Dubai Farmasi College

Dubai Farmasi College

Dubai Farmasi Rincian College

Enroll di Dubai Farmasi College

gambaran


Kuring pribadi nurunkeun kapuasan gede pisan ka ngawula atikan apoték di nagara ieu ngaliwatan ngadegna Dubai Farmasi College – ngarah ka karir bermakna jasa ka umat manusa..

The College tujuan dina Nyiapkeun katresna sakumaha Pharmacists sarta nyieun eta sadar hak jeung tugas maranéhna diatur dina isu moral dumasar kana étika jeung nilai Islam. Kuring yakin yén pang kolotna bakal katarik ka arah lembaga husus sapertos ngadidik putri maranéhna.

Liwat hiji periode dua dekade, Dubai Farmasi College kabukti jadi cai mancur nilai luhur jeung prinsip jeung tempat husus dedicated of learning jeung prakték.

Kuring hayang siswa Dubai Farmasi College sadayana ayaan.

Haj Saeed Bin Ahmed Al Lootah
pamadeg & ketua
Board Pembina

DPC ieu komitmen pikeun nyadiakeun atikan apoték accredited di tingkat sarjana jeung lulusan ka siswa awéwé dumasar kana nilai Islam, kamajuan pangaweruh farmasi ngaliwatan panalungtikan jeung layanan masarakat dina raraga ngawula profési apoték, masarakat ilmiah sarta umum.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Farmasi sarjana
  • Farmasi klinis
  • ngembangkeun Produk farmasi


Anjeun hoyong ngabahas Dubai Farmasi College ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Dubai Farmasi College on Peta


Photo


Photos: Dubai Farmasi College Facebook resmi




Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

ulasan Dubai Farmasi College

Gabung ngabahas ngeunaan Dubai Farmasi College.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.