Britania University di Dubai

Britania University di Dubai

The British University in Dubai Details

Enroll at The British University in Dubai

gambaran


nu Universitas British di Dubai (BUiD) diadegkeun di 2004, sarta Wétan Tengah wewengkon sacara kahiji, panalungtikan dumasar, universitas postgraduate. universitas ngabogaan partnerships jeung Universitas Edinburgh, Universitas Manchester, Universitas Glasgow, jeung Cardiff University.

Sadaya program BUiD Masters geus akreditasi eligibility ti UAE Kamentrian Atikan luhur jeung Panalungtikan ilmiah.

BUiD aya di Dubai International City Akademis, Dubai.

Britania University di Dubai (BUiD) diadegkeun di 2003 ku Kaputusan Pangawasa ngeunaan emirat of Dubai, salaku wewengkon sacara kahiji, panalungtikan basis, universitas postgraduate. BUiD offers a unique not-for-profit brand of higher education with high standards for study and research designed to contribute to the technological innovation and socio-economic development of the Arab world and beyond.

BUiD diadegkeun pikeun mempermudah aksés di Wétan Tengah ka British-gaya atikan kelas dunya, latihan jeung panalungtikan. At BUiD’s first anniversary celebrations His Excellency, Richard Makepeace, mangka British Duta ka UAE commented nu BUiD ieu salah sahiji kamajuan paling seru dina hubungan UAE-UK we geus katempo salila sababaraha taun. Sanggeus dasawarsa, nu pikagumbiraeun jeung komitmen ieu sustained!

Gawe dina pergaulan jeung ngarah universitas UK BUiD nawarkeun atikan motong-ujung jeung panalungtikan dina disiplin konci. BUiD aspires to the highest, diakuan sacara internasional standar British salaku reflected di karya anak jeung Paguron luhur ti Edinburgh, Cardiff, Glasgow, jeung Manchester.

All BUiD Masters and Doctorate programmes have accreditation from the UAE Ministry of Higher Education and Scientific Research, as validated by its Commission for Academic Accreditation

BUiD is proudly located in Dubai International Academic City, salaku konstituén masarakat Atikan Wayah Free Dubai sacara.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


Masters Programmes:

  • Master in Business Administration (ambÃ)
  • MSc Informatics (Knowledge and Data Management)
  • MSc Information Technology Management
  • MSc Project Management
  • Master of Education : (Special and Inclusive Education, English Language Teaching, Management Leadership and Policy, Information and Communication Technology)
  • MSc Sustainable Design of Built Environment : (Architectural Design, Interior Design, Smart Buildings, Urban Design)
  • MSc in Finance
  • MSc/Diploma Human Resource Management
  • MSc Systems Engineering
  • MSc Construction Law and Dispute Resolution
  • MSc Intelligent Buildings Design and Automation
  • MSc Construction Management (CM)
  • MSc Engineering Management
  • MSc Structural Engineering

PhD Programmes:

  • Doctorate/PhD in Education
  • PhD in Project Management
  • PhD in Architecture and Sustainable Built Environment
  • PhD in Computer Science
  • PhD in Business Management


Anjeun hoyong discuss The British University in Dubai ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


The British University in Dubai on Map


poto


Photos: Britania University di Dubai Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

The British University in Dubai reviews

Join to discuss of The British University in Dubai.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.