Ras al-Khaimah Médis sarta Élmu Pengetahuan University Kaséhatan

Ras al-Khaimah Médis sarta Élmu Pengetahuan University Kaséhatan

Ras al-Khaimah Medical and Health Sciences University Details

Enroll at Ras al-Khaimah Medical and Health Sciences University

gambaran


Ras al-Khaimah Médis sarta Élmu Pengetahuan University Kaséhatan nyaéta Universitas Kahiji komprehensif Élmu Kaséhatan di UAE dina patronage of-Na Highness Sheikh Saud Bin Saqr Al Qasimi, Pangawasa Ras Al Khaimah jeung Agung Council Anggota, Uni Émirat Arab, anu oge rektor Universitas.

Jeung pangrojong unstinted terus ti Highness-Na, Ras al-Khaimah Médis sarta Élmu Pengetahuan University Kaséhatan ieu marching maju salaku per Visi anak, misi, Tujuan jeung Tujuanna. ayeuna, RAKMHSU pinuh milik jeung dikelola ku Pamaréntah Ras Al Khaimah. saterusna, kabéh program geus accredited pinuh ku Komisi pikeun Akréditasi Akademis dina Departemen Atikan luhur & Panalungtikan ilmiah. RAKMHSU dipikanyaho pikeun administrasi kacida jujur ​​jeung transparan anak, fokus dina profesionalisme.

Ti awal hina jeung 22 siswa, Ras al-Khaimah Médis sarta Élmu Pengetahuan University Kaséhatan geus tumuwuh estu well, ngabogaan 1300 ditambah siswa ti 48 Nationalities beda. cara nu sarua, RAKMHSU bangga ngabogaan 109 ngajar Fakultas, 113 Adjunct Fakultas jeung 96 Non-pangajaran Staf hailing ti 26 nagara beda. saleresna, RAKMHSU geus jadi model peran sinergi jeung gawé babarengan antara siswa jeung fakultas nationalities beda jeung agama pursuing jeung komitmen careers professional masing-masing. kontribusi signifikan terus ti dosen committed urang geus mantuan RAKMHSU immensely dina ngaronjatkeun standar akademik. RAKMHSU bangga pikeun ngajaga Rasio Student-Guru di 7:1, nu leuwih ti hiji kaayaan ideal.

Salah sahiji moments happiest keur RAKMHSU ieu Convocation Kahiji di 2010, nu nempo 19 médis jeung 48 siswa asuhan meunang darajat maranéhanana ti leungeun-Na Highness Sheikh Saud Bin Saqr Al Qasimi.

Éta ogé hiji perkara kareueus pikeun RAKMHSU for keur bisa jadi Kahiji di UAE pikeun ngamimitian dua taun Program Masters di Kaperawatan jeung Farmasi. ayeuna, sajaba MS dina Kaperawatan Kaséhatan sawawa (MSN), MS di Farmasi klinis, urang ogé boga MS dina Kaperawatan murangkalih, MS dina Kaperawatan Kaséhatan Community, MS dina jiwa-Mental Kaséhatan Kaperawatan, MS Kimia Pharmaceutical, MS dina Pharmaceutics jeung Pharm.D, program sanggeus akreditasi alatan. Hal ieu ogé heartening nempo Kaperawatan urang jeung Farmasi lulusan meunang placements di rumah sakit beda jeung industri giru sanggeus kalulusan maranéhanana. Hal ieu ogé satisfying ka dicatet yén siswa urang geus henteu ngan dipigawé oge di sababaraha pamariksaan qualifying luar, tapi ogé geus dipigawé ogé boh Dubai Kaséhatan Élmu sarta Kaséhatan Otoritas Abu Dhabi (HAAD) pamariksaan.

RAKMHSU terus ngaronjatkeun pangajaran-learning kaasup pangajaran klinis. Ieu téh noteworthy nyebut nu leuwih ti 40% murid urang panarima tina beasiswa istighfar ti boh Sheikh Saqr yayasan pikeun kaunggulan atawa ngaliwatan organisasi Pamaréntah jeung LSM lianna. saterusna, lolobana mahasiswa urang ngiring di sagala rupa konferensi boh dina RAKMHSU jeung luar narima sababaraha panghargaan kaasup panghargaan Olahraga.

Ningali di kamajuan dilakukeun dina panungtungan 9 taun, RAKMHSU terus fokus dina tingkat kapuasan Student. Hal ieu kacida gratifying nempo yén ratings dumasar kana eupan balik IRO geus katempo hiji pamutahiran konsisten ti salaku low salaku 2.50 kaluar 5 – ka – 4.51 kaluar 5, dina ladenan beda kawas Advising Akademis, Admissions, pamariksaan, Services Student, ngabiayaan & HR, fasilitas IT, Library jeung jasa séjén.

