Kanada University of Dubai

Kanada University of Dubai

Canadian University of Dubai Details

Enroll at Canadian University of Dubai

gambaran


Kanada University Dubai, diadegkeun dina 2006, aya di jantung Dubai. Unggal program akademik urang dumasar kana Kurikulum Kanada jeung prinsip atikan. Hal ieu méré siswa kasempetan tina atikan Kanada bari respecting budaya jeung nilai Uni Émirat Arab. jeung leuwih 100 nationalities beda nu nelepon imah University urang, siswa urang anu ngawangun sasak sakuliah budaya jeung buana.

tujuan urang pikeun mindahkeun unggal mahasiswa maju minangka learner lifelong well-rounded jeung warga global alus. Pikeun ngahontal ieu, tekenan ieu disimpen teu kakara asup prestasi akademik, tapi oge dina involvement ekstrakurikuler. kahirupan siswa vibrant urang nyadiakeun hal pikeun everybody, ti olahraga ka konser, jeung rupa-rupa lalampahan internasional di antara. Murid ogé aub dina loba tipena béda kagiatan sosial, kaasup fundraising masarakat, wangunan tim, jeung kajadian jejaring.

10 alesan milih Kanada University Dubai

Aya loba alesan milih Kanada University Dubai pikeun studi sarjana atawa lulusan Anjeun, tapi hayu urang ngabejaan ka maneh naon susunan urang sajaba ti peers urang:

1. kurikulum basis Kanada

Urang nawarkeun hiji atikan dumasar kana kurikulum Kanada, méré urang kualitas diakuan sacara internasional jeung credibility.

2. Pilihan ka lulus di Kanada

Salaku portal ka atikan luhur Kanada, Anjeun bisa ngamimitian gelar Anjeun di imahan terus ngalengkepan studi jeung sarjana ti salah sahiji lembaga pasangan urang di Kanada.

3. UAE Akréditasi

Sadaya program urang nu accredited ku Departemen UAE Atikan: Urusan Atikan luhur.

4. dosen International

dosen internasional urang kacida mumpuni jeung inspirational dina widang maranéhanana, bringing gaya pangajaran inovatif jeung philosophies ti sakuliah dunya.

5. Pascasarjana employability

Kalawan atikan dumasar kana prinsip Kanada hasil learning prescribed, lulusan imahan anu kacida employable di pasar jobs internasional.

6. learning fléksibel

Urang nawarkeun jadwal program fléksibel - peuting jeung sabtu minggu kelas sadia boh program sarjana jeung lulusan.

7. lokasi Business-distrik

Urang geus lokasi puseur kota merenah dina manah distrik bisnis Dubai sacara, jeung kaayaan akademik seni sarta fasilitas rekreasi.

8. pendekatan Student-dipuseurkeun

Imahan mangrupa universitas murid-dipuseurkeun, dimana urang bersih kasuksésan siswa luhur sagala nu sejenna.

9. kasempetan panalungtikan

Centre Research urang nyadiakeun siswa jeung kasempetan pikeun aub dina motong panalungtikan ujung internasional jeung di UAE.

10. masarakat mahasiswa Multicultural

Urang geus lingkungan learning sabenerna multikultural, jeung siswa ti leuwih 100 nationalities.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


School of Architecture and Interior Design

The School of Architecture and Interior Design offers two Bachelor programs; Bachelor of Élmu di Desain Interior, and Bachelor of Architecture. Both degrees in this School take approximately 4–5 years, and the first two years of study are the same within the school, allowing students the flexibility of changing between programs should they choose prior to the commencement of the third year.

Sakola Administrasi Bisnis

The School of Business Administration offers five programs, four of which are four year programs, categorized under the Bachelor of Business Administration degree, with differing specialists; Marketing, Manajemén Resource manusa, Accounting and Finance and E-Business. An associate degree in Marketing is also available as a 2-year program.

Sakola Téknik, Applied Science and Technology

The School of Engineering, Applied Science and Technology offers two specialist degrees; Bachelor of Science in Telecommunications Engineering, and Bachelor of Computer and Networking Engineering Technology.

School of Environment and Health Sciences

The School of Environment and Health Sciences offers two major degrees that train individuals to be proactive and capable even prior to their Masters, the degrees available are; Bachelor of Science in Environmental Health Management and Bachelor of Science in Health Organization Management.

School of Communication and Media Studies

The School of Communication and Media Studies offers studies in three different fields, hal ngarang ti koran, Public relations and Advertising, for now however, three degrees, two of which are the same in content but are either achieved in English or Arabic. The Bachelor of Arts in Communication degree is available in the English or Arabic languages and will possibly be increased in the near future. The third degree is a Bachelor of Arts in English Language and Translation.

Sakola Studi Pascasarjana

  • Master of Business Administration (ambÃ)
  • Master in Information Technology Management and Governance (MITGOV)


Anjeun hoyong discuss Canadian University of Dubai ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Canadian University of Dubai on Map


poto


Photos: Kanada University of Dubai Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Canadian University of Dubai reviews

Join to discuss of Canadian University of Dubai.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.