Jumeira University

Jumeira University. Atikan luhur di Dubai

Jumeira University Details

  • nagara : Uni Émirat Arab
  • kota : Dubai
  • akronim : tangtu
  • ngadeg : 2012
  • murid (approx.) : 4000
  • Ulah poho pikeun discuss Jumeira University
Enroll at Jumeira University

gambaran


Jumeira University mangrupakeun accredited, swasta lembaga atikan luhur nu prepares siswa keur careers professional di Business, pendidikan, Élmu Kaséhatan jeung Islam jeung Arab Studi.

Urang komitmen ka nyadiakeun lingkungan learning maju jeung supportive nu ngakuan bakat jeung nurture aspirasi.

Urang nyadiakeun motong fasilitas teknologi ujung jeung pilihan pikeun diajar basa Inggris jeung Arab sarta méré pangajaran jeung rekreasi fasilitas misah boh siswa jalu jeung bikangna.

Wilujeng sumping ka hiji lalampahan atikan seru jeung Jumeira University.

Dina Jumeira University we nuturkeun pendekatan holistik ka atikan dina raraga ngamekarkeun siswa urang kana individu dilengkepan unggul dina sagala walks hirup jeung ngagambarkeun mindset visioner tina Uni Émirat Arab.

Ngaliwatan kaunggulan akademik, hormat jero keur nilai, tradisi jeung agama, ogé salaku kumawula ka learning, urang Tujuan ka mere ilham Anjeun pikeun minuhan potentials akademik jeung pribadi Anjeun ka fullest.

Urang nyokot bangga dina budaya jeung tradisi urang. aqidah jeung nilai urang sudut batu tina pendekatan urang lingkungan atikan modern embracing nilai Islam jeung tradisi lokal.

Pikeun siswa di Jumeira University, urang jangji pangalaman learning tulus. Urang meunangkeun Anjeun pamikiran ngeunaan mangsa nu bakal datang Anjeun, ngajajah pilihan jeung jadi jelema nu hayang jadi: tanggung jawab, kontributor suksés jeung berharga ka masarakat Anjeun.

Miluan urang salaku urang naek kapal dina perjalanan learning, kapanggihna jeung aspirasi.

Bapa. Abdulla AIMuhairi
presiden

website resmi: http://ju.ac.ae/

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • College of Administrasi Bisnis
  • College of Education
  • College of Health Sciences
  • College of Islamic & Arabic Studies


Anjeun hoyong discuss Jumeira University ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Jumeira University on Map


poto


Photos: Jumeira University Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Jumeira University reviews

Join to discuss of Jumeira University.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 languages, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.