Jeung palaksanaan System Management University, universitas fungsi geus dijieun basajan, gancang jeung leuwih éféktif. Euweuh bisa leuwih satisfying ka University lamun urang nyaho yén siswa urang, anu pamaké ahir, teu ngan ngarti fasilitas sadia tapi ogé ngagunakeun eta bener. Dina sambungan ieu, Nyaan ngahargaan usaha tina Kantor Panalungtikan institusional (IRO), anu gawe pisan teuas pikeun ngumpulkeun jeung nganalisis data pisan sistematis jeung sagala kantor séjén Universitas jeung opat konstituén akademi.

Hatur nuhun ka nu memorandum of understanding (MOU) antara RAKMHSU jeung Departemen Kaséhatan (KKM), ngaliwatan nu mahasiswa urang meunangkeun leungeun dina pangalaman klinis boh Sheikh Saqr jeung Obaidulla Hospitals in Ras Al Khaimah, jeung di rumah sakit Fujairah. Commissioning tina rumah sakit Geriatric jeung 140 ranjang geus ditambahkeun ka comprehensiveness tina pangajaran klinis. saterusna, nu pangajaran klinis pikeun siswa médis geus strengthened ku ditambahkeunana 10 Fakultas klinis Core. Salaku tambahan, Departemen Kaséhatan ogé sponsor UAE Kawarganagaraan pikeun Program Kaperawatan, boh pikeun Rusman jeung Masters.

RAK College of Élmu dental nawarkeun layanan sabar bébas salaku sajauh nu ngurus dental nyaeta prihatin, nu geus jadi Boon gedé for teu ngan rahayat Ras Al Khaimah, tapi ogé sakabéh UAE.

Pikeun salajengna dilegakeun fasilitas keur Electives sarta Diklat klinis di wewengkon séjén ogé, RAKMHSU ngabogaan memorandum of Understandings jeung boh National jeung Lembaga International jeung rumah sakit viz., Sheikh Khalifa Rumah Sakit husus, Ras Al Khaimah; Rumah Sakit Tawam, Al-Ain, UAE; Julphr farmasi, UAE; Dabur International Ltd (dil), Ras Al Khaimah; Association Kasakit UAE genetik, UAE; Rumah Sakit Mafraq, Dubai, UAE; American University of Ras Al Khaimah, UAE; Rumah Sakit Al Ahalia, Abu Dhabi; Nu Hashemite University, Yordania; Universitas Findlay, AS; Louisiana State University Élmu Kaséhatan Center – New Orleans Sakola Kaperawatan, AS; Universitas American International College of Medicine, Vieux Keur, st. Lucia, US; Cyberjaya University College of Élmu Médis, Malaysia; Charles University, Iraha; Universitas Basrah, Irak; Datta Meghe Institute of Élmu Médis (dianggap University), Nagpur, India; Rajarajeswari Médis College & rumah sakit, India; Dr. MGR atikan jeung Institute Panalungtikan, India; Katolik Universitas Murcia, Spanyol; Chung-Ang University, Koréa; Hacettepe University Turki; Universitas Élmu Kaséhatan Antigua Sakola Kedokteran, Antigua; Kota London dental Sakola, Inggris.

RAKMHSU téh untung boga cocog fasilitas fisik jeung infrastruktur kawas ruang kelas, laboratorium multiguna jeung Laboratory kaahlian klinis, nu kritis pikeun dosen ka ngahontal tujuan jeung tujuan unggal jeung unggal tangtu program beda. Universitas sadar karya kacida kapuji dipigawé ku kantor tina Kauanganan & administrasi, jeung manajemén fasilitas dina nyiptakeun fasilitas ieu dina waktu catetan. ayeuna, konstruksi dua wangunan tambahan pikeun minuhan sarat boh Kaperawatan jeung Farmasi akademi, geus geus dimimitian babarengan jeung hiji Complex Olahraga, nu dipiharep bisa réngsé dina bulan Pebruari 2016. Salaku tambahan, nu RAK College of Élmu dental ngabogaan Propinsi sorangan wangunan Art jeung sagala fasilitas dental ultra-modern.

state urang Perpustakaan seni geus tumuwuh jadi salah sahiji perpustakaan pangalusna di UAE jeung leuwih ti 21,305 buku teks jeung 9484 jurnal online (PROQUEST jeung CINAHL) salian Komputer, Internet sarta fasilitas Wi-Fi. Siswa jeung Fakultas kaasup klinis Fakultas Adjunct miboga aksés ka fasilitas ieu ti luar kampus teuing jeung ngaliwatan dua perpustakaan satelit. Micromedex, nu mangrupakeun database ubar, husus fungsi jurusan Farmasi klinis jeung siswa Masters anak. Salian Perpustakaan utama, RAKMHSU boga perpustakaan satelit di RAK College of Élmu dental jeung sagala rumah sakit modél pangajaran ti Departemen Kaséhatan.

