity University Dubai reviews

Join to discuss of Amity University Dubai.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.