Nu Center for Development Atikan jeung Panalungtikan (cendana) terus usaha taun pangatur sababaraha bengkel penting jeung tujuan utama nulungan dosen ka acquire kaahlian perlu pangajaran, learning jeung assessment.

Kantor pamariksaan terus ngaronjatkeun kana prosés ujian jeung organisasi anak. Sababaraha buku dina MCQs anu procured di unggal jeung unggal tangtu ngabantu fakultas ka kaluar jeung patarosan kualitas alus. Salaku tambahan, sababaraha prosés pamariksaan geus streamlined. Nu komite Vetting boh MCQs jeung PBLs anu nyieun usaha earnest pikeun ngaronjatkeun Quality boh salian palaksanaan seragam maranéhanana di sakuliah sadaya akademi. Kantor ieu ngalakonan pamariksaan leuwih ti 130 kursus unggal semester sakuliah opat akademi konstituén dina cara pisan sistimatis. Karya teuas meticulous murid urang nyababkeun dina persentase pass sakabéh leuwih ti 95% jeung leuwih ti 26% meunangkeun sasmita alus teuing atawa beredar. Dimimitian ti taun 2010, Universitas geus instituted sistem honors akademik pikeun siswa jeung prestasi akademik alus teuing.

Salian perayaan Poé Nasional UAE, Poé Budaya RAKMHSU jeung Konférénsi ilmiah Student éta sababaraha highlights kagiatan mahasiswa unggal taun. Hal ieu kacida gratifying ka dicatet tingkat luhur partisipasi ku siswa dina boh lisan jeung Poster presentasi di Konférénsi nu. Sajaba ka prestasi akademik, siswa urang unggul dina sababaraha kagiatan ko-kurikuler jeung ekstrakurikuler kaasup kagiatan olahraga dina jeung di luar RAKMHSU, bringing laurels ka University. Kantor tina Urusan Student téh jadi commended keur initiating sagala kagiatan jeung menata tingkat luhur involvement mahasiswa.

RAKMHSU ieu cukup untung jadi host sababaraha dignitaries anu dilongok RAKMHSU dina sababaraha kali. Nyebut sababaraha, Dr. Lauren Arnold, Panaséhat ka Menteri Kaséhatan, UAE; Dr. Fathima al Rifai, Sekertaris, NMC, UAE; Bapa. Richard Mottershead, Dosen senior, Glyndon University; Dr. Mohammed Shein, presiden, Zanzibar (Tanzania); Dr. Mariam Matar, ketua, Association Kasakit UAE genetik; Dr. Satish Chandra, Diréktur panalungtikan & sirah, Panalungtikan klinis, Rumah Sakit Tawam, Al-Ain; Dr. Udupa, poko, Manipal College of Élmu Pharmaceutical, Manipal, India; Dr. Jey Pillai, tukang ubar klinis, st. Rumah Sakit Rose, Siena Kampus, US; Dr. Fadil Citaku, CEO, Akademi Élmu Kapamingpinan, Swiss; Prof. Francisco J. Gutierrez, Laureate Atikan Nyarita; Rombongan ti Dinas Pendidikan Propinsi New York, US; rombongan Flemish; Universitas Salford jeung Sheikh Khalifa Rumah Sakit husus.

RAKMHSU konduktor sababaraha program CME kalayan bantuan dosen. angka nu gede ngarupakeun delegasi hadir dina CMEs jeung ieu rarasaan nice pikeun urang pikeun nampa accolades ti everybody pikeun fasilitas jeung jalan CMEs anu diayakeun. Ras al-Khaimah Médis sarta Élmu Pengetahuan University Kaséhatan sukur sakabeh heartedly Departemen Kaséhatan, dosen klinis Adjunct jeung LSM séjén kawas AKMG pikeun gawé babarengan deukeut di pangatur CMEs ieu. Nu Program CME dina “kardiologi Update” nu hosted leuwih ti 600 delegasi, “Poé hipertensi Dunya” 2nd ilmiah Konférénsi Kaperawatan RAKCON “Nyieun Béda hiji: Strengthening Atikan Kaperawatan, Prakték jeung Research keur Quality Élmu Sabar”, anu di CMEs séjén diayakeun ku RAKMHSU.

Urang sadar, nu reputasi jeung Kinérja Universitas henteu gumantung kana bata atawa fasilitas fisik sorangan, tapi dina kualitas dosen jeung kinerja siswa. Hal ieu gratifying ka dicatet yén siswa urang anu coping nepi kacida alusna jeung jadwal maranéhanana nungtut. Fakultas anu, no ragu diputer peranna efektif salaku babaturan, filosof jeung Panungtun ka awak mahasiswa.

fakultas urang geus dijieun awal ku attending leuwih konferensi, boh National jeung International salian medarkeun kira-kira 87 artikel panalungtikan di jurnal reputed jeung 161 proyék panalungtikan.

Urang bersyukur ka Highness Na Sheikh Saud Bin Saqr Al Qasimi, pikeun hidayah kontinyu sarta pangrojong. Highness-Na geus jenis cukup pangajén leuwih ti opat puluh beasiswa full ka siswa berjasa ngaliwatan Program Saqr Sheikh keur kaunggulan Pamaréntah (SSPGE). saterusna, Universitas ogé hibah beasiswa istighfar dumasar kana sasmita di semesters masing-masing.

Kuring nepikeun rasa mah jero pangajén ka Komisi pikeun Akréditasi Akademis (CAA), Departemen Atikan luhur jeung Panalungtikan ilmiah (MOHESR) jeung Departemen Kaséhatan (KKM), pikeun hidayah maranéhanana jeung aksi ajakan jeung bantuan timely.

RAKMHSU téh kacida indebted ka Anggota Board, Board piwuruk jeung Kantor Development Investment RAK pikeun mamatahan konstan maranéhanana, hidayah jeung ngarojong.

Sadaya Deans urang di Universitas kaasup College Deans geus sumber tetep kakuatan ti mimiti. Kami pisan ngahatur nuhun ka maranehna. Sugan we ngahargaan usaha sakabéh Pajabat University, fakultas jeung siswa pikeun ngajaga bendera Ras al-Khaimah Médis sarta Élmu Pengetahuan University Kaséhatan ngalayang luhur.

Urang earnestly ngaharepkeun jeung gawé babarengan Pamaréntahan jeung rahayat Ras Al Khaimah, jeung hidayah ti Komisi pikeun Akréditasi Akademis jeung Departemen Kaséhatan, RAKMHSU bakal Maret maju junun ngahontal tujuan sarta nyieun Ecological di Atikan Kaséhatan jeung Podomoro.

Dr. S Gurumadhva Rao
Wawakil rektor

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


College of Medical Sciences

College of Medical Sciences offers Bachelor of Medicine and Bachelor of Surgery (Mbbs), requiring two years of basic sciences, three years of clinical sciences and training, and one year of internship. The MBBS program obtained Initial Accreditation from Ministry of Higher Education, UAE in July 2006 and the first academic session commenced in Oct 2006. The first batch of students graduated in September 2011.

College of Dental Sciences

The Bachelor of Dental Surgery (BDS) program is of five years duration followed by one year of internship. The program comprises six months of general education, two years of basic medical and dental sciences and two-and-half years of clinical dental sciences. This is followed by a year of dental internship. The BDS program has obtained Initial Accreditation from Ministry of Higher Education & Panalungtikan ilmiah, UAE and admission is in progress for the academic session commencing September 2009.

College of Pharmaceutical Sciences

Bachelor of Farmasi (B Pharm), ngandung 6 months of general education, one year of basic sciences, two-and-half years of pharmaceutical sciences and training and 6 months of Practice School. The total program duration is four and half years. B.Pharm program has obtained Initial Accreditation from Ministry of Higher Education and Scientific Research and admissions is in progress for the academic session commencing September 2007.

College of Kaperawatan

College of Nursing offers a Bachelor of Science in Nursing (B.Sc Nursing) of four-year duration. The B.Sc.Nursing program has obtained initial accreditation from the Ministry of Higher Education & Panalungtikan ilmiah, UAE.


Anjeun hoyong discuss Ras al-Khaimah Medical and Health Sciences University ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Ras al-Khaimah Medical and Health Sciences University on Map


poto


Photos: Ras al-Khaimah Médis sarta Élmu Pengetahuan University Kaséhatan Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Ras al-Khaimah Medical and Health Sciences University reviews

Join to discuss of Ras al-Khaimah Medical and Health Sciences University.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.